Portál AbcLinuxu, 23. dubna 2024 20:49

No nenaštvalo by vás to?

24.7.2017 20:50 | Přečteno: 1506×

Jako snad každý, občas narážím na různé nepříjemné maličkosti. Někdy jsou to jen detaily, někdy průšvihy větší, lidské chyby i úmyslné veletoče úřadů a institucí. A ano, mnozí jistě už pochopili že tenhle zápisek bude plný cynismu a jízlivostí. A taky už jsem dlouho nic nenapsal.

Začneme něčím lehčím, jako jsou třeba

Rohožky v obchoďáku. To si takhle nakoupíte, vyskládáte plnou korbu Supermarketového útočného vozidla všemožným tovarem a zamíříte ven,na parkoviště. Jenže ve východu číhá zákeřná věc, rohožka. Příčně umístěné hranoly pokryté čímsi chlupatým. Příčně. Drrrrrr Ratata drrrrr křáp bác žuch, nákup se kácí a přesýpá, drobnější věci často skrz korbu na zem. No nenaštvalo by vás to?

Záchody, mytí, sušení. Tamtéž, tedy v obchoďákách. V Třebíči, ve spodním Kaufu je hajzlík tak rozměrný že ho asi navrhoval někdo s obsedantní touhou se tulit. Jedna kabinka, jeden pisoir, jedno umyvadlo, to vše v prostoru tak malém že se tam lidi prostě nemůžou vyhnout bez kolize. A vrcholí to tím že když si u umyvadla myjete ruce, další příchozí vás praští dveřma.

Když jsme u toho mytí, když si na hajzlíku v obchoďáku meju ruce, připadám si jako exot. Nedělá to skoro nikdo. Proto si nikdy nekupuju ty volně ložené rohlíky z hromady páč mám pocit že ta ruka co v nich právě šátrá.....

A ještě k tomu mytí, ty osoušeče rukou, některé ty automatické jsou príma. Strčíte pod to ruce, čidlo spustí fukar. Začne to hučet jak kdyby to chtělo letět bombardovat Bagdád, jenže to nesuší. Vzduch proudí jinam. Začnete rukama hledat proud vzduch, hurá tady to proudí a najednou ticho. Zas pár divných pohybů, čidlo zjistí ruce, spustí fukar, do prdele kterej vůl to konstruoval? Proč to čidlo není tam kde to má výfuk? No nenaštvalo by vás to?

Řidičák. Tedy vystavení nového. Řídím už docela dlouho a mám to skoro na všecko kromě autobusu a velkých přívěsů za náklaďák, podle starého rozdělení skupiny ABCTM. A protože úřad si myslí že se ten plastový obdélníček nějak opotřebuje, musí se po nějaké době vyměnit. Typicky po deseti letech. Jo chápu že ta růžová skládanka kterou jsem měl někdy od 16 nebo kolika let už jaksi není aktuální ale myslím že měnit kartičku za úplně stejnou kartičku fakt není nutné. No ale co se dá dělat. nakráčel jsem na úřad zjistit co a jak se od minula změnilo. Potěšilo že už se nevypisuje formulář, pokud nejsou žádné změny, lejstro si vytisknou z registru řidičů. Teď si říkám proč papír, proč to nepošlou po drátech? Nepotěšilo že musím přinést fotku. Na občankách už se nenosí, mají vlastní fotítko. Proč ho nemají i na řidičákách nebo ho nemají společné když je to jen deset metrů a tři schody daleko, to fakt netuším. Takže najít fotografa. Jo povedlo se. Vyfotí digitálem, pošle obrázek do nějakého obrázkovadla, vypadne kartička velikosti pohlednice a na ní čtyři průkazové fotky. Ještě rozstřihnout, 120 kč, děkuji nashledanou, snad se už nikdy neuvidíme. Jednu fotku to neumí takže mám tři navíc které nikdy nepoužiju. Takže zas na úřad, fotku na lejstro, přijďte si za měsíc možná už za tři týdny.

A když jsem si novou kartičku vyzved, všiml jsem si že je na tom nějaké divné datum. Platnost jen 5 let. Dyť to bývalo deset! Jo bývalo, od kteréhosi data jsou řidičáky se skupinou C, tedy náklaďák jen na 5 let. Asi má vrchnost pocit že mají na těch úřadech málo práce nebo že když je to na velký auto tak se to nějak dřív vochodí nebo co. No nenaštvalo by vás to?

Bezpečnostní pásy. Ne že bych měl něco proti pásům, právě naopak. Je to velice účinné zařízení pro zmírnění následků nehod. Jenže mě zaráží jak málo se za ty desítky let co se pásy používají, zlepšila jejich uživatelská přítulnost. Od doby co se začaly používat samonavíjecí vlastně nijak. Zapínání pásu je poněkud obtěžující a nepohodlné a tak se moc nedivím že mnoho řidičů a ještě víc spolujezdců se nepoutá na krátkých jízdách vůbec. A když se přidá zhoršená pohyblivost, stáří, úraz či nemoc, jako když jsem si onehdá namohl rameno, je už jen sáhnutí pro pás utrpením. Bylo období kdy v USA mělo hodně aut nějaký systém mechanizovaného usnadnění použití pásu. Většinou to bylo složité a někdy i poněkud kontraproduktivní jak jsem viděl v jednom US autě. Pás byl dvoudílný, ta šikmá, ramenní část se pohybovala elektrickým pohonem ve vodítku kolem dveří, pasažéra to automaticky tím pásem obklíčilo. Jenže ta druhá, břišní část se musela zapnout ručně. Takže to ušetřilo jen to nepohodlné sahání za sebe. V současných autech se zřejmě už používají jen prosté samonavíjecí pásy takže se musíme v autě pořád kroutit a sahat kamsi za sebe vedle opěradla pro pás. No nenaštvalo by vás to?

Opravy silnic. Víte podle čeho se určuje kterou silnici opravit? Já to nevím ale mám takové podezření že stav rozbitosti to nebude. Někde možná rozhodne kudy jezdí místní honorace nebo kde má pan ministr chalupu ale jsou místa kde není co opravovat a přece se opravuje. Tipuju že se čísla silnic napíšou na papírky, nasypou se do klobouku a losují se jako tombola. Kdo by zkoumal která silnice potřebuje opravu? Hlavní je něco vykázat a vyúčtovat. Však ony ty rozbité taky přijdou jednou na řadu. Když budou mít štěstí při losování. A vážně nemám na mysli běžné záplaty. Vím o silnicích kde se dělá velká oprava, nový povrch, ikdyž silnice byla naprosto dokonalá, někdy i poměrně nová. Asi abysme se nenudili a užili si objížděk. Což je mimochodem taky bezva když kvůli objížďce narazíte na objížďku a ta vás přivede do objížďky. No nenaštvalo by vás to?

