abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 18:00 | IT novinky

    DuckDuckGo AI Chat umožňuje "pokecat si" s GPT-3.5 Turbo od OpenAI nebo Claude 1.2 Instant od Anthropic. Bez vytváření účtu. Všechny chaty jsou soukromé. DuckDuckGo je neukládá ani nepoužívá k trénování modelů umělé inteligence.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 14:22 | IT novinky

    VASA-1, výzkumný projekt Microsoftu. Na vstupu stačí jediná fotka a zvukový záznam. Na výstupu je dokonalá mluvící nebo zpívající hlava. Prý si technologii nechá jenom pro sebe. Žádné demo, API nebo placená služba. Zatím.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 04:44 | Nová verze

    Nová čísla časopisů od nakladatelství Raspberry Pi: MagPi 140 (pdf) a HackSpace 77 (pdf).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 01:00 | Nová verze

    ESPHome, tj. open source systém umožňující nastavovat zařízení s čipy ESP (i dalšími) pomocí konfiguračních souborů a připojit je do domácí automatizace, například do Home Assistantu, byl vydán ve verzi 2024.4.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:11 | IT novinky Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 20:55 | Nová verze

    Neziskové průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo verzi 1.1 specifikace OpenXR (Wikipedie), tj. standardu specifikujícího přístup k platformám a zařízením pro XR, tj. platformám a zařízením pro AR (rozšířenou realitu) a VR (virtuální realitu). Do základu se z rozšíření dostalo XR_EXT_local_floor. Společnost Collabora implementuje novou verzi specifikace do platformy Monado, tj. open source implementace OpenXR.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 17:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 0.38.0 multimediálního přehrávače mpv (Wikipedie) vycházejícího z přehrávačů MPlayer a mplayer2. Přehled novinek, změn a oprav na GitHubu. Požadován je FFmpeg 4.4 nebo novější a také libplacebo 6.338.2 nebo novější.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    včera 17:11 | Nová verze

    ClamAV (Wikipedie), tj. multiplatformní antivirový engine s otevřeným zdrojovým kódem pro detekci trojských koní, virů, malwaru a dalších škodlivých hrozeb, byl vydán ve verzích 1.3.1, 1.2.3 a 1.0.6. Ve verzi 1.3.1 je mimo jiné řešena bezpečnostní chyba CVE-2024-20380.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 12:11 | IT novinky

    Digitální a informační agentura (DIA) oznámila (PDF, X a Facebook), že mobilní aplikace Portál občana je ode dneška oficiálně venku.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    včera 05:11 | Komunita

    #HACKUJBRNO 2024, byly zveřejněny výsledky a výstupy hackathonu města Brna nad otevřenými městskými daty, který se konal 13. a 14. dubna 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    KDE Plasma 6
     (68%)
     (10%)
     (2%)
     (20%)
    Celkem 564 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Pravda o ženách

    26.5.2015 17:07 | Přečteno: 4206× | kecy

    Našel jsem celkem zajímavý text o ženách a jen tak jsem si udělal takový hodně volný překlad. Nevím co s tím, tak to házím sem.

    Orig. text je odsud.



    Než jsem porozuměl ženám, nebyl jsem sexista. Bývaly to doby, kdy jsem byl velký ignorant.

    Odrostl jsem na animáčích od Disneyho, věřil jsem na romantiku, na "pravá láska zdolá vše" apod. Chtěl jsem najít ženu, která by mi mohla být rovná - moje partnerka. Věřil jsem, že najdu pravou lásku a budem si oddaní na vždy. Víte, jako v manželských slibech "v dobrém i ve zlém, v nemoci i ve zdraví, v bohatství i v chudobě" atd. A věřil jsem, že ženy chtějí v podstatě to samé. Teď rozumím, že toto bylo možné jen tehdy, kdy společnost byla strukturovaná tak, aby to vynucovala. Nyní, když jsou ženy "osvobozené" (a tudíž ponechány na milost svým vlastním emocím a svým základním instiktům), to již povětšinou v dnešní společnosti není možné. Viktoriánská společnost nebo mnoho arabských společností jsou příklady toho, jak naše společnost byla strukturovaná tak, aby zachovala ženy co nejvěrnější.

