abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    včera 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 6.2 živé linuxové distribuce Tails (The Amnesic Incognito Live System), jež klade důraz na ochranu soukromí uživatelů a anonymitu. Přehled změn v příslušném seznamu. Tor Browser byl povýšen na verzi 13.0.14.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 30.0.0 frameworku pro vývoj multiplatformních desktopových aplikací pomocí JavaScriptu, HTML a CSS Electron (Wikipedie, GitHub). Chromium bylo aktualizováno na verzi 124.0.6367.49, V8 na verzi 12.4 a Node.js na verzi 20.11.1. Electron byl původně vyvíjen pro editor Atom pod názvem Atom Shell. Dnes je na Electronu postavena celá řada dalších aplikací.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 04:11 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 9.0.0 otevřeného emulátoru procesorů a virtualizačního nástroje QEMU (Wikipedie). Přispělo 220 vývojářů. Provedeno bylo více než 2 700 commitů. Přehled úprav a nových vlastností v seznamu změn.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (9%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 734 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    KRadio

    29. 12. 2004 | Vlastimil Ott | Multimédia | 16241×

    Pohodlný poslech a nahrávání rádia.

    Jak vlastně na to?

    Vlastním kartu s rádiem, které čas od času poslouchám, ale dosud jsem nebyl schopen nainstalovat si aplikaci, která by mi umožnila nahrávání. Nejlépe na jedno kliknutí. Před časem jsem "projel" FreshMeat a poctivě vyzkoušel asi dvacet aplikací, abych zjistil, že nefunguje žádná. Nahrávat samozřejmě můžu nějakým prostým skriptem typu

     arecord -f cd -D "hw:0,0" -t wav pokus.wav 
    

    ale to není to, co hledám, protože prostě jen ukládá data ze zvoleného zařízení a je tedy jedno, čím jsou data produkována - může to být přehrávač hudby, třeba. Já jsem chtěl rádio. Taky se mi nechtělo složitě nastavovat mencoder či MPlayer, no zkrátka lenoch. Tak jsem tedy hledal znovu a KRadio již funguje. Podívejme se tedy, co všechno umí.

    KRodina

    KRadio je další program, který zařadíme už podle názvu. Možností KDE využívá dobře, do prostředí zapadá a tvoří paralelu aplikacím jako KsCD či Noatun a dalším. Výhodou je i ikona v systray (čili v oblasti, kde se ikony spuštěných programů houfují).

    Program je tuctový přehrávač rádia. Těmito schopnostmi mě nijak neoslnil, naopak - více detailů bych mu vytknul. Především kliknutím na ikonu v systray ztlumíme zvuk (!), resp. program přejde do režimu Off. K zobrazení okna aplikace, což bych neočekával, je nutné kliknout pravým tlačítkem a vybrat odpovídající povel. To se mi vůbec nelíbí.

    Hlavní menu

    Když už jsme v hlavní nabídce, trošku do ní nahlédněme. Ve spodní části jsou předdefinované příkazy. Odspodu vzato:

    Recording monitor

    je jednoduchý správce nahrávání. Čili přesně to, co jsem hledal. Prostým stiskem tlačítka spustíte a následně i zastavíte nahrávání. Více níže.

    Radio display

    je hlavní okno rádia. Vlevo je potenciometr pro hlasitost zvoleného kanálu (lze nastavit v konfiguračním okně), vysílač symbolizuje sílu signálu (a podle toho zobrazuje počet "vln"), AM a FM jsou symboly pro vlnovou délku, kruhy nad nimi symbolizují signál ve stereu. "Průhledu" vévodí číslo udávající frekvenci.

    Pod ním je osa představující frekvenční rozsah (ten lze také nastavit). Šipečky na okrajích nejsou určeny pro přepínání předvoleb, nýbrž pro ladění! Toto je věc, kterou vůbec nechápu. Výsledkem je totiž to, že neexistuje (nebo jsem na to nepřišel) tlačítko pro rychlé přepínání stanic. Seznam stanic je skryt v rolovacím seznamu v nejspodnější části okna. Velice nepraktické.