Cesty nikam. Teď se nám tady v okolí dějou opravy cest. Ne silnic, ty jsou beznadějné ale polních a lesních cest. Je na to jakási eurotentononc a jak už to tak chodí, je to divný. Rozpočet je v milionech, dělá na tom firma s pozoruhodným množstvím techniky a je to k ničemu. Jedna cesta vede údolím kolem řeky, je tam cyklotrasa, na první pohled dobrý. Jenže ta oprava končí v půlce, přesně v místech kde cesta začíná být hodně špatná. je to katastr jiné obce a tak tam projekt končí. Druhá cesta prostě končí jen tak pod lesem, nikam nevede.

Do této kapitolky zařadím i "obchvat" města Velké Meziříčí, kteréžto město, troufám si nepochybovat, nedobrovolně navštívil snad každý kdo jezdí po D1. Město zoufale potřebuje velký obchvat, provoz je hustý a problémy na dálnici to velmi zhoršují. Jenže je to díra v zemi, obchvat by potřeboval velký most a další složitosti, byl by to projekt na desítky let a mnoho miliard. A to žádného lokálního politika nepřitahuje, tudíž aktivita žádná. zato se bude dělat takzvaný malý obchvat který, můj ty světe kulatej, nic neobchvacuje a místo aby se jezdilo přes centrum, bude se jezdit, pozor změna, přes centrum. kdo nevěří, může se podívat https://mapy.cz/s/1SrYe to čárkovaný je ten obchvat. Ještě se nezačalo a už je zakreslený. Hotový to bude těžko říct kdy, každopádně jsou na to tlaky sice úplně k ničemu ale místní papaláši se u toho budou natřásat a plácat po ramenou jak dělají něco pro město. Jo a kdybyste náhodou někdo jeli po dálnici a napadlo by vás třeba objet nějaké omezení přes VelMez, tak to fakt není dobrý nápad. Právě totiž začíná kompletní přestavba mostu, toho mostu co tam je hned vedle toho obchvatu, právě kvůli tomu obchvatu. No nenaštvalo by vás to?

Architekti. Jak už jsem mnohokrát i zde napsal, architekti veřejných staveb by měli preventivně, než začnou něco dělat, dostat po hřbetě násadou od krumpáče aby se zamysleli a přešly je zvrhlý choutky. Nějaký příklad by jistě mohl uvést snad každý kdo někdy bloudil úřadem nebo nemocnicí. Momentálně mě štve trošku jiný případ. V už zmíněném, nedalekém Velkém Meziříčí se plánuje rekonstrukce náměstí. Já si teda myslím že tam není co měnit, stačilo by vyměnit povrchy zchátralých cest a chodníků, ošetřit stromy a upravit střed náměstí. jenže to by byla malá sláva a papaláši by se neměli kde natřásat. A proto byla vypsána architektonická soutěž. Dokonce pro zvýšení lesku leštěného prdu přizvali jako hlavního komisárka herce a architekta Davida Vávru. Soutěž vyhrál návrh který je možná architektonicky skvělý, jenže zásadním způsobem nesplnil zadání a hlavně v dopravní obslužnosti je prakticky nesmyslný. Část zastupitelů se postavila proti, což si ta vedoucí část nechce nechat líbit a tak probíhá velké handrkování. Je celkem oprávněná obava že by mohlo dojít k tomu co se už na řadě míst stalo. Že sice bude skvělé, zklidněné centrum, jenže v něm jaksi nebudou lidi.

A to by prozatím stačilo. Pokud jste čekali že mě budou nasírat cyklisti, tak ne, právě naopak. Přirozený vývoj zapůsobil, proti předchozím rokům, tedy alespoň tady v kopečkách, cyklistů velmi ubylo. Je to prostě móda která vyšuměla.

Co jsem chtěl tímhle článkem říct? Vlastně skoro nic. Snad jen to že se obvykle označuju za cynického praktika co má rád když věci prostě a jednoduše dobře fungují a tak se na spoustu věcí dívám jinak. A často to nebývá veselý pohled. (teda někdy jo, třeba když tady jeden chtěl do šlapacího autíčka přidělat pár světýlek a tady se začalo vymýšlet jaký tam dát počítač :-) )        

Hodnocení: 62 %

        špatnédobré        

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (1) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

vencour avatar 24.7.2017 21:46 vencour | skóre: 56 | blog: Tady je Vencourovo | Praha+západní Čechy
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Mám něco k onomu sušáku na ruce. Stačí hýbat rukama na střídačku, jedna se suší a druhá hlídá čidlo a průběžně ruce střídat. Jestli je to tentýž typ.
Tj. občas dost věcí naštve, na něco člověk najde recept skoro hned, nesmí používat (tolik?) emoce a nepřestávat myslet.
Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny.
PepaSFI avatar 25.7.2017 06:06 PepaSFI | skóre: 7 | blog: zlodej_casu
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
nevím jak kdo ale já mám ve zvyku ruce o sebe otírat protože roztírání vody výrazně zvyšuje efektivitu sušení. Nebylo by lepší kdyby ta věc prostě a jednoduše fungovala? Podstatou té automatiky je že se nemusí nijak ovládat. Pokud ji ovládat musím, neplní účel, je zbytečná a obtěžující, někdo ji udělal blbě. To tam nemusí být, stačí čudlík se zpožďovačem jako je na osoušeči co máme v práci už asi 30 let a co se naštěstí do některých osoušečů dává i dnes. Drcnu do toho loktem, ono to chvíli fučí. Hotovo.
Jediný správný stav mysli je úžas. Jediný správný stav srdce je radost.
25.7.2017 06:13 Petr Čurášek
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Sušáky na ruce jsou zasraná píčovina!
24.7.2017 22:14 misch
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Pásy naprosto chápu. Ty "automatické" stejně nefungují plně automaticky, a pokud chce být člověk připoutaný lépe než stylem "v letadle", tak si neumím představit jak by měl být pás konstruovaný aby byl současně bezpečný a současně pohodlný (a aby při odpoutání jen volně nevisela na sedadlech rachotící hromada kovu).

