abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:44 | Nová verze

    Nová čísla časopisů od nakladatelství Raspberry Pi: MagPi 140 (pdf) a HackSpace 77 (pdf).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 01:00 | Nová verze

    ESPHome, tj. open source systém umožňující nastavovat zařízení s čipy ESP (i dalšími) pomocí konfiguračních souborů a připojit je do domácí automatizace, například do Home Assistantu, byl vydán ve verzi 2024.4.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:11 | IT novinky Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 20:55 | Nová verze

    Neziskové průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo verzi 1.1 specifikace OpenXR (Wikipedie), tj. standardu specifikujícího přístup k platformám a zařízením pro XR, tj. platformám a zařízením pro AR (rozšířenou realitu) a VR (virtuální realitu). Do základu se z rozšíření dostalo XR_EXT_local_floor. Společnost Collabora implementuje novou verzi specifikace do platformy Monado, tj. open source implementace OpenXR.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 17:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 0.38.0 multimediálního přehrávače mpv (Wikipedie) vycházejícího z přehrávačů MPlayer a mplayer2. Přehled novinek, změn a oprav na GitHubu. Požadován je FFmpeg 4.4 nebo novější a také libplacebo 6.338.2 nebo novější.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 17:11 | Nová verze

    ClamAV (Wikipedie), tj. multiplatformní antivirový engine s otevřeným zdrojovým kódem pro detekci trojských koní, virů, malwaru a dalších škodlivých hrozeb, byl vydán ve verzích 1.3.1, 1.2.3 a 1.0.6. Ve verzi 1.3.1 je mimo jiné řešena bezpečnostní chyba CVE-2024-20380.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 12:11 | IT novinky

    Digitální a informační agentura (DIA) oznámila (PDF, X a Facebook), že mobilní aplikace Portál občana je ode dneška oficiálně venku.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 8
    včera 05:11 | Komunita

    #HACKUJBRNO 2024, byly zveřejněny výsledky a výstupy hackathonu města Brna nad otevřenými městskými daty, který se konal 13. a 14. dubna 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    17.4. 17:55 | IT novinky

    Společnost Volla Systeme stojící za telefony Volla spustila na Kickstarteru kampaň na podporu tabletu Volla Tablet s Volla OS nebo Ubuntu Touch.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    17.4. 17:44 | IT novinky

    Společnost Boston Dynamics oznámila, že humanoidní hydraulický robot HD Atlas šel do důchodu (YouTube). Nastupuje nová vylepšená elektrická varianta (YouTube).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    KDE Plasma 6
     (68%)
     (10%)
     (2%)
     (20%)
    Celkem 557 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    KOMIX - Operační systém

    8.2.2020 00:00 | Přečteno: 2947× | KOMIX | poslední úprava: 7.2.2020 20:16

    Používáte otevřený operační systém?

    Já ano, většina z Vás určitě také. No, a pro windowsáky mám dva návody, jak zažít ten težko popsatelný pocit z otevřeného operačního systému:

    1) Budete potřebovat instalační optický disk windows a tento zázrak moderní vědy. Stačí vložit instalační médium a otevřený systém můžete mít tolikrát, kolikrát jen budete chtít :-)

    2) Dodržet postup expertů z nyní již slavné Benešovské nemocnice a otevřít systém tak, jak to zatím dokázali pouze oni. No, on nebyl otevřený ve smyslu open source software ale otevřený pro všechny návštěvníky nemocnice, včetně těch, co přijížděli po informační superdálnici, nezdržovali se v čekárnách a rovnou se hrnuli k drahým zdravotnickým přístrojům nebo k lékařským záznamům všech pacientů. Raději si ale pořiďte to pouzdro na DVDčko :-)

     

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Obrázky

    KOMIX - Operační systém, obrázek 1

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    8.2.2020 05:33 Connor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Došla šťáva nebo můza někde paří? Já myslel, že téma týdne je agitace na nájezd s pochodněma a molotovy k českému skynetu než se probudí.
    Gréta avatar 9.2.2020 19:46 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém

    si myslim že si jako loni neviděl tamtoho posledního terminátora hele :O ;D pozor vykecám děj a jestli jako nechceš přijít o překvápko tak jako dál nečti!!!!!!!!! za vidění jako stojí ale né proto žeby to jako byl supr film ;D spíš jakože navopak ale cgi efekty +- dobrý :D :D :D :D :D :D