    Tlačítka v pravé části jsou zrovna ta, která člověk obvykle moc nepotřebuje. I když vlastně jak kdo. Power On/Off program neukončí, ale ukončí přehrávání (kanál si ponechává svou hlasitost); zařízení je uvolněno a lze spustit další program, který k němu může přistupovat. Start/Stop recording, Quit, Configure jsou položky nepotřebující komentář. Poslední tlačítko je "spací" - spustí odpočet a pak rádio vypne (nezkoušel jsem).

    Quickbar

    je lišta obsahující tlačítka vybraných stanic. Pokud má stanice přiřazen obrázek, zobrazuje se pouze ten. Je to panel rychlé volby, tedy náhražka toho, co jsem kritizoval výše. Pozici okna zcela určuje okenní správce (tzn. není zde žádná explicitní volba jako "Podržet nahoře").

    Error logger

    je okno s informacemi, varováními a chybami. Vyskočí na vás, pokud je při spuštění programu zařízení již používáno. To také znamená, že program nespadne, pokud už vám běží televize (máte-li rádio na televizní kartě jako já); pouze zůstane rádio vypnuté. Ne všechny programy jsou tak ohleduplné, právě např. xawtv pro přehrávání televize tohle ignoruje a uživatel(ka) neví, která bije a proč televize nejede.

    Configuration Dialog

    slouží ke konfiguraci programu, té věnujeme kapitolku.

    Používání

    Stáhnul jsem si soubor kradio-0.3.0-snapshot-2004-02-28-gcc3.4.tar.gz, o kterém se na webu autora nicmoc nepíše. Uvádím to z toho důvodu, že mi nefunguje dálkové ovládání prostřednictvím LIRC. Dálkový ovladač používám pro jiné multimediální přehrávače a je řádně zkonfigurovaný. Program jej při kompilaci nalezl, při spuštění se zobrazí

     $ kradio 
     kradio: 2004-12-28T20:26:46 Debug: initializing kradio lirc plugin
     kradio: 2004-12-28T20:26:46 Debug: Initializing kradio lirc plugin
    successful
    

    ale položka, kterou je možné vidět na autorově obrázku, v mé instanci prostě není. Je to asi tím, že verze na obrázku je jiná, než mám já; tu ale stáhnout nelze! To mě mrzí, protože bez dálkového ovládání je program jaksi poloviční; nevím si ale rady, požadovaný zdroják jsem nenašel, balíčky pro Slackware 10.0 také ne. Proto uděluji další černý puntík.

    Základem je naladění stanic. Existuje množství předdefinovaných stanic; pro Českou republiku jsou zatím tři - pro Ostravu, Prahu a Plzeň. Já jsem z Opavy, použil jsem tedy jako základ Ostravu a další stanice přidal ručně. Frekvence se zadává v desítkách a stovkách tisíc megahertzů (ne tedy pomocí desetinného vyjádření). Každá stanice může mít svůj obrázek, logo (na obrázku ČRo Ostrava). Celý seznam s popisem stanic (karta About) lze uložit ve formátu XML (a zaslat autorovi, aby ho začlenil do příštích verzí).

    Tlačítko Search Stations vyhledá dostupné stanice a vytvoří jejich seznam. Nevím, jestli to jde - domnívám se, že ano - program ale neuloží názvy stanic pomocí RDS. Jinak se jedná o nudnou část konfigurace.

    Sekce Alarms umožňuje spouštět akce v zadaném čase, to jsem nijak dalece netestoval, protože se svým počítačem nespím. A budí mě budík. Ale zkušební test dopadl dobře, opravdu lze takto načasovat nahrávání či další akce.

    V částech Quickbar a Docking menu specifikujeme stanice, které se mají objevit v panelu rychlé volby, respektive v hlavním menu vyvolaném kliknutím na ikonu (viz výše uvedené obrázky).

    Display poskytuje omezené možnosti změny vzhledu. Jedná se o změnu barev "displeje" a změnu jeho písma. Hlavní okno nemá zafixovaný rozměr, takže je nejlepší vybrat takové písmo, které vypadá dobře jak malé, tak velké. Bohužel (?) program postrádá jakékoliv další možnosti změny vzhledu. Jsem asi už také zhýčkaný, čekal jsem, že si z přehrávače udělám malinkatý panýlek, který bude sedět v některém rohu obrazovky a - smůla. Skiny, témata či něco podobného nejsou k dispozici. Další černý puntík.