Kdo je hůře pohyblivý, ten bude mít zřejmě problém i při sedání do auta, při razantnějším zatáčení, při otáčení hlavy během pozorování "nevjíždí mi tam někdo?", a těch pár vteřin navíc při sahání pro pás ho snad nezabije. Navíc když nechce, poutat se nemusí (a jo, sakra vlastně, ona existuje policie), ale pak zase riskuje že i při banálnější nehodě bude ještě hůře pohyblivý :).
25.7.2017 06:14 Petr Čurášek
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Bezpečnostní pásy jsou zasraná píčovina!
Bystroushaak avatar 25.7.2017 01:30 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

Ah. Kdysi jsem chtěl napsat podobný blog inspirovaný You Know What's Bullshit sérií AVGN, ale pak jsem si řekl, že svět už je docela hodně negativní i bez toho, ale aspoň vyštrachám nachystané materiály, když už jsme tématicky u toho, tak nasdílím pár podnod na téma kreativního hejtu, tak se snad nikdo neurazí (pozor, sprosté):

Z nody „za hovno“:

13:57 <~RemoteFox> hmm
13:57  * RemoteFox si pridal do ty nody tenhle hejt
13:57 <~RemoteFox> takova krabicka nenavisti
13:58 <~RemoteFox> vzdycky kdyz me neco nasere, tak to tam nacpu
13:58 <~RemoteFox> az jednou praskne
13:58 <~RemoteFox> a vytece do internetu
13:58 <~RemoteFox> to bude podivana

Musím se zamyslet nad určitým pocitem nespokojenosti, který ve mě poslední dobou narůstá.

SMS stojí za hovno, protože jsou krátké a drahé. Kurva, takhle krátká datová zpráva má stát μkorunu.

KOSS, protože jeho sluchátka jsou nekvalitní zasraná mrdka. UR 40 je mrdka všech mrdek, které upadne kabel po měsíci používání. To bych se na to kurva vymrdal.

Kredit stojí za hovno, protože se nedá převádět.

Banky stojí za hovno, protože nemají v účtech krabičky (ala oddělení financí do obálek na nájem, na byt a tak) a nedají se používat jako ID (vždyť je to přece dokonalé openID) a mají různé retardované píčoviny.

Televize stojí za hovno, protože v jsou samé píčoviny a žere pásmo, které by jinak šlo použít na datové tarify.

Mobilní internet stojí za hovno, protože operátoři si honí na rychlosti a přitom mají absurdní FUP.

Datové schránky stojí za hovno. Oh boy. Celá noda o tom.

Monitor na poště stojí za hovno, protože má debilní malé fonty, jsou na něm reklamy a píčoviny.

Pošta stojí za hovno

  • Úřednice dělající tisíc věcí, cpoucí mi losy a výhodné spoření
  • Není tu služba na dvdbridge (poslat si data)
  • Miniaturní mobil
    • Wat?
  • Kreténskost podacích lístků

Po jedné zkušenosti s poštou jsem dokonce složil báseň:

Pošta
Pošta mi bere víru v lidstvo,
pošta mi bere naději.
Pošta mi dala rakovinu,
kdekoliv bych byl raději.

Pošta je výraz nekompetence,
skvrna v oku občana
naplňuje mě smutkem, vztekem
pošta posraná.

Pošta je hanba v duši pošťákovo
oko bez hlesu slzící,
znavená ruka rozklepaná,
losy vám pokoutně nutící.

Pošta je výraz vzteku ve tváři,
zaťatý otvor anální.
Z těch front na poště zeblil bych se,
kdyby nebyly k posrání!

Pošta je přepážka uzavřená,
těsně před vámi ve frontě.
Poté co stáli jste půl hodiny,
tak teď si klidně trhněte.

Pošta je přeci vládní firma
organizace s tisíciletou tradicí.
Měla by to být služba pro všechny čechy,
dopisy do domů nosící.

Pošta je tajný plán Fantomasův

Bohužel mě pak hejt přešel a nedodělal jsem to. Klidně můžete někdo navázat :)

13:51 <~RemoteFox> a za domaci ukol sepiste slohovou praci o rozsahu 16 tisic slov na dvanact variant tema "sere me"
13:51 <~RemoteFox> mozna osnova;
13:51 <~RemoteFox> sere me linux
13:51 <~RemoteFox> sere me pocitac
13:51 <~RemoteFox> sere me dell
13:51 <~RemoteFox> serou me ovladace
13:51 <~RemoteFox> sere me mate
13:51 <@fm4d> actually
13:51 <~premysl> :D
13:51 <~RemoteFox> sere me apple
13:52 <~RemoteFox> serou me klavesnice
13:52 <@fm4d> jedine co me finalne sralo
13:52 <@fm4d> byla ta podpora zvuku
13:52 <@fm4d> jinak jsem vsechno rozchodil
13:52 <@fm4d> monitory vymenil
13:52 <~RemoteFox> serou me linuxovy subsystemy
13:52 <~RemoteFox> sere me ubuntu
13:52 <@fm4d> a bylo preee
13:52 <~RemoteFox> sere me vsechno
13:52 <~RemoteFox> seres me 
13:52 <~RemoteFox> serete me
13:52 <~premysl> :D
13:52 <~RemoteFox> co si vyberete deti?
13:53 <~RemoteFox> sere me zvuk
13:53 <~RemoteFox> jsem zapomel

Zářivky

Zářivky jsou zářným příkladem demence evropské unie. Ačkoliv spotřeba elektřiny která padne na svícení je asi 5% a jedná se tedy o jeden z nejméně podstatných problémů, bylo vládnoucí elitou rozhodnuto, že je potřeba šetřit zrovna tady. Nepřikázali sice že lidé musí svítit žářivkami, ale jelikož na trhu kromě drahých LED svítidel nic použitelného není, nezbylo mnohým nic jiného, než svítit zářivkami.

Zářivky jsou o hodně komplikovanější než žárovky a tím nemluvím o složitějším tvaru baňky. Jsou v nich elektrické obvody které je startují (v levných šmejdech často odchází) a nějaká ta chemie v podobě toxických par rtuti a luminoforu, která zaručuje že se nedají jen tak vyhodit, ale musí se nákladně likvidovat.