    Rád bych podotknul, že nejsem misogyn... Miluji ženy. Ale JSEM sexista, v tom smyslu, že věřím, že ženy se od mužů hodně liší a dle standartů, které drží muži pro jiné muže, jsou ženy také podřadné.

    Musím být zahořklý ztroskotanec, co? Ve skutečnosti jsem se ženami mnohem úspěšnější než většina mužů v tomto městě. V mém životě jsem spal s přes 200 žen. Právě teď spím s pěti různými ženami. Všechny jsou normální, fyzicky i psychicky zdravé, hezké (8+ na šukmetru) profesionální ženy. (Přinejmenším tak normální a zdravé jak mohou ženy být - většina žen má problémy.) Ale to není vše. Mohu vyrazit ven jakýkoli den v týdnu svést nějakou ženu. Mohu ji svést před všemi jejími přáteli (s 80% úspěšností na každý pokus). Ženy mi vstrčí jejich tel. číslo, když si jejich kluk odskočí na záchod. Mohu k ženám mluvit na ulici nebo v sámošce a během 30 minut s němi obvykle mohu mít sex přímo tam v mém autě nebo je zavést ke mně domů. Pokud si musím domluvit číslo a schůzku na jiný den (za předpokladu, že to myslí vážně), ošukám ji ten další den.

    Dovolte mi teď podotknout, že můj zavedený postup se ani v nejmenším nemění pokud je single, nebo pokud má přítele nebo manžela. Jen provedu mou běžnou rutinu a omrdám ji. Někdy vytáhne, že má přítele, aby se necítila vina, když ji omrdám, protože teď je to "moje vina". Někdy to přede mnou skrývá dokud ji neomrdám a potom se přizná. Nemohu vám říct kolikrát už jsem ležel vedle nějaké baby celý propocený, protože jsem právě skončil se stříkáním semena všude přes její obličej, do její pusy nebo na její záda, a znenadání jí zazvoní telefon a ona tam začne svému muži vyprávět nějaké nesmyslné historky. Toto je BEZ JAKÉHOKOLI POCITU VINY!!! Ty nejsladší nejvíce nevinné dívky, které jste kdy spatřili, budou podvádět bez otálení. Ta jedna věc, které si většina mužů cení nejvíce - oddanost, se u žen prostě nevyskytuje. Ženy nemyslí v otázkách cti, ženy neříkají "jsme slovem zavázány", ženy jsou v podstatě řízeny emocemi. Když to cítí, tak to udělají. Sami sobě si to zdůvodní později. Nic není pro ženy významnější nebo závažnější než (za 1.) to, jak se cítí, a než (za 2.) naučit se o svých vlastních vnitřních pochodech a zažít emocionální realizaci. To je to, proč ženy milují astrologii, romantické dojáky, telenovely, stupidní kvízy, ve kterých by se o sobě něco měli dozvědět, atd.

    Musím opravdu dobře vypadat, co? NE. Můj vzhled je mezní. Jsem možná nějaká 7. Necvičím (přesto nejsem tlustý nebo něco). Ve skutečnosti jsem neměl žádný úspěch se ženami až do mých brzkých 20. To bylo, když jsem se rozhodl hodně chodit ven a započal jsem se snahou si zašukat... Byl jsem ochotný čelit odmítnutím stokrát za noc a dělat to znova a znova, zkoušet všechno dokud se nezadaří. Moje ego jsem kompletně odsunul stranou. Prvních pár měsíců jsem si nezašukal vůbec. Potom příležitostně. Potom celkem často. Potom stále! Teď jsem v mých raných 30 a jsem v podstatě sexualní bůh. Když jsem byl na střední škole, tak bych nebyl věřil, že je něco takového možné. JEDINÝ faktor, který rozhodoval, jestli by žena podváděla, byla úroveň mých vlastních dovedností. Když byly moje zkušenosti mizerné, ženy na mě sraly. (Každý ví, jak si ženy myslí, že ve společenských situacích mají právo být drzé kurvy... Ve skutečnosti tomuto chování teď rozumím a cením si ho.) Ale jednou, jak moje dovednosti dosáhly dobré úrovně, jsem mohl omrdat kdekoho manželku nebo přítelkyni. A mnohokrát jsem ani nevěděl, že někoho mají, dokud jsem je neomrdal.

