abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 05:11 | Komunita

    #HACKUJBRNO 2024, byly zveřejněny výsledky a výstupy hackathonu města Brna nad otevřenými městskými daty, který se konal 13. a 14. dubna 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:55 | IT novinky

    Společnost Volla Systeme stojící za telefony Volla spustila na Kickstarteru kampaň na podporu tabletu Volla Tablet s Volla OS nebo Ubuntu Touch.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 17:44 | IT novinky

    Společnost Boston Dynamics oznámila, že humanoidní hydraulický robot HD Atlas šel do důchodu (YouTube). Nastupuje nová vylepšená elektrická varianta (YouTube).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 15:11 | Nová verze

    Desktopové prostředí LXQt (Lightweight Qt Desktop Environment, Wikipedie) vzniklé sloučením projektů Razor-qt a LXDE bylo vydáno ve verzi 2.0.0. Přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 14:22 | IT novinky

    Nejvyšší soud podpořil novináře Českého rozhlasu. Nařídil otevřít spor o uchovávání údajů o komunikaci (data retention). Uvedl, že stát odpovídá za porušení práva EU, pokud neprovede řádnou transpozici příslušné směrnice do vnitrostátního práva.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 05:33 | Zajímavý článek

    Minulý týden proběhl u CZ.NIC veřejný test aukcí domén. Včera bylo publikováno vyhodnocení a hlavní výstupy tohoto testu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 22
    včera 04:44 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 3.5.0 svobodné implementace protokolu RDP (Remote Desktop Protocol) a RDP klienta FreeRDP. Přehled novinek v ChangeLogu. Opraveno bylo 6 bezpečnostních chyb (CVE-2024-32039, CVE-2024-32040, CVE-2024-32041, CVE-2024-32458, CVE-2024-32459 a CVE-2024-32460).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    Google Chrome 124 byl prohlášen za stabilní. Nejnovější stabilní verze 124.0.6367.60 přináší řadu oprav a vylepšení (YouTube). Podrobný přehled v poznámkách k vydání. Opraveno bylo 22 bezpečnostních chyb. Vylepšeny byly také nástroje pro vývojáře.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 02:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 9.3 z Debianu vycházející linuxové distribuce DietPi pro (nejenom) jednodeskové počítače. Přehled novinek v poznámkách k vydání. Novinkou je vlastní repozitář DietPi APT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    16.4. 18:44 | Nová verze

    Byl vydán Mozilla Firefox 125.0.1, první verze z nové řady 125. Přehled novinek v poznámkách k vydání, poznámkách k vydání pro firmy a na stránce věnované vývojářům. Vypíchnout lze podporu kodeku AV1 v Encrypted Media Extensions (EME). Řešeny jsou rovněž bezpečnostní chyby. Nový Firefox 125.0.1 je již k dispozici také na Flathubu a Snapcraftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (66%)
     (11%)
     (2%)
     (21%)
    Celkem 518 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník


    Vložit další komentář
    Heron avatar 2.7.2006 16:14 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!

    Mno kdyby byla ČSSD při smyslech, tak tu koalici podpoří.

    A Jiří Paroubek? Ten se sice chová odpudivě pro intelektuály, ale povolební divadýlko, které rozehrává, je možná zadostiučiněním pro jeho voliče, kteří mohou být zklamaní z porážky a kteří si rozhodně nepřáli vládu pod taktovkou ODS. Paroubek se po těchto volbách neschovává, a když ho ostatní, jak novináři, tak politici, napadají, že nehodlá přijmout porážku, je to především signál pro jeho voliče, že se nevzdává. Na čemž může jen vydělat, ať situace dopadne jakkoliv.

    Jo, tohodle se nejvíc bojím. Zrovna dneska jsem o tom přemýšlel. Co vede lidi k tomu, že věří nějakému populistovi, místo odborníkovi? Jak už jsem psal dřív, Paroubek je diktátorský typ člověka, mu by vyhovovalo vládnout někde v Bělorusku nebo Severní Korei.