Zářivky až na skutečně drahé vyjímky svítí hnusně. Někomu to vadí, někomu ne, osobně mě z toho bolí oči a při čtení se to prostě nedá. Navíc svítí málo - když subjektivně srovnám 100W žárovku a zářivku která má svítit jako 100W žárovka, vyjde z toho lépe žárovka, a to nepočítám problémy ala "startuje 10m".

Nasrat na zářivky. Radši než abych kdy koupil byť jedinou zářivku si objednám normální E27 100W žárovku z ciziny, i kdyby mě jedna stála 50kč.

Lino a koberce

Nemám rád lino a koberce. Jsem alegik, takže mi vadí koberce ve kterých se drží prach a roztoče. Jako bonus se dají ušpinit tak, že čištění bude pravé peklo a pokud do nich vysypete piliny nebo nějaký zašmodrchaný materiál, jako jsou kovové špony, tak se asi zcvoknete.

Lino mi vadí proto, že dřív nebo později se z něj stane pěkný hnus. Prošoupe se, proděraví, když po něm přejdete bosou nohou, tak je lepkavé a navíc se dá podobně jako koberec jednoduše propálit.

Nejlepší podlaha jakou si člověk může pořídit jsou dlaždice. Prakticky nezničitelné, jednoduše omyvatelné. Jediná nevýhoda je, že jsou studené, ale od toho jsou pantofle, nebo podlahové vytápění.

Zatmívátka

Věci které se dávají na zdroje osvětlení, aby tolik nesvítily. Nesmí chybět na každém zdroji světla v libovolné domácnosti a běda jak je sundáte. Dozvíte se obvykle cosi jako "Kdo se na ten hnus (myšlena žárovka, objímka a dráty) má dívat?!"

Esteticky mohou být zajímavé, z čistě funkčního hlediska kontraproduktivní blbost. Svítíte 100W žárovkou, ale díky zatmívátku vidíte jen jako u 80W. 20W prostě vyhodíte, jen tak.

Mrdat na ně! Jsem bojovník za jasné zdroje světla.

A když už jsme u těch píčovin, tak ještě noda „fraktální dildo“

23:24 <@RemoteFox> "multidimenzionalni fraktalni penis jakuba vrany"
23:25 <@FEE1M4D> ne, nejaky typek parsuje wikipedii na zdrojak.cz
23:25 <@FEE1M4D> ve slusne spolecnosti by byl ukamenovan fraktalnimi penisy
23:25 <@FEE1M4D> a byla by mu udebrana licence na sublime
23:25 <@RemoteFox> fraktalni dildo do kazde rodiny
23:25 <@FEE1M4D> *odebrana
23:25 <@RemoteFox> hmmm
23:25 <@RemoteFox> fraktalni dildo
23:25 <@FEE1M4D> david vymysli business plan, ptze to ma vsechno nacteny
23:26 <@FEE1M4D> jak pracovat 4 hodiny tydne, rychle zbohatnout a byt mlady intelektual
23:26 <@david> FEE1M4D: ha! to je ale pythonista
23:26 <@david> teda tvrdi to o sobe
23:26 <@FEE1M4D> premysl nam udela artworky a tak
23:26 <@FEE1M4D> teda pak z toho vygumujeme poniky
23:26 <@FEE1M4D> a muzeme zalozit autisti.cz s.r.o - fraktalni dilda na miru
23:27 <@RemoteFox> to by bylo nahodou docela husty
23:27 <@david> FEE1M4D: ja jsem chtel pracovat 4 hodiny denne :)
23:27 <@david> FEE1M4D: mam to vymyslene uplne jednoduse
23:27  * FEE1M4D je 100% serious
23:27 <@RemoteFox> predstav si, ze nekoho prastis dildem po tvari, abys vyjadril nesouhlas
23:27 <@RemoteFox> to nema vubec stavu
23:27 <@RemoteFox> ale prastit ho fraktalnim dildem
23:27 <@david> dostat se na takovou uroven abych mel dost vysoky plat na to abych pokryl zakladni zivotni potreby a zbytek nemusel resit
23:27 <@RemoteFox> by dostal odrazem druhou facku z sesty dimenze
23:28 <@RemoteFox> david: pravda
23:28 <@RemoteFox> takze soucasti business planu musi byt udelat z fraktalniho dilda zakladni lidskou potrebu
23:30 <@RemoteFox> soucasti kampane by byla napriklad lady gaga
23:30 <@RemoteFox> ktera pouziva fraktalni dildo jako odznak moci a slavy
23:30 <@david> vam jebe :)
23:30 <@RemoteFox> taky me tak napada, ze by to nejspis slo pouzivat jako kartacek na zuby
23:31 -!- asciiwolf [asciiwolf@D546D214.5B1489C9.16A067E0.IP] has joined #c0r3
23:31  * RemoteFox uvazuje, jaky zvuk by vydal uder fraktalnim dildem do bubnu
23:32 <@RemoteFox> asi jako tlesknuti jedne ruky
23:32 <@david> RemoteFox: asi by ten zvuk mel taky vice dimenzi :)
23:32 <@FEE1M4D> lol, rozebirame fraktalni dilda a jebe nam
23:32 <@RemoteFox> #filosofie
23:32 <@FEE1M4D> a kdyz odhadujeme chovani ai, tak je to v poradku
23:32 <@FEE1M4D> something is wrong with you!
23:33 <@RemoteFox> hmm
23:33 <@FEE1M4D> mimochodem skvely napad s tou funkci generujici fraktalni penis
23:33 <@RemoteFox> coz probouzi dalsi otazku, ohledne pouziti fraktalniho dilda v boji proti AI
23:33 <@FEE1M4D> jsem si tady nachystal funkci generujici rekurzivni strom s penisem misto pateho levelu
23:34 <@FEE1M4D> to bude moje vrcholna urazka
23:34  * RemoteFox si predstavi kyberzizku 2000 na vzepjatem robotickem jednorozci, jak strili svym laserovym okem a v prave ruce vitezne pozdvihuje ruzove fraktalni dildo
23:34 <@FEE1M4D> imo by se dalo fraktalni dildo pouzit ve finalnim showmatchi lidstvo vs. ai
23:35 <@FEE1M4D> kazdy muze dat tomu druhemu obrazek
23:35 <@FEE1M4D> a ten musi poznat, co na nem je
23:35 <@RemoteFox> :D
23:35 <@FEE1M4D> lidstvo by vsadilo svuj osud na zakerne fraktalni dildo
23:35 <@RemoteFox> "nehledte prilis hluboko do fraktalniho dilda, nebot by jste mohli zjistit, ze se ono zkoumave diva na vas"
23:35 <@FEE1M4D> fear is in the eye of behol.. fractal dildo!
23:36 <@RemoteFox> hm
23:36 <@RemoteFox> to by mozna slo jako ta madbrahmin povidka
23:36 <@FEE1M4D> a /me si z toho musi jit pustit https://www.youtube.com/watch?v=tsuYZg8k-Zc
23:36 < ZyklonB> YouTube: Morphy's World - Mandelbulb 3D Fractal animation | 16m6s | 52677x
23:36 <@RemoteFox> si tu diskuzi musim ulozit
23:37 <@FEE1M4D> a hned potom https://www.youtube.com/watch?v=GMeQ71Tvho4
23:37 < ZyklonB> YouTube: Sky-Walk - Mandelbulb 3D fractal animation | 13m55s | 9213x
23:37 <@RemoteFox> ptze jestli nekdy zacnu malovat, tak tohle bude hluboky zdroj inspirace
23:37  * FEE1M4D se nabizi, kdybys chtel amputovat ucho
23:37 <@FEE1M4D> takovy skill-boost do zacatku


