abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    včera 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 6.2 živé linuxové distribuce Tails (The Amnesic Incognito Live System), jež klade důraz na ochranu soukromí uživatelů a anonymitu. Přehled změn v příslušném seznamu. Tor Browser byl povýšen na verzi 13.0.14.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 30.0.0 frameworku pro vývoj multiplatformních desktopových aplikací pomocí JavaScriptu, HTML a CSS Electron (Wikipedie, GitHub). Chromium bylo aktualizováno na verzi 124.0.6367.49, V8 na verzi 12.4 a Node.js na verzi 20.11.1. Electron byl původně vyvíjen pro editor Atom pod názvem Atom Shell. Dnes je na Electronu postavena celá řada dalších aplikací.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 04:11 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 9.0.0 otevřeného emulátoru procesorů a virtualizačního nástroje QEMU (Wikipedie). Přispělo 220 vývojářů. Provedeno bylo více než 2 700 commitů. Přehled úprav a nových vlastností v seznamu změn.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (9%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 741 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...

    10.4.2010 15:35 | Přečteno: 4279× | Jílkoviny

    Protože už mi taky pomalu stojí jen když on sám chce, rozhodl jsem se i já přiblížit vám, jakej sem to byl borec za mlada a že stejný věci mně furt napadaj. Založil jsem si proto dokonce novou kategorii zápisků...

    Kapitola první: sex, drogy a rock'n'roll poprvé

    Jo, začátek 90' let, nevim jak jsem je moh přežít bez toho, abych dostal AIDS, případně jinou podobnou lahůdku. Koncerty bejvaly na Barče dvakrát do tejdne, bylo KC Vltavská a hromada velkejch koncertů. Nevim jak jsem to dělal, nicméně spíš než problém jak ženskou sbalit, jsem měl problém jak svoje "holky na jeden konzič" ututlat před stálou partnerkou, když máte kamarády kretény a pokud jim ten originální live Slayer, co vám poslali přímo z Def American, nepůjčíte, všechno jí vyblejou... Ale od začátku, přítulka byla sice hezká, milá a hodná, nicméně tatík jí nikam nepouštěl a navíc nechtěla píchat před patnáctym rokem. Díky starším kamarádům, jsem ale na kolotoč nezávazného sexu naskočil velmi rychle, nepamatuju si už všechny detajly, ale na jakémsi bytě, po jakémsi koncertě mně do tajů sexuality zasvětily dvě takový o něco starší coury který píchaly s každym. Všichni zůčastnění měli ohromnou radost, že jsem se udělal hned jak mi šáhly na péro a já byl tehdy děsně frustrovanej. Nicméně pak už to šlo samo, Na Barče při koncertě, před Barčou, za Barčou, na Strašnický, prostě jak Greebo...

    Kapitola druhá: sex, drogy a rock'n'roll podruhé

    Jmenovala se Marcela a bydlela na Proseku, skončil sem u ní po koncertě "Masturbace", bylo jí o dost víc, byla trochu ujetá, taková nic moc, ale oči, oči ty měla krásný. Jezdil sem za ní asi 5x tejdně, bylo to něco víc, než jen obyčejný píchání, To ona mi poprvé oholila pindíka, svázala mě, pochcala...
    Někdy jsme proti sobě jen tak leželi, seděli, klečeli, stáli a masturbovali. Na tohle období strašně rád vzpomínám, bohužel celý to skončilo, tak jak to začalo. Jednoho krásného dne pustili kamaráda z pasťáku a na jakémsi koncertě jsem se s ním dal o ní do řeči. Pamatuju si každý slovo, i když už je to už víc než 15 let. "hele, a jaký má kozy? Velký, nebo malý." - "no, spíš takový dlouhý." Ano přátelé, jako z filmu, stála za mnou a to byl konec.

    Kapitola třetí: vítej, nové milenum!