    2.7.2006 16:32 xkesh | skóre: 46 | blog: eXtempore
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Mno kdyby byla ČSSD při smyslech, tak tu koalici podpoří.
    Díky fenoménu komunistů v parlamentu, kteří snižují faktický počet mandátů na 174, nemusejí socialisti vůbec pospíchat. Nechají prostě Topolánka vydusit ve vlastní šťávě a vůbec nic tím neztratí. Topolánek prostě nemá, kde by jinde ten 1 hlas navíc vzal... takže bude muset přijít s prosíkem (on anebo někdo druhý) tak jako tak. Ledaže by (což je podle mě možná smysl tohoto celého cirkusu) byl nucen vejít do dějin jako ten, který učinil komunisty normální politickou stranou...
    Co vede lidi k tomu, že věří nějakému populistovi, místo odborníkovi?
    Myslíš teď Paroubka nebo Topolánka? Předseda ODS toho zatím kromě populismu také moc nepředvedl...
    Heron avatar 2.7.2006 17:01 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!

    Jo, komunisti v parlamentu trochu mění situaci, ústavní většina zůstává, ale poslanců v parlamentu je prakticky 174 (pokud nějakého kreténa nenapadne s nimi jít do vlády).

    Myslíš teď Paroubka nebo Topolánka?

    To jsem myslel spíš obecně. Ale co se týče politiků, tak největším demagogem a populistou je Paroubek to je snad bez pochyb.

    2.7.2006 16:16 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Doufám, že to je jen mimořádný výstřelek a ne počátek další vlny politických komentářů…
    2.7.2006 16:32 xkesh | skóre: 46 | blog: eXtempore
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Doufám, že to je jen mimořádný výstřelek a ne počátek další vlny politických komentářů…
    Naděje umírá poslední... prej :P
    2.7.2006 18:08 HS | skóre: 12
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Topolanek perzonalni problemy vyresil stejne mizerne jako jeho predchudci a umeni diplomacie take nepobral. Pokud se nemuze domluvit s Paroubkem, ktery dela urazeneho a jeste to vyklada za svuj uspech, tak je na miste se domluvit s Filipem, kteremu predlozi dostatecnou nabidku, aby vlada prosla a byla praceschopna, ale take aby komuniste nebyli nebezpecni. A pokud se to zelenym nelibi, tak ve vlade byt nemusi ( jejich perzonalni prinos je katastroficky , a neverim , ze by to zlepsili ). Pak by si vsichni ostatni mohli trhnout ( CSSD , zaryti antikomuniste i zeleni popripadne lidovci ), a nic by s tim nenadelali, aneb 105 : 95 mluvi jasne . Nova vlada by odstranila jisty komunikacni problem a dokazala by najit prinosy pro rozsahlejsi vrstvy obcanu, a ne jen z pozice prevahy pro sve ( pripadne ) volice.

    Jinak muj nazor na vyvoj je ten, ze Paroubek bude nadale hrat zatvrzeleho urazence, ktery prohral a neumi se s tim smirit a zacit pracovat pro sebe i ostatni a Topolanek si s tim nebude moci poradit. Situace bude v zablokovana a nelze z ni ven. Nakonec verim, ze se Topolanek riskne pozadat o duveru , kterou neziska ( 100:100 ) , a Pan Perzident poveri sestavenim vlady dalsiho, nezavisleho kandidata ( ktery je ovsem naklonen ODS ) a ten se z predchozi situace pouci a vyjedna si podporu pro vladu i jeji program. Muze vladnout sice jen 2 roky do predcastnych voleb, ale presto verim, ze ta vlada bude uspesna a dobre hodnocena a budeme ji vdecit za vyreseni hodne problemu.

