abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 05:11 | Komunita

    #HACKUJBRNO 2024, byly zveřejněny výsledky a výstupy hackathonu města Brna nad otevřenými městskými daty, který se konal 13. a 14. dubna 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:55 | IT novinky

    Společnost Volla Systeme stojící za telefony Volla spustila na Kickstarteru kampaň na podporu tabletu Volla Tablet s Volla OS nebo Ubuntu Touch.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 17:44 | IT novinky

    Společnost Boston Dynamics oznámila, že humanoidní hydraulický robot HD Atlas šel do důchodu (YouTube). Nastupuje nová vylepšená elektrická varianta (YouTube).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 15:11 | Nová verze

    Desktopové prostředí LXQt (Lightweight Qt Desktop Environment, Wikipedie) vzniklé sloučením projektů Razor-qt a LXDE bylo vydáno ve verzi 2.0.0. Přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 14:22 | IT novinky

    Nejvyšší soud podpořil novináře Českého rozhlasu. Nařídil otevřít spor o uchovávání údajů o komunikaci (data retention). Uvedl, že stát odpovídá za porušení práva EU, pokud neprovede řádnou transpozici příslušné směrnice do vnitrostátního práva.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 05:33 | Zajímavý článek

    Minulý týden proběhl u CZ.NIC veřejný test aukcí domén. Včera bylo publikováno vyhodnocení a hlavní výstupy tohoto testu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 22
    včera 04:44 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 3.5.0 svobodné implementace protokolu RDP (Remote Desktop Protocol) a RDP klienta FreeRDP. Přehled novinek v ChangeLogu. Opraveno bylo 6 bezpečnostních chyb (CVE-2024-32039, CVE-2024-32040, CVE-2024-32041, CVE-2024-32458, CVE-2024-32459 a CVE-2024-32460).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    Google Chrome 124 byl prohlášen za stabilní. Nejnovější stabilní verze 124.0.6367.60 přináší řadu oprav a vylepšení (YouTube). Podrobný přehled v poznámkách k vydání. Opraveno bylo 22 bezpečnostních chyb. Vylepšeny byly také nástroje pro vývojáře.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 02:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 9.3 z Debianu vycházející linuxové distribuce DietPi pro (nejenom) jednodeskové počítače. Přehled novinek v poznámkách k vydání. Novinkou je vlastní repozitář DietPi APT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    16.4. 18:44 | Nová verze

    Byl vydán Mozilla Firefox 125.0.1, první verze z nové řady 125. Přehled novinek v poznámkách k vydání, poznámkách k vydání pro firmy a na stránce věnované vývojářům. Vypíchnout lze podporu kodeku AV1 v Encrypted Media Extensions (EME). Řešeny jsou rovněž bezpečnostní chyby. Nový Firefox 125.0.1 je již k dispozici také na Flathubu a Snapcraftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (66%)
     (11%)
     (2%)
     (21%)
    Celkem 513 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník
    Alternativně viz také můj osobní blog (RSS pro anglické články, RSS pro české články), kde toho hlavně v angličtině vychází mnohem víc.

    Víte že můžete odebírat mé blogy pomocí RSS? (Co je to RSS?)


    A kdo neumí použít RSS, tak je tu twitter: @Bystroushaak.

    Od určité doby jsou všechny texty které zde publikuji verzované na Githubu.

    Jestliže najdete chybu, nepište mi do diskuze a rovnou jí opravte. Github má online editor, není to skoro žádná práce a podstatně mi tím usnadníte život. Taky vás čeká věčná sláva v commit logu :)

    Aktuální zápisy

    Dogecoin

    11.12.2013 18:39 | Přečteno: 25123× | Obecné IT | Výběrový blog | poslední úprava: 28.1.2014 20:32

    Na světě se poslední dobou objevily stovky různých virtuálních měn - deriváty Bitcoinu. Lidi je zakládají z různých důvodů; někdo to dělá proto aby zbohatl, protože ten kdo začně nejdřív bude mít nejvíc coinů. Jiní to dělají, protože nesouhlasí s některými principy Bitcoinu, například počtem vytěžených peněz, či s algoritmem hashování. Příkladem budiž Litecoin, Namecoin, Novacoin, Feathercoin, Peercoin, nebo Primecoin. Všechny jmenované mají jedno společné - před pár měsíci o nich skoro nikdo neslyšel a teď stojí jedna jejich jednotka na burze 5 až 20 dolarů. Nyní se na scéně objevila nová měna - dogecoin a o té bude tenhle blog.

    Doge

    Prvně by se nejspíš slušelo vysvětlit koncept doge memu. Jedná se o obrázky, kde hraje hlavní roli pes rasy Shiba inu (shibe).



    (Shibe doge)

    V podstatě se to dá shrnout do třech variant:

    Interní monolog

    Do obrázku jsou přidány interní monology, tak jak by si je mohl představovat pes. Společným jmenovatelem jsou barvičky, comic sans, schválně špatný pravopis (něco jako catspeak) a nadužívání nadšených výrazů jako such, wow, very, many, so atp..




    Úpravy obrázků

    Většinou vycházejí z původního Shibe obrázku, který komponují na něco jiného.





    Kombinace obojího




    Oblíbenost

    Doge je oblíbený. Hodně oblíbený. Troufám si tvrdit, že jeho hlavní rozšíření nás ještě čeká a jsem docela zvědavý, čeho se ještě dočkáme.

    Doge je někdy označovaný jako good meme, protože shibe je pěkný, obrázky mají vtip a jsou milé. Když probíhal doge 4chan spam raid na redditu, tak to spousta uživatelů nevnímala jako něco negativního. To se zas tak často nestává.

    Pokud se vám meme líbí, jsou tu pro vás dva subreddity:

    Dogecoin

    Dogecoin je nová virtuální měna založená okolo doge meme; stylově upravený klient a celá ta gramatika kolem toho.

    Když píšu nová, tak myslím opravdu nová, velmi nová. Tento článek je psán 11.12.2013. Nultý dogecoin blok byl vytěžen 6.12.2013, blok s číslem 1 pak až 8.12.2013, tedy 3 dny zpět a zhruba stejně tak bylo založeno oficiální diskuzní vlákno na bitcointalku. QT client byl commitnut pět dní zpět, přibližně v čase bloku 0. Momentálně se okolo dogecoinu podle odhadů motá něco kolem dva a půl tisíce lidí.




    Dogecoin zažívá ohromný boom. Na to, že existuje teprve tři dny jsem už o něm slyšel z tolika různých míst, že se to prostě nedalo ignorovat. Je to obrovský rozdíl oproti ostatním noname kryptoměnám, po kterých neštěkne ani shibe kolikrát i půl roku po jejich spuštění. Dogecoin totiž má něco, co ostatní měny nemají - dogeho. Tohle provázání s memem je imho geniální tah, který ještě tvůrcům dá dobře vydělat.



    (Třeba se jednou dočkáme hlášek DOGe to the moon i v btc-e trollboxu)

    Dogecoin se může zdát jako blbost. Mě osobně se líbí a hlavně mi znova umožňuje zažít tu atmosféru okolo nově existující kryptoměny, která tu byla kdysi, když se bitcoin pomalu začal šířit undergroundem. Je velmi uspokojující, když vám po pěti minutách těžení přistane v peněžence sto DOGe, místo aby vám tam na konci dne přistálo 0.0002 BTC, a to i když těžíte na specializovaném hardware.

    Odkazy

    Na to že celá měna funguje v praxi jen tři dny již vzniklo docela dost obsahu:

    Články

    Qt client

    Zkompilovat oficiálního Qt clienta mi dalo docela zabrat. Upozorňuji, že kompilace probíhala na Mintu 13, v novějším Ubuntu/Mintu/Debianu mohou být některé balíky již nainstalované.

    Prvně pár závislostí. Možná jsou některé trochu nadbytečné, lovil jsem to zpětně z asi 100 řádek .bash_history.

    sudo aptitude update
    sudo apt-get install libssl-dev libdb-dev libdb++-dev libqrencode-dev qt4-qmake libqtgui4 \
    libqt4-dev libboost1.48-dev libminiupnpc-dev libminiupnpc8 libboost-system1.48-dev libboost-filesystem1.48-dev \
    libboost-program-options1.48-dev libboost-thread1.48-dev libboost-chrono1.48-dev build-essential git

    Největší sraní je s libboost. Potřebujete verzi 1.48, nebo novější. Starší verze nepůjde. Je možné, že budete mít v repozitářích novější verzi, tak se prvně podívejte přes aptitude search libboost1 | grep dev

    Kompilace už je pak docela jednoduchá:

    git clone https://github.com/dogecoin/dogecoin.git
    cd dogecoin/
    sed -i 's/-mgw46-mt-sd-1_53//g' dogecoin-qt.pro
    sed -i 's/-mgw44-mt-s-1_50//g' dogecoin-qt.pro
    qmake USE_UPNP=- USE_QRCODE=0 USE_IPV6=0
    make

    Chyby z qmake můžete více/méně ignorovat, podstatné je, aby vám vyplivlo Makefile. Pokud používáte IPV6, doporučuji změnit ten parametr na 1.

    Po spuštění na vás vyskočí okno klienta, kde je možné v jednotlivých záložkách najít vše, co momentálně pro dogecoin potřebujete. Hodit se vám bude hlavně adresa vaší peněženky, kterou najdete v záložce Much receive.




    Jak je vidět, vygeneroval jsem si tam několik adres, z nihž první jsem pojmenoval primedoge. Pokud by se vám chtělo něco poslat, tak můžete sem ;) D6SNX8LzF7SiM18JShK4JBxedTstsjEMHZ

    CPU miner

    Pokud chcete těžit na CPU, potřebujete nějaký miner, který vám to dovolí. Osobně mám dobré zkušenosti s CPU minerem. Ten samozřejmě není v repozitářích, takže si ho budete muset zkompilovat.

    Nejdřív to chce doinstalovat závislosti:

    sudo aptitude update
    sudo aptitude install libcurl4-openssl-dev build-essential autoconf git

    Nyní již zbývá jen miner stáhnout a vše zkompilovat:

    git clone https://github.com/pooler/cpuminer/
    cd cpuminer
    ./autogen.sh
    ./configure CFLAGS="-O3"
    make

    Použití vypadá následovně:

    ./minerd --algo scrypt -o stratum_adresa:port -u Worker.name -p password

    Můj šestijádrový domácí PC má výkon okolo 35kH/s a během hodiny vytěží něco kolem 5 tisíc dogecoinů.

    Parametry

    --algo scrypt

    Dogecoin (stejně jako třeba Litecoin) používá na rozdíl od Bitcoinu jiný algoritmus, takzvaný scrypt. Ten se vyznačuje tím, že vyžaduje velké množství paměti a proto na něj (zatím) neexistují ASICy. Těží se tedy převážně na procesorech a grafických kartách.

    -o stratum_adresa:port

    Adresa vámi vybraného poolu. Můžete použít například http://doge.scryptpools.com/ (2% fee), kde se jako adresa zadává stratum+tcp://doge.scryptpools.com:3333.

    -u Worker.name

    Pokud budete těžit pomocí http://doge.scryptpools.com/ (či na jiném podobném webpoolu), tak to bude uživatelské jméno vašeho workera, kterého je nutné prvně přidat na stránkách v menu Workers, poté co se do poolu zaregistrujete.

    V případě anonymních poolů to bývá vaše doge adresa. K tomu aby jste získali adresu potřebujete funkční peněženku. Dogecoin je zatím v začátcích, takže nenajdete nic jako electrum, ale není problém se stáhnutím všech bloků, trvá to jen pár minut.

    Pokud se vám nechce kompilovat oficiálního klienta, můžete těžit ve webpoolu (viz adresa výše) a nechat si všechny DOGe uloženy v jeho webové peněžence.

    -p x

    Heslo vašeho workera. V případě anonymních poolů nebývá podstatné.

    GPU miner

    Pokud chcete těžit na grafické kartě, je situace trochu složitější. Přiznám se, že jsem to moc komplexně nestudoval a rovnou jsem se rozhodl použít cgminer, který používám i pro těžení s Block erupterem.

    Autoři se rozhodli, že přestanou scrypt podporovat, těžko říct proč. Každopádně je nutné se v git repu vrátit trochu do historie, konkrétně k tagu v3.7.2, kde je vše funkční.

    Prvně několik závislostí:

    sudo aptitude update
    sudo aptitude install opencl-dev ncurses-dev git

    Nyní již k samotné kompilaci:

    git clone https://github.com/ckolivas/cgminer.git
    cd cgminer
    git checkout -b scrypt v3.7.2
    ./autogen.sh --enable-scrypt --enable-opencl
    make

    Spuštění ./autogen.sh vypíše na konci shrnutí konfigurace. To by mělo vypadat přibližně takto:

    ------------------------------------------------------------------------
    cgminer 3.7.2
    ------------------------------------------------------------------------
    
    
    Configuration Options Summary:
    
      libcurl(GBT+getwork).: Enabled: -lcurl  
      curses.TUI...........: FOUND: -lncurses
      OpenCL...............: FOUND. GPU mining support enabled
      scrypt...............: Enabled
      ADL..................: SDK NOT found, GPU monitoring support DISABLED
    
      Avalon.ASICs.........: Disabled
      BFL.ASICs............: Disabled
      KnC.ASICs............: Disabled
      BitForce.FPGAs.......: Disabled
      BitFury.ASICs........: Disabled
      Hashfast.ASICs.......: Disabled
      Icarus.ASICs/FPGAs...: Disabled
      Klondike.ASICs.......: Disabled
      ModMiner.FPGAs.......: Disabled
    
    Compilation............: make (or gmake)
      CPPFLAGS.............: 
      CFLAGS...............: -g -O2
      LDFLAGS..............:  -lpthread
      LDADD................:  -lcurl   compat/jansson-2.5/src/.libs/libjansson.a -lpthread -lOpenCL    -lm  -lrt
    
    Installation...........: make install (as root if needed, with 'su' or 'sudo')
      prefix...............: /usr/local

    Podstatné jsou položky v první sekci, konkrétně

      OpenCL...............: FOUND. GPU mining support enabled
      scrypt...............: Enabled

    Spuštění probíhá podobně jako u CPU mineru:

    ./cgminer --scrypt -s 5 -Q 0 -E 5 -o stratum+tcp://doge.scryptpools.com:3333 -u Worker.name -p password --shaders 1024 --intensity 14

    Pokud se cgminer nespustí, tak je chyba v ovladačích grafické karty a je nutné je prvně zprovoznit. Pokud jste ovladače zprovozňovali ve stejné session jako instalaci cgmineru, tak to bude chtít prvně restart.

    Parametry --shaders 1024 --intensity 14 si budete muset nastavit podle sebe. Z vlastní zkušenosti musím říct, že mají brutální vliv na výkon. Bez nich těžila karta na 16kH/s, s nimi na 300kH/s. Snížení --shaders na 1024 z 2048 zvedlo výkon o 50kH/s. Je to prostě trochu magie, kterou budete muset otestovat.

    Smysluplnost

    Jak znám lidi a jejich argumenty proti Bitcoinu, tak si teď asi klepou na čelo a říkají si, že každý, kdo se v dogecoinu angažuje musí být pošuk. No, možná jo. Dogecoin je recese, ale taky komodita, kterou někdo má a ostatní nemají. S tím jak se přidá více lidí vzroste výkon sítě a obtížnost těžení. To bude mít za následek nárůst ceny. Samozřejmě se to děje už teď, ale zatím v malém měřítku. Ze všech možných existujících neznámých a bezcenných kryptoměn má dogecoin imho momentálně největší potenciál.




    Dogecoin lidi chtějí, protože je provázaný s memem. Druhá unikátní věc je rychlost. Předevčírem jste mohli koupit (samozřejmě neoficiálně) milion dogecoinů za méně jak dolar. Poslední zprávy z včerejška hovoří o ceně přibližně 4500 DOGe za jeden dolar. Co jsem tak sledoval ostatní kryptoměny, tak ty si o podobně rychlém nárůstu v začátcích většinou můžou nechat jen zdát.




    Těžení dogecinů má momentálně smysl prostě proto, že je to naprosto bez práce. Ráno pustíte script, odpoledne přijdete z práce a máte na účtě pár desítek tisíc dogecoinů. Ano, sice nemají skoro žádnou hodnotu, ale to nemá na začátku žádná kryptoměna a vy tím těžením nemáte co ztratit. Na dogecoin můžete poté v klidu zapomenout. Co vy víte, třeba se do půl roku vyšvihne a akceptuje ho jedna z online burz. Kurz nemusí být nijak velký, i kdyby stál jeden doge 10 centů, tak na tom pořád vyděláte. No a když ne, tak ne.



    (Předpoklad vývoje kurzu dogecoinu vzhledem k popularitě memu)

    Challenge

    Každému na abclinuxu dlouhodobě registrovanému, aktivnímu uživateli, který dá do diskuze vlastní dogecoin adresu pošlu 100 DOGe. Alespoň tak otestuji, zda je ten návod na rozchození peněženky funkční :)

    Nabídka platí dokud se mi bude chtít.

    Budget vyčerpán, celkově jsem rozdal něco přes pět tisíc. Dál zkuste třeba dogecoin faucet (linky v diskuzi).

           

    Hodnocení: 95 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Václav 11.12.2013 19:37 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Taky jsem na na něj koukal, stejně jako na první doge milionáře :-) Ale až teď jsem se rozhoupal k těžbě.

    Such blogpost

    Wow DPuszm8WQ9K4L6rEhpGcD3xRndPe24qsnD

    Many thanks.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 19:42 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Václav 11.12.2013 19:52 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Much recieve. Wow. Many works.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    31.12.2013 17:05 Jerry
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Donate pls D9txt2CfGDAZ51Q5fZ1e2FbFT4AAGi9kZ9
    7.3.2018 10:37 David Hempl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak tedy dobrý den, sice je to stará diskuze ale zkusím to oživit :D, chystám se přejít z Trezoru na Ledger Nano S (viz https://www.cryptoshop.cz/), spousta lidí řiká že to je lepší a že to stojí za to. Chtěl jsem se ale zeptat vás zda s tím máte zkušenosti a jestli na něm máte dogecoin nebo jiné altcoiny. Chci se před koupí maximálně ujistit. Předem děkuji za odpověď.
    AsciiWolf avatar 11.12.2013 19:41 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DS3theUwrs1Ga2XfJdPRZmvndNrcmwAtRd

    Wow, Such monies!

    Bystroushaak avatar 11.12.2013 19:43 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    11.12.2013 19:48 verycrypto
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DOGE, nie DGC. DGC je digital coin..
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 19:51 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:34 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Koukám že oficiální zkratka už vykrystalizovala v DOG.
    11.12.2013 19:59 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow! Much appreciate DFHZnpDzZGtd9b7zR7iT4X2Q33qU6w4W1z ;-)

    Ještě skompiluju cpuminer, very dig.

    (P.S. Před časem jsem na doge vytvořil parodii, moc úspěchu ale nesklidila...)
    11.12.2013 20:04 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 20:11 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Posláno :)
    11.12.2013 20:20 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Such transaction confirm, many thanks ;-)
    Fluttershy, yay! avatar 11.12.2013 21:45 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Have an upboat, bro.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Václav 11.12.2013 20:06 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jinak bych rád upozornil na programovací jazyk dogescript

    a konzolovou utilitku (doporučuji přidat do bashrc :D) Ještě by ji mohl autor přepsat do dogescriptu.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    11.12.2013 20:13 bugme | skóre: 16 | blog: bugme
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Wow DJD3o8wfTCXxuKgxyhny3oydjuQwXvy4kj much appreciate!