    takže si jako normálně umřel hnedka na začátku arnie tě prásknul do zad. skynet se teďko menuje legie a je to nějaká decentralizovaná síť a hnutí odporu teďkonc vede nějaká taková divná mexická neoluddistka která uplně na začátku bojuje proti takovejm těm robotickejm rukám v mexický fabrice aby lidi jakože nepřišli o pracovní místa u pásu. si teda jako ze začátku všichni myslej že má jakože jenom posloužit budoucímu vůdci jakože děloha pro narození jenže ne. se pak ukáže že tou vůdkyní má bejt přímo vona. si myslim že to maj jako vymyšlený tak že tobě se má jakože líbit a já se do ni mam jako vcítit a chtít bejt jako vona. nóóóóóóóó nevim :D :D

    se pak oběví hodná kyborgyně z budoucnosti. uplně nahatá spadne z mostu policajti ji chtěj zbalit jako smažku tak je ztluče a vezme si jejich hadry. během děje taky občas kuli ni musí vůdkyně přepadnout lékárnu a namíchat ji tam dávku. je to taky jakoby děcko který v budoucnosti vůdkyně zachrání před chlapama co ji přepadnou v nějakým takovým mexickochánovským paneláku.

    noa pak se taky oběví novej zlej terminátor. ten novej terminátor vypadá taky jako nějakej mexikánec a je řešenej jako taková jakoby kombinace takový tý kostry co je uvnitř arnieho a toho tekutýho ze starýho druhýho dílu. několikrát se během fimečku převlíkne a skoro vždycky do nějaký uniformy a taky pořád lže a manipuluje lidma. chvilku je prorežimní policajt a chvilku pohraničník chvíli mariňák ale pořád je to to samý "zlo". dokonce tam i zabil pejska protože pejsci uměj terminátory poznat ale rači nám to jako neukázali aby nás to nepohoršilo třeba jako. co je jako dlouhý chcípání člověka s železným klackem vbřiše proti tomu když je umřen pejsek že :D :D

    se tam začnou všichni prát a jezdit autama a propíchnou břicho bráchovy tý vůdkyně takovým železným klackem a vypadá to jako fakt špatně a najednou přijede uplně stará sára connorová v těžký taktický vestě a bazukou to dotoho mexikánce našije osteoporóza neosteoporóza a všechny tři utečou. pak zistěj že sáře někdo děsně tajemnej posílá vzkazy kdy a kde se jakože otevře portál z budoucnosti a že ho jako najdou akorátže je to někde v severní americe nebo kdeto. ale naštěstí strejček budoucí vůdkyně odporu převádí lidi skrz plot na americkomexický hranici takže je taky převede ale zlej terminátor na ně pošle pohraničníky a ty je seberou. zlej terminátor se pak taky převlíkne za pohraničníka a že je tam jako zabije ale vony mu zase utečou a konečně jako najdou kdo jim posílá ty vzkazy z budoucnosti. a přectav si že to byl ten arnie ze začátku ale už uplně starej!!!!!!!! :O :O
    se prej polepšil a že je teďko z něj člověk jak strašně dlouho dělal toho infiltrátora no a že jim taky pomuže. se rozloučí s manželkou a adoptivním indiánským synem a jedou. a přijedou k podplacenýmu vojenskýmu černošskýmu důstojníkovy se kterým se sára už jako dlouho zná. černoch si přivydělává tak že rozprodává vojenský vybavení a taky drahý experimentální zbraně ato asi i uplně náhodnejm cvokům a od něj si koupěj něco na dělání EM pulzů nebo coto a žeby to jako toho zlýho terminátora mělo zabít. jenže von je zase najde a tak že ho černoch zadrží a voni naskákaj do letadla a letěj pryč a ten zlej jim tam vleze taky tak ho z toho letadla po vzoru drogovejch kartelů vyhoděj jenže von jim to letadlo rozbije takže všichni i stim letadlem spadnou na takovou přehradu kde se vodehraje finální bitka.

    s tou EMP zbraní to nějak nevýde už nevim tak vůdkyně musí kyborgyni vykuchat pajšl takovým děsně mrňavým tupým nožíkem a vyndat zní takovou vysokonapěťovou baterku falickýho tvaru a ta kyborgyně umře. no a že tu baterku jako zapíchne do toho zlýho terminátora málem se ji to nepovede ale arnie ho propleskne a pak to jako de. začnou lítat blesky arnie zlýho terminátora popadne a oba je schodí do takový díry kde se arniemu propíchne břicho takovou tyčkou děsně podobnou tý co předtim propíchla i břicho bráchovy tý vůdkyně a voba terminátory ta baterka nějak jakože roztaví. přežijou to jenom stará sára a vůdkyně. se ještě mrknou na malililinkatou kyborgyni kdy ještě jako neni kdyborgyně a vodjedou někam pryč. konec zvonec.