21:50 <@FEE1M4D> gratuluju
21:55 < Duck> granuluju
21:55 < david> gratuluju
21:55 < Duck> grafituju
21:55 < Duck> griluju
21:56 < david> :))
21:56 < RemoteFox> grafenuju
21:58 < RemoteFox> gramodeskuju
21:58 < RemoteFox> grandcanonuju
21:59 < RemoteFox> graviruju
22:01 <@FEE1M4D> grasturbuju
22:01 <@FEE1M4D> (masturbace granuli)
22:02 < RemoteFox> grandmasturbuju
22:02 < RemoteFox> na to ale clovek musi byt grandmasturbator
22:02 < RemoteFox> normalni clovek by si u toho zlomil pero a vykloubil ruku
22:04 <@FEE1M4D> grandmasturbator of the order of the holy fractal dildo
22:04 <@FEE1M4D> hm
22:04 <@FEE1M4D> to si zada povidku
22:04 < RemoteFox> :D
22:04 < Duck> pofidka
22:04 < RemoteFox> grandmasturbace se ale da delat i skupinove
22:04 < Duck> pofidla
22:05 <@FEE1M4D> aaaa
22:05 <@FEE1M4D> pica pica pica
22:05 < RemoteFox> jako sametova grandmasturbace v 89
22:05 <@FEE1M4D> jsem si omylem vyskubl steh
22:05 <@FEE1M4D> to nebude hezka jizva :D
22:05 <@FEE1M4D> budu hary potter
22:05 <@FEE1M4D> neeeeee
22:05 < Duck> 3x pica.. hned to bude prosim!!
22:05 < RemoteFox> staci kdyz se sejde dost lidi na namesti a dokazi zatrast curakem tak, az z toho spadne politicky rezim
22:05 < Duck> a ja myslel tak ze zazvoni
22:06 <@FEE1M4D> no
22:06 <@FEE1M4D> vy to vubec neznate
22:06 <@FEE1M4D> grandmasturbace se prave delat jenom skupinove
22:06 <@FEE1M4D> neexistuje takovy grandmaster, ktery by dokazal provest grandmasturbaci sam
22:07 <@FEE1M4D> tje all homo skupinova masturbace vsech senilnich grandamasteru, protoze grandmasturbatorem se clovek nestane pred osmdesatkou
22:08 <@FEE1M4D> hm
22:08 <@FEE1M4D> kodove jmeno SSS
22:08 <@FEE1M4D> spolek smradlaveho semene
22:08 < Duck> sex
22:09 < Duck> spolek ejakulujicich xenofobu
22:09 <@FEE1M4D> spolek erektivniho xanaxu?
22:09 <@FEE1M4D> not even close
22:11 < RemoteFox> FEE1M4D: to tvrdi oficialni teorie
22:12 < RemoteFox> neoficialne jsem ovsem slysel pribehy o grandmasturbatorovi, ktery poznal vsechna tajemstvi fraktalniho dilda
22:12 <@FEE1M4D> fraktalni dildo je nekonecne
22:12 < RemoteFox> j
22:12 <@FEE1M4D> vsechny jeho zakouti a zahyby nemohou byt poznany
22:12 <@FEE1M4D> aniz by ti z toho explodoval curak
22:12 < RemoteFox> fraktalni dildo je ve sve nekonecnosti nepoznatelne
22:12 <@FEE1M4D> leda ze by.. to byl grandmasturbator bez curaku
22:13 <@FEE1M4D> ho obetoval
22:13 <@FEE1M4D> aby obsahl veskere vedeni fraktalniho dilda
22:13 <@FEE1M4D> hmmmm
22:13 < RemoteFox> Fraktální dildo, které se dá popsat slovy není skutečné fraktální dildo.
22:13 < RemoteFox> tak pravi Tao fraktalniho dilda
22:14 <@FEE1M4D> There is no fractal dildo except the fractal dildo
22:14 <@FEE1M4D> kdy je pristi scitani lidu?
22:14 < RemoteFox> Je jako bezedná propast, původce všech věcí
22:14 < RemoteFox> otupuje ostré
22:14 < RemoteFox> rozmotává zauzlené
22:14 < RemoteFox> prolíná se s jasem
22:14 < RemoteFox> splývá s pouhým prachem
22:14 < RemoteFox> jeho hlubina je tak nezměrná
22:14 < RemoteFox> jako by tu ani nebylo
22:14 <@FEE1M4D> hm
22:14 <@FEE1M4D> mozna.. ze fraktalniho dildo neni nejvyssi mocnost
22:15 <@FEE1M4D> mozna ze je jen soucasti celku
22:15 <@FEE1M4D> svatych fraktalnich erotickych pomucek
22:15 <@FEE1M4D> mozna ze uplne opomijime vsechny ty fraktalni kapesni kundy a fraktalni analni koliky
22:15 <@FEE1M4D> SUCH BLASPHEMY!
22:15 < RemoteFox> ja si myslim, ze z fraktalniho dilda vse vychazi a vse se k nemu zase navraci
22:15 < RemoteFox> kapesni kunda je v podstate jen dildo naruby

a pár kousků z nody „fekální poezie“:

Krásný, to je tak krásný, že se z toho asi poseru. Tak na kokot. To je fakt na piču.

