abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 18:44 | Nová verze

    Byl vydán Mozilla Firefox 125.0.1, první verze z nové řady 125. Přehled novinek v poznámkách k vydání, poznámkách k vydání pro firmy a na stránce věnované vývojářům. Vypíchnout lze podporu kodeku AV1 v Encrypted Media Extensions (EME). Řešeny jsou rovněž bezpečnostní chyby. Nový Firefox 125.0.1 je již k dispozici také na Flathubu a Snapcraftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:44 | Nová verze

    Valkey, tj. svobodný fork již nesvobodného Redisu, byl vydán v první stabilní verzi 7.2.5.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 15:11 | IT novinky

    Společnost Espressif Systems oznámila, že rodinu SoC ESP32 brzy rozšíří o ESP32-H4 s IEEE 802.15.4 a Bluetooth 5.4 (LE) s podporou protokolů Thread 1.3, Zigbee 3.0 a Bluetooth Mesh 1.1.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 13:11 | Zajímavý software

    Kevin Bentley zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy počítačové hry Descent 3 z roku 1999: "Někdo se nedávno zeptal, zda budou zveřejněny zdrojové kódy Descent 3. Oslovil jsem svého bývalého šéfa (Matt Toschlog) z Outrage Entertainment a ten mi to povolil. Budu pracovat na tom, aby se to znovu rozběhlo a hledám spolusprávce." [Hacker News]

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:33 | Bezpečnostní upozornění

    Byla vydána verze 0.81 telnet a ssh klienta PuTTY. Opravena je kritická bezpečnostní chyba CVE-2024-31497 obsažena ve verzích 0.68 až 0.80. Používáte-li klíč ECDSA NIST P521 a použili jste jej v PuTTY nebo Pageantu, považujte jej za kompromitovaný.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    15.4. 21:44 | Komunita

    Hra MineClone2 postavena nad voxelovým herním enginem Minetest byla přejmenována na VoxeLibre.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    15.4. 19:11 | IT novinky

    Společnosti Avast Software s.r.o. byla pravomocně uložena pokuta ve výši 351 milionů Kč. Tu uložil Úřad pro ochranu osobních údajů za neoprávněné zpracování osobních údajů uživatelů jejího antivirového programu Avast a jeho rozšíření internetových prohlížečů (Browser Extensions), k čemuž docházelo prokazatelně po část roku 2019.

    … více »
    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    15.4. 15:55 | Zajímavý článek

    Bylo vydáno do češtiny přeložené číslo 714 týdeníku WeeklyOSM přinášející zprávy ze světa OpenStreetMap.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    15.4. 15:44 | Pozvánky

    V sobotu 20. dubna lze navštívit Maker Faire Jihlava, festival plný workshopů, interaktivních činností a především nadšených a zvídavých lidí.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    15.4. 14:44 | Zajímavý software

    Knihovna pro potlačení šumu RNNoise byla vydána ve verzi 0.2. Kvalitu potlačení lze vyzkoušet na webovém demu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (62%)
     (13%)
     (2%)
     (23%)
    Celkem 446 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Reportáž z Masters of Rock

    19.7.2010 18:59 | Přečteno: 1817× | Chlast | poslední úprava: 19.7.2010 22:27

    Úvod: nějakým chaotickým způsobem jsem (nechcete vědět) se já a David Kolibáč rozhodli týden před konáním akce jet na MOR. Pokud jste zvědaví na veškeré intimní a jiné (sexuální) detaily, jste tu snad správně.

    Den -1 (Středa): David se nějak dopravuje na místo dění a montuje stan. Navíc se kolem pohybuje Mercurius, Salámek a Vlastík(root), který si zapomněl lístek a nějak se to řešilo. Já jsem mezitím sháněl peníze na cestu a kolem půlnoci i stanové kolíky (desítky šrouby), protože je David nechal doma.