    co si vo tom jako myslim. vlastně ty tři ženský tvořej takovej archetyp matriarchálního řetězu babičky matky a dcery. matka se obětuje pro svou dceru a babička ji jakože předá svý vědomosti. nóóóóóóó a arnie je oldwhiteman kterej prozře a přestane bejt tyranem a ustupuje z dění a přenechá prostor novýmu světařádu pro kterej se i neváhá obětovat.
    když se arnie ve dvojce dobrovolně nechal roztavit jak jim ve trojce jakože držel ty padací dveře nebo jak ten kyborg dal johnovy svý vlastní srdíčko to bylo všecko takový dojemný ale z tohodle dílu takovej pocit nemam a trošičku jsem i fandila tomu mexikáncoj aby vyhrál :O :D :D :D

    9.2.2020 19:57 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    U třetího odstavce jsem usoudil, že mnohem lepší program na večer bude Káťa a krokodýl.
    10.2.2020 00:03 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Takže pohraničníci a odpůrci migrace z mexika jsou vlastně agenti skynetu? To zní jako další dobrota z liberální kuchyně meriky. To feministický trio už je jenom taková poleva na tom humusu. Tak aspoň že se ten starej bílej (heterosexuální) muž nakonec polepšil :=)
    HO▽ORK△ avatar 14.2.2020 21:22 HO▽ORK△ | skóre: 4 | blog: HOVORKUV_CTVERECKOVANY_SVET_DO_KAZDE_DOMACNOSTI
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém

    Ta dnešní zhýčkaná mládež :-D

    Na csfd.cz jsem napočítal hned ŠEST filmů a ještě DVA SERIÁLY. My měli maximálně tak jednoho dva Terminátory a tečka. No, a někdo se dokonce musel spokojit s tímto :-)

    15.2.2020 09:26 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Pche, Terminátor. Robot Emil byl rozjezd, a potom přišel brutální masakr: https://www.csfd.cz/film/8013-babicky-dobijejte-presne/prehled/!
    8.2.2020 10:28 ing. Čočkin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    No jo no... Doktoři jsou v IT a obecně v technických vědách totální ignoranti. Mám to doma z první ruky. Taková neuroložka vlastně ani pořádně neví, jak zhruba funguje perceptron a neuronová síť... Jejich obor je z 80% empirie. Ale jejich zkoušky bych fakt dělat nechtěl.
    A ředitel nemocnice je většinou taky bývalý doktor a tak ti ajťáci a vybavení podle toho pak vypadají.

    Myslíte, že z Gréty bude taky doktorka?
    Blaazen avatar 8.2.2020 14:13 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Koukej Čočkine, jak si vypadal za mlada :-)!
    8.2.2020 15:30 agrp
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Fuka detected prga !
    9.2.2020 10:30 ing. Čočkin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Franta Fuka is God.
    9.2.2020 10:13 ing. Čočkin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Na toto si opravdu nepamatuju, ale řekl bych, že tobě se po tom čase mladického odhodlání napravit všechny chyby nedokonalé reality nějak stýská.
    Blaazen avatar 9.2.2020 15:58 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Mně šlo o to, že toho Pavla i Čočkina v Mostu hrál Vladimír Škultéty. Nedokonalost reality lze snadno/obtížně* řešit.