    Hele, neříkám, že jsou muži dokonalí nebo cokoli. Vůbec ne. Já jen říkám, strávil jsem hodně času studováním žen a interakcí s nimi a vím, jaké jsou. Popravdě mě někdy sere, že to vím. Někdy si přeji vzít si modrou pilulku a nikdy nelozit do té králičí nory, protože zde opravdu není cesty zpět. Nechtěl jsem věřit těmto věcem... Ale jak bych se teď mohl ještě někdy oženit? Jak bych ještě někdy mohl být ten hlupák, který za vše platí a šťastně prochází životem bez starostí o jeho ženu, protože jí věří? Hele, nechali byste psa osamotě se steakem? Nemůžete nenávidět psa za to, že dělá, co je pro něj přirozené. Nemůžete věřit psovi, ALE můžete věřit psovi to, že JE pes. Někteří muži jsou nevěrní... Ale já bych nemohl *nikdy* věřit ženě, že bude věrná. Někteří muži jsou špatní prezidenti... Ale já bych nemohl *nikdy* volit ženu za prezidentku. Jen ztěží mohu od ženy čekat, že bude pokládat své vlastní sliby za důležitější nebo závažnější než její emoce, které v danou chvíli cítí. Zdůvodní si to později.

    Je tu zajímavý fakt. Veděli jste, že průměrná 22ti letá žena má DVAKRÁT více sexu než průměrný 22ti letý muž? Můžete se ptát, jak je to možné? Pokud má žena sex, neznamená to, že muž má zároveň také sex? Tedy, neměli by muži mít stejně sexu jako ženy? NE... Protože většina mužu si stěží zašuká, nebo když už, tak jen proto, že se jim "zaštěstilo". Ale malá skupina mužů šuká POŘÁD a šuká HODNĚ, HODNĚ žen! Je to evoluce při činu. Ženy následují jejich emoce a to je vede k tomu spát s mužemi jako jsem já (kteří ví, jak ovládat ženské emoce). Ženy chtějí špičkové muže... A tak špičkoví muži mrdají hodně žen. To je pravda - sexualní revoluce, feminismus apod. vyústili v návrat do harémů. Ženy, na milosti jejich vlastních emocí, se dobrovolně přihlašují do dnešního ekvivalentu harému. Štěstí pro mě!! Heh.

    Můžete říct "Ale... Ale... Jsem tak milý! Jsem tak milý kluk!" Hádej co? Je to jako tlustá baba, co říká "Ale já jsem tak chytrá!" Jako kdyby tyto věci měli cokoli na světě společného se sexuální přitažlivostí!

    Dám sem pár tipů pro ty nebohé naivní chlapce, kteří neustále chatují online snažíc se zašukat si a kteří utrácí stovky/tisíce dolarů za všechny ty děvky venku aniž by něco hráli. (Vy kurvy dobře víte, co děláte, a já jsem nachystaný na vaši hru!)

    Pokud budete dělat věci takto, po pár měsících praxe si ZAŠUKÁTE jako rockové hvězdy. Ti týpci, kteří šukají, jsou ti, kteří vědí, co dělají, protože praktikovali na spoustě žen. Ironicky, ženy jsou nejvíce přitahovány k mužům, kteří je s největší pravděpodobností omrdají a potom jim dají košem - protože to jsou přesně ti muži, kteří mají spoustu jinách možností, protože praktikovali na spoustě žen. To je to, proč vždy slyšíte ženy nadávat na muže, jací to jsou kreténi, kterým jde jen o sex - protože to jsou ti muži, které chtějí.