    Konečně kladný bod. V této sekci se zcela transparentně a jednoduše nastavují parametry pro nahrávání relací. Vše se (kromě volby zařízení) řídí parametrem File Format. Každý typ má své charakteristiky; podle zvoleného typu se mění volby v horní části okna. Nahrávat lze do formátů wav, aiff, au, mp3, nebo jen surová data raw. Zde je nutné upozornit na závislosti.

    Zkoušel jsem nahrávat do mp3 - jedním slovem paráda! Nejsem natolik zvukový znalec, abych poznal detaily, ale vzhledem k tomu, že snad každé rádio trochu šumí, byly výsledky výborné. Zelený puntík.

    Zátěžový test proběhl nahráváním do wav (16bit, stereo, 441100 - čili pro zápis na CD), celková doba nahrávání dosáhla bezmála 110 minut, výsledná velikost souboru je 998 MB. Vše proběhlo bez problémů, zátěž procesoru nedosahovala ani 30 procent (Athlon 1700+, 512 MB RAM). Celá zahrada zelených puntíků, jsem spokojen, tohle jsem potřeboval.

    Ještě doplním, že vlastnosti zařízení v4l (čili VideoForLinux) lze určit na kartě V4L Radio Options. Je nutné vybrat zařízení a také kanál, kterým se bude ovládat hlasitost vstupu (nezapomeňte na to před nahráváním!). Specifikovat lze také rozmezí frekvencí, nejmenší ladicí krok a prahovou hodnotu signálu. Má-li vaše v4l zařízení další vlastnosti zvuku, můžete je zde nastavit (basy, výšky).

    Tak ano, či ne?

    Hledal jsem aplikaci pro nahrávání radiového signálu. Žádnou srovnatelnou jsem nenašel (popravdě žádná jiná mi nefunguje). Proto mohu KRadio jen doporučit. Je to program především funkční, jednoduchý a spolehlivý (ani jednou mi nespadl). Určitě se nemusíte bát delšího nahrávání či plánovače.

    Pokud ale hledáte pouze program pro ovládání rádia, máte na výběr lepší možnosti. Kupříkladu GQRadio (na obrázku s pseudoprůhledností) či dockapp wmradio (obrázek zvětšen na 200 %).


           

    Hodnocení: 61 %

            špatnédobré        

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    29.12.2004 00:50 JaMa
    Rozbalit Rozbalit vše A co DMCRadio?
    Me se docela libi DMCRadio, v novejsich verzich ma i snadne nahravani. Pouze pro prehravani pouzivam plugin do gkrellmu a s touto kombinaci jsem uz par let spokojen.
    Luboš Doležel (Doli) avatar 29.12.2004 01:29 Luboš Doležel (Doli) | skóre: 98 | blog: Doliho blog | Kladensko
    Rozbalit Rozbalit vše Malý problémek
    Má jenom jednu vadu na kráse: když v KRadiu vypnu zvuk, tak KRadio ztlumí zvuk v TV kartě. Jenže ta karta neztlumí zvuk na 100%, takže je trošku pořád slyšet rádio. Bylo by dobrý, kdyby tam byla volba, aby to zárověň/nebo ztlumilo vstup (u mě line).
    29.12.2004 08:49 Kill007 | skóre: 5
    Rozbalit Rozbalit vše Dalsi plugin do Gkrellmu
    Ja zase na prehravani pouzivam GKrellM-radio. http://gkrellm.luon.net/gkrellm-radio.phtml
    29.12.2004 09:31 Jirka
    Rozbalit Rozbalit vše Zbytecna hana KRadia...
    Myslim si, ze pro KRadio bylo udeleno prilis mnoho cernych puntiku, ktere v nekterych pripadech nejsou vubec na miste. Nekomu prijde logicke tohle, jinemu neco jineho. Clanek je hodne subjektivni a nezameruje se na obecne vlastnosti KRadia, ale vice mene jen na moznost nahravani. Ja treba nahravani nepouzivam vubec a jsem naopak spokojen s jednoduchosti a rychlou praci s KRadiem. Take jsem kdysi davno hledal kandidata na solidni prehravac a KRadio u me zvitezilo na 100%. Pri recenzi dalsiho programu od tohoto autora bych docela uvital vice pokory pred tak skvelym programem jako je treba KRadio.
    29.12.2004 10:02 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zbytecna hana KRadia...
    Řekl bych, že celá recenze vyznívá velmi kladně a program nijak zbytečně nehaní - naopak, vychází z ní jako aplikace, kterou by autor doporučil. Kdyby v článku nebylo trochu toho subjektivního hodnocení, zbyl by jen suchý výčet vlastností.
    29.12.2004 11:32 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zbytecna hana KRadia...
    Clanek je hodne subjektivni a nezameruje se na obecne vlastnosti KRadia, ale vice mene jen na moznost nahravani.