    Nadruhou stranu se nejvice obavam to , co napovedela neuspesna volba predsedy nove snemovny. V koalici neni jednotna podpora ( mene hlasu pro nez ma k dispozici ) a jeden hlas navic proti nez podle doporuceni stranickych sekretariatu. Variant odkud je ta nerovnovaha vuci aritmetice ze stranickych sekretariatu je nekolik. Vyberu tu pro me nejpravdepodobnejsi. Socialni demokrate uspesne provedli svinstvo jake praktikovala KSC pred socialismem. Tedy nastrci sve lidi do jinych stran. Tam hraji dvoji hru. Verejne jedou za danou stranu se vsim vsudy, az do vzorove oddanych clenu. Takto splaji nahoru a stale ziskavaji nove , stale dulezitejsi funkce. Ovsem pokud jde do tvrdeho a lame se chleba, jednaji stejne, jako strana jejich srdce a tim uplne zvrati celou situaci krehke vetsiny. ( jako napr. Gen. Svoboda pri demisi nekomunistickym ministru v r. 1948. ) . A ted jak to souvisi se soucastnosti. CSSD nastrcila do Strany zelenych sve lidi ( nekteri se verejne netajili svymi sympatiemi k CSSD, a nekteri kandidati byli vylouceni z kandidatky i ze strany, za to ze verejne vyzyvali sve volice k voleni CSSD. ) , a jeden z nich se stal poslancem SZ. Potom vse zapada logicky zapada do sebe. Paroubek se nechce domluvit, protoze ceka na oficialni nabidku vyuzit svou sanci, take se tim vysvetluje, proc blokuje vznik poslaneckeho klubu SZ, proc tak ostre vystupuje proti lidovcum a hlavne proc se vidi jako druhy povereny na sestaveni vlady. Sice vypada jako arogantni nafoukany mocichtivec, ktery se nechce smirit s tim, ze ho lide nechteji ,ale ve skutecnosti to ma ze zakulisi pekne zajistene. CSSD se rozhodla pritlacit na ODS pri vyjednavani o podpore vlady ( sami tusi ze soucastne vedeni ODS je slabe a je lepsi kdyz je nechaji vladnout 1 obdobi, a mezitim jim budou hazet klacky pod nohy ve snemovne nez kdyby vladli a lide jim to priste dali poradne vyzrat ), a Paroubek si pocka na navrat az po pristich volbach, kdy uz bude mit stabilni vetsinu, ne jen krehkou, zavislou na kazdem hlase. Kdyby postavili sveho kandidata, uz by se jelo na ostro, tento problem by byl vyresen a uz by nemeli co vyjednavat a bylo by to vse ( vlada ) nebo nic ( opozice ), nebo by jen potvrdil silnou pozici obou taboru. Takto mohli demonstrovat jeste silneji. Bud se domluvime a bude to podle domluvy nebo se nedomluvime, obratime karty a skutecnost, ze byl v zelenych nastrcen jeden socialni demokrat, ktery byl dokonce zvolen poslancem, ktery v klicovem okamziku zradil sve volice ! Nyni z patove situace 100:100 je situace 101:99 a tudiz trumfy uz drzim ja ! A co na tom , ze koalice ziskala o 3% vice nez opozice, a proporcni system rozdal karty 100:100. A k tomu nekdo vyradne podvedl strany i volice, a odkryl karty v pravy cas a diky tomu jsme vysli z patu vytezne. Proste lidi si neco neprali, system nevyslysel vetsinu, ale podle me kresla stranam rozdelil spravedlive podle odvedene prace pred volbama, a nyni jim nejaky zradce, ktery dezeruje v nejdulezitejim klicovem okamziku zmari, a uplne zvrati vuli svobodnych obcanu.
    3.7.2006 17:39 mrzout | skóre: 11 | blog: mrzutej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Vidis to cele moc modre. Tzv. pravice volby prohrala, SZ neni pravice ani levice.

    Ja jako volic SZ doufam, ze zadny jejich poslanec neprebehne k CSSD, na druhou stranu me nijak netrapi, ze nekdo z nich ma vetsi sympatie doleva nebo doprava.