autisti/#c0r3.log:15:44 <@fm4d> bych si dal podmasli s podkundim
autisti/#c0r3.log-15:45 <@fm4d> namazany podcuracim
autisti/#c0r3.log-15:45 <@fm4d> a smazeny podritni vence
22:53 <@premysl> Anální píšťala.
22:53 <~tcp_j> vymrdany kivy
22:53 <@fm4d> nebo alespon vlakno
22:53 <~tcp_j> vymrdany opengl
22:53 <~tcp_j> vymrdanej android
22:53 <@premysl> Taky mi občas anál zvučí, ale píšťala bych tomu zrovna neříkal.
22:54 <@fm4d> tcp_j: freud by ti vysvetlil, ze problem je v divnem tvaru tveho falusu
21:51 < fm4d> tcp_j: ta vitana sojovka chutna jako mlete hovna s trochou javy
12:02 <~premysl> Hovno hovno salám hovno štangle hovno lexik.
18:31 <~fm4d> Trocha kolejní poezie:
18:31 <~fm4d> Plavalo hovno v záchodě,
18:31 <~fm4d> to bylo celkem v pohodě.
18:31 <~fm4d> Do mdlob jsem byl ovšem uvržen,
18:31 <~fm4d> když smrdělo hovno ve sprše!
18:31 <~fm4d> Pak našel jsem hovno v kuchyňce, 
18:31 <~fm4d> leželo přímo na lince...
18:31 <~fm4d> Teď bojím se chodit po chodbě - 
18:31 <~fm4d> co kdyby číhalo na stropě???
23:51 < premysl> A mě to co čtu začíná vserjez srát.
Day changed to 27 Sep 2016
00:01 <~RemoteFox> vserjez?
00:01 <~RemoteFox> vserjazz
00:02 <~RemoteFox> vser, je neco jako prd, jen naopak
00:02 <~RemoteFox> vserjazz je tedy jazz zahrany na negativni prd
00:03 <~RemoteFox> http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/686/100/6de.jpg
00:05 < premysl> всерьёз
20:29 < RemoteFox> Ach slanino, ma milovana slanino
20:29 < RemoteFox> bez tebe by byl zivot muj nahovno.
20:29 < premysl> Ach lejno, mé milované lejno.
20:31 < RemoteFox> Má milovaná smažená slanino, tobě není na světě rovno. Jen přemysl, ten preferuje hovno.
20:33 < premysl> Kolo jede rovno, rovno přes to hovno.
AO 13:51 :smile: zahral bych Draci doupe
KG 13:52 Dungeons & Programmers
JS 13:52 stojis v bludisti nasvicenem svickami, kdyz v tu chvili se na tebe vyriti z leva grafana a z prava javascript
AO 13:52 to neda
AO 13:53 je po nem
KG 13:53 odrazim grafanu stitem a stejnym pohybem vyspulim na javascript prdel
KG 13:53 javasacript zkameni hruzou
JS 13:54 grafana vstava ukazkovym standupem
JS 13:54 a javascript na tebe vytresti oci a ochutna vzduch svymi sedmi jazyky jako had
KG 13:55 vrhne v rychlem sledu 6 zavorek ktere si vytahne z rukavu na javascript
JS 13:55 ty mas rukav na javascript?
JS 13:55 styd se
JS 13:55 schovavat si hada v rukavu
KG 13:55 a zacne hbite crtat do vzduchu makro ktere transformuje javascript na slusny jazyk
AO 13:55 javascript ti je udavi svym babelem a prelozi do ES5 syntaxe a jsi v prdeli
KG 13:55 vzduch jiskri silou!
KG 13:55 jak se kolem javascriptu
KG 13:55 utahuji zavorky
JS 13:55 jenze javascript ma v rukavu silne eso
JS 13:56 - nemuze byt transformovan na slusny jazyk, jeho zlo je prilis silne
KG 13:56 smutne sleduje jak se jeho makro ve vzduchu promenilo v ascii goatse

Kreativní chvilka na téma hate na C++:

Bjarne, ty zmrde,
vidíš vůbec, co z tebe leze?
C++ se z tebe klube,
na světě po tobě zlo zbude.

Bjarne, ty zmrde,
podívej se co děláš!
Šaháš na věci co nemáš,
z jazyka jsi udělal guláš.

Bajrne, ty zmrde,
z C++ je mi blbě.
Nevyčítám to ale jazyku,
vyčítám já to tobě!

Na téma oblíbené javy:

V oné hromadě zlých opic, štírů, hadů,
pantherů, šakalů, fen, supů nebo můr,
plíživých, chrochtavých, štěkavých, řvavých stvůr,
v nečistém zvěřinci neřestí bez příkladu,
je jedna strašlivá, jež trůní nade všemi!
Toť JAVA! - V očích pláč, jejž roní každou chvíli.

A kde se vzalo tohle, to už fakt netuším:

Ferda mravenec, toť nejzvědavější tvor,
jednou zrána vyrazil na průzkum hor.

Jde stezkou zelenou, plnou kvítí,
když v tu chvíli vidí, že cosi se třpytí.

Zvědavost mu nedá, rychle spěchá,
chvíli se pohledem na hvězdnou bránu kochá.

Brána do jiných dimenzí se vlhce leskne,
trvá jen chvilinku, než ranním vzduchem něco pleskne.

Tahle brána, to není jen tak, Ferdu mravence vsaje silný tlak.
Ferda skučí, naříká tence, když ho mačkají řitní věnce.

Mravenečník se blahem tetelí, když místo normálního krmení,
zákeřně saje potravu prdelí.

Proč vám to vyprávím? Abyste viděli, že zrýmovat se dá cokoli.
blog.rfox.eu
25.7.2017 04:59 Radovan
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Mám takový dojem, že jsi právě překonal mnohaleté Amigapowerovo snažení jediným příspěvkem :-D
25.7.2017 06:14 Petr Čurášek
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Pošta je zasraná píčovina!
25.7.2017 07:32 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Nějak se mi při čtení vybavilo tohle… :-)
tsLnox avatar 7.8.2017 11:31 tsLnox | skóre: 31 | blog: Blog jednoho ukecaného Gentoolemana | Žďár nad Sázavou
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Mě to připomnělo Krytonův negátor :-D

Je to už v /dev/ka? :-D
Grunt avatar 25.7.2017 09:22 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
LOL. To je ale ventil. Po-kra-čo-vání, po-kra-čo-vání,…

Mám začít ventilovat i já?

Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
Bystroushaak avatar 25.7.2017 10:19 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Mám začít ventilovat i já?
Jasně, pojďme se všichni vyventilovat.
pavlix avatar 25.7.2017 10:49 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Škoda. Já už jsem se vyventilovat byl.
Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
25.7.2017 19:13 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Jeste, ze to nemusim po vas uklizet :-)
25.7.2017 10:25 mikezt
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Toto sú naozaj problémy prvého sveta. Mal by si prehodnotiť svoj rebríček hodnôt.
PepaSFI avatar 25.7.2017 13:41 PepaSFI | skóre: 7 | blog: zlodej_casu
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
jako že bych se měl zabývat uprchlickou krizí nebo předvolebním bojem? No pardon, to bych upad do průměru. Já radši exkluzivnější témata, hajzlík v obchoďáku a podobně.
Jediný správný stav mysli je úžas. Jediný správný stav srdce je radost.
Grunt avatar 25.7.2017 17:16 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Rohožky v obchoďáku.
Jo, jo. Rohožky, patník a asfalt. To je klasika. Další level je pak zpomalovací pás z kočičích hlav na parkovišti. A naložit si plnou basu prázdných lahváčů do kabele a pak něco zapomenout v autě.
Záchody, mytí, sušení.
Na veřejné záchodky u nás ani nelezu. Jako malý jsem měl trauma kdy jsem se na jednom koupališti chtěl jít na veřejné WC, otevřel jsem budku, na zemi před mísou hovno a záchod zasraný od zemi přes stěny až po strop. Jak se to na ten strop dostalo dodnes netuším, asi to musel vypouštět točmo na centrifuze. Ale dodám že je to velmi omezující.
Jo chápu že ta růžová skládanka kterou jsem měl někdy od 16 nebo kolika let už jaksi není aktuální ale myslím že měnit kartičku za úplně stejnou kartičku fakt není nutné.
Neupravují se náhodou řidičské skupiny?
Bezpečnostní pásy.
Máš si vozit řiť něčím jiným než autem. Tyhle problémy neřeším.
Víte podle čeho se určuje kterou silnici opravit?
Dle důležitosti. Mezinárodní spojky které stejně po pár letech rozjezdí přetížené kamiony se opravují furt.
Jenže ta oprava končí v půlce, přesně v místech kde cesta začíná být hodně špatná. je to katastr jiné obce a tak tam projekt končí. Druhá cesta prostě končí jen tak pod lesem, nikam nevede.
Yups. Standard. Nejlepší je když existuje nějaká cesta do velkého města, je jedna a patří pod největší díru všech vesnic. Vesnice samozřejmě nemá na nic prachy a dobrá silnice končí přesně na hranici katastru. Peklo. Ale tady je to taky.
Jenže je to díra v zemi, obchvat by potřeboval velký most a další složitosti, byl by to projekt na desítky let a mnoho miliard.
Když je nějaká díra, většinou se obchvacuje mostem. A netrvá to desítky let. Záleží jen jak moc je to potřeba. Doporučuje se podívat třeba jak je to vyřešené v Považské Bystrici. Tam je to docela pěkně řešeno a most se nestavěl rozhodně desítky let.
Přirozený vývoj zapůsobil, proti předchozím rokům, tedy alespoň tady v kopečkách, cyklistů velmi ubylo.
Dodám že v normálních zemích mají cyklisté vyhrazený svůj prostor (cyklostezky, polňačky) a nemusí se tak pachtit přes hlavní kamionové spojnice. Na cyklisty bych se kvůli tomu, že zavazejí někde na nějakém průsmyku rozhodně nezlobil.
Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
25.7.2017 19:14 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Ridicak na pet let? Sakra, tos mi nemusel rikat, takhle budu akorat nasranej taky... za dva roky pro novej...
Agent avatar 25.7.2017 21:14 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
K těm řidičákům, zrovna jsem si vyzvedával občanku, tak mě napadlo, proč se nedělá nějaký jednotný průkaz na všechno - řidičák, občanka, pas, etc..? Beztak tam budou, nebo už možná jsou čipy (sorry Jardíku) a v tom čipu může být všechno, tak kdy konečně někoho napadne mít prostě jednu kartičku?

Druhá otázka, proč tam musí být podpis? Když ji ztratím, tak případný nálezce/zloděj bude vědět, jak se podepisuju, což považuji za bezpečnostní riziko. Stejně tak rodné číslo, na co tam je? Když jej bude nějaký policista nebo ouřada chtít vědět, tak mu jej nadiktuju, to bych měl vědět jen já.
Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
Grunt avatar 25.7.2017 21:22 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
K těm řidičákům, zrovna jsem si vyzvedával občanku, tak mě napadlo, proč se nedělá nějaký jednotný průkaz na všechno - řidičák, občanka, pas, etc..?
Leeloo Dallas Multipas?
Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
xxxs avatar 25.7.2017 22:20 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
zaroven moze pouzit aj tie samonavijacie pasy pouzite pri rekonstrukcii tela leeloo.
pavlix avatar 25.7.2017 23:32 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Rodné číslo si na tebe dokáže zjistit každý.
Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
26.7.2017 12:05 JS1 | skóre: 2 | blog: intuition_pump
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
proč se nedělá nějaký jednotný průkaz na všechno
Myslim, ze je to tak v podstate z historickych duvodu. Ridicak a obcanka by se mohly v EU casem sjednotit, akorat problem je, ze ne vsechny staty maji obcanky. Pasy asi budou slozitejsi, protoze ty asi v kartickove podobe jeste dlouho nebudou.