    Ano, vždycky píšu subjektivně zaměřené články, jinak to snad skoro ani nejde (nebo to neumím, resp. nechci umět). V perexu a na začátku stojí, že jsem chtěl zejména nahrávat, to byl hlavní leitmotiv.

    Pri recenzi dalsiho programu od tohoto autora bych docela uvital vice pokory pred tak skvelym programem jako je treba KRadio.

    Tak to je jediné, co neudělám. Nevím, proč bych měl být "pokorný" před nějakým programem. :-D Naopak, budu je cupovat, kritizovat, vychvalovat, nenávidět, používat, nebo taky ne. A to navzdory tomu, že programovat neumím, neumím. Ne-u-mím!
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    29.12.2004 13:09 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zbytecna hana KRadia...
    Jak udělat z toho, že něco neumím přednost :-) Každopádně tohle KRadio vypadá jako pěkná sKopičina, nezkoušel autor jak si s tím poradí můj oblíbený přehravač? (no, sice byste to mohli vědět, ale prozradím, že je to XMMS) Nejde mi ani moc o nahrávání (na našich rádiích toho moc cenu nahrávat nemá), stačí přehrávat.
    Copak toho není dost?
    29.12.2004 13:35 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zbytecna hana KRadia...
    Jak udělat z toho, že něco neumím přednost :-)

    Předpokládám, že tohle je stejně ironické jako má pranýřovaná hláška. Tak tedy:

    Nehodlám psát infantilní chválící recenze. Snažím se hledat chyby a na ty poukazovat. Pokud se mi něco líbí, vychválím to do nebe, pokud ne, zkritizuju to. To, že čtenář čeká objektivní článek, je podle mě nepatřičné - články jsou subjektivní, nemluvě o recenzích.

    Druhou část nechápu. Jak se má spojit KRadio a XMMS? :-O

    Nebo jde o přehrávání rádia pomocí XMMS? XMMS už dlouho nepoužívám, takže jsem ani nepátral, jestli to umí. Předpokládám, že ano, když to zmiňujete, ale nezkoušel jsem to.
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    29.12.2004 13:50 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zbytecna hana KRadia...
    Předpokládám, že tohle je stejně ironické jako má pranýřovaná hláška.
    Pochopitelně. Jenom vypadalo moc hezky, když jste v každé druhé větě použil slovo neumím a na konci ještě zdůraznil.

    Nechci spojovat KRadio a XMMS. Jde mi o to, jestli to rádio můžu přehrát pomocí XMMS, což zmiňuju právě proto, že to nevím a chci vědět :-) Kdybych si totiž měl někdy něco na rádio koupit, chtěl bych to přehrávat jedním přehravačem.
    Copak toho není dost?
    29.12.2004 15:21 Kill007 | skóre: 5
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zbytecna hana KRadia...
    Pokud chces posloucat radio pres XMMS, skus plugin FMRadio - http://silicone.free.fr/xmms-FMRadio/
    elviin avatar 10.1.2005 21:16 elviin | skóre: 29 | blog: elviin | Plzeň-Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Zbytecna hana KRadia...
    No program je pekny gui doplnek. Ja se snazim na cokoliv pouzit mplayer, ale kdo je vic mysoidni, tak mu vyhovuje KRadio a kdo je mezi, tak xmms.
    29.12.2004 12:03 tomm | skóre: 7 | blog: tomm's software | Sokolov
    Rozbalit Rozbalit vše KDE
    Vlastik poridil novy scot, ze odesel z odlehcenych WM na KDE? Temer nostalgicky vzpominam na nadsenou rezenzi na PekWM, ktery od te doby pouzivam ;-)
    GUI existuje jen proto, aby se veslo vice terminalu na jednu obrazovku ...
    29.12.2004 13:38 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE
    Nový scot? Nechápu.