    Koalice 3 stran ziskala ve volbach vetsinu hlasu, ale za pokriveny volebni system muze predevsim ODS, tezko si zrovna ona muze ted stezovat. Radi zapominate, ze v tzv. opozicni smlouve ODS vymenila podporu CSSD u vlady za zmenu volebniho systemu.

    Paroubek podle mne take zadnou vladu nesestavi, pokud do ni neprizve komunisty. Mohl by udelat koalici s lidovci a neco komunistum slibit za duveru vlade, ale nevidim to moc realne.

    Nejpravdepodobnejsi je velka koalice, jedine co tomu brani je vzajemna dlouhodobe podporovana hysterie. Byl by to risk, kdyz polovina volicu techto stran je voli jen jako mensi zlo, aby nedejboze nevyhrala ta druha.
    Hlasuj pro zavedení OpenID na Abclinuxu!
    3.7.2006 22:24 HS | skóre: 12
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Nevidim. V prvni casti prispevku jsem popsal, jak bych vzniklou situaci vyresil ( kritika Topolanka za to, ze nevoli stejnou cestu z patu ). Ve druhe sem popsal jak podle me se dostaneme z povolebniho patu a v treti casti jsem popsal nejobavanejsi reseni povolebniho patu. Vyjadril jsem se, sice sugestivne, ale odmitam, ze podle nejake barvy.

    Zeleni muzou jit tam i tam, ale nikdy doleva s komunisty, jak sami prohlasuji. A podle me nejsou stranou, ktera by v klicove situaci zustava stranou, takze volby nezkoncily porazkou pravice, ale jejim tesnym vitezstvim v polocase a jeste musi zvladnout ten druhy, aby dosahli vitezstvi.

    Rikava se , ze na zmene volebniho systemu dojete ten, kdo ho podporoval. A nyni to vidis v praxi. ODS sebral moznost vytvorit vetsinovou ciste vladni koalici a CSSD sebral ulohu jasne opozice ( pokud by se po vyhrocenem odmitani komunistu nechteli zhodit antikomuniste z koalice ), a nyni je odsunuta do role symbolicke opozice a zaroven stinove podpory. Samo o sobe to neni tak spatne, ale po te agresivni kampani to je v jistem smyslu porazka.

    To je jasne na zaklade vysledku voleb. Koalice CSSD + KDU-CSL za podpory KSCM nepripada do uvahy, protoze lidovci odmitaji podporu komunistu, a hlavne predstavitele CSSD ( Paroubek ) a KDU-CSL ( Kalousek ) jsou ve tvrde valce, ve ktere se snazi jeden co nejvice vyzdimat toho druheho a oba jsou si toho vedomi. Krome toho tam panuje jista neduvera vuci druhemu, a neverim, ze by se obe strany pousteli do tak rizikoveho planu jako je vlada po dalsi obdobi.

    Velke koalici pripravili pohreb uz predstavitele ODS a CSSD priliz vyhrocenou volebni kampani. Vsimni si, ze Klaus se Zemanem dokazali vest ostrou kampan proti tomu druhemu, ale nevyhrocovali ji tak, aby po volbach se mohli domluvit jak spolecne dale. Pokud neco vis z politologie o volbach a chovani stran, tak kazda strana, ktera chce uspet neoslovuje sve programove sympatizanty, ale sbira i ucelne hlasy proti nekomu, vyjadrujici jisty postoj na politicke scene a zaroven nabizi jistotu dostatecne podpory na to, aby ten hlas propadl. Strucne receno, cim silnejsi strana, tim ve volbach ziska vice hlasu od nestalych volicu, tj. od tech, kteri dlouhodobe nepodporuji jednu stranu, ale vzdy se prikloni k nejake strane, kterou ve volbach podpori, a nakonec i lepsi volebni vysledek.
    3.7.2006 23:03 mrzout | skóre: 11 | blog: mrzutej
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Aha tak sorry, tu prvni cast jsem nepochopil. Jak si prisel k cislu 105 pri spolupraci ODS s komunisty?

    tzv. levice podle mne volby vyhrala: levice CSSD+KSCM 100 pravice ODS+KDU 94 zeleni 6

    Bursik tahne stranu do spoluprace s tzv. pravici, me to tak i vyhovuje. Ale nic to nemeni na tom, ze to neni ani pravice ani levice.