    Ženy mají sklony se umoudřit, když jim je ke 30, a začnou hledat hodného slabošského beta samce, se kterým se mohou usadit a který jim bude platit za všechny jejich sračky. Jak stárnou, budou čím dál víc a víc zoufale hledat takového muže. Jakmile ho najdou, budou ho podvádět se vzrušujícím, zábavných chlapíkem jako jsem já. (Ale kdo chce šukat staré ženské v jejich 30? To je to, proč existují beta samci! Heh)

    Hej, neviňte mě - Neudělal jsem věci takovými, jaké jsou. Jsem prostě jen týpek, který si chtěl zamrdat. A zamrdal :-)

    Unknown

           

    Hodnocení: 41 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    26.5.2015 20:51 pekelnik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    hmm. pokud je to pravda, co te motivovalo sepisovat takovej esej? mohl jsi misto toho paradne sukat.
    26.5.2015 20:55 pekelnik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Dale v minulem blogspotu zminujes, jak je skvele si zajit do bordelu a zfetovat se. Proc by takovy alfa samec, ktery muze mit na kterou si ukaze si platil za sex?
    Bystroushaak avatar 26.5.2015 21:02 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Co třeba přečíst i začátek:
    Našel jsem celkem zajímavý text o ženách a jen tak jsem si udělal takový hodně volný překlad. Nevím co s tím, tak to házím sem.
    26.5.2015 21:02 Altruizta | blog: zezhulena
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    nikde netvrdim, ze jsem takovy alfasamec. bordely jsou fajn ;)
    neptejte se.
    27.5.2015 22:56 yolo_forever
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Ak mozem poradit, lepsie ako bordely su privaty, ale najlepsie su amaterky na vlastnom byte. Naposledy ked som mal amaterku tak miesto obligatnej fajky hned zacala robit deep throat.
    27.5.2015 22:55 yolo_forever
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Vyhoda sexu za peniaze je ze ta to nestoji ziadnu namahu a hned mozes ist na vec. prechadazaju sa okolo teba obnazene dievcata a ty si vyberies ktoru chces zoberies na izbu a mozes si s nou uzivat orgie alebo si ich mozes zobrat aj viac. Mozes trtkat mlade krasne vysoke stihle samicky, castokrat vysokoskolacky (najpopularnejsia skola medzi kurvami je pravo). Ja som 2x v bordeli pretiahol 5 zien za noc a 1x 4 teraz chcem prekonat rekord a pretiahnut 10 zien / noc. Ako sa hovori s jedlom rastie chut.
    28.5.2015 10:27 pekelnik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Hm to ja to mam zas presne naopak. V bordelu mi to vubec nebavi.