    Ano, jsem v KDE, ale nejsem kdečkař. Bohužel nemám čas, takže přijímám hotová řešení...:-(
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    29.12.2004 13:54 VícNežNic | skóre: 42 | blog: Spáleniště | Ne dost daleko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE
    Autor zřejmě myslel sčot, z ruštiny přejaté hanlivé označení pro počítač :-) Shodou okolností jsou všechny moje stroje okolním obyvatelstvem označovány jako sčoty, tak s tím mám zkušenosti.
    Copak toho není dost?
    29.12.2004 16:11 tomm | skóre: 7 | blog: tomm's software | Sokolov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE
    Velmi spravne :-) Scot mi prijde hezci nez srot ;-)
    GUI existuje jen proto, aby se veslo vice terminalu na jednu obrazovku ...
    29.12.2004 23:11 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE
    Aha, tak to samozřejmě znám, ale bez těch krásných slovanských znamének mně to necvaklo.

    To tomm: ne, nepořídil. :-D
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    vencour avatar 10.2.2006 09:17 vencour | skóre: 56 | blog: Tady je Vencourovo | Praha+západní Čechy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE

    Proč hanlivé? Jak jsem slyšel, jde na počítadle počítat rychleji než na kalkulačce (minimálně "kupecké počty").

    Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny.
    29.12.2004 16:26 tomm | skóre: 7 | blog: tomm's software | Sokolov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE
    Nedostatek casu na pripravu prostredi na miru a tudiz prijimani predprivaneho dobre znam. Ale neni mi jasne proc. Kdyz uz to prostredi jednou pripravene mam, tak o jeho konfiguraci preci neprijdu. Za posledni zhruba 2 roky jsem vystridal 5 verzi distra na 2 pocitacich a konfigurace zustala nedotcena. Jsem ve svem praticky par mimut po dokonceni instalace. Ze zkusenosti autora clanku o FVWM usuzuji, ze to jde i podstatne dele ;-) To ma KDE/Gnome verze od verze natolik rozdilne konfiguraky, ze nejdou prenest? Nebo je kompatibilita jenom castecna? Nebo jenom v urcitem rozmezi verzi? Ma s tim nekdo zkusenosti?
    GUI existuje jen proto, aby se veslo vice terminalu na jednu obrazovku ...
    29.12.2004 23:10 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE
    Kdyz uz to prostredi jednou pripravene mam, tak o jeho konfiguraci preci neprijdu.

    Právě že fvwm připravené ještě pořád nemám. :(

    O přenositelnosti konfiguráků KDE/GNOME nevím nic konkrétního, ale myslím, že to v případě KDE není problém (pravidelně jsem upgradoval). Ale to jsme zde Off Topic.
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    30.12.2004 12:21 tomm | skóre: 7 | blog: tomm's software | Sokolov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KDE
    A PekWM konfiguraci nemate? ;-) Diky za odpoved co se tyce konf. KDE - i kdyz jsou zde OT.
    GUI existuje jen proto, aby se veslo vice terminalu na jednu obrazovku ...
    13.2.2006 17:52 Karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KRadio
    Prosim Vás mohli byste mi někdo poadit nainstaloval jsem si kradio a pořát mi to píše

    2006-02-13T17:38:17 logging started

    2006-02-13T17:47:11 V4LRadio::setFrequency: error setting frequency to 88.95 (-1)

    2006-02-13T17:47:11 V4LRadio::setFrequency: error setting frequency to 88.95 (-1)

    nevíte jak se to ho zbavit? Děkuji

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.