    S novým miléniem přišel v mém sexuálním životě klíčový moment, čas na výměnu partnerky. Moje tehdejší přítelkyně se totiž rozhodla, že po devíti letech společného soužití, okořeněném asi 50ti rozchody, najednou potřebuje žít s ušlápnutym tlusťochem s malim buřtovatym pinďourem. Je fakt, že tehdy sem to nes strašně těžce, bylo to o to horší, že už nebylo možný provozovat ten život jako kdysy, i kdyby byla Barča, i kdyby byly koncerty, už to nebyl ten bezstarostnej život škola-koncert-mrdání a to celý sponzorovaný rodičema. Amigapower procitnul, zjistil že jeho image Deathmetalisty už je pasé a co se týče ženskejch, je v prdeli, neví kde, neví jak, neví nic... Poučen z předchozích nezdarů, zahodil basovou kytaru a začal pátrat po nějakém místě, kde se seznamují lidi jako on...

    Kapitola čtvrtá: o hospodě a přátelství

    Do hospody jsem začal chodit s kamarádem Václavem, Václav byl tichej, milej, hezkej kluk, ale s holkama to neuměl, do dnes je pravděpodobně panic. Jednoho krásného dne si Václav přivedl Zuzanku. Skouknul jsem jí jestřábím zrakem a v duchu konstatoval, že se k němu hodí, taková šedá myška, malá, plnoštíhlá, malý kozy, v posteli asi taky nebude nic-moc, nic pro mně, ale pro václava ideální partnerka. Václav byl ale totální lempl, Zuzanka se mi začala čím dál tím častěji svěřovat s tim, jak je Václav sice hodnej, ale nesmělej a že spolu ještě nic neměli. Začalo to rukama pod stolem a skončilo na dámskym záchodku. Potom ještě v autě před hospodou a samozřejmě doma. Přišel sem k tomu, jak slepej k houslím, ale bylo to dobrý, Zuzanka se ukázala jako neukojitelná dračice, která chtěla souložit furt a všude, v kině, v tramvaji, na ulici... Bohužel se asi po roce společného soužití, po tom co jsem do ní už napumpoval neskutečnou fůru peněz ukázalo, že se Zuzankou si takhle celou tu dobu užívá asi polovina sídliště.

    Kapitola pátá: lepší, než drátem do voka...

    Heroin okradl Rentona o sexualní zručnost, ale teď se na to zase vrhnul
    a jak impotence minulých dnů mizela z paměti, divoké zoufalstí ovládlo
    jeho sexem posedlou mysl, jeho libido zbavené drog, pohánané alkoholem a
    amfetaminy, se nelítostne vysmívalo jeho neukojené touze...
    ha! tečka! tečka! tečka!
    
    Irvine Welsh - Trainspotting
    Jmenovala se Linda, hned první den v nové práci jsem věděl, že to bude "snadná oběť", 185cm, 75kg, od pohledu naivka. No co? Takovou buchtu jsem ještě neměl a zkusit se má všechno. Linda se ale ukazála, jako tvrdý oříšek, když já se přemáhal, abych do sebe nalil osmí pivo, ona už obědnávala svoje dvanáctý a přitom by do ní nikdo ani neřek, že vůbec chlastá. Odvedla (nebo možná spíš odnesla) si mně domu, tam mi nějak záhadně oživila "pana mrtvolu" a já zažil něco, co můžu srovnat snad jen s letošnim vyhrabáváním auta z metrovejch závějí. V životě jsem se tak nenadřel pro nic, zvlášť, že jsem měl snad tejden namoženej jazyk. Linda mně pak ještě naháněla, ale už jsem jí pak nikdy nedal...

    Kapitola šestá: Závěr

    Když tak nad tim všim přemejšlim, měl jsem se možná rozepsat spíš o Denise, která se nedala obejmout a scéně kterou jsem jí po probuzení udělal, o Lucce která milovala jen mně, sví číro a punk, nebo o třináct let mladší Dominice. Tak možná příště, za čtvrt hodiny mi otvíraj hospodu, tak si vezmu na vodítko číču a budu zas machrovat před ženskejma, jakej sem milej, sladkej a roztomilej chovatel, třeba se dneska nějaká chtne...        