    a/ pokud nejsi hazarder, tak musis jedine se sprckou a to proste neni ono

    b/ vetsinou to ty devky nebavi, snazi se te podelat o cas

    c/ spoustu praktik nedelaj nebo jen za tucnej priplatek

    5 zen za noc povidas? Trochu prehanis ne? Vzhledem k tomu, ze v bordelu se neplati za vstup, ale za kazdou holku zvlast cca 1tis/h, tos tam nechal 5tis jo? Docela neekonomickej pristup, lepsi vzit jednu a za tu hodku z ni vytezit max.
    kyknos avatar 28.5.2015 10:43 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    a pritom vysokoskolske koleje jsou skoro zadarmo :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    28.5.2015 23:57 yolo_forever
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Velakrat je sex "zadarmo" drahsi ako sex za peniaze minuly piatok som si doviedol domov dievca z diskoteky (channels), ale predtym som este rozhadzal okolo 150€ na chlast a zato som uz mohol mat 2 stetky. Ale ajtak stalo to zato vyhoda dievcata zadarmo je ze ta chce a necha sa viest a ked je opita dovoli viac a castokrat ide bez kondomu.
    kyknos avatar 29.5.2015 00:20 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    bez kondomu s zenskou, co jde opila s chlapem s diskoteky, ktereho nezna? ty jsi dobrej sebevrah :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    kyknos avatar 29.5.2015 00:21 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    a na vysokoskolskych kolejich ani nikde jinde, kde jsou normalni holky, nemusis utracet 150 jumacu za chlast
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    Fluttershy, yay! avatar 29.5.2015 01:36 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Něco mi to připomíná (zvlášť finální část). (´・ω・`)
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    28.5.2015 23:43 yolo_forewer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Keby len 5000 (200 € za vecer miniem bezne) najviac som minul 900€ / vecer. Na slovensku mame vyssie ceny ako v cz (slovenky su vacsie zlatokopky). v BA stoji stetka od 70 na hodinu vyssie.. v koloseu (bytovka kde je 12 luxusnych privatov 60 - 80€) a v lepsich bordeloch (Royal, Babylon) aj 120 na hodinu. A potom sa daju najst amaterky cez internet alebo po znamosti tam su ceny rozne (50 - 200) a luxusne kurvy od 100 do 400.
    kyknos avatar 29.5.2015 00:25 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    nejak tomu nerozumim, neumis sbalit normalni holku, nebo nevis jak utratit penize smysluplne?
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    Dalibor Smolík avatar 29.5.2015 09:30 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Až ji sbalí, bude jí dávat výplatu celou. :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.5.2015 17:28 yolo_forever
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Umim ale nie som v baleni az tak dobry, aby bol uspokojeny moj sexualny apetit (za posledny rok som mal vyse 100 zien, tento mesiac 11) toto by som asi beznymi namotavackami nezvladol. Mozno nie som vhodny adept na vztah, neviem ci by som po tom vsetkom dokazal byt verny jednej zene. A okrem toho sulozit tu istu zenu stale dookola ma nebavi, drzim sa hesla 3x a dost.
    29.5.2015 17:59 R
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Tak to ta lutujem...
    Agent avatar 31.5.2015 14:26 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Kurva je žena, která narozdíl od manželky, poskytne mnoho za relativně málo peněz.
    Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
    kyknos avatar 29.5.2015 18:53 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Nechapu, IMHO je lepsi sex s partnerkou, kterou dobre znas
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    29.5.2015 21:06 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    to nemůžeš říct dokud jsi šukal jenom s jednou. Variabilita je přínosná, každé masíčko chlapa omrzí, to jsou poznatky evoluční psychologie. My pravý chlapi šíříme svoje semeno dál do světa. Subinky jako ty hynou.
    Fluttershy, yay! avatar 29.5.2015 21:38 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Miriam
    My pravý chlapi

    Tak se rozhodni.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    29.5.2015 21:43 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    nemůžu být oboje?
    Fluttershy, yay! avatar 29.5.2015 21:48 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Pokud je jedno z toho „pravý chlap“, nemůžeš.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    29.5.2015 22:17 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    slyšel jsi tu řeckou legendu o lidech, co měli dvě pohlaví? Pravý chlap může mít péro i se jmenovat miriam a mít festovní kozy. BTW: koukni na můj nejnovější blog, odkaz na porno a nikdo ho nesmáznul ani mi nedal ban, kam až musí tyhle provokace zajít? Je jen otázkou času, kdy sem někdo nahraja dětské porno
    AsciiWolf avatar 31.5.2015 16:05 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Předpokládám, že pohlavních nemocí máš podobný počet. ;-)
    Bystroushaak avatar 31.5.2015 16:12 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Pohlavní nemoci jsou jako pokemoni - všechny chytit máš.
    Agent avatar 26.5.2015 21:06 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Trošku to připomíná Zpovědku. http://zpovedka.cz/zenske_0.htm A taky neni marný si přečíst něco od Plzáka.
    Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
    Bystroushaak avatar 26.5.2015 21:47 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Zpovědka byla fajn, než jí skryl za paywall. Občase se zamýšlím, jestli si tam to členství nekoupit, ale zas tak velký fun factor to nemělo.
    xxx avatar 27.5.2015 00:20 xxx | skóre: 42 | blog: Na Kafíčko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Ja teda nevim, ale prekvapuje mne, ze zrovna ty Bystroushaaku, mas potrebu si kupovat clenstvi v klubu zhrzelych ajtaku. Zpovedka mela fun factor akorat tak do doby, nez ctenari doslo, ze to fakt myslej vazne.
    Please rise for the Futurama theme song.
    Bystroushaak avatar 27.5.2015 01:02 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Ja teda nevim, ale prekvapuje mne, ze zrovna ty Bystroushaaku, mas potrebu si kupovat clenstvi v klubu zhrzelych ajtaku.
    Mě zas překvapuje, že někoho na mě něco překvapuje. Nehledě tedy na to, že tu potřebu nemám, což je tak nějak pointa mého komentáře.
    Zpovedka mela fun factor akorat tak do doby, nez ctenari doslo, ze to fakt myslej vazne.
    Proč jsem to četl? Protože autor umí poutavě psát. Taky je to docela inteligentní člověk a svérázná osobnost. I když je často z mého pohledu mimo, nic to nemění na tom, že se umí dobře zamyslet a převést to na text. Stejně jako Dfense to nečtu primárně kvůli tomu o čem píše, což mě často vůbec nezajímá, ale jak to píše. Příjemný bonus je, že občas se tam dozvím něco, co bych jinak vůbec nepotkal, jako třeba ty informace o bordelech v Praze.
    Agent avatar 27.5.2015 22:03 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Nedávno se tam objevil odkaz na tyto stránky které jsem neznal: Pokusy na lidech a společnosti