    Den 0 (Čtvrtek): Cestu vlakem jsem si opravdu stihl užít, protože vlaky nikam nespěchaly. Dokonce jsme se jako bonus zdarma opálil :). Navíc se na nádraží v Otrokovicích a poté celou cestu do Vizovic rozléhaly různé interpretace hitovek Manowaru (krátké, ale vydatné a s pořádným počtem opakování a sborovým zpěvem!). Kdyby tohle věděla OSA...! Na nádraží ve Vizovicích jsme dostali poukaz na ochutnávku zdarma nějakého magického nápoje vymyšleného samotným Gandalfem (aspoň dle loga). Poté jsem se ubytoval do našeho stanu a vytáhl heavy metal cooker from steel na tuhý líh. Hrachová polívka ze sáčku byla vydatná.

    Samozřejmě jsme nepřijeli kvůli chlastu, ale kvůli hudbě. Ovšem pitný režim je pitný režim a proto bylo nutné nakoupit v Albertu karton Radegastu. Stezka do města od našeho stanu byla zrádná. Bylo nutné odrážet útoky jedné pojišťovací agentky a stánku s medovinou se špičkovým marketingem (bez koupě medoviny nemůžeš projít...).

    Z kulturního zážitku jsme si vychutnali Horkýže Slíže, Mike Terranu a Sabatony. Vlastík a spol byli někde v hajzlu.

    Stav: Z vodky upita jedna třetina.

    Den 1 (Pátek): Zrychlíme - střízlivím. Ráno cesta do Mekky, lahváče samozřejmě měli. Medovinu jsme obešli. Dále došla voda na polívku, takže se vzala na benzínce (taky by ten kokůtek mohl trochu víc téct).

    Dopolední program byl pro nás jasný - Visací Zámek, takže jsme se probojovali dopředu. Visáči, Haubert i pogo perfektní, ale hic příšerný. Naštěstí nás kropili studenou vodou. Mobily ale tuhle sprchu nenesli dobře, Davidův zkolaboval.

    Po zjištění že bylo spálena polovina lihových kostek se začal proces ohřevu vody optimalizovat. Mokré chrastí hoří, stačí ho pár desítek sekund plynovat dežodorantem. U ostatních stanů ale náš napalm nebudil zrovna nadšení (ale líbil se Vlastíkovi). Do gulášovky jde nacpat hodně hodně rýže, není to pak jen voda. Dále přijíždí má sestřenka z Prahy a stěhuje se k nám, což přiláká Vlastíka. Ten nabídl flek ve stanu sestřence, protože je tam sám. Nečekal jsem, že je tak pozorný a milý. Sestřenka ale překvapivě odmítla. Také jsme našli "Gandalfův" energiťák (skutečný název pro nás neznámý). Zadarmo je zadarmo a na středozem dobrý. Navíc se distribuje v tabletách, vodku tabletnaju ale k němu neměli :-( (tuhý líh nepijem).

    Zvrat v rutinním zevlu nastal při aplikaci povzbuzovacího drinku na věčerní program. Jedna ze surovin (zelená víla) přilákala přátelského Estonce. Přišel, dojedl nám guláš, upil mocně absinth a odpadl. Jenže kultura je kultura a na Epicu a Manowar jít byla nutnost. Na Estonce nakonec zabralo pár kopů do zadku.

    Kultura: máte přijet volové

    Stav: Půla absinthu v háji (co nezvládl Vlastík - prý to nepije, zvládl Estonec), vodka skoro doražená a Vlastík si nezašukal.