Co se tyce podpisu mas IMHO pravdu, stejne tak biometricke udaje se daji potencialne zneuzit.
Lidstvo čelí v tomto století hrozbě civilizačního kolapsu. Podpořte hnutí klimatickakoalice.cz!
Grunt avatar 26.7.2017 12:58 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Ridicak a obcanka by se mohly v EU casem sjednotit
EU Dallas Multipass? Jsem pro…
Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
PepaSFI avatar 26.7.2017 18:58 PepaSFI | skóre: 7 | blog: zlodej_casu
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
ono je celkem jedno jestli je občanka a řidičák na jedný kartičce, místo to nezabere a každý ten průkaz má své určení. Primárně je účelem takových průkazů důležitost orgána. Často jsem si říkal o co jsou dnešní policajti ochuzeni, jak se dřív vyžívali v listování. Dnes je to kartička a na ní prd. Na fotku je předpis jak má vypadat, kam se má čumět, jak velká hlava, jaký pozadí a pak z toho udělají rozmazané cosi v rozlišení kdoví jestli jako tady máme ty obrázečky co se jim kdovíproč říká avatar. Někde u silnice, v noci, s baterkou podle tý fotky nerozeznají černocha od blondýny. Technicky vzato by řidičák vůbec nemusel být. Stejně si při kontrolách který nejsou jen formalitou "jak si ukrátit odpoledne" si přes počítač kontrolují registr řidičů, takže stačí totožnost. Podobně jako to Maďaři a Slováci vyřešili s dálniční platbou. U nás furt tisknem drahý známky, sotva je vytisknou, už jim to někdo zfalšuje, něco stojí distribuce, když to člověk potřebuje, všude mají vyprodáno, musí se to správně nalepit, neplatná odlepit, což není úplně jednoduchý. Slováci to prostě mají v počítači, číslo auta a od kdy do kdy má zaplaceno. Zaplatit to jde i na dálku předem.
Jediný správný stav mysli je úžas. Jediný správný stav srdce je radost.
xxx avatar 26.7.2017 19:54 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Viteznym reprezentantem legitimacni obsese je imho posvatny kus zelene ctvrtky.
Please rise for the Futurama theme song.
pavlix avatar 27.7.2017 00:30 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
To je ta věc, jak se strčí do tiskárny místo bílého papíru papír se zeleným průhem, který se následně odtrhne?
Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
26.7.2017 19:25 Kate | skóre: 9
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Pas bych sjednocený asi nechtěla. U řidičáku je to ještě relativně jedno, ale pas může sloužit jako záložní průkaz při ztrátě OP.
Josef Kufner avatar 26.7.2017 21:26 Josef Kufner | skóre: 70
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
U pasů je zázrak, že se na nich shodnul celý svět a všude vypadají skoro stejně. Hlavně při cestě mimo Evropu ti do pasu občas nalepí víza a ta by se na kartičku nevešla. Po Evropě zas stačí občanka, takže tady už sjednocení proběhlo.
Hello world ! Segmentation fault (core dumped)
pavlix avatar 27.7.2017 00:31 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Jenže ti občas nalepí víza, kvůli kterým zase na stejný pas nechceš nebo nemůžeš cestovat do další destinace.
Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
27.7.2017 06:49 tom62 | skóre: 14 | blog: tom62 | Brno
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Pasů můžeš mít víc, pokud to odůvodníš (například právě kvůli cestování do podobných destinací je časté mít dva).
pavlix avatar 27.7.2017 14:37 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Jsem si toho vědom.
Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
Petr Tomášek avatar 27.7.2017 00:34 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
No nenaštvalo by vás to?
Ne. Mě štvou debilové jako jsi ty, co si furt jen na něco stěžují...
multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
Bystroushaak avatar 27.7.2017 00:51 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Ale když si na něj stěžuješ, tak se mezi ně řadíš, ne? To z tebe dělá taky debila. Nebo že bys byl prvkem z množiny všech debilů, které neobsahují sama sebe? Byl bys potom paradoxním debilem? Vskutku hm.. *zapálí filosofickou fajfku*
pavlix avatar 27.7.2017 17:18 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
On na logiku nevěří.
Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
27.7.2017 07:56 Lidový léčitel – psycholog, specialista na léčbu deprese a úzkostných poruch pomocí techniky příkládání energetických kamenů a hypnotizace kyvadlem, negování negativní vesmírné energie a odhánění upírů
Rozbalit Rozbalit vše                                                               Pro více výhodných tipů, kterak si zlepšit život, zadejte svou e-mailovou adresu. Fšechny vás lovíškuju. </3
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Svým klientům doporučuji léčbu zlem. Poslech dávkujeme homeopaticky, půl milisekundy dvakrát denně. Zhruba po 13 milionech dávek se dostaví zlepšená psychická odolnost vůči zlu1.

[1] Vědecká pozorování narušují přirozený průběh léčby. Viz kvantová fyzika!! (Toto je jediný výrok západních věd, který je pravdivý!)

PS: Nezapomeňte snídani zapít sklenkou moči. Moč obsahuje mnoho cenných látek, které tělo nedokáže zpracovat (ale při následném vypití je zpracovat v pohodě zvládne).
27.7.2017 11:40 Klídek
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

Rohožky v obchoďáku - tak toho nenakupuj tolik. Beztak půlku těch věcí vůbec nepotřebueš. Pak to odneseš v jedné tažce a nebude ti to padat. A běžné věci si nakup v obchodě za rohem a nesmraď kvůli tomu autem přes celé město.

Bezpečnostní pásy - to je fakt hrozná dřina si zapnout pás. Že vůbec zvládneš ráno vstát z postele.

PepaSFI avatar 27.7.2017 18:16 PepaSFI | skóre: 7 | blog: zlodej_casu
Rozbalit Rozbalit vše Re: No nenaštvalo by vás to?
kdybych měl obchod za rohem, chodil bych nakupovat se síťovkou v ruce. Ale protože tady není, je tím obchodem za rohem ten obchoďák, je to 10 kilometrů a jezdím tam jednou týdně. A protože nakupuju pro tři lidi na týden, mám toho jaksi víc než by se vešlo do tašky jednoručnice.

A ne, není to hrozná dřina zapnout si pás. je to jen otravná, nepohodlná činnost která je tím otravnější čím častěji se musí do auta nasedat. Když je někdo ředitel zeměkoule co se ráno usadí do auta a vyleze z něj za tři hodiny tak je mu to nejspíš jedno. Ale nějaký zásilkář s balíkama co zastavuje desetkrát za hodinu ty pásy dřív nebo později začne ignorovat což mu v lepším případě vynese pokutu. Pokud se něco má soustavně používat, mělo by to fungovat bez obtěžování a nepohodlí.

Už jsem kdysi tady někde psal že jedn můj známý měl starého Golfa, vysloužilé pošťácké auto z Německa. Byl tam dvoubodový pás ale ne břišní ale šikmý ramenní a ten vrchní konec nebyl upevněný na B sloupku ale na rámu dveří takže se při otevření natáhl ven z auta. Ale taky to nebylo úplně přítulný, nasedalo se pod napnutý pás. Člověk se pod to musel jaksi vetřít.
Jediný správný stav mysli je úžas. Jediný správný stav srdce je radost.

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.