    S presonalnima prekazkama pro velkou koalici s tebou souhlasim. Nicmene treba Topolanka odvolaji pro neschopnost a novej sef se s Paroubkem dokaze shodnout, treba jen na jeden rok do predcasnych voleb. Proc by mela CSSD podporovat jakoukoliv vladu bez sve ucasti si neumim predstavit. A co by komuniste museli dostat za svou podporu take ne.
    Hlasuj pro zavedení OpenID na Abclinuxu!
    4.7.2006 01:04 HS | skóre: 12
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Sorry, pri vypoctech delam numericke chyby, a tentokrat jsem spatne secetl poslance spravne ( 81 + 26 ) to melo byt 107 a ne 105 jak jsem spatne uvedl .

    Ja deleni na pravici a levici nedavam vetsi vyznam, podle me je to jen prezitek a zpusob jak se lehce identifikovat podle pribuznosti. Dulezitejsi podle me je deleni stran podle mozne koalice - opozice, ktere po povolebni vyvoj hraje dulezitou roli.

    Pokud se podivas do trochu do budoucna, tak ODS mela na sve strane vyrazne trumfy ( CSSD u vlady 2 obdobi, neschopnost provest dulezite reformy ), to ze je nedokazala vyuzit je jeji problem. Kdyz by se i nyni dorvala ke vlade,krome toho, ze bude chaba a bude zaviset na kazdem hlasu, a jeste delat kompromisy, tak se tyto trumfy pro pristi volby jeste prohloubi, zatimco kdyz nechaji vladnout sve soupere, krome ziskavani na kompromisech snizi souperovy trumfy, ne-li se prestehuji na jejich stranu. V dalsich volbach ziska spokojenou vetsinu a uz nebude zavisla na jednom poslanci po mrtvici, uz ji nebudou vadit poslanci, kteri se nedostavi k hlasovani ci rebely jakymi byli poslanec Wagner ci Hojdar. Krome toho jde hlavne o tvar pred verejnosti. Kdyby Paroubek zasadne odmital jakekoliv jednani o podpore vlady, tak by byl pro verenost ten negativni, kdo pohrda jejim rozhodnutim, zatimco pri jednani o podpore a nejakeho kompromisu, obzvlaste pokud je uspesny, ako jeden z tech, ktery vyvedl zemi z patu. A hlavne, politika je otazkou kompromisu. Musis je umet udelat tak, aby prosli a zaroven aby si ziskal co nejvice. aneb my vam podporime vladu a vy nam podporite predsedu snemovy + dalsiho mistopredsedu , a chceme polovinu ze vsech predsed vyboru atd. a hlavne nam neruste nektere vyhlasky ministra ....
    2.7.2006 23:33 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    nepřekážej chlapům s guľama v chlapské práci!
    OT, ale pokud se moc nepletu, tak jako chlapa s gulama označil Topolánek v nějakém rozhovoru Gandaloviče. Vím, že se to potom přetransformovalo do podoby, že to řekl Topolánek o sobě, ale od tebe bych tohle nečekal ;-)
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    2.7.2006 23:55 xkesh | skóre: 46 | blog: eXtempore
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    OT, ale pokud se moc nepletu, tak jako chlapa s gulama označil Topolánek v nějakém rozhovoru Gandaloviče.
    Pleteš, traduje se to v souvislosti s Tošenovského kandidaturou na předsedu ODS. Což je v kontextu zápisu naprosto vedlejší.
    Vím, že se to potom přetransformovalo do podoby, že to řekl Topolánek o sobě, ale od tebe bych tohle nečekal ;-)
    Nemůžu za to, že nečteš pozorně ;)
    3.7.2006 07:33 Petr Jelínek | skóre: 17 | blog: Vyprovokovanej | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Není nad to, si hned po ránu přečíst hlubokomyslnou úvahu největšího politického znalce na tomto serveru.

