abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 6.2 živé linuxové distribuce Tails (The Amnesic Incognito Live System), jež klade důraz na ochranu soukromí uživatelů a anonymitu. Přehled změn v příslušném seznamu. Tor Browser byl povýšen na verzi 13.0.14.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 30.0.0 frameworku pro vývoj multiplatformních desktopových aplikací pomocí JavaScriptu, HTML a CSS Electron (Wikipedie, GitHub). Chromium bylo aktualizováno na verzi 124.0.6367.49, V8 na verzi 12.4 a Node.js na verzi 20.11.1. Electron byl původně vyvíjen pro editor Atom pod názvem Atom Shell. Dnes je na Electronu postavena celá řada dalších aplikací.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:11 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 9.0.0 otevřeného emulátoru procesorů a virtualizačního nástroje QEMU (Wikipedie). Přispělo 220 vývojářů. Provedeno bylo více než 2 700 commitů. Přehled úprav a nových vlastností v seznamu změn.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 23:22 | IT novinky

    Evropský parlament dnes přijal směrnici týkající se tzv. práva spotřebitele na opravu. Poslanci ji podpořili 584 hlasy (3 bylo proti a 14 se zdrželo hlasování). Směrnice ujasňuje povinnosti výrobců opravovat zboží a motivovat spotřebitele k tomu, aby si výrobky nechávali opravit a prodloužili tak jejich životnost.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 16:11 | Nová verze

    Bylo oznámeno (cs) vydání Fedora Linuxu 40. Přehled novinek ve Fedora Workstation 40 a Fedora KDE 40 na stránkách Fedora Magazinu. Současně byl oznámen notebook Slimbook Fedora 2.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    včera 13:44 | Upozornění

    ČTK (Česká tisková kancelář) upozorňuje (X), že na jejím zpravodajském webu České noviny byly dnes dopoledne neznámým útočníkem umístěny dva smyšlené texty, které nepocházejí z její produkce. Jde o text s titulkem „BIS zabránila pokusu o atentát na nově zvoleného slovenského prezidenta Petra Pelligriniho“ a o údajné mimořádné prohlášení ministra Lipavského k témuž. Tyto dezinformace byly útočníky zveřejněny i s příslušnými notifikacemi v mobilní aplikaci Českých novin. ČTK ve svém zpravodajském servisu žádnou informaci v tomto znění nevydala.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 22
    včera 13:33 | Komunita

    Byla založena nadace Open Home Foundation zastřešující více než 240 projektů, standardů, ovladačů a knihoven (Home Assistant, ESPHome, Zigpy, Piper, Improv Wi-Fi, Wyoming, …) pro otevřenou chytrou domácnost s důrazem na soukromí, možnost výběru a udržitelnost.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:00 | Nová verze

    Společnost Meta otevírá svůj operační systém Meta Horizon OS pro headsety pro virtuální a rozšířenou realitu. Vedle Meta Quest se bude používat i v připravovaných headsetech od Asusu a Lenova.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:33 | IT novinky

    Společnost Espressif (ESP8266, ESP32, …) získala většinový podíl ve společnosti M5Stack, čímž posiluje ekosystém AIoT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (9%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 707 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Linuxové herní novinky – duben 2014

    15. 5. 2014 | Jiří Komárek | Hry a zábava | 5000×

    Vyšly nové verze her OpenTTD 1.4.0, Mutant Factions v1.0, linuxové verze se dočkaly Clockwork Tales: Of Glass and Ink, Rube Works: The Official Rube Goldberg Invention Game, FarSky, Always Remember Me, Foosball – Street Edition, Star Conflict, System Shock 2 a samozřejmě spousta dalších. Dubnové linuxové herní novinky jsou tu.

    Obsah

    OpenTTD 1.4.0

    link

    Jak už se stalo dobrou tradicí, tvůrci dopravního simulátoru OpenTTD na 1. dubna místo vtipkování vydali novou verzi, tentokráte již s pořadovým číslem 1.4. Hlavní novinkou od poslední major verze bylo zařazení CargoDist do této stabilní větve. To přidává hře zcela nový rozměr, neboť zboží a cestující necestují zbůhdarma kam se zrovna hráčům zlíbí, ale stejně jako v reálu mají již dopředu vyhlédnutou destinaci, na kterou se chtějí dostat. V souvislosti s tím museli být provedeny odpovídající změny GUI. Značně vylepšeno bylo API pro novou umělou inteligenci, vylepšena byla podpora pro NewObject, díky kterému je možné do mapy přidávat okrasné objekty, okna si nově pamatují svoji velikost i po znovuotevření a hlavně byla v obou rozměrech dvojnásobně navýšena maximální velikost mapy, což znamená celkově čtyřikrát tolik herních možností. A krom bugfixů nelze zapomenout na klasickou novou úvodní obrazovku.
    Předpřipravené balíčky jsou k dispozici na obvyklém místě.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    Mutant Factions v1.0