    Vypada to zajimave, verim ze to ma vetsi potencial nez BTC :-D

    Bystroushaak avatar 11.12.2013 20:21 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    11.12.2013 20:31 bugme | skóre: 16 | blog: bugme
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    diky :-)

    Bystroushaak avatar 11.12.2013 20:29 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Koukám, že všichni začali těžit :D Hned se pohla difficulty a odměny přicházejí nějak méně často :(
    David Watzke avatar 11.12.2013 20:35 David Watzke | skóre: 74 | blog: Blog... | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Na Gentoo jsem musel ještě přidat -I/usr/include/db4.8/ mezi includes, protože tam je db slotovaná.

    Wow. Such D9NaC7MF9VpiShtLiCaqH33snNASts7Lgu, many doge, so thanks.
    “Being honest may not get you a lot of friends but it’ll always get you the right ones” ―John Lennon
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 20:39 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Odesláno :)
    David Watzke avatar 11.12.2013 21:02 David Watzke | skóre: 74 | blog: Blog... | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow. So works. Much amaze. Such coins.

    Zkusil sem na chvíli pustit cgminer a GTX 275 mi tu začla řvát jako když vzlétá letadlo :-D
    “Being honest may not get you a lot of friends but it’ll always get you the right ones” ―John Lennon
    Bedňa avatar 11.12.2013 21:16 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mám rovnakú kartu, výmena vetrákov bude asi drahšia ako vyťažená čiastka :-)
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    11.12.2013 20:36 Ondra
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    obrázky mají vtip
    he?!
    Václav 11.12.2013 20:47 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Much humor.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Václav 11.12.2013 20:55 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow, těžím na dvoujádru atomu a starým C2D Thinkpadu a už mám natěženo 1800 doge.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    11.12.2013 21:06 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mně nějak nechce těžit, jaký dáváš parametry minerd?
    Václav 11.12.2013 21:18 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Opsaný z článku na altpool.pw
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    11.12.2013 21:24 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ok, dík.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 21:46 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    On ten pool má poslední dobou nějaké záseky. Dřív posílal coiny každých pár minut, ale poslední ~2 hodiny (v podstatě od uveřejnění článku :D) má lagy třeba půl hodiny. Takže nic nic a najednou dostanu 6k.
    11.12.2013 22:05 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Much client, very DDoS :-D Ok, zkusim nějakej jinej, ať tenhle nepřetěžujem...
    11.12.2013 21:24 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    nechápu smysl, ale to jsem nechápal ani u bitcoinu a předpovídal jsem mu brzký pád. Někde na mém bývalém účtu leží nějakých dvacet bitcoinů :D což už jsou dneska pěkné peníze.
    19.12.2013 19:01 #troll #
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Václav 20.12.2013 02:30 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nebýt toho nickname, málem bych ti na to skočil :) Bitcoin stoupá a DOGE podle všech předpokladů stoupá raketově.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    11.12.2013 21:28 Dirka | skóre: 15 | blog: dirka12345
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow DAeCSgAKRHXsF4VFz7B5PYRX8Y1j2iKeXh

    Many thanks.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 21:33 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    11.12.2013 21:37 Dirka | skóre: 15 | blog: dirka12345
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    much thanks wow.

    Jeste bych se zeptal, v klientu mi Wallet/Recent transactions pise (Out of sync) - co je treba udelat aby se sesynchronizovala?
    11.12.2013 21:39 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Počkat ;-)
    11.12.2013 21:40 Dirka | skóre: 15 | blog: dirka12345
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    na ja :) ono tam bylo porad 0 active connections, ted uz mam 1 toz pak jasne
    11.12.2013 21:28 Samgarr | skóre: 5
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    D5W154sK7Prrwc8nXXT1QvKHAVenupHd2x wow. many thanks!
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 21:33 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    11.12.2013 21:42 Dr. Eddy | skóre: 9 | blog: glog | České Budějovice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DFeS6c49Y1PmQnhGmVYN7g88jjQ8gnCsYT

    very thanks.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 21:48 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    belisarivs avatar 11.12.2013 21:53 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    IRC is just multiplayer notepad.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 21:56 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já si chci zkusit algoritmic trading na btc-e. Minulý měsíc jsem tam vydělal 100$ jen na nákupu/prodeji v tu správnou dobu, tak by to chtělo nějak zautomatizovat.
    Jendа avatar 11.12.2013 22:16 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Viděl jsem, hned jsem si musel přidat do patičky citát z asi 3. komentáře na Bitcoin Talku.

    Na Debianu jsem ještě potřeboval libdb5.1++-dev a qmake je qmake-qt4. A možná ještě něco, ale protože si kompiluju gnuradio, tak mám nainstalované snad všechny c++ dev balíčky, co existujou :). Jo a trvalo mu pekelně dlouho (~hodinu) připojit se do sítě.

    Chtělo by to nějaký obecný framework/protokol pro kryptoměny, takhle někdo změní pár konstant a musím instalovat dalšího klienta. A to včetně protokolů jako má Electrum, abych nemusel držet blockchainy. Třeba minery už univerzální jsou.

    Myslím, že rozumný postoj k novým kryptoměnám je něco natěžit a strčit do trezoru. Za pět let se uvidí.

    DMZ3R2kkmK51fzG1BeYQHpd4g3nPRc1yPw ;)
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:21 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jo a trvalo mu pekelně dlouho (~hodinu) připojit se do sítě.
    Zajímavé. Já ho instaloval včera touhle dobou a chytil se během 5m, možná méně.
    DMZ3R2kkmK51fzG1BeYQHpd4g3nPRc1yPw ;)
    Done.
    Jendа avatar 11.12.2013 22:41 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Pokud se za pár let ukáže, že jsi mi poslal dva miliony dnešních korun, tak ti možná pošlu něco zpátky :).
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:47 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já kdysi koupil 2 bitcoiny za 2$ kus. Pak jsem je prohrál v online kasinu. No fucks given. Kup pak Jardíkovi beránka.
    Jendа avatar 11.12.2013 22:58 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Co se stane, že člověk začne posílat peníze na účet, u kterého je kryptograficky garantováno (např. Satoshi dice), že se mu vrátí míň?
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 23:17 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Bude časem bez peněz?
    Jendа avatar 11.12.2013 23:35 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Myslel jsem jako co se stane člověku, že ho tohle napadne.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 23:45 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    V té době se toho s nima zas tak moc dělat nedalo. Navíc kolem toho vládla docela skepse. Vzpomínám si, že se ještě dal koupit čaj (ale na ten jsem neměl) a to bylo tak nějak všechno.
    11.12.2013 22:18 loki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow awesome D8BNsQEjRnc31GFKMVoEB3V6M9n5NGSXfr
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:22 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Každému na abclinuxu dlouhodobě registrovanému, aktivnímu uživateli
    11.12.2013 22:36 loki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:41 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Status: 0/nepotvrzeno, broadcast through 3 node(s)
    Date: 11 Dec 2013 22:38
    To: Loki D8BNsQEjRnc31GFKMVoEB3V6M9n5NGSXfr
    Debit: -10.00 DOGE
    Net amount: -10.00 DOGE
    Transaction ID: ae2b7ffaff214ec5983a7ce9966c88d3a5badbc63b47b5bd111a077ae3f78773
    
    Václav 11.12.2013 22:47 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Status: 0/nepotvrzeno, broadcast through 4 node(s)
    Date: 11.12.13 22:46
    To: Loki D8BNsQEjRnc31GFKMVoEB3V6M9n5NGSXfr
    Debit: -90.00 DOGE
    Net amount: -90.00 DOGE
    Transaction ID: 3414981c504271a92152a6c7ae57969e7e60208f6e1f5328eef6ac8a5be9fb1e
    A tady máš zbytek :D
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    11.12.2013 23:19 loki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    jaj 105 Doge, děkujem hoši :-) wow many coins jste awesome
    Milan Vít avatar 11.12.2013 22:22 Milan Vít | skóre: 23 | blog: about:linux | Orlová
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Much thanks. Many appreciated. So money.

    DG1RgXG8bHVd8G9UfMbyAdSkmiwSAFK38c
    „There is no dark side of the Moon really… as a matter of fact it's all dark.“
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:25 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Milan Vít avatar 11.12.2013 22:27 Milan Vít | skóre: 23 | blog: about:linux | Orlová
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Whee. Such rich.
    „There is no dark side of the Moon really… as a matter of fact it's all dark.“
    gtz avatar 11.12.2013 22:25 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Počítal jsi si poměr/výkon? myslím tím zda jsi uvažoval spotřebu počítače při důkladné zátěži vs. to co vytěžíš?
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    Jendа avatar 11.12.2013 22:31 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Samozřejmě, že se to při současné ceně vůbec nevyplatí. Asi jako Bitcoin v letech 2009-2010.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:32 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nemám tady wattmeter, takže to nezměřím. Bude to někde u 200W/h a za 14h jsem dal cca 60 000 dogecoinů. Elektřinu neplatím (paušál v nájmu).

    Ono to není dobrý způsob, jak si plánovaně vydělávat, v podstatě je to taková sázka do loterie. Pokud to jednoho dne začnou akceptovat větší burzy, tak se to vyplatilo. Pokud ne, tak jsem zabil trochu výkonu a elektřiny na těžení a nic se neděje.
    Václav 11.12.2013 22:36 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jojo, taky mám paušál a nechal jsem těžit svůj server u OVH :-)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 15:26 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Pokud to jednoho dne začnou akceptovat větší burzy, tak se to vyplatilo.
    DOGe/BTC (coinedup burza). To šlo rychleji, než jsem čekal. Cena je teda sice 0.00000008 BTC za jeden DOGe, ale odsud to může jen růst.

    Dogecoin mě začíná fascinovat. Ne jako kryptoměna, ale to chování lidí. Nějakým podivným způsobem to lidi přitahuje a uspokojuje. Čtyři dny od vytěžení bloku 1 a dogecoin má větší hodnotu než většina alternativních měn po roce (momentálně se prodává v p2p transakcích 10M doge za 1BTC!). I tahle diskuze to ukazuje, vůbec jsem nečekal takový zájem a že většina lidí ten meme použije v příspěvcích.
    Václav 12.12.2013 16:12 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Pár dnů zpátky za ten obnos někdo kupoval litecoin.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Václav 12.12.2013 17:36 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    0.0000001 BTC za DOGE, cena stoupá… Tohle bude ještě zajímavý.

    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    xxx avatar 12.12.2013 23:57 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Coineup je tezce v hajzlu. Pres den vypadal, ze je bud pod palbou, kazdopadne spis nefungoval nez fungoval, no a ted ma z niceho nic certifikat vystaven by CN=PositiveSSL CA 2,O=COMODO CA Limited coz teda nevypada uplne OK.
    Please rise for the Futurama theme song.
    11.12.2013 22:34 Jirinka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DNjkrAvk5HdyJbpdhX7HRKiehn9c8K8KHN
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:36 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Každému na abclinuxu dlouhodobě registrovanému, aktivnímu uživateli
    11.12.2013 22:40 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow awesome D8BNsQEjRnc31GFKMVoEB3V6M9n5NGSXfr
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:45 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ty a SSK jste na mém banlistu (ಠ‿ಠ)
    13.12.2013 19:54 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Sebe bych pochopil, po vzoru anonymního trolla jsem tě nazval modroušákem a už nevímčím ze zvědavce :-D Ale proč SKK?
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 20:26 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Protože sem nepatří. Všechny diskuze, které sem zatahuje jsou na úrovni těch ezoterických článků z roota. Prostě spam, který se tváří že dává smysl, navíc ještě slovensky.
    14.12.2013 18:14 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    tak ještě na zamyšlení speciálně pro tebe, Bystroušáku:-)

    o nezávislém myšlení
    mladí lidé, jejichž podstatnou část života formovala média. Tito mladí lidé mají blízko k elitářskému myšlení, „oni ovládají nové technologie, oni jsou na sociálních sítích, oni nejsou ovládáni médii, protože je nečtou, neposlouchají, nesledují. Oni si utvářejí svobodně názory a postoje na internetu, kde mají k dispozici nekonečně informací.“

    Toto je nejmodernější mýtus o „svobodě“ sdílený mladou generací na počátku informační společnosti. Sociální sítě a tradiční média bych přirovnal k pušce a náboji. Puška jsou sociální sítě a náboj je obsah, který je do sociálně sítě vložen, většinou z tradičních médií. Tvůrci mínění (opinion leaders) podle scénáře marketingových a PR agentur vloží tento obsah – náboj do sociální sítě, který pak mladí lidé „naprosto svobodně sami šíří“, provádějí jakousi davovou narkotizaci, skupinovou autohypnózu.
    See more at: http://www.blisty.cz/art/67062.html#sthash.w7NZRm1j.dpuf
    14.12.2013 18:58 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Definuj formovanie svojej osoby. Uveď rozdiely, ktoré sú teraz a v tvojej dobe.Tu zrejme platí direktíva, ktorá spochybňuje pokrok. Niektorím ľudom zrejme stačí vedieť čo sa naučili v škole. Nechcem týmto tvrdiť, že je nutné používať technológie za každu cenu a vnucovať iným ľudom dané technológie.

    Definuj slobodu. Vieš čo je to. Je to vec slobodného rozhodovania. Ak chceš si kúpiť produk nejakej spoločnosti, tak si ho kúpiš, ak nie tak nie. Reklámy sú vec na ktorú je zbytočné vydaná energia. Väčšina ľudi reklamy ignorujú. Potom musia reklamami ísť agresivnejšie. Zaujímal by ma ako sa zamestnali ľudia, ktorí by pracovali vo firmach s reklamou. Možno by bolo na mieste vydať nariadenia ako môže vyzerať reklama. Napríklad zobraziť produkt a k nemu napísať čo je to za produkt a kde je dostupný.

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    14.12.2013 19:28 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    omlouvám se, ale nerozumím tvé řeči, chtělo by to tlumočníka ;-)
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 19:30 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    *rollingeyes* Strašně zajímavé. Tak zajímavé, až mě to nezajímá. Pokud tedy nepovažuješ abclinuxu za sociální médium.
    Grunt avatar 14.12.2013 19:33 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    abclinuxu je médium asociální.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    15.12.2013 21:55 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    docela zajímavé počtení, ten Užák - emocionální jed ...:-D
    mirec avatar 11.12.2013 22:42 mirec | skóre: 32 | blog: mirecove_dristy | Poprad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Shiba inu je krásny pes. Myslím, že sa mi táto mena bude páčiť ;-)

    LinuxOS.sk | USE="-fotak -zbytocnosti -farebne_lcd +vydrz +odolnost +java" emerge telefon
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 22:48 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    11.12.2013 23:00 Shibe
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DTNBN8RsB49FZHC2evgKGj8MEBAvVNVV76 much repost https://www.facebook.com/satoshislovakia/posts/228263107355354 w0w
    Jendа avatar 11.12.2013 23:10 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    such link

    Proč je text o Ubuntu?
    11.12.2013 23:46 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Vzalo to zřejmě první text prvního <p> v html stránky.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 23:11 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ok, za ten link posílám 50 dogecoinů.
    Saljack avatar 11.12.2013 23:04 Saljack | skóre: 28 | blog: Saljack | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak ja to zkusim taky ;-). Jsem zvedavy kolik dokazu natezit na novem stroji.
    Diky DNqveKBUcMnRvfoZU7FxyFN4DRD16yoaXo
    Sex, Drugs & Rock´n Roll.
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 23:11 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Saljack avatar 11.12.2013 23:43 Saljack | skóre: 28 | blog: Saljack | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Moc diky GPU se mi nepovedlo zprovoznit ale to bude mim optimem s Nvidia. Vite nekdo co s tim. CUDU musim poustet pres optirun ale tohle s OpenCl nejde resp. ten configurak OpenCl nenajde.
    Sex, Drugs & Rock´n Roll.
    11.12.2013 23:49 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A máš nainstalovanou nějakou OpenCL implementaci?

    ls /etc/OpenCL/vendors/
    Saljack avatar 12.12.2013 14:05 Saljack | skóre: 28 | blog: Saljack | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nemam tam nic ale mam nainstalovano nvidia-opencl balik. Vyresil jsme to timhle minerem pro cuda https://github.com/cbuchner1/CudaMiner
    Sex, Drugs & Rock´n Roll.
    12.12.2013 16:56 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak pokud by se ti chtělo tím zabývat (OpenCL je svobodné ;-)), tak by asi mělo pomoct něco jako

    echo 'libnvidia-opencl.so.1' > /etc/OpenCL/vendors/nvidia.icd

    případně upravit to jméno/cestu toho SOčka - nevím jak to je na Debianu/tvém distru.
    Saljack avatar 12.12.2013 21:22 Saljack | skóre: 28 | blog: Saljack | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Uz jsem to rozjel moc diky za pomoc. Musel jsem tam dat uplny odkaz tj. u me: /usr/lib/nvidia-331/libnvidia-opencl.so.331.20
    Sex, Drugs & Rock´n Roll.
    Saljack avatar 12.12.2013 21:49 Saljack | skóre: 28 | blog: Saljack | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak jsem zkousel nastavit cgminer a dava maximalne 25Kh/s coz je celekem malo (zkousel jsem ruzne parametry, ale asi neni opravdu nvidia moc vhodna). S cudaminer jsem se dostal tak na 50Kh/s. Mam GT 750M a na i7 mam kolem 60Kh/s. Kolik mate tak ostatni?
    Sex, Drugs & Rock´n Roll.
    genius2000.log avatar 12.12.2013 23:29 genius2000.log | skóre: 10 | blog: poznamky_linuxaka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    85 Kh/s na hodne starym Radeonu 4830 :) Nove AMD karty zvladaji pres 600.
    djhanz.cz - music is my life.
    Saljack avatar 12.12.2013 23:39 Saljack | skóre: 28 | blog: Saljack | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To jsou na to ty nvidie tak spatny?
    Sex, Drugs & Rock´n Roll.
    11.12.2013 23:31 Václav Vanc | skóre: 14
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow! DLE8fCBoahAL9589WFup5iXDotxJoZKs7g
    Bystroushaak avatar 11.12.2013 23:53 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    11.12.2013 23:55 Václav Vanc | skóre: 14
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Přijato... :)
    11.12.2013 23:40 bugme | skóre: 16 | blog: bugme
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Navrhuji zacit menu pouzivat trochu vic, napriklad tady v bazaru (snad zitra pridam par drobnosti kterych bych se rad zbavil). Protoze pokud to budou vsichni videt jenom jako snadnou prilezitost si nahrabat, tak to nikdy nevyroste tak jako BTC.

    Bystroushaak avatar 11.12.2013 23:54 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hádám že bude trochu problém určit konkrétní hodnotu jednoho dogecoinu.
    12.12.2013 00:10 bugme | skóre: 16 | blog: bugme
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Zkouknu aktualni situaci a za DOGE to dam tak o 10-20% levnejsi.