    Den 2 (Sobota): Cesta do Mekky. Toskánská polévka s rýži - mistrovství šéf kuchaře (nechápu proč nikdo nechtěl - Estonence jsme už nenašli). Jinak zevl u vody (diskuze na téma proč je MS - DOS na Armu pičovina a topení mého mobilu - jsme na tom s Davidem stejně) a pitný režim. Pro doražení zásob se namíchal drink a začalo se degustovat. Vlastík se mnou navíc požil neidentifikovatelné psychotropní látky ze severomoravského kraje a dostal se do jiných sfér. Jeho slovy - maximální [: torčr :]. A já jsem prý škaredý :'-( a děsím ho... Ale nechme Vlastíka Vlastíkem (protože nám stejně utekl marně lovit ještěrky do svého stanu) a jděme na metal - Behemoth, Primal Fear, Annihilator, Gamma Ray a Bloodbound perfektní (až na ten déšť, mobil co se probral, se zase utopil :/).

    Stav: Chlast vychlemtaný, mobily utopené a Vlastíka bolí ruka.

    Den 3 (Neděle): Cesta do mekky, nákup ginu, vypití ginu, David i já v příjemné náladě (David: "Sviňo, ty si mě ožral!"), Vlastík má [: torčr :]. Bramboračka s rýži není vůbec špatná. Celý nedělní program je dobrý. Obdivuju lidi, kteří dokážou stát pět skupin za sebou, bohužel pitný režim je pitný režim a navíc potřebuju chcát (vedle mě to teda někdo zkoušel řešit kelímkem...), takže Accepty jsem vynechal.

    Stav: totálně všechno vypité (takže jsme potěšili místní stánkaře, v jednom měli dobrý Bitter. Ale ne - medovinu jsme nekoupili) a doufáme, že Vlastík nedostane zánět karpálního tunelu.

    Den 4 (Dnešek): balení stanu, popíjení lahváčů ve vlaku a diskuze o tom, kdy, kde a co budem prznit, znásilňovat, torčrovat a podobně příště.

    PS: Ne, nemáme fotky.

    PPS: Lacrimosa vypadají jak buzny (lets flame).        

    Hodnocení: 86 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    =^..^= AmigaPower® avatar 19.7.2010 19:13 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    "indiánská stezka" pro děti, v porovnání s Campem KERNEL ULTRAS :-D