    link

    Po dlouhých šesti letech vývoje byla vydána verze 1.0 FPS Mutant Factions. Ta nabízí při hraní shora, které není nepodobné například tomu z prvních dvou sérií her GTA, spoustu krvavé zábavy, jenž v některých ze situací mohou opět připomenout zmíněnou slavnou sérii. Princip hry je tu ale o poznání jednodušší, neboť v Mutant Factions jde o pouhé zabíjení či snahu přežít. V rozličných módech tak proháníte po městě a snažíte se sestřelit svého protivníka či se naopak v kooperaci s vašimi přáteli zuby nehty bráníte invazi armády zombie. Tři ukazatele: zdraví, mana a peníze vám pak ukazují jak dlouho jste ještě schopni přežít, co za schopnosti schopnosti získat a které zbraně nakoupit. Celá hra se odehrává on-line, takže je možné zapojit své blízké, stejně tak jako ty vzdálené blízké.
    Hra je připravena ke stažení na oficiálním webu, získá-li dostatečnou přízeň, objeví se i na Steamu, na který se v současnosti snaží dostat přes Greenlight.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    Clockwork Tales: Of Glass and Ink

    link

    Po necelém roce se Linuxové verze dočkala klasická adventura Clockwork Tales: Of Glass and Ink. Její příběh vás zavede do steampunkového světa, ve kterém se celá města bortí pod vlivem zemětřesení, jež se nedají vysvětlit žádnou přírodní silou. Jeden z nejlepších vědců své doby, doktor Ink, se tak vydá na místo, které s událostmi spojuje až nápadně mnoho ukazatelů, do Hochwaldu. Tady doktor Ink záhadně zmizí a je tak na jeho dlouhodobé přítelkyni, agentce Glass, aby zachránila doktora Inka a odhalila původ katastrof. Při tom jí bude vypomáhat roztomilý letající společník, spolu se kterým bude sbírat jednotlivé artefakty a tvořit z nich funkční nástroje pro splnění předsevzatého úkolu. Ty však nejsou nikterak těžké, takže hru oceníte spíše, hledáte-li něco pro oddech. A u odpočinku taktéž oceníte líbivou grafiku, jíž tvůrci hru vybavili.
    Clockwork Tales: Of Glass and Ink je v prodeji na Steamu za 6,50 €.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    Rube Works: The Official Rube Goldberg Invention Game

    link

    Rube Works: The Official Rube Goldberg Invention Game přichází s něčím, na čem se běžně hry nestaví. Budete v něm totiž řešit vaše každodenní starosti a dělat ty nejobyčejnější úkony. Ovšem tato puzzle vám vždy nabídne možnost řešit je velice originálním a svérázným způsobem. A tento způsob bývá také nejčastěji ten nejvtipnější. Takže k tomu, abyste ráno po probuzení dostali džus hezky až do postele, budete potřebovat ochočit jedno zvířátko, zavěsit složité zařízení na strop, vypočítat dráhu slunečních paprsků a pár dalších úkonů. Celá hra je totiž postavena na práci karikaturisty Rube Goldberga, jehož hlava se jen hemží nápady jak netradičně řešit běžné záležitosti.
    Rube Works: The Official Rube Goldberg Invention Game je k mání přes Steam za 5 €.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    FarSky

    link

    Hra FarSky vás zavede na docela netradiční místo, a to na dno oceánu. Tady se v roli ztroskotaného velitele ponorky budete učit, jak přežít v tomto na první pohled nehostinném prostředí, ve kterém jste bez několika centimetrů plechu okolo sebe vy tím, kdo je loven. Postupně si tak ve hře vybudujete základní stanici, ve které si zajistíte přísun kyslíku, vytvoříte si zbraně a vybavení pro pobyt pod vodou a vydáte se do okolí na lov a průzkum. Se stále dokonalejšími nástroji budete schopni objevovat další a další prostředí, budete moct sestupovat do nižších a nižších hlubin oceánu, až nakonec budete schopni najít všechny části své ponorky, tu opravit a vydat se vzhůru za sluncem.
    FarSky se na Steamu objevila za 15 €.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    Always Remember Me