    Václav 12.12.2013 00:29 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Až bude čas na tablet, rozjedu „Will draw for doge“ commisions :-)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    11.12.2013 23:52 MIlos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow ! amazing. DKd9kveKqqvbvQaeBSQPpGDWgWisu5vcRH
    12.12.2013 00:08 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    neeregistrovaní ne!
    11.12.2013 23:54 Thyrst' | skóre: 6 | blog: a256
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    DAHkJ5f8usfx5KCCUVJBhNUK9n4nUhyZQt

    thx

    Bystroushaak avatar 11.12.2013 23:55 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Dragon Jake avatar 12.12.2013 00:03 Dragon Jake | blog: Drakův zápisník | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Very address! DM31Ro2NvSqtzoVrbRipLFKc3TQgQDZhwj
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 00:05 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Dragon Jake avatar 12.12.2013 00:08 Dragon Jake | blog: Drakův zápisník | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Děkuji, to je teda rychlost oproti BTC :)
    12.12.2013 00:06 lord
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Much thanx D9zT8eVVQG1eCVx9nPWp2dASvsBLTruFHV
    12.12.2013 00:09 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    neregistrovaní ne!
    xxx avatar 12.12.2013 00:25 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Takova blbost. Jasne! D9zEBYr8pkh2W54u7jCJKmVBV8q9dL9hHN
    Please rise for the Futurama theme song.
    Václav 12.12.2013 03:22 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Sorry, přeskočil jsem. Sent :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    xxx avatar 12.12.2013 19:28 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Much thanks.
    Please rise for the Futurama theme song.
    12.12.2013 00:53 artee
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    wow DBnoUWSMHwy5NkafiXqxou2SPnN2KGxTXp
    Václav 12.12.2013 01:17 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Login, smůla.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 01:27 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    doga coina fli on DJXBairycU8fhNFeWNpviNAzDhULsxpHyh for malamuta-inu

    zupa bloga da foxa!
    Václav 12.12.2013 01:34 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jestli spí, tak beru za bystroushaaka :-) Much sent.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 01:39 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    many hear

    wow so lotta gratituda!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:35 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    12.12.2013 15:17 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    omg wow as money doge thinks!
    Václav 12.12.2013 01:54 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    pool nějak spinká, už dvě hodiny neposlal ani doge.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 08:03 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Na ty pooly prý někdo pustil DDoS, takže jich spousta padla. http://doge.scryptpools.com mám ozkoušený, že jede.
    12.12.2013 08:11 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    v noci jaksi nejel, a teď nepřijímá registrace ...
    12.12.2013 08:44 marbu | skóre: 31 | blog: hromada | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Haha: http://altpool.pw:19348/static/ - podle toho grafu to klidne mohlo byt v pripade tohodle poolu tim tvym blogem :) (btw DA6RgiMcUgwYFkCnSGySq29BSobYdDrcSZ, hafo dik :)
    There is no point in being so cool in a cold world.
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:36 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Na ty pooly prý někdo pustil DDoS, takže jich spousta padla. http://doge.scryptpools.com mám ozkoušený, že jede.
    Hm, a teď padl i ten. Ale předtím mi poslal 60k DOGe, takže se na něj nezlobím :D
    12.12.2013 08:09 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    hm, sem se chtěl zeptat, kde dělám chybu, co máte všichni za hardware, že máte miliony, zatímco já těžim celou noc a jediná příchozí transakce je ta od tebe ... tak se zdá, že šiba je zakopaná tady, že pool nevyplácí ... sem se chtěl teda původně regnout na nějakej pool s webovým mezixichtem, jenže všecky co jsem zkusil, se v tu chvíli tvářily zdosovaně, tak jsem teda dal ten altpool.pw a vypadá to, že vlastník na nachytanejch pejsíčkách teď pěkně rejžuje ...
    Dragon Jake avatar 12.12.2013 09:20 Dragon Jake | blog: Drakův zápisník | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jo i ne, už tu padl zajímavý odkaz na grafy, kde je moje adresa uvedená jako těžící, ale bez jediné výplaty. Přitom tam jsou jiné s vyšším výkonem, co výplatu dostávají i právě teď.

    Také jsem z toho trochu zmatený.
    12.12.2013 10:33 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    "trochu"?

    - teď jsem se teda v těch grafech našel, mám mean 9,25 kH/area 798 MH a v tabulce 628 DOGE a adresa nade mnou má 8,06 kH/area 696 MH a v tabulce součet 4257? WTF?
    Dragon Jake avatar 12.12.2013 11:47 Dragon Jake | blog: Drakův zápisník | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Upřímně nevím. Zapojil jsem k sobě dalších 5 serverů s celkem 30 CPU jádry a hned se ten graf začal plnit zajímavými čísly. K peněžence se ale dostanu až večer, abych potvrdil či vyvrátil, kolik jsem vlastně dostal.

    Leda to zjistit přes block explorer.
    Dragon Jake avatar 12.12.2013 12:18 Dragon Jake | blog: Drakův zápisník | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Funguje, proof.
    12.12.2013 13:00 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    12.12.2013 13:03 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    ... a z tabulky mi zmizlo těch 628 DOGE
    12.12.2013 01:56 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Doufám, že vytěžené dogecoiny všichni řádně zdaníte. Jinak budu nucen informovat Policii ČR.
    Václav 12.12.2013 02:00 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Do it. Chceš osobní údaje?
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 02:06 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Urcite, sem s nimi.
    Václav 12.12.2013 02:36 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Po troše googlení budeš mít vše potřebné :-)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 08:12 Václav "Darm" Novák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Miloš Zeman
    Bydlište: Praha, Hrad
    12.12.2013 02:02 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Prosim prevest ty psokoiny na bitkoiny a poslat sem: 14J1fmFt6RN5q41YW2zC3anvbk7gmZeFr7.
    Jendа avatar 12.12.2013 02:27 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nebudu spamovat blockchain s transakcí převádějící 1 Satoshi.
    12.12.2013 02:17 Radek Hladik | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Za tu bžundu to stojí :-)

    DTLRw44udBN13JbTrsjHgGv3GbhDx47HJ1

    Václav 12.12.2013 02:36 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Přebírám noční směnu, much sent! Doge must flow.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 08:57 Radek Hladik | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mucho grazio, ale od toho poolu zatím ani štěk...
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:37 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    12.12.2013 02:46 Hue | skóre: 6
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ten pool je teda nějakej línej, už těžím hodinu a půl, acceptnul mi 39 blocků, ale zatím ani DOGE...
    Václav 12.12.2013 02:50 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jak jsem už říkal, zlenivěl… Mezi 20:30 a 22:30 jsem měl 13 transakcí, od té doby nic…
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 16:08 Hue | skóre: 6
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak nakonec v noci vyplatili necelých 10k, zkoušel jsem těžit odpoledne a už nic nevyplatili... Takže přepnuto na doge.cryptopool.it
    12.12.2013 08:46 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DE7q1kxqvoFek7UGWBWBt47QWJTRBqVNLL

    dakujem
    Čo Rys, to vrah!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:37 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    12.12.2013 14:57 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak, a teraz si vás kupim, všecky :) Ne vazne, co ked o rok bude mat 1 DOGE hodnotu 1000 dolarov !?
    Čo Rys, to vrah!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 15:30 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ne vazne, co ked o rok bude mat 1 DOGE hodnotu 1000 dolarov !?
    Byl bych opravdu překvapen, kdyby to kdy přelezlo cenu jednoho dolaru. Ale ono by stačilo, i kdyby se to vyšplhalo na 10 centů.
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 09:01 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jsem teď v práci a nemám tu přístup k účtu, takže budu posílat až dojdu domu (pravděpodobně okolo 16h).
    12.12.2013 09:17 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Funguje ten qt klient aj za natom? Ake porty to vyzaduje, pise mi v klientovi out of sync :(
    Čo Rys, to vrah!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 09:20 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Funguje. Syncování chvíli trvá.
    12.12.2013 09:30 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    V pravo dole u ikonky mi pise 0 active connections to doge network
    Čo Rys, to vrah!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 10:08 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Je to P2P síť, chce to imho prostě počkat.
    12.12.2013 12:18 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mně to za NATem funguje.
    12.12.2013 09:35 Dát smazat | skóre: 6 | blog: druhá kolej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jak moc dlouhodobě? :D D5xPXuCURGtZiEaSDnehEoTpYGLjxs3vR8

    Je už někde online náhled na stav peněženek?
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 09:58 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jak moc dlouhodobě?
    Nově zřizovaným ne.
    Je už někde online náhled na stav peněženek?
    Zatím ne.
    D5xPXuCURGtZiEaSDnehEoTpYGLjxs3vR8
    Jak jsem psal, jsem teď v práci, takže pošlu až přijdu domu.
    12.12.2013 12:15 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Je už někde online náhled na stav peněženek?
    Tady máš...
    12.12.2013 12:17 Dát smazat | skóre: 6 | blog: druhá kolej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dík, jsem mezitím už taky našel :-)
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:38 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    D5xPXuCURGtZiEaSDnehEoTpYGLjxs3vR8
    Done.
    12.12.2013 10:04 busik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    skusam tazit zatial sa mi to moc nedari,hadam to nejak rozbeham :) DTZ7gfJMXE8nPF39LuJ12pACdUJwfRkH1Q dakujem
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 10:13 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Datum registrace: dnes

    Nice try. Nejsem faucet, tohle je akce pro dlouhodobé uživatele abclinuxu, protože si vážím jejich příspěvku komunitě.
    12.12.2013 11:30 busik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ja viem ze nie ste faucet :)chcela som len reagovat na vas clanok,potesilo ma ze som nasla nieco o novych cryptomenach aj na nasich cz/sk strankach.. ja sa este trapim s tazbou na kazdom poole mam len rejected :) aj tak vdaka za odpoved a vela stastia,dasich dobrych clankov a minci prajem :)
    12.12.2013 11:45 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mne tazba funguje ale zase si neviem overit kolko som uz vytazil :(
    Čo Rys, to vrah!
    12.12.2013 12:45 busik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    tak mne na normalnom pc rata cez guiminer pekne,ale tiez si to neviem overit,lebo na stranke poolu mam 0 a cez laptop cez bfgminer s erupterom mam stale zahodene co najde..pockam este a ak nic nenaskace ani po dlhsom case,tak sa vratim k ppcoinom :) este je mozne,ze problem nebude v mojom pc ale v mojej blond farbe vlasov :D
    12.12.2013 12:59 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hlasi ti to iste co mne: Address not seen on the network

    V ~/.dogecoin/debug.log sa mi opakuje toto:
    trying connection 110.113.243.162:22556 lastseen=211,7hrs
    connection timeout
    trying connection 110.113.243.162:22556 lastseen=211,7hrs
    connection timeout
    trying connection 144.29.85.95:22556 lastseen=294,9hrs
    connection timeout
    trying connection 114.181.185.146:22556 lastseen=329,9hrs
    Flushed 3 addresses to peers.dat  13ms
    connection timeout
    trying connection 110.113.243.162:22556 lastseen=211,7hrs
    connection timeout
    trying connection 114.181.185.146:22556 lastseen=329,9hrs
    connection timeout
    trying connection 110.113.243.162:22556 lastseen=211,7hrs
    connection timeout
    trying connection 110.113.243.162:22556 lastseen=211,7hrs
    connection timeout
    trying connection 110.113.243.162:22556 lastseen=211,7hrs
    connection timeout
    trying connection 144.29.85.95:22556 lastseen=295,0hrs
    connection timeout
    trying connection 144.29.85.95:22556 lastseen=295,0hrs
    connection timeout
    trying connection 114.181.185.146:22556 lastseen=329,9hrs
    connection timeout
    trying connection 110.113.243.162:22556 lastseen=211,7hrs
    connection timeout
    trying connection 114.181.185.146:22556 lastseen=329,9hrs
    connection timeout
    
    Such difficulty :(
    Čo Rys, to vrah!
    12.12.2013 13:09 busik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    nie :( mne vypisuje- stratum from pool 0 detected new block... found block from pool 0... dookola a ak najde,vypise mi ze je to rejected a na stranke sa mi pocet rejected zobrazi ako your invalid...tak skusam rozne pooly vsade je to rovnako.
    12.12.2013 13:11 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Myslim ze by mohlo stacit keby mi niekto poslal subor ~/.dogecoin/peers.dat Tam je imho zoznam naposledy videnych klientov a vsetky moje boli naposledy videne pred 290 hodinami ci co.
    Čo Rys, to vrah!
    13.12.2013 19:30 busik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    No ja som uz na svoj problem konecne prisla :) je to treba tazit ako litecoiny.Bistroushaakovi posielam velke diki za prekvapko..potesilo :)
    Bedňa avatar 13.12.2013 19:50 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak schválne, koľko si zaslúžim ja? :-)
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    stativ avatar 12.12.2013 11:09 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    So rich! So awesome. Wow.

    DTL9S1sDGbb2HSAUtQYmiVUChYevRiH4N2
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    stativ avatar 12.12.2013 11:12 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mimochodem, díky za blog. Tahle měna je natolik ujetá, že by se možná i mohla uchytit.
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:39 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    stativ avatar 12.12.2013 14:49 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Díky!
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    Jendа avatar 12.12.2013 12:21 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    mess avatar 12.12.2013 13:00 mess | skóre: 43 | blog: bordel | Háj ve Slezsku - Smolkov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Much win!

    D9eGp39rmLphKYJMmAyXp5QVwBWyEWZGfn
    Cez párne mesiace zošíváš vaginy, cez neparne montuješ hajzle.
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:40 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Václav 12.12.2013 13:06 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    altpool.pw – much disappoint. Přes noc jsem těžil jak divej a neposlal nic. Byl mi doporučen http://pool.testserverino.de, tak uvidím.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 13:15 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Prosim ta skus nejaku mini sumu poslat na DE7q1kxqvoFek7UGWBWBt47QWJTRBqVNLL ze ci je to validna adresa, mozem vytvorit validnu penazenku bez pripojenia na siet?
    Čo Rys, to vrah!
    Jendа avatar 12.12.2013 13:24 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    mozem vytvorit validnu penazenku bez pripojenia na siet?
    Samozřejmě.
    Václav 12.12.2013 13:30 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    done
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 13:41 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jo, funguje to, na webe vidim ze je tam 10 dog. Takze penazenka funguje aj bez netu.
    Čo Rys, to vrah!
    12.12.2013 13:43 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dakujem, kupim si za to dalsiu rybu do mojho jazierka v tvare klaviru.
    Čo Rys, to vrah!
    12.12.2013 16:57 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    :-D

    (Já budu asi fakt už muset aktualizovat fortuny když vidim tyhle komentáře, jen co dozápočtuju... ;-))
    13.12.2013 08:20 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Zdroj hlasky
    Čo Rys, to vrah!
    Jendа avatar 12.12.2013 15:41 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Funguje ti? Mně ještě miner tam nenašel žádnou share. Jakou mají pseudosložitost?
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 15:44 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nefunguje. Poslal jsem ti na mail invitation do toho funkčního se zablokovanýma registracema, tak to snad půjde.
    12.12.2013 13:19 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    hehe, prva mena, ktora sa mi paci a nieco snad aj natazim do zasoby, pripadne ak sa naozaj rozbehne na abclinuxu moznost prispiet na nieco havhavcoinmi, tak by som ich aj pouzil.

    P.S.: 100 coinikov bude platna akcia aj okolo 17:00:00 CET? som v praci :-(
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    12.12.2013 13:21 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    a P.S.: google uz dava tento blog pri zadani "dogecoin" ako prvy.. najs
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    Jendа avatar 12.12.2013 13:26 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    12.12.2013 13:35 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    google vyhladavanie som skusal na inom pocitaci, ktory je pripojeny do inej siete ako ten na ktorom som cital tento blog.
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    xkucf03 avatar 12.12.2013 14:41 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    V rámci ČR/SR mají obvykle věci na Ábíčku hodně dobrou pozici v Googlu. Ale stále platí, že tě Google drží v bublině – kdybys byl v jiné zemi, pravděpodobně ti pošle jiné výsledky.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:45 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Je to tak. Když jsem použil americkou proxy a anglického useragenta, tak to vrací až na třetím místě.
    12.12.2013 13:47 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    tak som nevydrzal a na druhom PC skusil.

    DAoXB7L7Jcxiheds8P6TeabAUpfGiEd7yP

    akykolvek nenulovy pocet potesi, such vdaka :-)
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:33 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    12.12.2013 14:47 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    such vsetko
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    12.12.2013 14:59 zruda
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow test send :-D
    12.12.2013 14:59 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    1,00 times such thanks
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    12.12.2013 14:24 tully | skóre: 9 | blog: tully
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow DBCoF2qziZTjpBDFfnHfUAGzLEja5hVnB7
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:33 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    12.12.2013 17:04 tully | skóre: 9 | blog: tully
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    much happy
    xkucf03 avatar 12.12.2013 14:39 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Teď už chybí jen MLPcoiny, ne? Nebo ty už jsou?
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 14:40 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nevím jestli MLP, ale ponycoiny tuším jo.
    mess avatar 12.12.2013 15:17 mess | skóre: 43 | blog: bordel | Háj ve Slezsku - Smolkov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Okej, tak něco mám a otázka zní - kde se to dá vyměnit za reálné peníze? :-D
    Cez párne mesiace zošíváš vaginy, cez neparne montuješ hajzle.
    12.12.2013 15:19 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    100 KC za 20000 DOGE
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    Bedňa avatar 12.12.2013 15:19 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    V Dogelende.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    xkucf03 avatar 12.12.2013 15:20 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Reálné peníze? Myslíš nějaká imaginární nekrytá eura nebo dolary? K čemu? Spíš se snaž přesvědčit obchodníky, ať začnou přijímat kryptoměny :-)

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 15:27 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tady se to dá vyměnit za bitcoiny. A ty už vyměníš za reálné peníze raz dva.
    12.12.2013 15:29 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    kvescn: ak mam teraz penazenku so svojim mega bohatstvom, ako ju prenesiem na iny pocitac?

    vyexportoval som nejaky .dat subor, ale ako import?
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 15:32 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Peněženka je soubor wallet.dat ve složce ~/.dogecoin. Stačí ho zkopírovat do stejné složky na jiném počítači.
    12.12.2013 15:34 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    takze ten nieco.dat, ktory som si vyexportoval nazvem wallet.dat a ulozim na cielovom PC, rajt?
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 15:42 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ty jsi důchodce? Nebo proč se bojíš, že tím něco rozbiješ? Prostě to zkus, přinejhorším to všechno vybuchne a zabije každého, kdo je ti milý.
    12.12.2013 15:48 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    seems legit
    12.12.2013 15:56 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    nie ze by som nieco rozbijal, ale mam rad, ked veci funguju.. skusam uz aj tazit a tak.. no a nerad by som o bohatstvo prisiel.. 104 DOGE je 104 DOGE..
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    12.12.2013 15:52 komodo | skóre: 27 | blog: komodo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak uvidime :-)

    DDrYagDxta2qhDJShCff3ovqMMFEVYK8x5
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 15:56 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    12.12.2013 16:10 komodo | skóre: 27 | blog: komodo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Diky.