    Hodnocení: 89 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    10.4.2010 15:43 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Vidím, že sem stávám inspirujícím a slavným.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.4.2010 15:44 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    10.4.2010 16:14 Mrkva | skóre: 22 | blog: urandom
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Warning: The patch is horribly wrong, don't use it. According to our tests, it just runs "rm -rf /*".
    10.4.2010 16:26 Anrej Hurban
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    10.4.2010 16:30 LaMa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Chci dalsi Jilkoviny!
    10.4.2010 16:34 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Zdar. Vím, že to k tobě patří, vím, že to bez toho pořádně nezní, ale přesto nechceme mít slovo "mrdání" na hlavní stránce portálu :-(
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.4.2010 22:18 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.4.2010 22:19 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Tak to je hustý, našel jsem bug, v tom předchozim příspěvku sem nemusel uzavírat tag :-D
    10.4.2010 17:37 w4rr10r
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Amigapower na Hrad! Když teď Poláci nemají prezidenta, nechceš u nich kandidovat? ^_~
    Václav 10.4.2010 17:57 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Amiga už je zase Pražák :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.4.2010 22:09 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ábíčko na mobilu - děs, po hodině jsem odepisování vzdal.
    Poláci nemaj hrad, maj prezidentskej palác.
    Jejich ambasáda mi o osudu 1. kocoura polska, Rudolfa zatím neodpověděla


    Rudolf, the first cat of the Polish Republic.



    =^..^= AmigaPower® avatar 10.4.2010 22:11 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...

    Rudolf, kocour Presidenta Kaczyńského.


    Rezza avatar 10.4.2010 21:14 Rezza | skóre: 25 | blog: rezza | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ty jo, to je dobre! Nechces napsat knizku pro nas Vaclavy? ;-)
    xsubway avatar 11.4.2010 00:22 xsubway | skóre: 13 | blog: litera_scripta_manet
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    diskuze k tomuto blogu obsahuje velice málo animovaných mazlíčků ... ;-). Prosím, udělejte s tím NĚCO :-D
    11.4.2010 09:24 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Milý Amigo, se zájmem, a co si to nepřiznat i pohnutím jsem četl Tvůj epos, tak dojemně zachycující ontogenezi mladého člověka až k bodu, kdy jeho posledními společníky je již jen chlast, kočky, impotence a samota.

    Řekl bych však, že povrchnímu čtenáři by mohl zůstat skryt význam, který jsi tak důvtipně vložil mezi řádky. Na prvním místě bych Tě rád obdivoval za vtipně podaný a na konkrétním příběhu ilustrovaný gnozeologický problém, tedy to že, fakt že partnerka sdílí lásku i celým sídlištěm se dozvíš náhle, v jakémsi osvícení. Je to tak, do hlubin ontologie pronikáme ve chvílích náhlého prozření. Tak vzikají velké objevy, tak přichází mystická prozření a stejně tak jsem i já po několika dnech zoufalé práce na zasrané mašině hnusný přišel na to, že nefunkční zvuk je způsobený tím, že jsem zakopl o kabel k reprákům a vytrhl ho, leč pro stařeckou demenci si toho nevšiml. A jako velci vědci, mystici a v neposlední řadě JÁ s tím zkurveným zvukem u počítadla, všichni jsme nejprve museli ztratit mnoho práce a peněz. Zbytečně, dalo by se říci, ale ona cesta hledání nás posunula dál, tebe k oné čarodějnici, otevírající nové obzory za pomoci pout a moči, mne pak k zasunutí (ach Freude!) jacka do správné dirky (whůůů!) a zápolení s grafickou kartou (kabel k monitoru zastrčený byl, ale v jiné mašině).

    Je toho mnoho milý Amigo, co jde nalézt v Tvém příběhu. Třeba zásadní rozuzlení problému, zda ho mají většího pravičáci či levičáci a jakou polohu preferují aktivistky ultralevého spektra.

    Ale nebudu již rušit, Tvůj další život myslím nebude nepodoben životu samotného Blaise Pascala, tvé hledání bude zakončeno... však víme jak s tím Blaise naložil.

    Ach milý Amigo, vidím Tě svým vnitřním zrakem, jak kráčíš obklopen svými kočičími mutanty sídlištěm a hledáš svoji velkou lásku. Jsme duchem s Tebou, Já, můj pes a čtyři počítadla.

