Portál AbcLinuxu, 24. dubna 2024 15:47

Webhosting s podporou PHP 5 a MySQL 4.1

17. 12. 2004 | Reklama
Články - Webhosting s podporou PHP 5 a MySQL 4.1  

OnlineHosting.CZ, hostingová divize společnosti Internet Partner s.r.o., vyšla vstříc českým vývojářům a jako jedna z prvních hostingových společností zavádí naostro na svých serverech podporu PHP 5 a MySQL 4.1.

Mezi hlavní výhody nové převratné generace jazyka PHP verze 5 patří:

Mezi hlavní přednosti neméně převratné MySQL 4.1 patří:

Podpora těchto dvou převratných technologií je samozřejmě pouze malou částí z rozsáhlého portfolia kvalitních služeb, jako je například automatický antivirový systém elektronické pošty, antispamový filtr s vlastním nastavením pro každou emailovou schránku, podrobné statistiky Awstats, administrační rozhraní pro správu služeb, emailových schránek, databází apod.

U jazyka PHP je mimo jiné samozřejmostí podpora knihoven PEAR, grafické knihovny GD verze 2 s podporou všech běžných grafických formátů včetně ".gifu".

V neposlední řadě je jistě zajímavý také datový prostor poskytovaný pro provoz služeb. Již ve "standard" tarifu je více než dostatečný a v "profi" variantě pak dosahuje až 1000 MB na jeden virtuální server.

 

A nakonec tu pro vás máme to nejlepší! Do konce roku vyhlásil OnlineHosting.CZ zvláštní vánoční AKCI - 50% slevu na veškeré webhostingové nabídky! Mimořádná akce je zde i na české a zahraniční domény. Vlastní doménu tak lze získat již za pouhých 190,- Kč bez DPH. Zúčastnit se také můžete velké vánoční soutěže o lákavé ceny v hodnotě téměř 22.000,- Kč.


OnlineHosting.CZ je divizí společnosti Internet Partner s.r.o. poskytující webhosting na českém trhnu již několik let a řadí se tak v České republice mezi největší webhostingové společnosti s dlouhou tradicí a bohatými zkušenostmi.

Společnost Internet Partner s.r.o. se kromě webhostingových služeb zabývá také:

Více informací naleznete na stránkách http://www.onlinehosting.cz

Odkazy a zdroje

OnlineHosting.cz

Další články z této rubriky

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze zve na Letní biomedicínský den 2018
SUSECON 2017, světová konference o open source, 25. až 27. září 2017 poprvé v Praze!
Konference Oracle Code zavítá do Prahy
Veletrh CeBIT 2017 startuje 19. března 2017
Nenechte si ujít Oracle Digital Day

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.