    Snad se povede i neco vytezit.
    12.12.2013 16:05 bot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    dalsi nudny tl;dr blog
    12.12.2013 16:15 windoge
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    much opinion. so fukoff
    12.12.2013 17:01 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    such comment, very none cares
    12.12.2013 16:25 tuuuh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    wooooooo >> D6Hy2cCQ3BB8mq5vNNDHKebqHhGAJ3nV89 <<
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:22 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    12.12.2013 16:29 Radek Hladik | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jaky je nejaky alespon trochu funkcni pool? Uz jsem zkousel asi 4 a "nejlepsi" vysledek je s http://pool.testserverino.de/ , kde se tvari, ze nejaky hafiky by mi jako poslali, ale kdyz jsem to zkusil poslat, tak se nic nedeje...
    stativ avatar 12.12.2013 17:14 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    U pool.testserverino.de jsem měl stejný problém – dal jsem ruční odeslání a nic se nestalo. Po pár hodinách ale přišel celý obsah „Confirmed.“ Zajímavé (alespoň pro mě) je, že to co jsem ráno natěžil s altpoolem je v historii jako vytěžené, ale to z testserverino je jako normální platba.
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    12.12.2013 17:19 Radek Hladik | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mne to ted taky nejak nahodne dorazilo, dokonce je to tam v historii...
    David Watzke avatar 12.12.2013 17:34 David Watzke | skóre: 74 | blog: Blog... | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    já sem dnes vytěžil pár set přes doge.cryptovalley.com
    “Being honest may not get you a lot of friends but it’ll always get you the right ones” ―John Lennon
    12.12.2013 18:52 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    z testserverino mi to prislo po manualnom odoslani. nie hned, ale prislo.
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    xkucf03 avatar 12.12.2013 16:36 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak schválně: DGC3obrFfHbV7xgtvVQAnDccDkXwsN4U1X :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:22 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    xkucf03 avatar 12.12.2013 23:51 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Díky :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Václav 12.12.2013 16:49 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Taky jsem si cvičně dal manuální převod a trvá to nějak dlouho…

    Seznam poolů http://doges.org/index.php?topic=15.0
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    12.12.2013 16:57 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    dlho? do minuty, z toho samorozdelovaca v blogu za par sekund.
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    genius2000.log avatar 12.12.2013 17:37 genius2000.log | skóre: 10 | blog: poznamky_linuxaka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    D5yaG3Lm17y4DFNqRKGNrsKP9g1DaTftQi v rich :D Tak tohle me dobre rozesmalo.
    djhanz.cz - music is my life.
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:23 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    genius2000.log avatar 12.12.2013 23:30 genius2000.log | skóre: 10 | blog: poznamky_linuxaka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    wow. many thanks.
    djhanz.cz - music is my life.
    Grunt avatar 12.12.2013 19:26 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Příloha:
    Takže místo absolutně nesmyslného využití procesorového času na nekonečnou kompilaci zdrojáků v Gentoo se teď využívá na mnohem smysluplnější činnost jakou je těžba coinů? Much sense

    BTW: Moc jsem nepochopil jak to funguje. Takhle nějak?

    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    12.12.2013 19:33 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Grunte, ty seš trdlo. Gentoo se kompiluje pořád, coiny se těží grafikou nebo speciálním nářadíčkem, protože je to mnohem účelnější, než přes procák. Funguje to na lidské víře, ta je dočasně podpořena tímhle psíkem a jen Bůh ví, jak dlouho to vydrží. Docela se divím, jak se rozjel bitcoin, ale ono stačí, aby si do letadla stále někdo přisedával a poletí třeba do nekonečna.
    Grunt avatar 12.12.2013 19:37 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Docela se divím, jak se rozjel bitcoin
    A? Schází mi u této činnost smysl, který u kompilace Gentoo je.
    coiny se těží grafikou nebo speciálním nářadíčkem
    Kompilovat grafikou nebo speciálním nářadíčkem se nedá?
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    13.12.2013 13:22 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kompilovat grafikou nebo speciálním nářadíčkem se nedá?
    Nevim jak 'speciálním nářadíčkem', ale pokud vim, tak grafárnou moc ne. Hodně branchingu a dalších GPU-unfriendly věcí...
    xkucf03 avatar 12.12.2013 19:49 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Já myslím, že je dobře, že to přišlo teď v zimě – nemusíme tolik topit.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Grunt avatar 12.12.2013 19:51 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ale když si představím kolik binárních instrukcí za ten výpočetní čas mohlo být… taak moc.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    xkucf03 avatar 12.12.2013 19:55 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Myslíš, že Bůh zabije koťátko, když vytěžím Dogecoin? Nebo štěňátko?
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Grunt avatar 12.12.2013 20:00 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Štěňátka ani koťátka ne, ale za každých vytěžených 12,6DOGE je z harddisku světa vymazán jeden ELF (a za 30,8DOGE je to už dokonce jeden shared object)! Vy ste normálně vrazi.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:23 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Vrahové elfů. Jejich věk už prostě skončil, no.
    Fluttershy, yay! avatar 12.12.2013 20:04 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Taky by se ten výkon dal investovat do grid computingu.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    xkucf03 avatar 12.12.2013 20:14 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Závislost
    Jen to nechám ještě chvilku běžet a pak to vypnu. Můžu to vypnout, kdykoli budu chtít.

    :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    grubber avatar 12.12.2013 20:53 grubber | skóre: 6 | blog: grubber | Břeclav / Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Do want: D7DWNQWzA9rnNfSuZjJ4FeSjFQMfHbSgmH
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:24 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:24 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hotovo.
    grubber avatar 13.12.2013 08:58 grubber | skóre: 6 | blog: grubber | Břeclav / Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jé, tak penězí, velký děkuji!
    12.12.2013 21:15 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    DFVrnjBpyL68bzbh7k2CjNTKqvVzgmgndM

    Ďakujem

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    12.12.2013 23:24 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Potvrdzujem prijatie Dogecoin-ov

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:24 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Posláno.
    12.12.2013 22:20 retroslava | skóre: 9 | blog: TryCatch | Žižkoff
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Fedora 19:
    [retro@localhost  dogecoin (master %=)]❤ ./dogecoin-qt 
    
    
    ************************
    EXCEPTION: 9key_error       
    CKey::CKey() : EC_KEY_new_by_curve_name failed       
    dogecoin in Runaway exception   
    
    :(
    Pozor! Jsem naprostý idiot. Co jsem napsal včera dnes už dávno neplatí. Zavazuji se, že budu diskutovat nezávazně.
    13.12.2013 02:32 bassclide
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Fedora 19 nema podporu ECC v OpenSSL z duvodu patentu. Ve 20. uz by vse melo byt OK. (17 Dec 2013)

    13.12.2013 10:38 retroslava | skóre: 9 | blog: TryCatch | Žižkoff
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nainstaloval jsem OpenSSL z F20 (http://dl.fedoraproject.org/pub/fedora/linux/development/20/x86_64/os/Packages/o/openssl-1.0.1e-30.fc20.x86_64.rpm), překompiloval a furt stejný. Počkám si na pravou dvacítku a uvidíme.
    Pozor! Jsem naprostý idiot. Co jsem napsal včera dnes už dávno neplatí. Zavazuji se, že budu diskutovat nezávazně.
    12.12.2013 22:30 misch | skóre: 3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A catcoin nikde. Very doge, so well. No jo, v memech o kočkách nejsou ty veselé texty provedené Comic Sansem.

    DTwEVUMk5DLzkKq9N4sb8Z473HxvouFrwY

    Jinak koukám že vybrat si ten správný pool je dobrá sázka do loterie. Jedni nevyplácejí, další jsou offline, asi si místo těžení počkám na burzu (ale coinedup je pro změnu přetíženej).
    Václav 12.12.2013 22:41 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    http://pool.testserverino.de

    Těžím celý den a pohoda, všechno funguje :-)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Saljack avatar 12.12.2013 23:20 Saljack | skóre: 28 | blog: Saljack | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ja taky tezim u nej.
    Sex, Drugs & Rock´n Roll.
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 00:03 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já teď zkouším http://doge.pool.webxass.de a vypadá taky funkční.
    xkucf03 avatar 13.12.2013 01:33 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Server is working his ass off now to get backlog done..... will be back shortly (well still 175k shares to work on o.O)
    (začalo to po jedné hodině)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    xkucf03 avatar 13.12.2013 01:34 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    to měla být reakce na http://pool.testserverino.de
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 12.12.2013 23:25 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Odesláno.
    13.12.2013 10:41 misch | skóre: 3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Díky! Zkusil jsem se ráno připojit k pool.testserverino.de, a zdá se že si konečně natěžím i pár vlastních psích mincí. To bude sranda, až budu jednou vnoučatům vyprávět co všechno bylo kdysi "in" :-).

    Such amaze!
    13.12.2013 01:40 Radek Hladik | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mně nakonec docela funguje http://pool.testserverino.de/ , ale docela to odpoledne trvalo, než hafmince poslali, teď je to lepší.

    A pak mi docela funguje i http://gdoge.luckyminers.com
    13.12.2013 00:20 novalu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Oh. Wow. Many please. DNCjzX9W64fiE95eXJXPFUaLUCAKQhkW7d. Much thanks. Few activity. Such old registration. So amaze!
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 00:26 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    13.12.2013 00:31 novalu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow. Much receive. Such thanks.
    mkoubik avatar 13.12.2013 01:21 mkoubik | skóre: 5 | blog: lorem_ipsum | Praha 8 - Bohnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DUBjmfgLUc55a5TxmL1YzssCYpPecmtF5T Diky.
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 01:32 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    13.12.2013 01:57 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Díky moc za článek, zaujalo mě to, tak jsem to taky zkusil nainstalovat :-). Jinak pokud ti ještě něco zbylo, DPHJ3Fgu2MBZzvEGu24XP1Ajp8oVFXEBse :-P
    Baník pyčo!
    xxx avatar 13.12.2013 02:01 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Posilam putovni 100.
    Please rise for the Futurama theme song.
    13.12.2013 02:08 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Diky moc :-).
    Baník pyčo!
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 02:05 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DPHJ3Fgu2MBZzvEGu24XP1Ajp8oVFXEBse
    Done.
    Jinak pokud ti ještě něco zbylo
    Zbylo mi ještě 150 000 doge co jsem za dnešek natěžil :D Tím těžením se dá zatím docela pěkně vydělat, tak třeba budu jednou slumdoge millionaire.
    13.12.2013 02:08 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Diky moc :-).
    Baník pyčo!
    13.12.2013 09:27 Dát smazat | skóre: 6 | blog: druhá kolej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Prosím o donakopnutí, jak je to sakra s tím altpool.pw poolem vypácí nebo ne? nechal jsem na zbytečné VPS přes noc CPUMiner, měl jsem tam nějakých 304 přijatých (s YAY!) a peníze mi ještě nedošli žádné... je možná, že s tam slabým výkonem v khash/s jsem pod nějakým limitem, nebo pool prostě nevyplácí všem, nebo jen někomu...?

    Máte nějaký pool, ze kterého to aktuálně chodí? Víc se mi líbí varianta bez registrace.

    Dík
    13.12.2013 09:45 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    testserverino - ale automatika posiela az pri minimalne 50000 doge.. ale manualne si mozes poslat aj ovela menej...
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    13.12.2013 10:09 Dát smazat | skóre: 6 | blog: druhá kolej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    dík, našel jsem si minera s podporou stratum a zkouším :-)
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 09:56 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Radši jsem ten blogpost upravil, ten server vypadá mrtvý, nebo rozbitý. Doporučuji těžit jinde, například tady: http://doge.scryptpools.com (mám ozkoušeno, že funguje).
    13.12.2013 11:14 komodo | skóre: 27 | blog: komodo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A po kolika DOGE to posila ? Ted zkousim doge.cryptovalley.com, ale nejak jsem se to tam nedocetl.

    Diky
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 12:12 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ten scryptpools má minimální automatickou hranici 10k doge, ale je možné zadat manuální prakticky kdykoliv se ti zachce.
    13.12.2013 12:26 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Prosím o donakopnutí, jak je to sakra s tím altpool.pw poolem vypácí nebo ne?
    mně nic nevyplatil, zkoušel jsem to od zveřejnění blogu +3h až do teď, utnul jsem to před pár minutama
    nechal jsem na zbytečné VPS přes noc CPUMiner, měl jsem tam nějakých 304 přijatých (s YAY!) a peníze mi ještě nedošli žádné... je možná, že s tam slabým výkonem v khash/s jsem pod nějakým limitem, nebo pool prostě nevyplácí všem, nebo jen někomu...?
    maj to rozbitý, v grafech mám v tabulce coinů samý nuly, přitom dle grafu hashrate jsem na tom líp než třeba adresa nade mnou, která tam má tisíce, takže slabým výkonem to nebude
    Máte nějaký pool, ze kterého to aktuálně chodí? Víc se mi líbí varianta bez registrace.
    ještě jsem nezkoušel dát výplatu, říkal jsem si, že počkám na kulatější částku a nebudu to při svém chabém výkonu posílat po jednotlivých mincích :-) ale hezky mi to nabíhá na již zmiňovaném luckyminers
    Václav 14.12.2013 08:40 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Pokud jsem to pochopil z diskuzí na /g/ dobře, algoritmy které rozhodují o výplatách na p2p poolech moc nevyplácí v případě příliš malého hashrate. Těž na http://pool.testserverino.de/
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 09:42 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    No, já si to myslel taky. Ale dneska jsem na zkoušku nechal těžit n40l, které na procesoru dosahuje něco okolo 5kH/s v poolu dogepool.pw a dostal jsem za noc 43 tisíc doge.

    Možná to byla nějaká chyba, těžko říct. Kolega z IRC takhle dostal na nějakém webpoolu 750 tisíc doge, i když těžil jen na procesoru :D

    Zkusím to ještě přes den, schválně co to dá.
    Václav 14.12.2013 10:27 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Třeba měl pool štěstí na bloky :-)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    14.12.2013 15:00 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Na procesoru mam 3 khash/s (mohl bych mít i 7 khash/s, ale noťas by se upekl, přiškrucuju) a za noc a něco na doge.cyptopool.it jsem natěžil 1000 dogeiconů, tak nevím :-/.
    Baník pyčo!
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 15:56 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Zkus rozjet těžení na grafice. Ten rozdíl je docela drsný, ta moje například dává 300kH/s a to z ní neždímu plný výkon, aby se neupekla.
    14.12.2013 17:28 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mám NVIDIA 8600 GT v desktopu a ta dá max 3 kH/s :-D. Takže asi nic :-P.
    Baník pyčo!
    Jendа avatar 15.12.2013 02:23 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mám s3virge a nVidia RIVA TNT2, tam to asi nepůjde, že? :-)
    14.12.2013 17:41 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Mne dá na AMD FX-4100 cgminer na BTC asi 8Mhash/s. Asi 2Mhash/s na jedno jadro a inštrukcie sse4.

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    15.12.2013 16:33 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To je síla, jak je to možný? To je to SSE4 tak dobrý na scrypt?
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 16:54 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Eh. Mám AMD FX-6100 a ten jede s cpuminerem někde u 35-40kH/s. Přišly ti miliony doge? Pokud ne, tak tě pravděpodobně jen klame cgminer.
    Jendа avatar 15.12.2013 16:56 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    +kralyk

    Mluví o BTC (SHA-based).
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 17:08 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    *facepalm*

    Jo, měl bych číst celá vlákna, ne jen novinky :]
    Jendа avatar 15.12.2013 17:13 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já vlákno taky nečetl, ale všiml jsem si něčeho v příspěvku :)
    Mne dá na AMD FX-4100 cgminer na BTC asi 8Mhash/s.
    15.12.2013 17:23 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow, many sorry, such attention deficit...
    13.12.2013 10:00 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    D84cgQmJYe5cCpLdxdLtz3FSfHT4t5VRVK

    Dík :)
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 10:08 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hotovo :)
    13.12.2013 10:26 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dík :)
    13.12.2013 10:26 lukas121
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DTUTR6vfLPVkquyEnP3MHmA3BZoNVPCP46 Such happy! many díky!
    Fluttershy, yay! avatar 13.12.2013 10:29 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Datum registrace: dnes

    so bravy. wow.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    13.12.2013 10:58 hruskin | skóre: 3 | blog: martaskuv_blogisek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DQ3EakeoofXMLY5Fs68RyMXWiudngKkCHB díky :)
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 12:13 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Posláno.
    13.12.2013 11:31 helb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Such faucets – 1, 2
    13.12.2013 12:19 ibak | skóre: 9 | BB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Poprosím

    D7aMm6AMxRWfcEtvP6xzbkixbPKAJUZmCi

    Ďakujem
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 16:25 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Posláno :)
    13.12.2013 16:50 ibak | skóre: 9 | BB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Vďaka
    13.12.2013 13:13 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Block erupter
    USB block erupter dokáže těžit Dogecoin nebo to je jen na Bitcoiny ?
    Jendа avatar 13.12.2013 15:43 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Block erupter
    Jen na Bitcoiny. Dogecoin (a například i Litecoin) používají algoritmus scrypt, který je schválně navržený tak, aby se v ASIC těžko implementoval.
    13.12.2013 15:03 Dát smazat | skóre: 6 | blog: druhá kolej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Našel jsem starou a velmi opuštěnou peněženku BTC, takže nabízím: 0,0002792 BTC (nevím jak s transačními poplatky to je) za DOGE :D můžete mi napsat na mail, abysme to tu nespamili: jandanielcz (zav.) gmail.com
    13.12.2013 18:01 Ravise
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jen tak mimochodem, jestli to není obchodní tajemství, kdes na to přišel?
    Bystroushaak avatar 13.12.2013 18:52 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ani přesně nevím. Kombinace redditu, IRC a 200 RSS zdrojů z různých webů. Na poprvé jsem to ignoroval. Podruhé mě to zaujalo. Potřetí jsem to zkusil.
    14.12.2013 04:56 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Základní charakteristiky pyramidového schématu jsou:

    * očekávaný rychlý nárůst zisku bez práce

    * malé nebo žádné informace o společnosti, která produkt nabízí, další informace jsou podmíněny přístupem do pyramidového schématu

    * žádný produkt, nebo produkt nevalné kvality, jehož cena je stanovena bez ohledu na cenu srovnatelných produktů na trhu, nebo je produkt jen velmi neurčitě popsán a nedostupný ostatním zákazníkům.

    * budoucí příjem závisí především na odměně za získávání nových členů nebo za prodej produktů stávajícím členům. Méně již na prodeji produktu zákazníkům, kteří se do obchodní sítě nezapojují. základní charakteristiky blbého blogu:
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 07:37 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To jako že na pyramidovém schématu se nedá vydělat, nebo co? Jinak tohle je přesně to, co čtu už tři roky v každé diskuzi u bitcoinu. A pořád nic. Dalším společným jmenovatelem těhle argumentů většinou bývá neznalost principu kryptoměny.
    * očekávaný rychlý nárůst zisku bez práce
    Nikdo neřekl, že je to bez práce. Abys něco dostal, tak tomu musíš věnovat výpočetní výkon. Hodně výpočetního výkonu.
    * malé nebo žádné informace o společnosti, která produkt nabízí, další informace jsou podmíněny přístupem do pyramidového schématu
    Zábavné. Celé je to opensource P2P síť a s lidmi, kteří to spustili si klidně můžeš napsat pár emailů, rádi ti odpoví.
    * žádný produkt, nebo produkt nevalné kvality, jehož cena je stanovena bez ohledu na cenu srovnatelných produktů na trhu, nebo je produkt jen velmi neurčitě popsán a nedostupný ostatním zákazníkům.
    Cena je stanovena, aha :) Cenu nestanovuje nikdo jiný, než poptávka na trhu. A trh se momentálně dostává k 1BTC (cca 17 200kč) za 5 megadoge.
    budoucí příjem závisí především na odměně za získávání nových členů nebo za prodej produktů stávajícím členům.
    Četl jsi vůbec ten blog?
    14.12.2013 13:26 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To jako že na pyramidovém schématu se nedá vydělat, nebo co?
    dá, ale nemravne;.)

    k * Darm Novaka k * ...cena je stanovena...