    http://www.abclinuxu.cz/akce/camp-kernel-ultras-20100803
    19.7.2010 19:16 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Těch 10 potvrzených Petrů Hudečků (jako účastníků) je co? Klony útočí? ;-)
    Baník pyčo!
    =^..^= AmigaPower® avatar 19.7.2010 19:18 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Hlavní kódér, schizofrenik, maká za deset... ;-)
    19.7.2010 19:20 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Tak to pak jo :-).
    Baník pyčo!
    19.7.2010 19:43 neobycejny clovek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Stale je to takova sausage party jako driv?
    19.7.2010 19:48 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Nemam moc s cim porovnavat, minule mastry mi prisly lepsi a driv sem nejezdil. Muzes si udelat predstavu z reportaze ;).
    Baník pyčo!
    Chytrex avatar 19.7.2010 19:56 Chytrex | skóre: 30 | Bohumín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Mnooo, jak tak koukám, tak slabota proti tomu co plánujeme na BA:D Už máme 2 flašky absintha (třetí žel nepřežila transport ae v plánu je náprava), vodní dýmku a pár kilo tabáků.. a samozřejmost je 3denní preparty v hodně silné sestavě..:D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS .:. define QUESTION ((bb) || !(bb)) .:. Odmítám vaši realitu a nahrazuji ji svou vlastní..
    MaFy avatar 19.7.2010 23:25 MaFy | skóre: 24 | blog: kecy | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Jojo, letos tam budou pecky :-)
    Lidé se dělí do 10 skupin. Na ty, co rozumí binárnímu kódu a na ty ostatní...
    vlastikroot avatar 19.7.2010 23:26 vlastikroot | skóre: 24 | blog: vlastikovo | Milevsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Mohl bych se k vám přidat?
    We will destroys the Christian's legion ... and the cross, will be inverted
    Chytrex avatar 20.7.2010 12:53 Chytrex | skóre: 30 | Bohumín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Asi jo.. Já v tom problem nevidím.. Když tak se eště domluvíme..:)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS .:. define QUESTION ((bb) || !(bb)) .:. Odmítám vaši realitu a nahrazuji ji svou vlastní..
    Václav 20.7.2010 08:38 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Musíme se tam někde srazit :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Chytrex avatar 20.7.2010 12:49 Chytrex | skóre: 30 | Bohumín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    To by zas nebyl asi takový problem:D Eště se domluvíme případně vyměníme kontaktní informace:D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS .:. define QUESTION ((bb) || !(bb)) .:. Odmítám vaši realitu a nahrazuji ji svou vlastní..
    Jendа avatar 19.7.2010 20:02 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Pane bože…pane bože…pane bože…
    19.7.2010 20:11 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Jejda, promiň. Chápu, že tě po vylíčení těchto naprosto úžasných zážitků šíleně mrzí, že si nejel... tak třeba příště :-D.
    Baník pyčo!
    Václav 20.7.2010 08:38 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Taky by sis po tom popisu dal pivo a panáka? :D
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    19.7.2010 20:10 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    :-D :-D Výborná reportáž.
    Já byl loni, a střídavě jsem jeden den pil tvrdej víc (jsem rumovej typ) a druhej den míň (pívo ale stále, to je jasné). Papír s vytištěným programem jsem nosil stále u sebe a každej den jsem to zvohnul/poskládal tak, že byl vidět jen současnej den. Humor byl pak když jsem to rozložil - odpočinkový dny ještě relativně čitelný, picí dny strašně zasviněný :-D
    19.7.2010 20:13 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Dík. Jojo, taky jsme měli program ke konci v zajímavém stavu, ale byl tištěný na laseru, takže přežil i přívalák venku u stanu :-). Minulý mástr jsem kalil trošku víc, teď to bylo v takové rozumné míře.
    Baník pyčo!
    19.7.2010 20:28 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Letos to stálo za kuličky, příště mě tam neuvidí, jediná záchrana je BA.

    Obsazení slabé (to sem sice věděl předem, ale i tak). Hlavní hvězdy docela zklamaly. Vedro na chcípnutí. Prostě kam jsem se podíval, tak to stálo za hovno.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    19.7.2010 23:01 kuba
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Nápodobně. Ale na BA taky nepojedu :P
    Fluttershy, yay! avatar 20.7.2010 12:10 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    S tím srazem to teda moc nevyšlo. A možná jsi řádný zvraceč, ale mně se to docela líbilo. Bylo humorné pozorovat ty metalist(k)y v těžkých botách, sukních, černých trikách nebo kůži (a samozřejmě hromadách železa) -- běhal jsem tam v sandálech a hipísácké pestrobarevné košili (a kšiltovce AbcLinuxu.cz). Visáči skvělí, Gamma Ray úžasní -- jinak jsem to moc neznal, ale spousta se mi toho dost líbila (až na ty Kiskeho nehelouvíní sračky, agrometal Hárlej a v podstatě gaymetal Lacrimosa).
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    vlastikroot avatar 19.7.2010 22:45 vlastikroot | skóre: 24 | blog: vlastikovo | Milevsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Ty vole, TY VOLE !!! :-D :-D :-D
    We will destroys the Christian's legion ... and the cross, will be inverted
    =^..^= AmigaPower® avatar 19.7.2010 23:01 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Kde jsi woe?! Mam pro tebe kšeft, volal sem ti...
    www.svobodaprojevu.cz
    19.7.2010 23:27 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    :-* :-D
    Baník pyčo!
    20.7.2010 09:42 Vskutečnosti Saýc | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock

    Tyjo, skoda ze tohle neposloucham.

    Hlavne me stve, ze jsem kvuli soustredku minul SKA-P, ksakru.