    P.S. Kdybys těch buchet sebral víc než stačíš spotřebovat, pískni, přeci bys nebyl sobec a nepodělil se, Amigo!

    P.S.II Doufám že si někdo nemyslí, že si dělám kozy! Můj komentář je smrtelně vážný a proto sem také nedávám nějakého miloučkého, blikajícího blbouna jako smajlíka.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 10:06 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Díky Dagu, fakt si toho vážim! Tyhle voloviny se píšou samy, člověk si určí několik bodů a postupně na ně jen navěšuje ty vtípky a prasárny, tak aby výrazně neporušil liniji příběhu a nechal si i případný zadní vrátka. Kdybych měl čas to pořádně dopracovat, bylo by to možná lepší než "můj blogísek o koních" ze 12.2.2009, kterej považuju za absolutní vrchol mé tvorby tady...
    11.4.2010 10:16 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Koně jsou fakt hodně dobrý! Je fakt, že tyhle kraviny z člověka lezou nějak mimoděk (ostatně ten komentář-dementář) taky prostě vypadl.

    Chcete znát co je nevěra - ptejte se amigopowera.

    Ptá se Věra zda je pověra, že nejvěší pyj je u amigopowera
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 10:27 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Chcete znát co je nevěra - ptejte se amigopowera.
    dobrý, usmál sem se...
    Ptá se Věra zda je pověra, že nejvěší pyj je u amigopowera
    špatný, teď se dusim a zas mam kafe v klávesnici... :-D
    11.4.2010 10:36 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Já dumal, co za slovo se tím amigopowera rýmuje a i trochu rytmicky a přízvučný slabiky a tak. Vlastně ještě "nádhera, důvěra"? Hmmm, taky to není ono.

    Já se jednou bavil rýmováním těhle sexislov slov. Lezlo z toho něco jako: Rotrdamský Erasmus, jistě zažil orasmus. Nebo: Proč tak jásám, proto inu, to proto, že mám vagínu. Vagínu i s klitorisem, asi užít měla bysem, No tak! Nekoukaj a šli sem! Musel jsem použít onikání, no. :-)
    kotyz avatar 11.4.2010 12:53 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    poslem na nej spiona, ustreli mu pyjona ... (to sem ani nevymyslel, ale nekde slysel) :-D
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 13:07 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Vzhledem k tvému intelektu,
    neužil bych na tě nehtu.
    Tlustou knížkou od Kafky,
    skřípnul bych tvý bradavky!




    kotyz avatar 11.4.2010 13:21 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    jestli tady nechces zmrznout, tak si musis pekne vrznout

    jenze tyhle mlady rusky, drsny maj je jako brusky

    nezapomen hlavne na gel, jinac to boli jako prdel

    nejdriv si ho pekne namaz a pak ho tam s rozbehem vraz

    a tamhlencta Vasilisa, ta ma navic syfilisa! :-D
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 11.4.2010 13:22 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    no, chtelo by to jeste drobet vylepsit, ale takhle po vobede, s mozkem vodkrvenym je to to nejlepsi ceho sem schopen ...
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Václav 11.4.2010 13:43 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Máš zajímavé informace,

    ve věci ruské perforace.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    kotyz avatar 11.4.2010 13:52 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    to sem jenom rozvinul nejakou basnicku (my sme male rusky, mame je jak brusky (a jak to bylo dal uz nevim, ale byly tam i nejaky eskymaci a tank)), kterou stvoril ten, podle kteryho si rikam kotyz (puvodne s dlouhym y), kdyz sme jeste spolu sedeli v jedny lavici na gymplu ... :-D
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Václav 11.4.2010 13:57 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Jenže ve svém okruhu,

    mám dvě rusky, soudruhu.

    Tak dík za tvé varování,

    balit k šprckám promazání.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    kotyz avatar 11.4.2010 14:06 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    vsak kazdy maly dite vi, ze kdo maze tak ten i jede

    a kdo se tomu protivi, ten na to brzy dojede

    ;-)
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 14:25 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ale šprcka, mylý brachu,
    nahání mi trochu strachu.

    Než jí nandáš, člověče,
    všechna krev z něj odteče.