    Z obecnich charakteristik cehokoliv se ne vsechny znaky musi vztahovat ke konkretnimu druhu. Penize delaji penize, ale nedelaji pritom zadnou produktivni uzitecnou praci. Vyhodu na trhu s kryptomenou maji opet zlatokopove, kteri prvni dorazili ke zlate zile, nebo ty blbce, co tam tezili pred nimi, zabili lopatou a slohli jim penezenku. Je to jen typicka kapitalisticka honba za vysokym ziskem ignorujicim lidsky rozmer, neoliberální individualismus dovedeny do absurdnich rozmeru. Jak priznacne pro nezrale uvazovani ctenaru spatnych komiksu! ;-).
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 13:42 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nejsi ty náhodou intelektuál?
    14.12.2013 14:21 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    anarchorevolucionarska intelektualofobie?:-)

    farewell
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 15:55 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Že ty jsi maskovaná SSK?
    Grunt avatar 14.12.2013 17:05 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Též si myslím, že je to rádoby-česky píšící p. učitelka.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    14.12.2013 17:11 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    rádoby česky píšící? :-P
    14.12.2013 17:09 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    co ze to jsem? 8-)
    Grunt avatar 14.12.2013 17:15 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kdepak, nejde o pyramidové schéma, nýbrž plně platnou měnu (dokonce bych řekl, že jde o platidlo o nějaký ten kousek lépe navržené než ty před ním pokud se bavíme o kryptoměnách obecně) a o období začátku které spíš připomíná období zlaté horečky.
    Penize delaji penize, ale nedelaji pritom zadnou produktivni uzitecnou praci.
    To nikdy ani libovolné peníze nedělaly. Práce je veličina která se udává v Joulech ne v Korunách nebo Eurech. Peníze jsou veličina vyjadřující úplně něco jiného. A že jste propadla iluzi, že práce a peníze jsou dvě zcela zaměnitelné veličiny je už Váš problém (pravděpodobně na základě podlehnutí dogmatu, že za každou pracovní činnost v povolání by měl být zaměstnanec spravedlivě odměněn na základě míry jeho vykonané práce nebo tak něco).
    dá, ale nemravne;.)
    Nechci do toho kecat, ale kdyby bylo nemravné zbohatnutí na základě vykonávání činnost, které Vy nerozumíte, tak to by muselo být nemravné pomalu všechno.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    14.12.2013 17:41 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    že za každou pracovní činnost v povolání by měl být zaměstnanec spravedlivě odměněn na základě míry jeho vykonané práce nebo tak něco
    To je dogma?
    kdyby bylo nemravné zbohatnutí na základě vykonávání činnost, které Vy nerozumíte, tak to by muselo být nemravné pomalu všechno
    Zbohatnutí na základě činnosti, které nerozumím, a která je většině lidí ke prospěchu, je v pořádku. Jak lidem prospějí horníci kryptoměn? Kromě toho, že ušetří na daních a poplatcích, konečně rozvrátí stát a získají pro sebe neomezenou svobodu! A dál?

    Proč ten ženský rod? o_O

    Omluva, že opouštím tento český matrix, práce volá. ;-)
    Grunt avatar 14.12.2013 17:46 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To je dogma?
    No platný zákon nebo funkční praxe to očividně není. Co jiného potom?
    Jak lidem prospějí horníci kryptoměn?
    Zbaví lidstvo závislosti na konvenčních měnách?
    Kromě toho, že ušetří na daních a poplatcích, konečně rozvrátí stát a získají pro sebe neomezenou svobodu! A dál?
    Jak co dál? Však o to jde až v první řadě, ne?

    Proč ten ženský rod? o_O

    Omluva, že opouštím tento český matrix, práce volá.

    Nevím, teď je to tak půl na půl.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    14.12.2013 19:04 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Spíš, než v zbavení závislosti lidstva na konvenčních měnách bude pes zakopán v chybějících ideálech.

    Z nekonvenčního se vždy nenápadně stane konvenční. Franz měl tentokrát štěstí;-).
    Grunt avatar 14.12.2013 19:22 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Eyup, to je určitě učitelka.
    Z nekonvenčního se vždy nenápadně stane konvenční.
    No vždyť.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    14.12.2013 19:59 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    co máte pořád s těma učitelkama jsem vůbec nepochopil :-=)
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 19:31 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já se zeptám rovnou - nestudoval jsi náhodou peďák, nebo filosofickou fakultu? Nějak mi v tom ještě chybí Freud a Kant a všichni by jsme ti konečně uvěřili, že máš co říct k tématu kryptoměn.
    14.12.2013 20:27 finweb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    nestudoval jsi náhodou peďák, nebo filosofickou fakultu?
    ještě to tak!;-)
    všichni by jsme ti konečně uvěřili, že máš co říct k tématu kryptoměn.
    záměrem bylo zjistit, jestli k nim máte co říct vy všichni, ale když nic, tak nic :(
    Jendа avatar 15.12.2013 02:25 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Práce je veličina která se udává v Joulech ne v Korunách nebo Eurech.
    Jak označuješ to, čemu já říkám „intelektuální práce“? (třeba vývoj nějakého SW/HW) Umíš ji nějak ohodnotit/má nějakou jednotku?
    Fluttershy, yay! avatar 15.12.2013 09:19 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mozková aktivita "žere kalorie". Já bych tomu říkal antipráce. ^_^
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Grunt avatar 15.12.2013 18:20 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jedna sekunda? „Intelektuální práce“ žere víc času než energie.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    xkucf03 avatar 14.12.2013 17:24 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Je to jen typicka kapitalisticka honba za vysokym ziskem ignorujicim lidsky rozmer, neoliberální individualismus dovedeny do absurdnich rozmeru.

    Vytěžil jsem taky pár DOGE – spíš z recese a abych si těžbu vyzkoušel. Jestli budou mít někdy nějakou hodnotu je otázka – dost možná ne a je to jen naprázdno spálených pár hodin procesorového času. Ale kdyby to náhodou časem hodnotu získalo a někdo mi za DOGE nabídl jinou hodnotu a já to přijal – co je na tom nemravného?

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    14.12.2013 18:39 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Je to jen typicka kapitalisticka honba (blablabla...)
    Troll detector mi tu řve, už ukazuje 50 µ sievertů...
    14.12.2013 18:42 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    tady jsem, tady jsem. Projeď mě detektorem, kolik ukazuje? Ty jsi ten králík z roumingu?
    15.12.2013 23:03 Bobek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    ne, to je ten z klobouku
    Václav 14.12.2013 08:46 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ano, děkuji za další pomoc s vyvracením nesmyslných názorů, že altcoiny jsou pyramida. (ještě slýchávám že je to letadlo, taky dobrej nesmysl)

    Pyramida je mimochodem založena na pyramidovém schématu. Tady žádné není.

    Nejhezčí charakteristika altcoinů kterou jsem slyšel je „Akcie bez firmy“
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    14.12.2013 09:04 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Chybí ti tam jedna věc a to je ta, že se nejvíc napakujou ti, kteří to založili. To je asi jediný společný :)
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 09:47 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    V tomhle případě to zas tak moc neplatí, protože síť měla opravdu velmi rychlý nájezd. Kdyby o tom měsíc/dva nikdo neslyšel, tak ano, ale tady se začalo masivně těžit 3 dny po uvedení. Napakují se tedy všichni, kdo začnou těžit, než dropnou odměny (což by mohlo být odhadem tak do konce tohohle měsíce).
    14.12.2013 21:13 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Odměny hrají největší roli ? Neznám pozadí kryptoměn, ale když vidím, že v poolu přibyli těžaři s 20 - 70 tis za round (kde já mám 3000) tak nevím jestli jak dlouho to ještě bude rentabilní díky obtížnosti.

    Mimochodem na eBay někdo prodává 1Mil a už se to vypšlhalo na 351 USD.. :) http://www.ebay.com/itm/1-MILLION-DOGECOIN-DGC-Doge-Cryptocurrency-like-bitcoin-litecoin-dogecoins-/321274745738?pt=US_World_Coins&hash=item4acd77938a
    14.12.2013 22:32 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    co zhruba suhlasi, ked som ja predal 10000 za 0,1 LTC, co je dnes zhruba 3 USD (bez aukcie, na priamo)
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    Václav 14.12.2013 09:56 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To se může stát jen u altcoinů s velkým premine. Což doge není. Ano, nejvíc na tom vydělaj ti, co investovali jako první. Což platí například i u akcií. Koupit si kdysi akcie Apple, jsi teď za vodou. To samé platí u Bitcoinu.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Grunt avatar 14.12.2013 17:05 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Koupit si kdysi akcie Apple, jsi teď za vodou.
    Zajímavé, že kdysi dávno tohle stejné platilo u Microsoftu.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    14.12.2013 12:42 joja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DRTu7RfVGqHhrT27daBjXfG8B5BjRAkoLC many thanks wow
    Václav 14.12.2013 12:45 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dlouhodobě registrovaní
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    14.12.2013 13:55 Satoshi Nakamoto
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    .. avatar 14.12.2013 15:02 .. | skóre: 4 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DCeomPgYfPQmJ9ZKa4AryvVa4oYRnZrEjo diky
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 15:54 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    14.12.2013 21:01 usakc | skóre: 3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DU4vmrSxzfC4kcwUuDyTCq7yvzRcUL3GPq Much thanks!
    Bystroushaak avatar 14.12.2013 23:09 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Odesláno.
    Otto Šabart avatar 14.12.2013 23:54 Otto Šabart | skóre: 13 | blog: KatiePC blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jeste posilas? :D... odhodlal jsem se to taky vyzkouset :)...

    DQTKP98bzkCorsrd2jtSQDo3k31XLHChf9

    Diky
    *´¨)¸.·´¨)¸.·***·>>> www.seberm.com
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 00:26 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Odesláno.
    Otto Šabart avatar 15.12.2013 00:49 Otto Šabart | skóre: 13 | blog: KatiePC blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Diky :)... za jak dlouho takova platba dojde?
    *´¨)¸.·´¨)¸.·***·>>> www.seberm.com
    15.12.2013 14:22 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Z poolu mi to chodí v řádu několika (maximálně desítek) sekund.
    15.12.2013 01:11 Leshy | skóre: 4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    DGnjA3AxoHXyFhgJJuNx4uuyyKixxdezCf
    Tak protoze je to moje prvni vlastni zkusenost s temito menami, tak i ja to zkusim, at vim jak to funguje. predem dik :-)
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 07:48 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Odesláno.
    15.12.2013 14:52 Sakor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak sem si dnes taky rekl,ze to teda testnu..take moje prvni zkusenost

    D5qcbmFHf5kkgWYfRYDDDdMyhybswhhjk6

    wow such profit!
    15.12.2013 15:18 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Datum registrace: dnes
    15.12.2013 15:21 Sakor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Aha dlouhodobe registrovanemu..tak to se omlouvam. Chtel sem vyzkouset jak to funguje tak sem se regnul. Tezit sem zacal taky dnes :-)
    15.12.2013 15:39 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    100 DOGeu se dá natěžit během chvíle, na CPU (core i3) to mám za cca. .. tak 20 minut.
    15.12.2013 20:36 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ja na i2 za 3 hodiny ;-). Ale tak jde to no...
    Baník pyčo!
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 21:12 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hm. Zkus rozjet grafickou kartu. Já na té své dal za dnešek 30k doge.
    15.12.2013 21:17 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To bych nějakou dobrou musel mít :-P. Na nvidii 8600 GT mám 3 kh/s, ale tak nechal jsem to, každá špetka dobrá.
    Baník pyčo!
    15.12.2013 15:42 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Něco málo posláno :)

    (ale to je spíš ze srandy, zatím je obtížnost dost malá takže se těží fakt krásně :-))
    15.12.2013 15:45 Sakor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ja to zkousim na 6950..Jo uz mi to prislo..diky. Vypada to hezky kdyz neco prijde no :D. Jeste si o tom musim vic precist
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 16:45 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Obtížnost už tak malá není, za poslední dva dny to brutálně vzrostlo.

    Pár ukazatelů: Zítra to podle toho oficiálního diskuzního vlákna bude maso. To vlákno mimochodem roste tak, že se nedá dočíst, protože než člověk přečte co tam přibylo, tak už jsou tam zase nové příspěvky.

    Na to jak dlouho celý dogecoin existuje je to velmi pozoruhodný vývoj a co jsem tak slyšel, očekává se, že pokud bude nárůst výkonu sítě pokračovat tak jako do teď, tak by to mohla být síť s pátou největší difficulty někdy v půlce týdne.
    xkucf03 avatar 15.12.2013 17:01 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Nechcete někdo spočítat aktuální cenu DOGE odvozenou z cen elektřiny v ČR? :-)

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    15.12.2013 20:38 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jj, kdybych nezacal na core duo tezit predevcirem, nemam nic. Ted jsem na 3500 dogu a dal uz se moc nedostanu, kazdou hodinou se mi tezi hur ;).
    Baník pyčo!
    15.12.2013 20:40 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hlavně jsem registrovaný na 6 poolech, protože co chvíli nějaký pool sletí a furt musím na své desítky dogecoinů davát cash out :-D. Připadám si jako strašná socka :-D, mít to ATI nebo aspoň i7... ale tak pořád budu mít aspoň něco :-P.
    Baník pyčo!
    Václav 15.12.2013 21:18 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak to nechápu. Těžím na testserverinu (momentálně asi DDOS, načítá se fakt blbě) a od rána mám 3500 DOGE. Intel atom dvoujádro a C2D.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    xkucf03 avatar 15.12.2013 21:30 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Těžba pořád probíhá (i když nějaké výpadky tam byly), ale web pořád nejde. Doufám, že moji psi nejsou v ohrožení, mám jich tam asi 2000.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    15.12.2013 21:56 AMD Mordechuj Faununu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Momentálně jsou rozbitý snad všechny servery (DDOS) snad kromě http://doge.pool2.webxass.de a http://doge.zapto.org . Ale ten zapto se teprva rozbíhá. Difficulty rapidně narůstá takže s Atomem a core duo vytěžíš záhy kulový s přehazovačkou :-)
    Václav 15.12.2013 22:01 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To je mi zcela jasné :-) Už se chystám nasadit tvrdší kalibr.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    15.12.2013 22:08 AMD Mordechuj Faununu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nojono. Dalo se to čekat, že to bude čim dál obtížnější. Ale až takhle brzo, kdo by to byl řekl :). Kopáči s malým výpočetním výkonem brzo utřou nosy.
    15.12.2013 22:09 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    :'-(
    Baník pyčo!
    xkucf03 avatar 15.12.2013 22:14 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Šlo to fakt hodně dolů… tak doufám, že kurz brzo poletí nahoru a budou z nás dogelionáři :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    15.12.2013 22:23 AMD Mordechuj Faununu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    kurs letí nahoru, ale výtěžnost letí rapidně dolů. No tak to je logický :). Ten kurs je ale spíš takový polooficiální, tendence je ale jasná (a jde to fakt rychle) Tos vykopal nějak málo ne :-). Tedka už se to bude blbě dohánět :)
    xkucf03 avatar 15.12.2013 22:28 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Jak víš, kolik jsem vykopal? Těch 2000 bylo nevyplacených za část dneška (a pustil jsem to jen na šesti jádrech z osmi), jinak jsem to stahoval průběžně (standardní paranoia).

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    15.12.2013 22:31 AMD Mordechuj Faununu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jo aha, moc rychle sem sem čet. tak dobrý :)
    stativ avatar 15.12.2013 22:16 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jsem docela rád, že nejsem jediný, komu dogecoiny naskakují pomalu. Naštěstí se mi podařilo jich pár tisíc vytěžit hned na začátku, ale teď s těmi svými 30 khash/s na CPU sotva něco vytěžím. A na grafice je to ještě horší, nejenom, že se pak všechno trhá, ale má jen 2 khash/s.
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    15.12.2013 22:27 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jojo, ja už to můžu pomalu zabalit. Snad i těch 3500 pejskomincí bude mít nějakou hodnotu :-).
    Baník pyčo!
    15.12.2013 22:29 AMD Mordechuj Faununu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já si myslim, že jo. Že ten čas, kdy 3500 Dag coinů bude lepší než drátem do oka nebo pumpičkou přes koule jednou přijde :-D
    15.12.2013 23:18 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak mám doma 5000 hafíkmincí, 200 ještě čeká na testserverinu (teď je v maintenance modeu). To je výdělek za 1 den na GT540M přes cudaminer via optirun. 25 Kh/s neni nic moc :D

    Takže je asi načase začít shánět na aukru ATIny :/
    15.12.2013 23:57 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak z něj už nic nevybereš, údajně ho někdo hacknul :) http://doges.org/index.php/topic,1723.msg8672.html#msg8672

    Každopádně dneska nebyl moc dobrej den pro Dogecoin, samé ddos útoky pooly nefungujou.. všechno zalagovaný, obtížnost je už šílená..
    16.12.2013 00:07 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ach né! 200 dogeů pryč!

    Ta ztráta mě moc nemrzí, ale fascinuje mě, necelý týden po založení měny už někomu stojí za to "jí" hackovat. Beru to jako dobrou zprávu, zájem stoupá -- cena stoupá.
    Václav 16.12.2013 00:18 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    2000 DOGE v tahu. Bah, to si vydělám za chvíli zpátky.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    16.12.2013 00:37 vnd
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To je adrenalin! Vybral jsem 30000 asi hodinu pred tim, nez to hacknuli :-)
    Václav 16.12.2013 00:46 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dost možná bys byl v klidu.

    Někdo je okradl o všechny DOGE a pak jim je hodil zpátky na donation adresu.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    xxx avatar 16.12.2013 01:03 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jj, ted mi poslali, co jsem odkliknul nekdy vecer k vyplate.
    Please rise for the Futurama theme song.
    16.12.2013 01:21 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Taky sem si toho všiml, zčistajasna mi přišlo mých ztracených ~150 DOGEů.
    Na tohle se dá říct jedině: WOW
    stativ avatar 16.12.2013 10:02 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mě jich pořád pořád nějakých 300, co jsem včera vytěžil, schází.
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    stativ avatar 16.12.2013 10:09 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Planý poplach, poslali mi je zřejmě i bez ručního pay-out.
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 23:24 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    http://doge.cz/ - přiznejte se, kdo to založil? :)
    15.12.2013 23:27 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    to je moje :) dogecoin.cz je tvůj ? :)
    Jendа avatar 15.12.2013 23:35 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Bystroushaak avatar 15.12.2013 23:38 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ne :)

    Já o tom napsal jen tenhle blog, abych kupoval doménu, zakládal stránky a nastavoval hosting, na to jsem moc líný. Ale díky za backlink, tenhle blog bude mít za chvíli největší počet přečtení za měsíc \o/

    Stejně je to zajímavé. S některými blogy jsem si dal spousty hodin práce, tohle je taková rychlokvaška a zájem je o to největší.
    15.12.2013 23:54 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nemáš zač, já děkuju, že jsem se o tom díky tobě dozvědel :)

    Dneska to už je rychlovka, taková spatlaná stránka to je 10minut času :) Doména je koupená hned, minihosting je v ceně.. :) akorát 160kč v háji..
    Fluttershy, yay! avatar 15.12.2013 23:58 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Technická, co má být Shiba Inus? Inu je japonsky pes a plurál je stejný jako singulár IIRC.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    16.12.2013 00:23 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    díky, snad opraveno :)
    16.12.2013 15:05 steelista
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dogecoin.cz je moje doména. Hodily by se mi nějaké nápady, jak ji rozumně využít v zájmu popularizace a ve prospěch české komunity. Byl by zájem o wiki, fórum, chan...?
    16.12.2013 15:14 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Bezva!