    20.7.2010 12:09 Mercuriuz | skóre: 16 | blog: Mercuriuz | V hospodě =)
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Já nebyl v hajzlu :-D na Terranu a Sabatony jsem byl v kotli :-) krasna 3-ti rada :-)
    Linux users everywhere, raise your keyboards into the air, we´re warriors, warriors of the world.
    Fluttershy, yay! avatar 20.7.2010 12:12 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Já byl na Kájka (slovy nějaké děvuchy vedle nás) v jeden-a-půlté řadě. Ale byli tam hrozně oškliví a vůbec nesympatičtí sekuriťáci, kteří požitek docela rušili.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Fluttershy, yay! avatar 20.7.2010 12:18 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Hej, dobrý zápisek. Já už to psát nebudu, je mi nějak divně (motám se jak ožralý, ačkoliv jsem od toho včerejšího ruma, resp. loku z lahváče nic nepil -- možná absťák).

    Ta tvoja sestřenka mě snad donutí registrovat se na xichtbook. Protože ten pražský metalový klub, o němž mluvila, si nenechám ujít.

    Jinak jsi naprosto vynechal celou historii o tom, jak Vlastík a spol. učili toho Maďara česky. "Poseru ti kozy, krásko!" ^___^

    Jo a nechceš prdnout někam ta jména těch filmů, co jste doporučovali? Samozřejmě si je nepamatuju.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    =^..^= AmigaPower® avatar 20.7.2010 13:20 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Jakej klub woe?
    Václav 20.7.2010 13:27 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Napadá mě snad jenom Error. Možná ještě Hells, ale Error je pověstnej (slyšel jsem dokonce že tam před půl rokem vyluxovali) :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    vlastikroot avatar 20.7.2010 14:08 vlastikroot | skóre: 24 | blog: vlastikovo | Milevsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock

    Dobrý kozy

    Ukaž kozy

    Poseru ti kozy

    Poseru ti piču

    Pojď mrdat

    Vykuř mi ho krásko

    Mrdej tučňáka do ucha, ty buzno!

    Kurva vuvuzela!

    :-D :-D Maďar vládne

    We will destroys the Christian's legion ... and the cross, will be inverted
    Fluttershy, yay! avatar 20.7.2010 14:10 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Ještě "dobrá prdel" a "miluju tě".
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    20.7.2010 14:41 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Dobrá prdele znělo líp :-). No nechtěl vykrást veškeré témata, maďar byl Vlastíková práce, tak může napsat též v rámci cvičení slohu na abclinux články ;P. Jinak klub bude asi Error, ale neznám, pak napiš a dám ti na ni kontakt :-). Film určitě Tenacious D, the pick of destiny (ty na to neklikej, ty trubka ;P), hraje tam chvilku i Dio (čest památce). A potom Visací zámek 1982 - 2007. Jinak padlo ještě cosi, ale to neznám.
    Baník pyčo!
    Václav 20.7.2010 15:06 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Pick of destiny je povinnost každého metloše :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    =^..^= AmigaPower® avatar 20.7.2010 15:56 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Spíš "Pig of destiny" :-D
    Václav 20.7.2010 13:31 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Teď mě napadá. Jde někdo z vás letos na fekošku?
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    MaFy avatar 21.7.2010 19:28 MaFy | skóre: 24 | blog: kecy | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Sakra, sakra. Hlavne, ze jsem si vloni rikal, ze to letos nesmim zapomenout :-(
    Lidé se dělí do 10 skupin. Na ty, co rozumí binárnímu kódu a na ty ostatní...
    21.7.2010 21:44 s0 | skóre: 32 | blog: nejchytřejší kecy | prágl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    a lacrimosa někdy vypadala jinak? Dyk to jsou kašpárci odjakživa.
    Kuolema Kaikille (Paitsi Meille).
    21.7.2010 21:46 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Reportáž z Masters of Rock
    Ja je nastesti neznal, poznal jsem jen proto ze hrali mezi dobrymi kapelami ;).
    Baník pyčo!

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.