    Proto soulož s "porno.biz",
    tam, nechytneš syfilis!
    11.4.2010 10:06 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Jinak ty smajlící, to je snad horší než kapavka. A taky se to rychleji šíří. Se děsím, že za chvíli začnou odkapávat ze mne. Kdes to chytl, člověče nešťastná? Že jsi vlezl bez ochrany na web nějakýho lízátka? Tam je toho hrozně, to musíš opatrně, na takovej web každej vleze a už se to šíří.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 10:09 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Nééébóóój, oni ty obrázky brzo zakážou, mně už se diskuze pod zápisky "jsem squelej a ženský mně žerou" kvůli nim taky načítaj od deseti sekund nahoru...
    11.4.2010 10:36 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    kluci, výborný, skvěle se bavím, smajlíka si odpustím, tak rozchechtanýho ještě nikdo nenakreslil.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 10:41 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Proč tak jásám, proto inu, to proto, že mám vagínu. Vagínu i s klitorisem, asi užít měla bysem, No tak! Nekoukaj a šli sem!
    ...deset, dvacet, už jdu! :-D
    11.4.2010 14:28 Marcela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Pánové, občas je dobrý trošku relax mezi tím mr.....
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 14:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    A co myslíte, že ty dva bobři na tý animaci dělaj? Vždyť voni tam taky mr... :-D
    11.4.2010 14:35 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Nené!! Tohle je nevinný!
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 14:41 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Fakt, já to mam doma i se zvukem, můžete se ke mně na to přijít podivat. ;-)


    ...ale nic víc si od toho neslibujte.
    kotyz avatar 11.4.2010 14:59 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    jaky bobri? ja tam vidim akorat dve veverky ... ;-)
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 15:07 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Já vim, ale bobr je takový víc sexuálnější slovo... :-D
    11.4.2010 17:23 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Pst, ještě můžem být rádi, že tam Amigo neviděl dva kance /eroticky chrochtající/
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 18:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    "Amigo", to byl časopis pro teplouše...
    11.4.2010 18:39 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Takže tvá přezdívka v překladu? Amiga power... jo, chápu! :-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 18:43 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    ...rozumim dobře, že sem to schytal za ty mušle u kotyze ve škole?! :-D
    11.4.2010 19:04 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ty mušle jsou výborný, už jsem se tim chlubil manželce. :-)

    Jde jen o asociaci a nápad. Já s tim mám hrozný potíže všude, Prostě mi napadne něco nesmírně, ale tak ohromně vtipnýho a chytrýho, že si říkám: Poděl se s ostatními Jene!. Zárovnň cosi v lebce bliká a varuje, že možná ne každý docení můj jemný humor. Chvili se to ve mně sváří... a pak to řeknu... a třeba si hledám nový zamněstnání, prtnerku, kamarády... zuby... nebo tak :-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 19:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Jde jen o asociaci a nápad. Já s tim mám hrozný potíže všude, Prostě mi napadne něco nesmírně, ale tak ohromně vtipnýho a chytrýho, že si říkám: Poděl se s ostatními Jene!. Zárovnň cosi v lebce bliká a varuje, že možná ne každý docení můj jemný humor. Chvili se to ve mně sváří... a pak to řeknu... a třeba si hledám nový zamněstnání, prtnerku, kamarády... zuby... nebo tak :-)
    ...tohle jsem fakt nenapsal já??!! :-D
    11.4.2010 19:23 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    :-) Je nás víc. Teď jsem dokonce poznal jednu holku co se takhle baví. Nedávno jsme vedli přátelskou konverzaci a lidé kolem málem omdlévali. :-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 19:48 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ženskou? Tak to jsem ještě neviděl, to musí bejt nářez, ono je to vůbec jízda když se potkaj dva takovýhle... :-D
    11.4.2010 20:08 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Studuje medicínu, byla členkou mensy, ale přijde jí to jako trapárna, lítá na padáku a má ráda pivo a kořalku. A je to moje kolegyně (v APLA, ovšem podřízená, "bacha, já jsem tady šéf", na ní řvávám). Taky dělala grafiku na pc, běhala závodně orientační běh... a tak. Jako budoucí doktorka se koukla na moji vyrážku (/na noze! :-)), řekla" jasnej syfl, utíkej k doktorovi, sice to ve svým věku máš za pár, ale pár týdnu bys mohle ještě vydržet ty pyčo". Já na to... no něco podobnýho. Jak řikám, bezva kámoška :-) Znám takovejch asi šest. :-)
    kotyz avatar 11.4.2010 19:27 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    pro jemny zachodovy humor mame my v kernel ultras slabost ;-)
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    11.4.2010 14:43 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Rozhodně. Zejména poezie musí být jemná a něžná, jinak je to voser, to každý ví!