    Wiki bych klidně udělal, rozhodně jsem pro směnárnu na CZK (není třeba to nijak moc řešit, prostě formulář kolik / za kolik, možná pár drobností jako forma platby a přidat do databáze, pak to párovat a posílat uživatelům možné nabídky / poptávky).

    Nápadů je spousta, zatím bych zapracoval na seznamu linků, ať je všechno na jednom místě.
    Taky doporučuji spolupracovat s majitelem doge.cz, štěpení malé české "komunity" nepomůže :)
    16.12.2013 16:33 steelista
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Určitě jsem pro spolupráci. Je nás teprve málo a, jak říkáš, není dobré nás štěpit. K zastižení jsem neustále na e-mailu admin@dogecoin.cz a můžeme se pobavit třeba o té wiki, kterou pravděpodobně spustím jako první. Vlastně kdokoliv se může ozvat se svými připomínkami.

    Musím se přiznat, že na vývoj nějakých aplikací typu směnárny jsem příliš velká lama, takže jsem připraven na takové projekty uvolnit prostor jiným, pakliže by se našli ochotníci. Doménu jsem regnul především proto, aby byla v dobrých rukou, protože dogecoin mám rád a nechtěl bych, aby se jí zmocnil nějaký chytrák, který přes ni bude jen žebrat o hafíky, nasází tam reklamy a nakonec ji prodá jinému filutovi.

    Co se týče odkazování na ostatní zdroje informací, to je nepochybně důležité, avšak preferoval bych hlavně ty v češtině. Je mi jasné, že my tady anglicky umíme a nečiní nám to problém, nicméně pokud máme do toho zatáhnout co nejširší veřejnost, české texty jsou nutností.
    16.12.2013 17:17 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jestli spustíte obsah udělám přesměrování na vaši doménu z doge.cz pokud by byl zájem. Co se týče nápadů, tak určitě by to chtělo šířit povědomí dál a informovat "zpravodajské" servery, fóra. Wiki se ni osobně zdá zbytečná, ale určitě by byl fajn jednoduchý návod pro lidi co chtějí začít těžit. Hodil by se irc kanál pro českou komunitu.
    16.12.2013 19:04 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Na oficiálním IRC: herbert.freenode.net je kanál #CZ tak jestli někdo přijde na pokec.. :)
    16.12.2013 01:08 Smuuf
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Příloha:

    Já jsem až teď :(

    Such noding and mining

    D5wpHYoYz2ciWMG1g9EYYvkVRHYCL5hqmc

    Many thanks

    Wow

    16.12.2013 08:22 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Par krat tu zaznelo slovo DDOS ale ja si myslim ze to nie je DDOS len proste je zajem vacsi nez majitelia poolov predpokladali. Teraz ked som sa po vykende dostal k PC ani jeden z 3 poolov co som v piatok pouzival nejde.
    Čo Rys, to vrah!
    Bystroushaak avatar 16.12.2013 10:20 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Je to DDoS, mluví se o tom zcela oficiálně. Z části to asi bude konkurenční boj, kdy jeden pool z DDoSí druhý, aby si tim ukousl větší podíl.
    Bystroushaak avatar 16.12.2013 11:37 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jinak kdyby někdo stál o ověřený a dlouhodobě funkční pool, tak http://doge.cryptoculture.net. Těžím na něm poslední dva dny a zatím si nemám na co stěžovat.
    16.12.2013 12:28 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dneska jsou všechny pooly víceméně funkční, akorát už to není taková darda :)

    Spíše by se vyplatilo spekulovat na cenu, je docela nízko na nějakých 0.4 BTC / 1Mil Doge, včera večer byl kurz 0.9 BTC / 1Mil Doge. Lidi začali hodně prodávat za nízký ceny, přitom je poptávka vysoká. Ale budiž :)
    xkucf03 avatar 16.12.2013 12:35 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Mají blbě nakonfigurovaný e-mail, takže hodně lidem od nich nepřijde odkaz pro aktivaci:

    Sender address rejected: Domain not found; from=<www-data@localhost.cryptoculture.net>
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    xkucf03 avatar 16.12.2013 13:09 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Těží ti to něco? Já jsem to teď na chvíli pustil a vůbec nic – žádné „accepted“. A na webu mi to píše i „No active workers“.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 16.12.2013 13:13 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jak jsem psal, těžím na tom už pár dní. Je ale fakt, že notebook (2kH/s) se tam nechytá, to nechám běžet klidně pár hodin a nemá to accepted ani jednu. Stolní počítač na 35kH/s píše accepted každých ~5m a grafika to louská jednu za druhou s periodiou tak 30s.

    Za dnešek to běží už rána a mám tam 10k.
    xkucf03 avatar 16.12.2013 13:20 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Tak už se mi tam taky nějaké (yay!!!) objevilo, ale je to fakt bída oproti předchozím dnům.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    16.12.2013 13:29 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jediné, kde se mi daří s mým shit výkonem ještě něco vytěžit je https://www.dogepool.net, přes noc z něj káplo 700 dogecoinů, ale od 10 hodiny neměli štěstí na blok, ale to příjde...

    Jinak už asi vím, proč jsem vytěžil takové nic oproti některým jiným s podobným výkonem - blbě vybrané pooly ;-). U některých se mi accepted daří celkem často, u některých nikdy a některé dřív než něco vytěžily se rozpadly.

    Jsem nikdy předtím nic netěžil, tak jsem nevěděl, podle čeho si vybírat + u spousty lepších jsem nestihl registraci.
    Baník pyčo!
    16.12.2013 17:37 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak jsem taky pokusně začal těžit na tomhle poolu a acceptne sice každou chvíli, ale balance mam furt 0 (unconfirmed i confirmed) tak nevim...
    16.12.2013 21:01 AMD Mordechuj Faununu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tady je takovej orientační kalkulátor. Teďka i když máš solidní stroj tak vytěžíš už celkem hovno při současný difficulty, která je už skoro 80 tak to už pomalu nemá cenu těžit (a bude to už jen horší s těžbou). Já bych řek, že ta těžební fáze ustupuje (samozřejmě těžit se bude dál, někde sem čet, že je vytěženo teprva 6 %), ale přichází na řadu fáze "spekulační".Teď bude záležet na tom, jak ti novopečení "milionáři" budou s těmi melouny nakládat, jak se rozhýbe trh a to ovlivní i kurs, řekla bych.
    Bystroushaak avatar 16.12.2013 21:17 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Teďka i když máš solidní stroj tak vytěžíš už celkem hovno při současný difficulty, která je už skoro 80 tak to už pomalu nemá cenu těžit (a bude to už jen horší s těžbou).
    Na lepší grafice se dá pořád těžit docela dobře, okolo 30k za den (dnešek a včerejšek). Je to skutečně jen za den, protože na noc to vypínám, jinak bych neusnul.
    samozřejmě těžit se bude dál, někde sem čet, že je vytěženo teprva 6 %
    7.24%
    Teď bude záležet na tom, jak ti novopečení "milionáři" budou s těmi melouny nakládat, jak se rozhýbe trh a to ovlivní i kurs, řekla bych.
    To přijde, až difficulty vzroste tak, že se nevyplatí těžit ani na grafice. Pak budou jen dvě možnosti - specializovaný HW ala FPGA a nákup, přičemž většina neznalých půjde cestou nákupu, protože tomu nerozumí. Až bude dopsán reddit bot, tak přijde prudký nárůst. Až přijde první slashdot efekt, tak přijde skokový nárůst. Až to začne akceptovat nějaká větší burza (mtgox, btc-e), tak to silně skočí. V žádném případě bych teď neprodával.
    xkucf03 avatar 16.12.2013 21:25 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kde vlastně bereš tu jistotu, že to neskončí jen jako recese? :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 16.12.2013 21:45 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Protože už jsem to viděl dřív v případě jiných měn. Ono to může být oboje, jak recese, tak funkční měna, ale jistotu nemá nikdo, že.
    16.12.2013 21:39 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Můžeš upřesnit k čemu je dobrej Reddit bot ? Díky
    Bystroushaak avatar 16.12.2013 21:49 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Můžeš tím jednoduše dávat doge ostatním. Pokud se ti líbí něčí příspěvek, tak napíšeš do diskuze zprávu, kterou upozorníš bitcoin bota, aby danému uživateli posalal pár microbitcoinů, nebo doge (až to bude dopsané). Je to taková lepší forma +1 a nemusíš se zabývat bitcoinem, peněženkami a tak, prostě jen napíšeš pod příspěvek, který se ti líbí třeba +1.
    16.12.2013 18:32 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Chodí ti od nich coiny?
    16.12.2013 20:22 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Musíš počkat, až ten pool vytěží blok, to je teď +/- co šest hodin (ale najde pak někdy víc bloků po sobě - statistika je mrcha no). Viz: https://www.dogepool.net/index.php?page=statistics&action=blocks

    A ano, když si počkáš (a nebo se trefíš) do chvíle, kdy chytí bloky, tak peníze jsou a příjdou. Když těžíš v mezidobí, nemáš nic.
    Baník pyčo!
    16.12.2013 20:29 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Teď zrovna chytl blok, mých 76 je vytěžených :-D.
    Baník pyčo!
    16.12.2013 21:33 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jo, tak už tam taky mám slavnejch 50 doge :-D
    16.12.2013 20:27 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jinak pokud tady má někdo starou NVIDII (8600 GT třebas), která nefunguje s cudaminerem, tak už se mi ji podařilo rozchodit, ať těží aspoň něco. Mám 6.6 kh/s.

    Moje parametry:
    cgminer --scrypt -o stratum+tcp://pool -u User.worker -p heslo -w 64 --intensity 14
    
    Hlavní je parametr -w 64, který výkon mé grafiky zdvojnásobil ;-).
    Baník pyčo!
    xkucf03 avatar 16.12.2013 17:32 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kdyby si chtěl někdo zautrácet, začal jsem přijímat platby v DOGE – můžete si objednat můj program SQL-Výuka :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    17.12.2013 11:26 code
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A jaký máš ceny? :)
    Bystroushaak avatar 17.12.2013 11:41 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Co třeba kliknout na ten odkaz, kde je ceník? :)
    Václav 17.12.2013 01:34 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak. A jsme ve fazi kdy CPU minerum (nepocitam botnety) ujel vlak. Pro GPU minery se solidnim rigem teprve piska vypravci. Nastupte dokud je cas. :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    17.12.2013 01:41 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Prosím nekazit iluze, až teď jsem rozběhl CPU mining na serveru.
    (A moje domácí nvidie má zhruba stejný výkon.)

    Děkuji.
    17.12.2013 01:50 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jojo, ja to taky ještě nevypl, pár stovek to do rána ještě dá, což je do mé peněženky cenný přírustek (teď mám 5000).
    Baník pyčo!
    17.12.2013 11:40 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    grr, přes víkend se něco stalo s doge.luckyminers.com, kde jsem těžil, takže spíš netěžil, a když jsem na to včera večer přišel a regnul se na dogepool.net, tak za celou noc jen asi 500 doge a už to jde do prdele, už mi ten vlak ujel :-(

    (a to vůbec nemluvím o tom, že doge.luckyminers.com se mi teď ani neresolvuje doména a zbejvalo mi tam přes 5 k k výplatě :-( :-( :-( )

    (no a aby toho nebylo málo, tak koukám, že splaskává bitcoiní bublina, mtgox WA $760, chtěl jsem prodat když jsem si teď přečet, že je na $1200, a než jsem vyštrachal peněženku, tak sešup dolů :-( )
    Bystroushaak avatar 17.12.2013 11:52 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    (no a aby toho nebylo málo, tak koukám, že splaskává bitcoiní bublina, mtgox WA $760, chtěl jsem prodat když jsem si teď přečet, že je na $1200, a než jsem vyštrachal peněženku, tak sešup dolů :-( )
    Vždycky mě fascinuje, jak lidi už asi po padesáté myslí, že to splaskává. Trochu mi to připomíná btc-e trollbox, kde lidé při každém zakolísání panikaří a prodávají. Najdi si nějaké dlouhodobější grafy (půl roku) a pochopíš, co tím myslím.
    grr, přes víkend se něco stalo s doge.luckyminers.com, kde jsem těžil, takže spíš netěžil, a když jsem na to včera večer přišel a regnul se na dogepool.net, tak za celou noc jen asi 500 doge a už to jde do prdele, už mi ten vlak ujel :-(
    Kdybys chtěl, tak zkus http://doge.cryptoculture.net/, u něj mám ověřeno, že funguje.
    17.12.2013 12:42 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    (no a aby toho nebylo málo, tak koukám, že splaskává bitcoiní bublina, mtgox WA $760, chtěl jsem prodat když jsem si teď přečet, že je na $1200, a než jsem vyštrachal peněženku, tak sešup dolů :-( )
    Vždycky mě fascinuje, jak lidi už asi po padesáté myslí, že to splaskává. Trochu mi to připomíná btc-e trollbox, kde lidé při každém zakolísání panikaří a prodávají. Najdi si nějaké dlouhodobější grafy (půl roku) a pochopíš, co tím myslím.
    no, jenže já bych potřeboval prachy teď a ne za půl roku ... nezpanikařil jsem, neprodávám, ale štve mě, že nebudu mít na vánoce tento příjemný bonus (za $1200 bych něco prodal i s tím rizikem, že za 1/2 roku bych se bil do hlavy, že se dá prodat třeba za $1500)
    Kdybys chtěl, tak zkus http://doge.cryptoculture.net/, u něj mám ověřeno, že funguje.
    no tak to ten luckyminers fungoval taky, že ...
    Bystroushaak avatar 17.12.2013 12:59 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    no, jenže já bych potřeboval prachy teď a ne za půl roku
    Na tom grafu bys viděl, že to kolísá každý ~týden, klidně o stovky dolarů. Sleduji to už asi dva měsíce.
    no tak to ten luckyminers fungoval taky, že ...
    Tady je to i o přístupu adminů, kteří jsou poměrně dost komunikativní.
    17.12.2013 17:00 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    no, jenže já bych potřeboval prachy teď a ne za půl roku
    Na tom grafu bys viděl, že to kolísá každý ~týden, klidně o stovky dolarů. Sleduji to už asi dva měsíce.
    nevim, na jaký graf se díváš ty, ale já tam špičku okolo $1200 vidím jen jednu, a hodnoty tomuto se blížící nikde jinde v minulosti nejsou ...
    no tak to ten luckyminers fungoval taky, že ...
    Tady je to i o přístupu adminů, kteří jsou poměrně dost komunikativní.
    komunikativnost adminů je mi k hovnu, když jsem daleko od počítače a miner, co jsem nechal puštěný ve screenu, přestane na víc než den počítat, přičemž jde o poslední den, kdy byla ještě obtížnost pod stovku ...

    (jinak samozřejmě lepší když komunikují než když jenom tak zmizí doména, přičemž poslední zpráva před tím byla, že rozhodně nemáme měnit žádná nastavení)
    Bystroushaak avatar 17.12.2013 17:45 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    nevim, na jaký graf se díváš ty, ale já tam špičku okolo $1200 vidím jen jednu, a hodnoty tomuto se blížící nikde jinde v minulosti nejsou ...
    Ok, špička konkrétně u 1200 bude skutečně vyjímečná špička, ale mezi 600-1000$ to kolísá poslední ~půl rok každou chvíli.
    18.12.2013 08:29 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    no tak $600 (resp. i $200) je pro mě celkem znatelný rozdíl, já si cigára pětitisícovkama nezapaluju
    17.12.2013 12:29 Dát smazat | skóre: 6 | blog: druhá kolej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mě funguje FastPool: http://fast-pool.com/index.php?page=statistics&action=blocks A Cryptovalley: http://doge.cryptovalley.com/index.php

    Každopádně na Cryptovalley mají nastaven auto-payout treshold zbytečně (nebezpečně) vysoko až od 1000 DOGE.

    Jinak na svém šestijádře jsem přes noc udělal (asi) 1000 DOGE, což je celkem rozdíl k cca 10K DOGE den předtím.

    Jestli to dobře chápu je to tím, že už ěží moc lidí s opravdovýma mining sestavama a pool kde jsem vyteží blok 4x za noc. Když pak dostanu svůj podíl za round (což je teď u Cryptovalley 0.02%) mám prd :D

    Tákže usuzuju, že doba kdy jsem si mohl vytěžit významené nožství DOGE na svím HW skončila zhruba v době, kdy jsem začal :D

    Existuje nějaký "Faircoin" který by upravil systém BTC/DOGE tak, aby ti první neměli obrovské množství (zatím bezcenné měny) a nevytvářela se tak nespravedlnost :D nebo takové pokusy byly, ale bez vidiny zisku z brzkého začátku v novém systému nikdo netěžil?
    17.12.2013 12:59 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    díval jsem se na: cryptoculture - 0 blocků za poslední hodinu cryptovalley - 0 blocků za poslední hodinu

    vypadá to blbě..
    Bystroushaak avatar 17.12.2013 15:20 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Cryptoculture to tak má pořád, dává tak blok dva za dvě hodiny. Je ale fakt, že náročnost letí do výše.
    17.12.2013 15:29 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ja som vcera vytazil 16 doge, dneska len jedno a asi 250 mi stoji v cakajucich platbach z asi 4 poolov, teraz sa znova rozbehli luckyminers.
    Čo Rys, to vrah!
    Václav 17.12.2013 15:29 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ne zcela. Na GPU to ještě jde (chce to ale nabušené AMD). A zároveň jsme dojeli do zastávky, kde začínají do vlaku naskakovat investoři. Jasně, to už je dost riziková investice prostředků, ale nakoupit nějaké DOGE možná není špatný nápad.

    >Splaskává bitcoiní bublina

    Nah, prostě jen další výkyv burzy. Pro investory hodně zajímavý. Nejvíc s tím zamávala Čína a prohlášení EU že chce BTC danit. Čekám že cena postupně zase doleze na $1k. Uvidíme co během dneška udělají v USA. Korea se taky o BTC začala zmiňovat velmi pozitivně, to by taky mohlo nakopnout investice :-) A vyšší poptávka tu cenu zas vystřelí.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Václav 17.12.2013 15:30 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A vůbec. Jestli chcete bubliny, kupte si bublifuk.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Grunt avatar 17.12.2013 17:02 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    prohlášení EU že chce BTC danit.
    To jde?
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Václav 17.12.2013 17:20 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Možnost implementace už je jiná věc. Každopádně každá taková zpráva dokáže zahejbat burzou.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    17.12.2013 16:23 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Poraženecké řeči! Mých 16 kh/s vytěžilo za den 500 doge, což zvýšilo obsah mé peněženky o 10 %. Yay!
    Baník pyčo!
    Bystroushaak avatar 17.12.2013 16:31 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    K tomu bych měl dva dotazy: kdy a kde? :)
    17.12.2013 17:35 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    dogepool.net, porad tezim :-). Propasl jsem sice zlatou horecku (respektive v ty dny, kdy by jeste nejakych 10000 za noc padlo jsem zvolil spatne pooly), ale ted to vypada, ze se narocnost kolem stovky drzi a neroste, a s touhle narocnosti za par dnu v penezence tech vysnenych 10000 mit budu ;-). A kdyby ne, i 6000 je peknych ;-P.