    *) Nehodící se škrtněte.
    8.2.2020 20:59 Biolog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Vycházíš z velmi pravděpodobně mylného a nikdy nedokazaného předpokladu, že ten naivní ajťácký model neuronové sítě má nějakou biologickou nebo medicínskou relevanci.
    8.2.2020 23:52 Ing
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Ajťáci jsou inženýři a jim stačí, že to funguje. Důkazy nejsou až tak v praxi důležité. A i kdyby se dokázaly nějaké podmnožiny kde to nefunguje tak se to prostě hodí do tabulky výjimek a frčí se dál.
    9.2.2020 00:02 Mgr
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    JJ, zatímco biologie je hrozně exaktní věda. /s
    9.2.2020 03:59 Biolog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Poměrně ano.
    9.2.2020 04:19 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Oproti IT ani smykem. Akorát ses odkopal jako tlučhuba.
    9.2.2020 10:09 ing. Čočkin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Minimálně dává představu, jak by to mohlo být i v jednoduchých živých organismech a v praxi celkem slušně funguje.
    Pro svoje tvrzení nemáš žádný důkaz, což je pro empirické obory na některých katedrách dost typické.
    9.2.2020 15:06 Biolog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Dává představu, která nemá biologickou či medicínskou relevanci. Jinými slovy, mozek pravděpodobně funguje úplně jinak a IT poznatky jsou doktorům a biologům v tomto smeru k ničemu - ti by spíš ocenili, kdyby nemuseli data posílat letecky.
    9.2.2020 17:02 ing. Čočkin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Je to v tomto smyslu jen model a já můžu, taky bez důkazu, úplně stejně věřit, že alespoň některé základní funkce simuluje uspokojivě. Nic lepšího zatím nemáme, pokud vím.
    9.2.2020 17:26 Vse uz davno vime
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Samozrejme, ze mame. Ale dnes je u vedcu v mode vychazet z niceho a drzet se ateistickych pohadek o nahodnem vzniku zivota. Nastesti jsou i jini.
    9.2.2020 18:11 ing. Čočkin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Nad módními "progresivními" ideologiemi, které dnes ovlivňují řadu vědců nevěřícně kroutím hlavou a považuji to v některých případech za velmi nebezpečné.
    V tomto přtípadě si však myslím, že si počínají naprosto správně.
    Spletl jste si diskusi, řekl bych.
    9.2.2020 21:50 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    To je klasika. Obdobné články obvykle začínají: "Renomovaní vědci zjistili.." A pak se ukáže, že jde o vědátory, co studují jak se množí motýle. Ostatně Mengele byl taky biolog. Dělal zajímavé pokusy, leč z logiky věci zcela nesmyslné, které dokazovaly jen to, jak dalece byl mimo.
    9.2.2020 22:58 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Jasně, protože studovat množení motýlů je strašně jednoduché, neexaktní a neužitečné :))

    Nebo, že by Kapica, už věděl, jak to všechno u motýlů funguje?
    10.2.2020 08:14 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Role motýlů v přírodě je dávno jasná. A taky je dávno jasné, že jejich etologie je od té lidské na hony vzdálená.
    10.2.2020 09:29 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Pokud je jasná role motýlů tak je jasná i kvantová fyzika. Víme o tom tak stejně. Motýli jsou ekonomický velmi důležitá skupina a to jak pozitivně tak negativně - opylovači, hedvábí, škůdci. No a nakonec jsou to důležité modelové organismy v evoluční biologii, ekologii, genetice, vývojové a molekulární biologii.

    Takže si tu zase nevzdělaný bolševický primitiv Radovan plácá hubu.
    10.2.2020 09:33 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Ne, jenom překrucuješ jeho slova. Že něco není exaktní v porovnání s technickými vědami ještě neznamená, že to není potřebné, o čemž tu v deliriu plácáš ty.
    10.2.2020 10:46 -
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Povedzte Radovan, co si představujete pod takym slovom exaktní. Nějak mě nenapadá metrika, ve které by vycházelo IT exaktněji než například taková molekulární biologie nebo i klasická genetika (což je de facto čistá matematika) .
    10.2.2020 16:39 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Je to sice jiný Radovan, ale zkusím odpovědět za něj. Exaktní chápu jako měřitelné a opakovatelné. Což z exaktních věd vylučuje například náboženství a ekonomii :-D
    10.2.2020 16:45 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    a komerční IT :)
    10.2.2020 16:53  
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    A biologii, protože nikdy nepracuješ s úplně stejným motýlem ;-) Ani u buňky to neprojde.
    10.2.2020 17:16 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Ale to s exaktností nijak nesouvisí. Požadovat identitu motýlů dává asi tak stejný smysl jako požadovat identitu notebooků nebo jaderných reaktorů.

    Původní diskuse byla o neuronových sítích a mozku. Asi těžko hledat obor více připomínající šarlatánství, než AI s jejich obdobími nadšení pro nějaký koncept a následnými "AI winters", když se to ukáže jako píčovina. Biolog/lékař, který o mozku něco ví, se tomu jen shovívavě směje, zvlášť když se nějaký IT aktivista snaží naznačit, že by měl lékař studovat IT koncepty.
    10.2.2020 20:39 Batcow
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Nahodou ekonomika je exaktni jak remen, si vem chystanou dan z piva, na jeji pochopeni potrebujes vedecky titul z ekonomky.
    15.2.2020 12:51 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Blaazen avatar 15.2.2020 18:13 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Úplný zázrak !
    9.2.2020 18:13 -
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Model, který nic nevysvětluje, je k hovnu.
    Gréta avatar 9.2.2020 19:25 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém

    jóóóó jednou na školním vejletě jsem si s jednim klukem hrála na doktorku. jsem teda vubec nechtěla ale von pořát vo tom mlel a mlel a mlel a nedal pokoj tak sem řekla že teda jakože jo. chvilku ho to asi fakt jako bavilo lehnul si na břicho do trávy a nechal si blbec dokonce stáhnout trenýrky. z kapsy jsem vytáhla takovou supr iněkci zakřičela "přiletí čelička!!!!!!" se rozmáchla a zapíchla mu ji do zadku celou jehlou :O :D kluk strašně zařval rozbulel se a hnedka ten srábek běžel za dozorem žalovat!!!!!! učitelky z toho byly uplně zoufalý chvilku mu ji chtěly ze zadku vytáhnout a pak zase že ne že to musí udělat doktor ato vopravdickej a já ať se ani nepřibližuju a policajti si to musej vyfotit a že se zavolá televize nova. a kdeže jsem tamtu iněkci vzala a co bylo jako uvnitř. tak jsem jim popravdě řekla že v parku pod lavičkou a voda z louže :D :D

    hrát si na doktoru se moc nevyplácí. sem celý příští pololetí musela chodit za školním psychologem na hodinový sezení a vodpovídat mu na divný sprostý srandovní otázky a vono jako furt dělat že ste normální je celkem fuška. no a ten chudák kluk asi měsíc pajdal a měl vopuchlej zadek ale taky sem slyšela že prej vod tý doby nesundává kalhoty ani když de na tělák a ani když musí na záchod a prej mu jeho mamka dává nějakou takovou jakože plínu :O :O :D :D

    si ale jako myslim že zato zase tak moc nemůžu. nikdo ho přece nenutil hrát si na doktorku ne??

    11.2.2020 10:12 Ondřej J | skóre: 3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Taky mám v rodině mladou doktorku, něco mále přes 30 let a počítač s emailem používá pouze z donucení, kdyby jí v práci řekli, že přejdou na ppaírovou kartotéku a psací stroje, rozhodně by to uvítala...
    12.2.2020 19:33 Doktor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    No, problém je v tom, že z hlediska uživatele ve spoustě věcí nepřináší počítač zásadní výhodu (což v medicíně typicky znamená urychlení práce). Psací stroj je bezva, akorát člověk musí dávat bacha na překlepy, na rozdíl od psaní rukou je to navíc docela čitelný :-D Doba komunikace se SÚKLem při vystavení e-receptu je delší, než naškrábání receptu rukou a to nemluvíme o zbytku procesu tvorby receptu. O e-neschopence nehovoře, dřív to připravila sestra a doktor jenom podhrábnul. Já bych všechny ty e-nesmysly zakázal ...

    A je to taky o tom, že většinu nemocničních systémů nenapsali doktoři pro doktory, ale ajťáci. Mimochodem, víte, že LXDE napsal doktor-revmatolog ? ;-)
    21.2.2020 10:08 Ondřej J | skóre: 3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    jj, je mi to jasné. navíc medicína je pro lidi, kteří se umějí dobře učit, jsou často hodně kompatibilní se zastaralým českým vzdělávacím systémem, takže analogový způsob (krásné sešity, podtrhávaání sedmi různými zvýrazňovači, nalepovací papírky apod.) je u nich dost často preferovaný přirozeně. Kdyby bylo školství víc digitální, tak by i premianti byli víc digitální a možná by to nebyli ti samí lidé.
    9.2.2020 18:26 Onanym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Inu, klasika: Dávej pozor, co si přeješ, protože by se ti to mohlo vyplnit.
    Gréta avatar 10.2.2020 23:40 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém

    žaneta zhrdobčela!!!!!!!!! :O :O :O :O hele :O :D

    11.2.2020 09:56 Hrdobec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Operační systém
    Toz nekdo musi nesti mou pochoden osviceni dal :-D
    xkucf03 avatar 14.2.2020 11:17 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše KLDR

    Aspoň někde mají pořádek a spravedlnost tam funguje rychle:

    Funkcionář však navzdory karanténě navštívil veřejné lázně. Hned poté byl zatčen a zastřelen, uvedl deník. Další funkcionář, údajně člen severokorejské tajné služby, který také navštívil Čínu a pokusil se to utajit, byl poslán do pracovního tábora.

    KLDR :-)

    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    Blaazen avatar 14.2.2020 13:35 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KLDR
    Takže další oběť koronaviru mimo Čínu :-).
    Gréta avatar 14.2.2020 16:51 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KLDR

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.