    Na Tvým serveru to nikdo nečte, že to musíš cpát i sem? Před volbama jsem to chápal, musel jsi agitovat proti "modrému nebezpečí", ale teď je to tady podle mne trochu navíc.

    Toť můj názor na tento blogpost...
    Nemám rád NVidii!
    3.7.2006 08:40 xkesh | skóre: 46 | blog: eXtempore
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Před volbama jsem to chápal, musel jsi agitovat proti "modrému nebezpečí", ale teď je to tady podle mne trochu navíc.
    Když se ti to nelíbí, nelez sem a užívej si rána bez hlubokomyslných úvah. Nadpis i perex je snad dostatečně výmluvný, nemůžu za to, že se neumíš ovládat a vztek za to si pak jdeš vylít na mě... ;)

    Toť můj názor na tuto reakci...
    3.7.2006 09:09 Petr Jelínek | skóre: 17 | blog: Vyprovokovanej | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Vztek za to, že se neumím ovládat? :-D :-D A vylívat si ho na Tebe? To ne. Jen jsem napsal svůj názor. S tím nebezpečím jsi musel počítat, když jsi blog psal, ne? :-)
    Nemám rád NVidii!
    Heron avatar 3.7.2006 09:14 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!

    Vztek za to, že se neumím ovládat?

    To zavání nekonečnou smyčkou ;-)

    3.7.2006 09:28 xkesh | skóre: 46 | blog: eXtempore
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Vztek za to, že se neumím ovládat? :-D :-D A vylívat si ho na Tebe? To ne. Jen jsem napsal svůj názor. S tím nebezpečím jsi musel počítat, když jsi blog psal, ne? :-)
    Kdyby to byl názor k věci, souhlasný, nesouhlasný, odsuzující... jakýkoliv... Když je obsahem "názoru" pouze to, že bych sem něco neměl psát, vezmu si z toho pouze informaci o tvém duševním rozpoložení (po ránu) a jako takový mi přijde úplně zbytečný... asi tak jako zaklení "doprdele" ;)

    Vhodný či nevhodný obsah blogu se tu řešil snad dostkrát na to, aby si svéprávní jedinci dokázali pro ně nepřitažlivé blogposty (nebo přímo autory) odfiltrovat - buď použitím vlastního mozku nebo pro to určenými nástroji abíčka. Já to tak dělám a mohu jen doporučit ;)
    3.7.2006 10:03 Petr Jelínek | skóre: 17 | blog: Vyprovokovanej | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Jsem dalek toho říkat někomu, co má, nebo nemá dělat. A ani jsem nic, jako že by jsi sem neměl svoje politické komentáře psát, nenapsal. Mně nijak nevadí, i když mám jiné názory. Jen jsem se podivil, proč právě sem.

    A blokovat Tě zatím nebudu, protože si myslím, že kromě malilinké posedlosti panem Paroubkem a ČSSD, jsi normální člověk, se kterým se dá mluvit. Což dokazuje i tahle debata úplně mimo mísu. :-)
    Nemám rád NVidii!
    3.7.2006 11:14 xkesh | skóre: 46 | blog: eXtempore
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Paroubku, odejdi! ... oops... Podpoř nás!
    Jen jsem se podivil, proč právě sem.
    Tak pokud je to takhle, tak mně zbývá jen odpovědět: A proč ne? ;) Občas se tu vyskytnou i inteligentní komentáře, které mě inspirují k přemýšlení. To mi za tu námahu stojí (kromě samozřejmě snahy o zviditelnění se z grafomanských pohnutek :P).

    Založit nové vláknoNahoru

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.