    link

    Realitu letních prázdnin můžete předčasně začít prožívat již nyní s románovou hrou Always Remember Me. Tam vás zavede příběh mladé dívky Amy, jejíž přítel utrpěl při autonehodě ztrátu paměti a nemůže si tak vybavit nic ze svého předchozího života, tedy ani svůj předchozí vztah. Na vás pak bude jaký příběh s Amy vytvoříte: zda-li se vám podaří získat srdce milovaného Aarona, nebo zda-li se v životě posunete opět o kousek dál a zkusíte to s někým jiným. Při utváření příběhu se budete moct pohybovat po rozlehlém městě a objevovat, kde se dá užít která atrakce či jak lze v tom kterém místě strávit čas. A na spoustě míst čeká na hlavní hrdinku nepočítaně chlapců, se kterými může navázat rozličné druhy vztahů. Během svého putování však musí Amy pracovat na získávání těchto vlastností: kulturní přehled, kreativní schopnosti, disciplína, morálka, energie a samozřejmě se taktéž musí starat o stav své peněženky.
    Always Remember me je k mání na Steamu za 18 €.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    Foosball – Street Edition

    link

    Foosball – Street Edition je něco, co by se na první pohled dalo označit za sportovní simulátor. Jenže o nějakou realističnost v něm však na rozdíl od titulů jako je FIFA rozhodně nejde. Naopak, již při výběru týmu si zvolíte, jaké ne až tak přirozené schopnosti ten váš bude mít a stejně tak co můžete očekávat od svého soupeře. Hřiště taktéž nebude vždy jen hezky posekaný zelený palouček, ale zahrajete si na takových místech jako je písečná pláž, poklop od kanálu, plošný spoj, kuchyňský dřez či vnitro džungle. Tam lze hrát jak klasickou kopanou pět na pět tak třeba nohejbalovou dvojhru. A k tomu je nutno přičíst extra vlastnost jednotlivých hráčů jako je schopnosti okouzlení protivníků svým vzhledem či možnost metat salta. Zkrátka, o klasické honění se za kulatým nesmyslem rozhodně nejde.
    Foosball – Street Edition je nabízen na Steamu za 10 €.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    Star Conflict

    link

    Milovníci obrovských vojenských vřav zcela jistě ocení linuxovou verzi MMORPG Star Conflict. V ní se usadíte do kokpitu svého vesmírného plavidla a vydáte se na jednu z mnoha intergalaktických bitev. Sám byste však nic nezmohl a tak se lidé sdružují do různých klanů, které proti sobě následně vedou války. Vítězstvím v jedné válce získáte bonus, který následně můžete investovat do dokoupení arzenálu či rovnou koupi nové lodi, s ní se opět můžete vydat doprostřed bitevního pole, opět sestřelit několik nepřátel, opět vylepšit svoji loď a tímto způsobem pokračovat až ke konečnému vítězství. Další možností je použít zkratku a tyto bonusy, za které ve hře platíte tamější měnou, nakoupit za měnu pozemskou.
    V základní verzi je Star Conflict k hraní zdarma, rozšíření jsou k dispozici od 15 € po 60 €.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    System Shock 2

    link

    I přes relativně nedávné vydání se tato hra již stihla stát legendou: pro Linux vyšel prvního dubna System Shock 2. Od vydání tohoto sci-fi hororově zaměřené FPS s RPG prvky neuplynul ani rok a hra již stihla posbírat nespočet ocenění. 42 let po konci prvního příběhu, kdy byl superpočítač s umělou inteligencí jménem SHODAN zničen, se opět objeví na scéně, tentokráte na jedné z planet mimo sluneční soustavu a znovu se pokusí o získání nadvlády nad lidstvem. Na začátku hry si každý hráč vybere svoji pozici ve vojenské organizaci Unified National Nominate a vydá se na svoji pouť, jejíž cílem je SHODAN v jejím úmyslu zabránit. Cestu mu ale komplikuje řada nově vzniklých organizmů, které byly vytvořeny jednou z členek výzkumného týmu.
    System Shock 2 je ke koupi na Steamu za 10 €.

    Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky Linuxové herní novinky

    Letem světem

    link
    • Svobodná závodní hra TORCS vydala minor verzi 1.3.6, která přináší změny v GUI, nová pravidla závodění a další.
    • K oslavě svých třetích narozenin vydala fantasy MMORPG Spiral Knights verzi s možností obchodování získaných artefaktů, novou misí a spoustou dalších překvapení.
    • The Dungeoning, roguelike skákačka která rozhodně není skoupá na barvy, byla vydána na Desuře.
    • Herní studio Humongous Entertainment vydalo pro Linux sadu 27 oddechových her vhodných i pro děti. Jejich kompletní seznam je k vidění u kterékoliv z jejich her v sekci Humongous Entertainment Complete Pack..
    • Klasická adventura z roku 1997, The Journeyman Project: Pegasus Prime, byla znovu vydána spolu s linuxovou verzí.
    • Arkádovou puzzle hru, Spy chameleon – RGB Agent, můžete podpořit koupí přímo ze stránek výrobce a nebo hlasem na Steam Greenlight.
    • Minimalistická retro puzzle hra Rabbit Hole 3D: Steam Edition přichází s podporou Linuxu.
    • Nové vydání s podporou Linuxu zažívá hra Vangers, kterou lze žánrově zařadit jen velice obtížně: závodní RPG.
    • Svůj comeback zažívá i taktická RPG z roku 1994, Jagged Alliance.
    • Herní simulátor v českém prostředí ne až tak oblíbeného baseballu, Out of the Park Baseball 15, přišel se svojí linuxovou verzí.
    • S Millie, puzzle hrou s líbivou grafikou, máte možnost procvičit si hlavu stejně jako před pár desítkami let s legendární hrou Vlak.
    • Velice neobvyklou kombinací strategie a skládání tří vzorů do řady vznikla hra ReignMaker.
    • Adventuru Space Farmers, kterou nelze dohrát než kooperací s parťákem, lze koupit na Desuře či Steamu.
    • Na Steamu se objevila i puzzle hra z prostředí elektrických obvodů, Circuits.
    • Hlavním úkolem tower defense strategie Heldric – The legend of the shoemaker je vybudovat funkční vesnickou komunitu a s ní se ubránit příchozím nepřátelům.
    • Detektivní drama o jedné ne zcela objasněné sebevraždě, The Samaritan Paradox, byla vydáno pro Linux na Steamu.
    • Bionic Attack, mix strategie a tower defense, se snaží dostat na Steam přes Greenlight.
    • A další hrou, kterou je možné dostat na Steam přes Greenlight, je akční RPG Tales of Adventure 2.
    • Tajuplný horor s příznačným jménem It's Dark je možné si zdarma zahrát na Desuře.
    • Ti, kdo ocení střílečku odehrávající se v aréně a mají rádi pixelartovou grafiku, tak jistě ocení hru Groundskeeper 2.
    • Do role robota sbírajícího závoděním energii pro přeživší lidstvo se můžete ponořit ve hře T.E.C. 3001.
    • Akční puzzle se stealth prvky ve které utíkáte před UFO. To je In Vivo.
    • S akční 2D střílečkou Ballpoint Universe : Infinite si tvůrci asi pořádně vyhráli, neboť celá její grafika byla údajně stvořena pomocí obyčejné propisky.
    • Pro svoji brutalitu velice kontroverzní hra, Harvester, se po 18 letech od vydání dočkala svého linuxového portu.
    • Tvůrci Din's Curse vydali linuxovou verzi této akční RPG, na jejich webu lze najít i další jejich tituly s ikonou tučňáka.
    • A ještě jednou se vydáme do podmořského světa, tentokráte s adventurou Abyss: The Wraiths of Eden.
    • Temný román Icebound lze zatím zakoupit pouze z webu výrobce, projde-li však přes Greenlight, objeví se i na Steamu.

    Závěr

    link

    Přestože nadílka her pro duben nebyla rozhodně skoupá, stále a pořád se čeká na vydání Steam Machines a na smršť her, co přijdou s tím.

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Drom avatar 15.5.2014 02:54 Drom | skóre: 24 | Kdyne
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    ... It's Dark je mžoné si zdarma ...

    Překlep...

    Clockwork Tales: Of Glass and Ink vypadá vážně hezky, mám rád kreslené adventury...
    15.5.2014 08:18 dizz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    WTF "Od vydání tohoto sci-fi hororově zaměřené FPS s RPG prvky neuplynul ani rok a hra již stihla posbírat nespočet ocenění."

    System Shock 2 puvodne vysel uz v roce 1999... tak jaky rok od vydani?

    "Po dlouhých šesti letech vývoje byla vydána verze 1.0 FPS Mutant Factions. Ta nabízí při hraní shora"

    Autor by si mel najit na wikipedii co to znamena FPS...

    Václav 15.5.2014 09:57 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Taky mě zarazilo že je ta hra ke které se chci dostat už 15 let docela nová :D
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    15.5.2014 22:41 xkomczax | skóre: 51 | blog: proste_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Omlouvám se, to s tím System Shock 2 byl naprostý error, jak jsem to četl na wikipedii, tak mi v hlavě utkvěl rok 2013, kdy byl vydán na Steamu.

