Portál AbcLinuxu, 1. května 2025 15:20
Vstup a pivo zdarma!
To jsme se zas jednou nasmáli!
†
(šibeniční humor)
Amígo, naprosto a jenom kvůli Tobě jsem zařídila, že se uvnitř sálu... .. . .. ...u vstupu bude čekat vnadná kontrola
s alkatesteremNe, leda mně u toho vchodu nechá načůrat i na ten drugstester co maj policajtiSpokojený?
Škoda že ty fotky nevyšly ostřejší, mohl jsi dělat reklamu na limonády....to ale jenom proto, že dokážu přesvědčivě zahrát i žábu (nepivrnce)
Za vsechno muze ParoubekKdo to tvrdí? Aféry se týkají všech stran .
To víte, soudružko, babí léto je takové nostalgické období a tak se mi zželelo starého obejdy, když napsal 185-tý blog o tom jak je talentovaný umělec a nikdo tu už nediskutuje. Tak jsem přispěl malou troškou do mlýna.
Ano, o babím létě jsme asi diskutovali, vzpomínám si. Ale určitě to nebylo loni, protože vy zde děláte fanynko-mažoretku až letos. Dáváte do štrůdlu i lískový ořechy, nebo jenom vlaššský?
Tak už v tom máte dostatečně jasno?No teď už snad jo. Marcela je mažoretka, a vy jste (sou)družka Herr dochtora.
Jan vzhlédl k nebi a pragmaticky prohlásil "no jo, rozmixovaný komunisti"Já bych spíš očekával, že Herr dochtor prohlásil "Už tam brzy budu a udělám vam tam v nebi pořádek, chlapečkové"
"udělám vam tam v nebi pořádek, chlapečkové"Jak v nebi, tak i na zemi.
Marcela je přes tu přírodu, zvířátka, ekologii a esoteriku,...ženský, jestli mně chcete dostat do nějaký schýzy?!
vlaššskýtys tu narážku neviděla, co?
"no jo, rozmixovaný komunisti". Tak už v tom máte dostatečně jasno?je slepej, jak romanticky, tak politicky
...peču já, jsem přes ty přízemní starosti a opečovávání mého nejlepšího...jako pekla před tebou Markéta a Justýna? Předaly ti nějaký zaručený recepty? Aby ste na sebe plynule navazovaly tou skladbou jídelníčku.Přeci jenom prudký změny v jeho věku mu neprospívají.
štrůdl přece peču já, jsem přes ty přízemní starosti a opečovávání mého "nejlepšího a nejskromnějšího" JJ. Marcela je přes tu přírodu, zvířátka,No když berete pečení jako přízemní starost, tak té se taky určitě nevyhýbám
U Jana s romantikou nepochodím, jednou jsem se tak kochala červánky na obloze a Jan vzhlédl k nebi a pragmaticky prohlásil "no jo, rozmixovaný komunisti"Tak to je trochu smutné
Ano, o babím létě jsme asi diskutovali, vzpomínám si. Ale určitě to nebylo loni, protože vy zde děláte fanynko-mažoretku až letos. Dáváte do štrůdlu i lískový ořechy, nebo jenom vlaššský?Ach, to máte pravdu. Jsem zde od března. V den mých narozenin jsem si dala "dárek" a zaregistrovala se. Takže babím létem jsme se kochali zřejmě zjara. Jinak do štrůdlu ořechy nedávám žádné, máme raději jednodruhový. K jablkům jen pár plátků máslíčka, skořici a trošku hroznového cukru. Ještě nějaký kulinářský dotaz soudruhu?
Ještě nějaký kulinářský dotaz soudruhu?
Jo. Čím je nejlepší vymazat formu na bábovku, aby dobře vypadla? Máslem, Herou, či olejem? A kdy je ten nejlepší okamžik pro vyklopení? Za tepla, za vlažna, či za studena? To je trochu alchymie, viďte, soudružko :).
Dále by mě zajímalo, jaké společenské zřízení je asi v nebi. Když je tam takovej šéfík k budižkničemu, co se nechal akorát přibít na kříž, za 33 let si ani jednou nevrznul, nebyl v televizi a nic nesepsul, lempl jeden. Není tam náhodou komunismus?
Jo. Čím je nejlepší vymazat formu na bábovku, aby dobře vypadla?konopným máslem
Čím je nejlepší vymazat formu na bábovku, aby dobře vypadla?Ještě mě napadlo kočičí sádlo, ale nebudu vás zlobit, Amígo.
Čím je nejlepší namazat Marcelku, aby dobře vpadala ?
nová generace opalovacího krému
na věž postačí
Od Horsta.Myslíš Horsta Fuchse?
Jo. Čím je nejlepší vymazat formu na bábovku, aby dobře vypadla? Máslem, Herou, či olejem? A kdy je ten nejlepší okamžik pro vyklopení? Za tepla, za vlažna, či za studena?Soudruhu, tím, co je mastného po ruce. Máslo, sádlo. Heru nepoužívám, je umělá. A když se do toho soudruhu pustíte, nezapomeňte tu vymazanou formu vysypat pěkně moukou! Po upečení /cca 50min/ je nejlíp vyklopit ji vychladlou. I když většinou se tak dlouho čekat nevydrží.
Dále by mě zajímalo, jaké společenské zřízení je asi v nebi. Když je tam takovej šéfík k budižkničemu, co se nechal akorát přibít na kříž,...No až tam budete, tak uvidíte
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.