    Jinak je to tam v podstatě stejné. Jeden příklad textu odtud, i když toto je asi odněkud zkopírováno, ale tak nějak to tam zapadá a proto to tam asi dal:

    Začínám už trochu jako jeden můj kamarád nesnášet ty rozjuchané debily a krávy na ulici, co vůbec nechápou, v jakých jsme všichni sračkách a mají POCIT, že je nejlépe, jak kdy bylo, protože jim to řekli ve škole a v tv.

    A všichni jsou od rána do noci v nějaké iluzorní obecně zcela nepotřebné "práci", kde žádnou práci nikdo z nich reálně nedělá, veškerá činnost je postradatelná nebo kontraproduktivní a je to celé jedna potěmkinova vesnice.

    A všichni si hrají na nějaké lásky a vztahy a děti, když nikomu reálně vztah nevydrží víc než pár let a točí se to pořád dokola. A všichni mají pocit, že je má někdo rád, když reálně je nemá rád vůbec nikdo, každý se na ně vysere, každá je vždy opustí a každý kdo jim to řekl, tak je vymění za pár kaček nebo si z nich vděčně ukousne flák masa, až nebude co žrát.

    A všichni tihle sluníčkoví kreténi a krávy někde někomu dluží, žijí v podnájmu, mají hypotéku, z práce je mohou kdykoliv vyhodit, žijí závislí na nějaké droze a kdo nemá za sebou silnou rodinu co mu pomůže, tak je poloviční bezdomovec nebo odepsaná fetka a jen se to odkládá.

    A během ukazování své spokojenosti překračují napůl mrtvoly bezdomovců, co byli kdysi jako oni a opovrhují jimi nebo na ně ještě útočí, když zítra mohou být na jejich místě.

    A za dveřmi čeká válka západní Evropy s Ruskem a všichni tihle mladí sluníčkové jsou dle nového branného zákona určeni do první linie a s jejich návratem se nepočítá. A protože ženy milují feminismus, tak v rámci rovnoprávnosti se dle zákona nazývají vojákyně a půjdou se dobrovolně povinně nechat zastřelit taky.

    V takovém stavu věcí se může na ulici usmívat jen naprostý nesvéprávný retard patřící do blázince.

    Já sám nevím, jestli je lepší být rozumný člověk, všechno to chápat a nemoct si užívat legalizovaný koncentrák, nebo být vysmátý debil, užít si těch pár let chovného dobytka před porážkou co to jde a pak být v šoku, co to je za hrůzu.