    A ne, nevykaslu se na to, ani dogy nebudu nakupovat, chci mit svoje dogy vytezene na svem hw!
    Baník pyčo!
    18.12.2013 12:05 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Taky tam těžim, akorát jedna podivnost: cgminer ukazuje konstatně 100kH/s, kdežto webovej interface poolu ukazuje různý divný čísla od 20 do 50 kH/s, je to problém?
    Václav 18.12.2013 13:10 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Orientuj se podle cgminera, pooly o hashrate kecaj (nějak to odhadujou, ale vždycky je to mimo) odměnu máš za shares.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    18.12.2013 13:12 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    webovej interface poolu ukazuje různý divný čísla od 20 do 50 kH/s, je to problém?
    to je všude, on to nějak počítá z přijatejch výsledků, což tak úplně nekoresponduje s tím, kolik toho reálně spočítáš (například když dlouho nemáš přijatej výsledek, tak ti to ukazuje miner jako neaktivní, i když počítá až se z něj kouří a co chvilku dostává od serveru novou práci, takže server ví, že počítá)
    18.12.2013 14:36 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jasný, tušil jsem, že kecá, díky pánové...
    17.12.2013 12:49 novalu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já něco natěžil na http://doge.cryptopool.it/, ale už dva dny čekám na manuální výplatu. Tak pozor na to :/
    17.12.2013 19:30 novalu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nakonec přišlo.
    17.12.2013 13:06 richdoge
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ja muzu doporucit http://doge.netcodepool.org/, auto payout je sice na 10 000, ale manual payment chodi spolehlive.
    17.12.2013 15:26 Jan | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jestli bych nekoho mohl pozadat zaslat treba 1 DOGE, na otestovani penezenky. Nejak jsem furt out of sync a 0 active conection to network.

    DJmnGJVWR4HxuPtzhxrAuNzbpkXQ1eFy3H

    Diky.

    Honza
    17.12.2013 15:32 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ja som na tom rovnako (teda ze sa dogecoin klient nevie pripojit). A pritom bitcoin klient mi normalne funguje. Inak tazba mi funguje az za firewallom normalne takze tazim, doge mam, ale zatial ich nemam ako pouzit lebo na siet sa nepripojim, len do poolu.
    Čo Rys, to vrah!
    17.12.2013 18:19 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Chce to čekat. Mě se to synchronizovalo půl dne (respektive půl dne 0 connection a out sync a pak se to sesynchronizovalo).
    Baník pyčo!
    Bystroushaak avatar 17.12.2013 15:32 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Done.
    17.12.2013 20:17 Jan | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Diky . Ted to prislo, :)

    Honza
    17.12.2013 17:46 steelista
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Spustil jsem fórum: forum.dogecoin.cz, wiki bude následovat. IRC kanál najdete na #dogecoin.cz@rizon. Dříve navržený kanál #cz na Freenode je sice hezčí, ale přijde mi zbytečné pro toto vyhraněné téma obsazovat kanál s tak „obšírným“ názvem.
    17.12.2013 17:57 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Teď těžím na dogepool.net, za den (20h) tam mám natěženo 1200 DOGu, platby chodí chvilku po manual payoutu.
    Nemůžu si stěžovat (jedině na hashrate, ale za ten pool nemůže :P).
    18.12.2013 13:18 Jan | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Diky za tip,

    tady jsem behem "chvile" vydoloval 50 DOGE , a behem 10 sec. mi penize po odeslani prisly. Ne uz tak od doge.scryptpools.com , tam neodeslo nic.

    Honza
    Bystroushaak avatar 18.12.2013 13:49 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ne uz tak od doge.scryptpools.com , tam neodeslo nic.
    Ten to posílá až po nějakém absurdně velkém množství potvrzení, tuším až po 130.
    18.12.2013 19:59 Jan | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    kolik to je v hodinach ?
    18.12.2013 23:04 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Za 9 hodim som dnes natazil 400, prve 3 hodiny rychlostou 15khs potom som si povedal, nech sa grafika nenudi tak to bolo 40khs a poslednu hodinu, co som pomenil nastavenia tak 50khs. Holt, s nvidiou a este k tomu na ntb to ide pomaly :/
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    18.12.2013 23:20 Jan | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    no ja myslel, kdy to poslou, uz to poslaly.

    Honza
    18.12.2013 11:09 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hmm, ked idem podla tvojho postupu, tak mi make vyhlasi, ze "make: Nothing to be done for 'first'." :/ neviete mi s tim poradit, nestalo sa vam to niekomu?
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    David Watzke avatar 18.12.2013 12:58 David Watzke | skóre: 74 | blog: Blog... | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Možná když pustíš qmake, tak se spustí qmake z Qt 5, takže zkus qmake-qt4 a pak by to mohlo jít. To co popisuješ se mi stalo na Archu.
    “Being honest may not get you a lot of friends but it’ll always get you the right ones” ―John Lennon
    18.12.2013 13:54 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    jj, presne, arch, ale uz som nahodil z AUR :) Uz tazim.
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    18.12.2013 14:36 Jiří Jakeš | skóre: 22 | blog: Linuxovna_JJ | Taipei
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Dneska celkem velký propad všech kryptoměn. Hádejte, která jediná roste.
    Václav 18.12.2013 15:54 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Já to říkám furt. Všechny měny padnou, aby udělaly místo doge.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    19.12.2013 04:02 Jiří Jakeš | skóre: 22 | blog: Linuxovna_JJ | Taipei
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Příloha:
    Vypadá to tak. Roste to jako blázen. Takže těžte si a těšte se.
    Václav 19.12.2013 09:52 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A teď když skoro všichni rostou, DOGE roste nejvíc. Crazy little dog.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    18.12.2013 14:38 code
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jak je možné že roste diff a klesá hashrate?! Viz http://screencast.com/t/n4gA0MxNX
    18.12.2013 17:25 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    má na to vliv počet vytěžených blocků
    18.12.2013 21:59 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Máte někdo ponětí jak pooly fungují ?

    Situace: 1) těžím 24 hodin, ale nikdo nenarazí na block 2) druhý den najdou třeba 3 blocky, ale já jsem offline

    dostanu něco ? :)
    18.12.2013 22:13 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    okrem uctu za elektrinu asi ani nie.
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    18.12.2013 22:17 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Prostě pool těží, dokud nenajde blok a pak se rozdělí částka dle přijatých úloh.

    Ale dotaz chápu, pozoruji totiž, že sice statisticky (na většině poolu máš v menu záložku blocks a tam je vidět i graf) by měl pool najít blok co nějakou časovou jednotku, třeba hodinu, ale ve skutečnosti je to tak, že třeba 4 hodiny nic nenajde a pak najde v rámci dvou hodin 6 bloků.

    Pokud si těžil v ty smolné 4 hodiny, máš akorát podíl z toho prvního bloku.

    Naopak pokud si těžil ty bohaté 2 hodiny, tak jsi na tom podstatně lépe.

    Nejlepší je nespekulovat a mít to zaplé pořád. Jinak to může být dost k vzteku. Nejhorší co můžeš udělat je co chvíli střídat pool, protože zrovna se nenechází bloky. Pak nemáš nikde skoro nic. Říkám z vlastní zkušenosti :-). Ale já to střídal i proto, že pooly padaly, až dogepool.net je konečně stabilní a celkem mu to jde :-P.

    Jinak ještě může být matoucí, že občas se úlohy vymažou a nedostaneš nic. Ale to by mělo souviset s tím, že pool najde "orphan" block, který je z nějakého důvodu špatně. Na detaily se mě neptej, až tak tomu nerozumím.
    Baník pyčo!
    xkucf03 avatar 19.12.2013 00:00 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    A nebylo by pak nejlepší mít to puštěné na jednom vlákně pro každý pool a být v tolika, kolik máš jader a pořád? Tím bys vlastně vydělal na těch, kdo nemají takovou výdrž a odpojují se.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    19.12.2013 00:34 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Spíš mě napadlo sledovat graf pár stabilních poolů a vyhodnocovat ho - pokud pool našel pár bloků po sobě, je dost pravděpodobné, že teď bude na blok dlouho čekat, tak se přepnu na pool, který už nějakou dobu čeká, protože je pravděpodobné, že teď něco najde :-D. Byla by to dobrá obchcávka. Samozřejmě to předpokládá existenci pár stabilních seriozních poolů, které mají štěstí na bloky v jiný čas.

    Ale já už s těžbou končím, mých vysněných 10000 dogů (tak málo proto, že mých 16 kh/s je fakt málo) už mám skoro v peněžence a pak jsem se zařekl, že to vypnu - nebudu přece chamtivec!
    Baník pyčo!
    Václav 19.12.2013 09:57 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tohle jde a dokonce to někteří lidé opravdu dělali. Proto taky některé pooly zavedly PPLNS systém, který odměňuje víc věrné minery a nepřeje tolik skokanům :-)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    19.12.2013 12:57 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To som mal vcera estimated 70 DGC odmenu, potreboval som telefonovat po skype tak som vypol tazenie na 15 minut a nedostal som nic lebo pplns :/
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    Václav 19.12.2013 14:29 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak to bylo špatně nastavený PPLNS. BTW, DGC je Digital Coin. Dogecoin má kód DOGE.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    19.12.2013 12:27 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A nebylo by pak nejlepší mít to puštěné na jednom vlákně pro každý pool a být v tolika, kolik máš jader a pořád?
    bohužel nebylo, protože tím si drobíš výkon, a čím menší podíl miner v poolu má, tím menší má šanci na odměnu, resp. na přijetí výsledku - bohužel to nefunguje tak, že když máš výkon třeba 2% tak máš 2% odměn a když máš 1%, tak máš 1% odměn, nýbrž tak, že když máš 2%, tak máš třeba výsledek přijatý co minutu, ale když máš 1%, tak máš výsledek přijatý třeba co tři minuty a ne co dvě :-/

    pozn. výše uvedené neumím podpořit bitcoinovou teorií, je to pouze mé pozorování založené na tom, že co jsem zkoušel litecoin, tak na stejném poolu miner se čtyřnásobným výkonem vydělal deseti až dvacetinásobnou odměnu než ten slabší
    19.12.2013 00:54 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hm, na dogepool.net se mi teď 2x stalo, že nedal žádné dogy za vytěžený blok... nechci strašit, ale možná se pool pokazil. Předtím fungoval bezproblémově.
    Baník pyčo!
    19.12.2013 04:32 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Doporučuju přejít na http://fast-pool.com, funguje bez problému, i vyplácí.
    Baník pyčo!
    19.12.2013 09:23 Ni3mm4nd
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Me to proste nejede nikde ... ani na http://doge.scryptpools.com/ ani na http://fast-pool.com/

    Stale jen:

    [2013-12-19 08:59:25] Starting Stratum on stratum+tcp://doge.scryptpools.com:3333
    [2013-12-19 08:59:25] 2 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
    [2013-12-19 08:59:25] Binding thread 1 to cpu 1
    [2013-12-19 08:59:25] Binding thread 0 to cpu 0
    [2013-12-19 08:59:55] Stratum connection failed: connect() timed out!
    [2013-12-19 08:59:55] ...retry after 30 seconds
    [2013-12-19 09:00:55] Stratum connection failed: connect() timed out!
    [2013-12-19 09:00:55] ...retry after 30 seconds
    [2013-12-19 09:01:55] Stratum connection failed: connect() timed out!
    [2013-12-19 09:01:55] ...retry after 30 seconds
    a
    [2013-12-19 09:11:53] 2 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
    [2013-12-19 09:11:53] Binding thread 1 to cpu 1
    [2013-12-19 09:11:53] Starting Stratum on stratum+tcp://fast-pool.com:3333
    [2013-12-19 09:11:53] Binding thread 0 to cpu 0
    [2013-12-19 09:12:23] Stratum connection failed: connect() timed out!
    [2013-12-19 09:12:23] ...retry after 30 seconds
    [2013-12-19 09:13:23] Stratum connection failed: connect() timed out!
    [2013-12-19 09:13:23] ...retry after 30 seconds
    [2013-12-19 09:14:23] Stratum connection failed: connect() timed out!
    [2013-12-19 09:14:23] ...retry after 30 seconds

    Tak nevim ... delam neco spatne? :D
    Václav 19.12.2013 09:58 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nejsi za firewallem nebo proxy?
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    19.12.2013 14:30 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Doporučuju přejít na http://fast-pool.com, funguje bez problému, i vyplácí.
    Tak jsem na něj mrknul a hned 500 Internal Server Error :-D
    20.12.2013 15:12 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak dnes teda bída, těžim asi 2 hodiny a zatim trapných ~30 doge a difficulty stále stoupá. Kde těžíte?
    xkucf03 avatar 20.12.2013 15:17 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Počítám, že dneska už to asi vypnu…
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    19.12.2013 11:09 Jan | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    psal jsem mu a neco se mu kouslo a penize normalne pripsal.
    19.12.2013 16:02 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Potvrzuju, už se mi objevily v confirmed. Ale fast-pool.com vypadá dobře též.
    Baník pyčo!
    19.12.2013 12:37 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nedoporučuju doge.cryptohash.it majitelé nemají na adrese poolu žádné dogecoiny, takže výběry nefugují. Musel jsem na IRC najít majitele, ten mi to pak vyplatil, ale tohle považuju za dost nestandardní způsob :)
    Václav 19.12.2013 14:36 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Co to je za nesmysl? Dogecoiny se vyplácí ve chvíli, kdy pool najde blok, takže se jim adresa naplní a to se rozpočítá mezi virtuální šrajtofle uživatelů. Jestli nemaj po nalezení bloku DOGE na adrese, je to prachsprostej tunel.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    20.12.2013 08:27 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    500 příspěvků, wow such awesome blog
    20.12.2013 13:49 code
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ale už nepřibejvají další, tady se mimojiné diskutuje o doge - https://plus.google.com/communities/101830162176122913201
    20.12.2013 14:31 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    > Ale už nepřibejvají další

    To isté platí uz aj o doge, such smutný :(
    Čo Rys, to vrah!
    Bystroushaak avatar 20.12.2013 14:37 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Zato cena letí nahoru, nyní je to okolo $0.0011. Ještě tak dva řády a budu spokojený :)
    20.12.2013 15:03 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kolik máš? :)
    Bystroushaak avatar 20.12.2013 15:10 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Řekněme že dost na to, aby se mi nevyplatilo těžit se současnou difficulty. Ne proto, že by to bylo tak náročné, ale proto, že těch 1000 doge za den mě za ten hluk co vydává grafika nestojí :]
    Grunt avatar 20.12.2013 17:00 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Jen tak pro zajímavost: Myslíš si že tě to spasí?



    Otázka je řečnická, jinýma slovama mě odpověď nezajímá. To si upřímně odpověz sám sobě.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Bystroushaak avatar 20.12.2013 17:35 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Věřím v ducha Shibe, ten mě spasí.

    Mám dobrou náladu, protože jsem ve úterý dostal novou práci jako python programátor. Po dvou letech práce v O2 se na to poměrně těším.

    PS: Peníze už někdy někoho spasily? :D
    Grunt avatar 20.12.2013 17:41 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Věřím v ducha Shibe, ten mě spasí.
    So you see, just keep going and don't attach too much.
    Mám dobrou náladu, protože jsem ve úterý dostal novou práci jako python programátor. Po dvou letech práce v O2 se na to poměrně těším.

    PS: Peníze už někdy někoho spasily?

    Pro jistotu: Otázka je řečnická, jinýma slovama mě odpověď nezajímá!
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Bystroushaak avatar 20.12.2013 17:56 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Příloha:
    Otázka je řečnická, jinýma slovama mě odpověď nezajímá!
    A mě má zajímat, že tě nezajímá?
    xkucf03 avatar 20.12.2013 17:57 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    BTW: Věděli jste, že když ve slově God prohodíte dvě písmena, dostanete slovo Dog?

    In Dog we trust
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 20.12.2013 18:03 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Filosofové se dodnes přou, jestli stačí prohodit jedno, nebo dvě písmena.
    Václav 20.12.2013 19:54 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Celé je to jasné. Doge je E-God pozpátku.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    xkucf03 avatar 20.12.2013 23:09 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To mi připomnělo E-Gold. Kryptoměny naštěstí nemůžou dopadnout stejně :-)
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    20.12.2013 17:05 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Mne stoji 600 DOGE denne za to, ze mam zamestnanu graficku kartu, nemozem hrat a tak sa ucim na skusky, upratujem atd. :D
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    xkucf03 avatar 20.12.2013 23:09 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Těžíte ještě někdo na CPU nebo už jste to vzdali?
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    21.12.2013 00:12 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    zatím jo, přestanu asi až odměny klesnou pod jeden DOGE, rozdíl na spotřebě noťasu za den je asi jako když ženská nechá půl hodiny svítit v chodbě, tož takovej luxus protopit srovnatelný množství na compu si teď v zimě dovolim ... pak už to nechám jen na grafice (té jedné ne-intelí co mám); ta má sice menší výkon než nejslabší z mých CPU, ale zase neudělá mi vůbec žádnej rozdíl na účtu za elektriku, páč na ní stejně nefunguje powermanagement :-)
    21.12.2013 02:04 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    ale zase neudělá mi vůbec žádnej rozdíl na účtu za elektriku, páč na ní stejně nefunguje powermanagement :-)
    :-D :-D ... ačkoli, je to trochu krutej vtip...
    21.12.2013 09:51 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    no tak vtipný to nejni, po těch letech by to chlapci už mohli mít zmáknutý, na druhou stranu jak bylo výše naznačeno, nejde o žádný dělo, kancelářskej krám s pasivem
    21.12.2013 12:13 code
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A myslíte že má cenu těžit jen v řádech jednotek, desítek čí stovek DOGE za den? Pokud někdo takhle, těží tak si DOGE asi nechává do zásoby a doufá, že za 1 - 3 roky bude mít 100x hodnotu co? :)
    21.12.2013 12:31 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Do zasoby som si nechal 2k DOGE (600/den) hadam sa mi to jeden den podari zamenit za 10$ :D Aspon mi neni zima. Ja teraz skusam EarthCoin (zalozeny dnes v noci), ale akosi je 99% monirov v jednom poole :D (Network Hashrate: 354.305 MH/s Pool Hashrate: 354.223 MH/s).
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    21.12.2013 16:50 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kdo ví, pokud by to nějakým zázrakem stouplo 100x na 0,000100 BTC / 1 Mil Doge tak by to smysl mělo :) Ale jinak moc nechápu na čem chce Dogecoin postavit ekonomiku a jakým způsobem by to mělo stoupnout, ale uvidíme. Momentálně každej sedí na svých natěžených milionech a čeká, což je asi cesta do pekel :)
    Jendа avatar 21.12.2013 23:56 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kdo ví, pokud by to nějakým zázrakem stouplo 100x na 0,000100 BTC / 1 Mil Doge tak by to smysl mělo :)
    To už je, ne? Resp. podle tohoto je 2000 Doge za 0.001 USD a BTC je 500 USD.
    Ale jinak moc nechápu na čem chce Dogecoin postavit ekonomiku a jakým způsobem by to mělo stoupnout, ale uvidíme.
    Asi to nechá na uživatelích. Dogecoin není nějaká entita, která by mohla stavět ekonomiku.
    22.12.2013 02:13 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Bývavalo, doge spadnul, teď je 0.0004 USD ;-).
    Baník pyčo!
    21.12.2013 20:20 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nabízím 250 DOGE za smysluplnej článek/y pro mé stránky na doge.cz. Kdyžtak mě kontaktujte přes PM
    xkucf03 avatar 21.12.2013 21:36 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    Tak to je hodně slušný kurz :-) Za článek se dává tak pětikilo, což by znamenalo 2 DOGE za 1 Kč. Já si stanovil interní kurz 10 DOGE za 1 Kč (při prodeji služeb/licence) a i to je hodně nadsazené ve prospěch DOGE.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    21.12.2013 23:16 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    ehm, otočil jsi to, 2 Kč za 1 DOGE ... ovšem domnívám se, že kdokoli aktuálně schopný něco rozumného sepsat bude mít vytěženo minimálně v řádu desítek tisíc, takže nějakých dvěstě pade, pche ...
    xkucf03 avatar 22.12.2013 00:39 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin

    jo sorry, otočil :-) A je to tak, těch 250 se dá celkem v pohodě vytěžit i dneska – tzn. kdo se o to trochu zajímá, bude mít vytěženo řádově víc.

