Portál AbcLinuxu, 1. května 2025 11:33
se zeptej ovococucníčka z čeho doma jako dělaj sněhový pusinky ;D
já to vědět nechci :D :D :D :D
pusinky z fazolí nebo cizry neni to podvod :O :O
proč ne rovnou z čočkový polívky jako :D :D
How to make meringues
sněhový pusinkysupr :D :D ale dvě hoďky a něco v troubě to je šílený si myslim!! sem slyšela že nějak kolem ani ne 80°C chcípne většina běžnejch mrňavejch breberek a bacilů co v tom muže bejt a tý teploty se musí dosáhnout v celým tom pečeným jídle. když tam uďály jakoby ty velký bobky a pekli je při těch 90°C tak to dlouho trvá než to proleze dovnitř v celý tý pusince :'( jak je ta pusinka velká tak si myslim že kdyby se jako pekla při větší teplotě a kratší době tak by jako mohla praskat na povrchu jak by tam už byla upečená a jak by se uvnitř jako ještě roztahovala ta studená hmota :'(
z pytlíku jsem vytlačila jako menší bobky než v tom videjku takže ty čísla neseděj. podobný hodnoty se opakujou ve víc receptech na netu takže to mam u sebe dobře si jako myslim ;D
jo a s tim skladováním nevim. se neskladovaly zase tak dlouho aby se to nějak stačilo projevit :D :D
sse příště budu snažit aby měl jako nějakou pointu teda ;D
daj se i bez cukru slazený medem prej ;D
se mi nelíbí jak je jakoby jenom napůl polívka a napůl kaše to je takový divný
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.