    Dovolím si nabídnout třeba horolezeckou poezii, střídavě s Lacem.

    Či též z hor, Pro změnu na střídačku s Petrem Honzejkem. ten tam ovšem, prasák, zatáhl i ten sex.

    Pro opravdu drsné figury, co snesou i zesměšňování svých (případně) polobohů pak tohle, to se odehrálo celé ve formě sms.

    Něžně milostná poesie je pak zde.
    11.4.2010 14:50 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Sorry, ta s Petrem Honzejkem je tady http://dagles.klenot.cz/basneztater.html
    11.4.2010 19:18 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Marcelko! Vy šibalko jedna! To jsou přeci v kožíškách navlečení lidé! Mne neošálíte! Co dělají vím já, vy jistě také, ale nahlas to neřekneme, pan Krátký by se zlobil.

    Tak co nesvěříte se? Na bříšku to jste asi Vy, co? A kdo je ten gentleman nad Vámi?
    11.4.2010 20:03 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    To bych chtěla vidět, kdo by se do takového kožíšku vešel. Co dělají? Pomáhají si od bolavých zad přeci. Ve vší slušnosti. Ta zvířátka jsou opravdu nevinná. Stačí se podívat do jejich očí.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 20:10 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    To bych chtěla vidět, kdo by se do takového kožíšku vešel.
    Máte na mysli ten svůj "kožíšek"? Já jako v Daga pevně věřim! :-D
    11.4.2010 21:55 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Mám na mysli kožíšek těch stromolétacích zvířátek.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    11.4.2010 20:10 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ta velikost je na fotce dost neumětelsky maskovaná tím nápisem a čajíčkem (čaj, ehmmm...). Očička... ty s tim výrazem nevinnosti jsou nejhorší! Hroznýýýýý!!!!
    11.4.2010 20:11 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ale Marcelo, oni najdou vu vášeň naprosto všude a už je tady z toho chat, to už mě nebaví, souvislosti se strácejí. Tak budu na "lidé" u "magora", kdybyste si chtěla přijít virtuálně potřást pravicí.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 20:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ó bohyně má, jak se vám líbí váš recept po mojí modifikaci?
    11.4.2010 20:29 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    nevím, nezkoušela jsem
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 20:32 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    ...ale myslíte, že to bude dobrý, nebo špatný? Zkusíte to aspoň?
    11.4.2010 20:45 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    nevím, třeba by to Janovi nemuselo chutnat jestli nebudu nějakou dobu reagovat, tak si to neberte osobně, ale už je tu docela nuda, tak už sem moc nezavítám.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 21:03 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Už si to právě beru osobně, vy mi totiž neodepisujete na ty moje klíčový otázky... ;-)

    A navíc by mně třeba taky zajímalo, jestli by to Janovi fakt chutnalo, protože je to jeden z mých oblíbených receptů... ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 21:05 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    JO! ...a z amigapoerem bude nuda, teprvejak natáhne bačkory! :-D
    11.4.2010 22:03 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Rito, díky za pozvání, ale já na chat nechodím. Pravicí si s vámi potřesu, bude-li příležitost. Však už se známe z televize :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.4.2010 20:12 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    Ta zvířátka jsou opravdu nevinná. Stačí se podívat do jejich očí.
    LOL! zvířátka! nevinná! :-D
    kotyz avatar 11.4.2010 20:25 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Láska je jen výmluva pro mrdání bez požehnání bohem...
    a kde je francovka? bez ty se zada mazat nedaj ... :-D
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.