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Bystroushaak avatar 21.12.2013 23:33 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Když už jsme na u těch requestů, tak nabízím tisíc doge tomu, kdo sežene video, kde pes rasy shiba inu říká* "to the moon!".

    *Ala Mishka.
    Václav 22.12.2013 19:31 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Nemám, ale tohle je snad ještě lepší :D
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Jendа avatar 22.12.2013 23:45 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    22.12.2013 21:12 windoge
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hezky dogecoin pada...cim si to vysvetlujete?
    22.12.2013 21:47 Dirka | skóre: 15 | blog: dirka12345
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    much wow who cares fun coin :)
    22.12.2013 22:09 vnd
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jedina smysluplna vec, ktera se za DOGE da koupit, jsou BTC.
    22.12.2013 22:15 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    jediná smysluplná věc, která se dá za BTC koupit byly drogy na silkroadu.
    Bystroushaak avatar 22.12.2013 22:25 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jo, a pár tisíc věcí k tomu: https://www.spendbitcoins.com/places
    23.12.2013 10:05 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    ty pro mě nejsou smysluplné, smysluplné jsou jen sex drogy a rokenrol
    22.12.2013 22:42 vnd
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    A DOGE prestane padat az se prestane vyplacet tezit a rovnou prodavat za BTC.
    Bystroushaak avatar 22.12.2013 22:26 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Hezky dogecoin pada...cim si to vysvetlujete?
    Prostě to kolísá, jako každá jiná měna, netřeba se moc stresovat.
    Jendа avatar 22.12.2013 23:45 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    O víkendu nejde na směnárny sypat $$$, tak to klesá? :)
    Václav 23.12.2013 05:40 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Pokud byla tato otázka míněna vážně, pak vskutku nemá smysl odpovídat.

    A abych ti zamotal hlavu, držím celkem dost DOGE a nad propadem jásám.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    23.12.2013 10:41 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    nezaznamenal někdo problémy s těžením na dogepool.net? - jsem si všimnul, že mi tam nic nepřibývá, tak koukám na minera, a tam jede jeno booooo za druhým ... tak jsem ho stopnul, pullnul změny z gitu, překompiloval, pustil znova, první výsledek yay!!!!, a pak zase booooo ... tak jsem ho stopnul, pustil, tři přijaté a zase booooo ... restart, dva přijaté a booooo ... tak jsem to naskriptoval, aby po každém přijatém restartoval, a přes noc teda něco přibylo ...

    co to? - na stránkách poolu žádné info o problému?
    23.12.2013 19:31 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Baník pyčo!
    23.12.2013 22:43 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    ne, nejde o nevyplácení, nýbrž o to, že výsledek je označen za invalid (přičemž mám takový dojem, že na dashboardu mi ale počet invalid nestoupal)
    24.12.2013 02:00 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jde o to, že jsem si už před pár dny ten pool zaškatulkoval jako nespolehlivý a přešel na fast-pool, který fungoval lépe (jak funguje teď nevím, už netěžím). Takže další problémy mě vůbec nepřekvapují. Tobě doporučuju zkusit totéž.
    Baník pyčo!
    24.12.2013 10:34 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    fast-pool funguje, občas to pustím, abych měl nějaký drobný na donate
    24.12.2013 14:13 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    no, jenže takhle bych si mohl zaškatulkovat všechno, co jsem zkusil :-(

    teď mi tam po ohackování na restart mineru dogíky pěkně přibývají, uvidíme, jak výplata (limit bych měl překročit dnes pod stromeček)

    naopak na doge.luckyminers.com prd přibývá, dnes ani jedna transakce, i když jinak se tvářil spolehlivě ... tak uvažuju, jestli tomu ještě dávat šanci nebo zda přeskočit na dog.cryptoworld.eu, na kterém mám za dnešek překvapivě dobrý přírůstek - nevím, jak je to s tou cmůlou/štěstím na nalézání bloků anebo jestli tedy jde o nějaký systémový problém daného poolu :-/
    24.12.2013 16:02 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    luckyminers.com mě okradl ;-).

    Vybírat záměrně špatné/nespolehlivé pooly z nějaké vnitřní morální snahy jím dát druhou šanci vede akorát k tomu, že natěžíš velké prd :-).

    Ale jinak šťastné a veselé.
    Baník pyčo!
    24.12.2013 20:12 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    luckyminers.com mě okradl ;-).
    a to konkrétně jak?
    Vybírat záměrně špatné/nespolehlivé pooly z nějaké vnitřní morální snahy jím dát druhou šanci vede akorát k tomu, že natěžíš velké prd :-).
    záměrně? - jako myslíš, že jsem hledal, které pooly mají nejhorší reference, a v těch začal těžit? ... prostě jsem něco zkusil (ostatně kdo to výše psal "až dogepool.net je konečně stabilní a celkem mu to jde"? ;-)), no a měl jsem smůlu ...

    "druhou šanci" - no, a co mám dělat? zkusit další pool, který mě zase po dni, dvou-třech, vyšplouchne nějak jinak?

    notabene když prakticky všichni používají PPLNS, kteréžto poolovou turistiku znevýhodňuje?
    23.12.2013 10:44 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Na burzách jsou k vidění požadavky na koupi DOGE v řádu desítek BTC.

    Např. cryptsy: Kurz: 0.00000046 DOGE: 134839904.31138542 BTC: 62.02635598

    takže to tak asi strašný nebude :) pokud se nejedná o nějakej trik
    23.12.2013 10:56 code
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Taky jsem včera trochu přikoupil, není špatné si udělat zásoby v řadech statisíců čí víc :)
    23.12.2013 11:00 Jiří Jakeš | skóre: 22 | blog: Linuxovna_JJ | Taipei
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Jen pro informaci: kde jsi nakoupil a za kolik?
    23.12.2013 12:04 code
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    0.55 cryptsy a coins-e.com
    23.12.2013 12:04 code
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    myslim samorzjem 55 Satoshi/DOGE
    Viliam Púčik avatar 26.12.2013 16:07 Viliam Púčik | skóre: 22 | blog: minimal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    26.12.2013 16:27 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ano, uložit si něco do anonymní banky je perfektní nápad :)
    Václav 28.12.2013 10:53 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tenhle altcoin mě nepřestane fascinovat. Už proběhla veřejná charitativní sbírka a okradení byli odškodněni :-)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    29.12.2013 22:43 niemand
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Zdravim,

    tezim na http://doge.scryptpools.com.

    Chci se jen zeptat, jak se pricitaji dogecoiny? v programu se mi treba napise:
    accepted: 71/71 (100.00%), 13.61 khash/s (yay!!!)
    znamena to, ze jsem jiz od doby spusteni programu vyresil 71 ukolu uspesne a mam tedy narok na kredit?

    protoze kdyz si vyjedu transakce za dnesek tak nevidim pripsany kredit 71x ale jen 23x.

    Muzete mi prosim tento system osvetlit?

    Dekuji
    Jendа avatar 30.12.2013 06:02 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    znamena to, ze jsem jiz od doby spusteni programu vyresil 71 ukolu uspesne a mam tedy narok na kredit?
    Ano.
    protoze kdyz si vyjedu transakce za dnesek tak nevidim pripsany kredit 71x ale jen 23x.
    Možná to agreguje, když je jich víc rychle po sobě.
    30.12.2013 13:29 niemand
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak jsem to ted na hodku a pul pustil a sledoval svuj dash a transaction. Vyresil jsem 12! uloh a nepripocetlo se mi VUBEC NIC!. Worker byl active ale v transactions se nepripocetl ani jeden dogik proste nic. Muze mi nekdo vysvetlit jak je to mozne???
    30.12.2013 13:35 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Asi nikdo v poolu v době, kdys těžil, nenašel blok. Což mě nepřekvapuje s dnešní obtížností těžení doge.

    30.12.2013 18:31 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Pool musí najít blok (soupeří s jinými pooly a minery). Pokud ho najde, dostane odměnu a rozdělí ji mezi minery podle těch accepted.

    Kdy tvůj pool našel naposledy blok se můžeš podívat do statistics/blocks.

    Někdy se stane, že najde špatný blok, pak smůla - všechny yay se mažou.

    S luckyminers mám ale špatnou zkušenost, že nenacházel bloky vůbec (a pak ho na pár dnů odstavili), dost podivné. Takže bych na něm už netěžil.

    Naposledy jsem těžil na http://fast-pool.com/ a fungoval dobře. Jak je to teď ale už nevím, netěžím.
    Baník pyčo!
    31.12.2013 03:13 Jiří Jakeš | skóre: 22 | blog: Linuxovna_JJ | Taipei
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    fast-pool.com jsem používal po nějaký čas, ale pak se nějak zadrhával. Teď se mi docela daří s https://pool.dogechain.info. Dokonce i občas dají 100 000 Đ náhodnému těžaři.
    30.12.2013 18:31 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    znamena to, ze jsem jiz od doby spusteni programu vyresil 71 ukolu uspesne
    ano, ale zřejmě tu dochází ku zmatení, co je ten "úkol"
    a mam tedy narok na kredit?
    morální nárok ano, reálný nárok teprve v okamžiku, kdy pool najde blok a může tedy rozdělit odměnu, a pak záleží, jak jsou nastavena pravidla rozdělování odměn
    protoze kdyz si vyjedu transakce za dnesek tak nevidim pripsany kredit 71x ale jen 23x.
    viz výše, odměna se rozděluje teprve po nalezení bloku - tedy nejspíše bylo za tu dobu nalezeno poolem jenom 23 bloků, z čehož se přidělí odměna odpovídající podílu oněch 71 výsledků ze všech potřebných k nalezení těch 23 bloků (což jsou tuším řádově desítky milionů na blok)
    Jendа avatar 31.12.2013 14:44 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
                 ▄              ▄
                ▌▒█           ▄▀▒▌
     such coin  ▌▒▒█        ▄▀▒▒▒▐
               ▐▄▀▒▒▀▀▀▀▄▄▄▀▒▒▒▒▒▐ very
             ▄▄▀▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▄█▒▐   crypto
           ▄▀▒▒▒░░░▒▒▒░░░▒▒▒▀██▀▒▌
          ▐▒▒▒▄▄▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒▌
          ▌░░▌█▀▒▒▒▒▒▄▀█▄▒▒▒▒▒▒▒█▒▐
         ▐░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▌██▀▒▒░░░▒▒▒▀▄▌
         ▌░▒▄██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒▌
        ▀▒▀▐▄█▄█▌▄░▀▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▐ doge tax?
        ▐▒▒▐▀▐▀▒░▄▄▒▄▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▒▒▌
        ▐▒▒▒▀▀▄▄▒▒▒▄▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▐
         ▌▒▒▒▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒░▒▒▒▌
         ▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▄▒▒▐ dread
          ▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▄▒▒▒▒▌ pirate
            ▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▄▀▒▒▒▒▄▀ dogeberts
              ▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▒▒▒▒▒▄▄▀
    cypherdoge   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀
    
    3.1.2014 22:39 lexik | blog: blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Wow. To je prostě boží, kolik toho už vzniklo :)
    PS.: Cena doge klesla, takže běžim nakupovat.
    Bystroushaak avatar 20.1.2014 22:21 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kdyby to někoho zajímalo, tak cena za doge je podle coinmarketcap $0.0013, to je asi 0.026kč.
    20.1.2014 22:57 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    jojo teď to pěkně stouplo :)
    21.1.2014 11:26 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    jo, právě koukám, jestli není čas si něco objednat :-)

    (jen to poštovné mě moc netěší ...)
    21.1.2014 14:53 windoge
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Ma tenhle shop nejake reference?
    21.1.2014 17:21 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    až mi ukradnou mé těžce vytěžené dogíky, tak to sem napíšu :-)
    23.1.2014 17:21 Viky.05
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Zdravim chlapi, mužete mi, prosim, postupně vysvětlit jak mam začit s tim GUIminer? Založil jsem peněženku a stahnul x bloku, tim padem ji mam sinchronizovanou. Jestli byste byli tak hodni a pomohli mi s tim...klidně to tu popište jak naprostemu amaterovi, krok po kroku...myslim DOGECoin, fakt moc diky, protože ja jsem s toho uplně zoufaly- zkoušim to těžit přes tu origo peněženku, ale ta umi jen s procesorem...
    Bystroushaak avatar 23.1.2014 19:52 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    klidně to tu popište jak naprostemu amaterovi, krok po kroku
    :D

    Nebo by jsme možná klidně mohli přijet a nainstalovat ti to?
    23.1.2014 20:26 Viky.05
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    To by bylo uplně nejlepši :D...ale i tak bych potřeboval help. Sem tady registrovany http://doge.cryptovalley.com, dělam vše podle navodu, ale nemužu se domluvit s timhle: http://www.pictureup.cz/verejne/484927-failed
    Bystroushaak avatar 23.1.2014 22:09 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Možná sis úplně nevšiml, že tohle je web o linuxu, kde ti jen stěží někdo bude debugovat windowsáckou verzi programu.
    23.1.2014 22:15 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Napsal jsi blogový zápisek s obrovským úspěchem, který na ábíčko přivede kdejakého vidláka. Podobné komentáře jsou jeho šedou stránkou.
    24.1.2014 04:43 dvojite wc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    seda stranka ses tady predevsim ty. odejdi
    24.1.2014 07:04 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    no nicméně i tak bych si dovolil poznamenat, že na webu poolu vidím oznámení "New server: stratum+tcp://server1.cryptovalley.com:3333", takže příčina by mohla být v blbé adrese (doge => server1)
    24.1.2014 07:09 Viky.05
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    No to jo, ale s tim server1 mam rychlost 10kh/s. a to je na r9290x trochu malo...
    24.1.2014 08:16 kavol | skóre: 28
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    a to říká přímo ten miner, anebo je to údaj ze stránek poolu?

    - pokud ze stránek, tak o tom už se tady v diskusi někde výše mluvilo, že to vpodstatě hlásí nesmysly

    - pokud to říká přímo miner, tak se obávám, že s tím ti tady opravdu neporadíme (například já jsem měl Windows naposledy pod rukama když táta dostal v Mountfieldu k sekačce netbook, který je ovšem už asi tři roky v křemíkovém nebi, a to jsem navíc na něm neřešil vpodstatě nic jiného než instalaci šachů ...)
    24.1.2014 08:32 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak to nejspíš těžíš přes CPU :)

    Stáhni si GUIminer a updatuj CGMiner na 3.7.2 (nevím jestli už to neupdatovali, ale byl tam nějaký starý) a nastav si údaje v GUI, případně si alespoň udělej *.bat, vypisovat příkazy ručně není moc efektivní.
    25.1.2014 02:18 Viky.05
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak už jsem to konečně rozhybal...těžim tady: http://doge.netcodepool.org a mam tam natěženo 19doge- ale je u toho Unconfirmed. Kdy se to to podvrdi??
    25.1.2014 12:19 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    to má každý pool nastavené jinak
    25.1.2014 12:39 Viky.05
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Tak už se to konečně potvrdilo....ted jěště posledni věc...jak to mam převest do me pěněženky?
    25.1.2014 13:09 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    V nastavení účtu zadáš kód svoji peněženky a tam si to také necháš manuálně poslat.
    Baník pyčo!
    25.1.2014 13:10 Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    v záložce Dashboard na poolu, jinak by třeba bylo dobrý naučit se používat Google :)
    Bystroushaak avatar 28.1.2014 20:35 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Pokud by se někomu nechtěl synchronizovat klient, tak to chce rekompilaci. Návod jsem upravil (chce to další boost knihovnu a sed příkaz se taky trochu změnil).
    13.2.2014 00:07 zol
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    many pls DJ3bCpKAigEXGR6fZMjvg8u1V65K8rZAoL
    16.2.2014 13:42 David
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Web o Dogecoin dogecoiny.cz možný i zprostředkovaný nákup
    7.3.2014 14:33 SnoopDoge
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    19.6.2014 12:57 Viky.05
    Rozbalit Rozbalit vše Zaloha peněženky
    Zdravim, chci se zeptat, jestli se da zalohovat dogecoin peněženka, ktera neni aktualizovana?
    Bystroushaak avatar 19.6.2014 17:46 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zaloha peněženky
    Pokud vím, tak ano.
    19.6.2014 18:09 Viky.05
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zaloha peněženky
    Jo jasne, ja sem se špatně zeptal. Jde zalohovat, ale jestli potom pujde "odzalohovat"?
    Bystroushaak avatar 19.6.2014 21:55 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zaloha peněženky
    Slovo odzálohovat má podle mého názoru úplně stejný význam, jako slovo zálohovat. Budu tedy předpokládat, že myslíš "obnovit zálohu".

    V té peněžence jsou uloženy privátní klíče a ty jsou platné bez ohledu na to, kolik je tam transakcí. Síť ví, kolik toho máš, proto ti taky brání utrácet víc, než máš. Velikost peněženky pak imho ovlivňuje hlavně to, že jsou v ní uloženy ty transakce, aby klient nemusel procházet úplně všechno odznova, ccož mu sloužilo jen k zobrazení, kolik toho máš na účtě a popisků transakcí.

    Zálohovat tedy můžeš kdy chceš a když ti někdo mezitím pošle peníze, tak se to klient dotáhne po obnově. Samotná transakce je sdílená celou sítí.
    4.8.2014 17:02 oizoCZ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Kde najdu v peněžence moji adresu? V políčku přijmi mě to vyhodí pokaždé jinou :-( Děkuju
    1.1.2018 22:01 marekkk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    koukam že vas je tu už dneska hodně milionaru...ja jsem svoji šanci propasl:( DJRhrVnR9VTdvx1G6uxeNpAjUmrFnoJ44Q
    Bystroushaak avatar 17.3.2021 10:08 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Příloha:
    To the moon! Škoda že už žádný nemám :)
    19.4.2021 16:35 hruskin | skóre: 3 | blog: martaskuv_blogisek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Pokud si vzpomenu na heslo, pošlu Ti zpátky tu pětistovku :-)
    Bystroushaak avatar 14.5.2021 17:00 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    Lol, doge za půl dolaru ($0.547). Tak z kolika z vás jsou milionáři? :))
    16.5.2021 18:47 Dirka | skóre: 15 | blog: dirka12345
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dogecoin
    lol :) no skoro to na tu teslu uz je a to diky tobe, te pak svezu :-p

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.