    Každopádně, slušný, rozumný člověk je v současné době na jiné planetě, než by měl být.
    Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
    Agent avatar 27.5.2015 23:03 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Načež se rozjela debata na téma Mašínů, kdy jeden diskutující o nich prohlásil, že jsou svým způsobem hrdinové tím, jak se probili na západ (ale za to co dělali tady je nijak neobdivuje), načež další o nich prohlásil, že to byli podobní hrdinové jako on, když se kdysi na vojně na střelbách jako technická obsluha ještě s dalšími zašíval v gazíku u lesíka, chlastali lahváče a neuvědomili si, že se omylem připletli do místa kam mířili houfnice. "Oni jen utíkali před přesilou a místo o blátu ve slipech hovoří o boji."

    ...ozvalo zahvízdání se snižujícím se kmitočtem a už jsme ji tam měli. Spadla asi padesát metrů od nás a my jsme zdrhali možná líp než Mašíni úplně hluší do auta a věnovali se asi deset minut autorevue. Nikdy jindy jsem pak na vojně i v napjatých situacích už neviděl, aby někde vojáci nechali dvě basy nevypitých piv. Když jsme se asi za hodinu pro ně chtěli vrátit, bylo na místě kolem několik metrových děr, dokonale na třísky rozmlácený metr lesního dřeva, sklo a plast rozházeno v okolí. Opozdit se o pět minut, tak jsme skončili stejně. Tento celoživotní adrenalinový zážitek však beru spíš jako svou mladickou blbost než hrdinství, ale rád ho vyprávím...
    Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
    28.5.2015 07:47 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Ibaže tí chlapci, čo vyvádzali na vojenčine hlúposti, nemali v pláne lúpiť a vraždiť, kto im príde do cesty pri svojom "hrdinskom" prebíjní sa na vysnený Západ...V tom sa Mašínovci podobali na banderovcov, cieľ svätí prostriedky... nemožno ich, bohužiaľ, brať ani ako partizánov na územiach okupovaných nacistami, nebojovali proti okupačnej armáde, ktorá obsadila násilne cudzie krajiny a páchala spolu so svojimi elitnými jednotkami, okrem toho, že popravovala politických odporcov a zavierala milióny ľudí do ghet a koncentrákov, genocídu z rasových dôvodov v mene ovládnutia sveta nadčlovekom.

    Peventívne voč námietke, že aj partizáni (napr. na území UA, alebo aj Slovenska) sa dopäúšťali zločinov- napr. špeciálne tí, vedení ukrajinskými a ruskými politrukmi majú na svedomí falošné obvinenia zo zrady a popravy iných partizánov, najmä židovského pôvodu... Ale to nebola vec "centrálneho plánovania" - to boli činy jednotlivých tupých chrapúňov, ktorí dostali do rúk moc. A neboli to, i keď z hľadiska vtedy platných zvrátených zákonov boli, "obyčajní teroristi", pretože boli súčasťou boja za oslobodenie od násilných uzurpátorov moci, ktorí ohrozovali existenciu celých národov.

    Píšem to preto, že dnes v tom ľudia prestávajú mať jasno a je tu riadená snaha o mätenie pojmov a skresľovanie a revíziu histórie v záujme pochybných politických cieľov nových ašpirantov na svetovládu.
    OndraZX avatar 28.5.2015 11:35 OndraZX | skóre: 27 | blog: OndraZX | Frydek-Mistek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    +1
    26.5.2015 21:10 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    PUA / redpill sracky dorazily na abc
    26.5.2015 23:37 smazáno | skóre: 18 | blog: smazáno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    pockej ... redpill neni mysleno jako ironie? :)
    Fluttershy, yay! avatar 27.5.2015 00:59 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Poeův zákon

    …a není.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    26.5.2015 21:23 telefon: 607 633 611
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Ordinační hodiny Pondělí 08:00 – 13:00 Úterý 14:30 – 20:00 Středa 08:00 – 13:00 Čtvrtek 14:30 – 20:00 Pátek 08:00 – 12:00 (pouze pro objednané)

    Konzultace v ordinaci je nutné objednat osobně nebo telefonicky

    Fluttershy, yay! avatar 26.5.2015 22:47 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách

    Zrovna jsem dočetl, co o ženách pravil Zarathustra, takže jsem naivně předpokládal, že to bude tak nějak navazovat, co se úrovně týče…

    Hmmm, ani ne. Ten fekál z TheRedPill uz prosakuje i sem. Ještě armáda SJW tu chybí, aby byla pokořena Krokodýlí řeka. Nebo – když to je hovnoblog – že bychom dali flejm maňáskových účtů?