    Co je FPS vím i bez wikipedie, spletlo se mi to s "akční". Pardon...
    David Ježek avatar 17.5.2014 10:30 David Ježek | skóre: 83 | blog: Mostly_IMDB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    já si v tomto kontextu dovolím připomenout vynikající článek od ps47 @ diit.
    15.5.2014 08:59 Honz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Kua ten System Shock! Já asi budu muset nějak zkusit ty elektronické platby a jít do Páry...
    15.5.2014 16:10 bubla
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Pozor na juchání, je to prý dělané přes Wine.
    15.5.2014 20:26 dizz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    ano je to přes wine, ale funguje to a díky tomu že je to stará hra tak propad vykonu kvuli wine nikoho moc netrapi.

    Je otazka zda ho radeji nekoupit na GoG.com kde je bez DRM
    16.5.2014 11:54 Miro
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Už kvůli licenci steamu a platnosti budoucích podmínek by měla být odpověď jasná podle toho jaký zákazník kupuje. Včera koupené zboží podle včerejších podmínek můžete zítra použít jen podle zítřejšího podmínek bez nároku na vypořádání v případě nesouhlasu. Tak nějak to kdosi rozebral v bloku nevím kterou verzi steam licence. Jestli už to změnili netuším.
    vain avatar 16.5.2014 23:05 vain | skóre: 16
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    To je obrana proti krajním případům, obsažena v drtivé většině licenčních ujednání. Je to šok hlavně pro ty, kteří je nečtou. Ani nevíš, kolik takových ujednání jsi už odsouhlasil.
    If the only choice you've got is to do the wrong thing, then it's not really the wrong thing, it's more like fate.
    16.5.2014 18:43 Jindřich Makovička | skóre: 17
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Pod Wine jsem hrál původní windowsí verzi a fungovala v pohodě, snad až na cutscene videa.

    PS: Doporučuji po instalaci přidat texture update.
    Jiří Svoboda avatar 15.5.2014 11:34 Jiří Svoboda | skóre: 37 | blog: cat /dev/mind | Prostějov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Díky! Na PC už prakticky nehraju, pod linuxem vůbec (pod Win mám nainstalován Flight Simulator a Kerbaly), ale některé ze zde uváděných her mají i port na Androida. Už jsem díky tomuto seriálu objevil (a na Androidu koupil a dohrál) např. Fester Mudd. Dnes se mi líbí Clockwork Tales a Rube Works, to druhé by mohlo být něco pro děti.
    Prcek avatar 15.5.2014 12:49 Prcek | skóre: 43 | Jindřichův Hradec / Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Ten prostřední screenshot z OpenTTD je Mars, nebo co to je za krajinu? Vypadá to tak nějak futuristicky. Když jsem to ještě hrával, tak byli myslím 4 "Scenarios": normální, horské, pouštní a "candyland".
    Člověk je takový, jak vypadá... A já vypadám jako pravá, nefalšovaná děvka!!!
    Prcek avatar 15.5.2014 13:26 Prcek | skóre: 43 | Jindřichův Hradec / Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    *byly
    Člověk je takový, jak vypadá... A já vypadám jako pravá, nefalšovaná děvka!!!
    Marián Kyral avatar 15.5.2014 21:04 Marián Kyral | skóre: 29 | blog: Sem_Tam | Frýdek-Místek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    OpenTTD jsem už nějakou dobo nehrál, ale vypadá to na Toyland to Mars Conversion.
    15.5.2014 13:00 Vojta
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Stunt Rally se do uzávěrky již nestihl?
    15.5.2014 15:02 Baník pyčo!
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Baník pyčo!
    stativ avatar 15.5.2014 17:42 stativ | skóre: 54 | blog: SlaNé roury
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    11. května je v dubnu?
    Ať sežeru elfa i s chlupama!!! ljirkovsky.wordpress.com stativ.tk
    D.A.Tiger avatar 16.5.2014 10:14 D.A.Tiger | skóre: 8 | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Mutant Factions je FPS (First Person Shooter)? To mi prijde dost zvlastni.
    Radost z toho, že někdo objeví něco nového, je omyl starý 6000 let... (Jean Paul) | anthill inside
    16.5.2014 10:48 Spike | skóre: 30 | blog: Communicator | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Jak se liší předpřipravené balíčky od připravených balíčků?
    19.5.2014 20:17 aceman | skóre: 27
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linuxové herní novinky – duben 2014
    Nasiel niekto Star Conflict pre linux?

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.