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    27.5.2015 09:08 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Chceš tým povedať že Abigail nie je kurva?
    Čo Rys, to vrah!
    26.5.2015 23:41 smazáno | skóre: 18 | blog: smazáno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Na tom co postujes je hodne pravdy, ale jak se rika, zlata stredni cesta. Timto si projde kazdy. Hodne stesti.
    27.5.2015 00:09 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Dnes na ČT24, okrem prestrelky vo Vašon parlamente, Němcová, ako som správne tipovala po Vašich voľbách, vytiahla národnostnú kartu (ani to tak dlho netrvalo!), pretože to je vždy ten najúčinnejší spôsob, ako si získať súhlas verejnosti na skolenie politického konkurenta. Potom prišiel na rad Fištejn, ktorý komentoval Eurovíznu súťaž - tú príšernú prehliadku gýčov - a ako vždy, obrátil všetko na hlavu. Našťastie, máme Šarija a ten ukrajinské zdroje, z kt. Fištejn čerpá, okomentoval už skôr:)).

    ČT, Fištejnovi a ostatným mierotvorcom a mediálnym bojovníkom za demokraciu, slobodu, pravdu a lásku One Love
    27.5.2015 09:25 24horas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Haha, hodne stesti. Jestli tomu veris, tak ted nejen ze nebudes mit babu, ale navic budes zahorklej a nasranej. Predstav si, ze to nejsou sukaci hracky, ale taky lidi. Neveril bys, co?

    Jo a kdyz uz neco prekladas, tak prosim bez hrubek a nesmyslu. Vymluva "ale takhle si to precte aspon nekdo cesky" je tady kokotina. Rozdil mezi timhle a Google Translate je minimalni.
    27.5.2015 09:58 Altruizta | blog: zezhulena
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Jestli tomu veris, tak ted nejen ze nebudes mit babu, ale navic budes zahorklej a nasranej.
    Verim a nesjem zahorkly ani nasrany. Myslim, ze je porad dost "rozumnych" holek, hlavne diky nabozenstvi. Ale i kdyby nebyly zadne, tak to mam v pici, protoze me se to nijak dotykat nebude.
    Predstav si, ze to nejsou sukaci hracky, ale taky lidi. Neveril bys, co?
    Veril. Myslim, ze ani autor textu nikoho nepovazuje za sukaci hracku. Vsechno je na tech zenskych, kdyby s nim sukat nechteli, tak s nim nesukaji.
    Rozdil mezi timhle a Google Translate je minimalni.
    Vypada to, ze se vyznas :o Kolik bys chtel za doucovani? Prahnu po tom, byt tvym ucnem.
    neptejte se.
    pavlix avatar 27.5.2015 12:59 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Verim a nesjem zahorkly ani nasrany. Myslim, ze je porad dost "rozumnych" holek, hlavne diky nabozenstvi.
    Tak to si nemyslím. Náboženství, zvláště pokud je přístným rodinným náboženstvím, které máš asi nejvíce namysli, učí ženy už od mala podvádět a veškeré své neřesti dobře skrývat. Přiznám trochu toho osobního biasu za cenu dobrého příkadu, kdy moje tehdejší holka měla velké problémy s fyzickým kontaktem, protože měla čas přemýšlet, co všechno by porušila, ale když po ní na disko skočil cizí kluk, tak měla reakce přesně dle článku.

    V tomto směru jsou podle mě holky rozumné buď bez náboženství nebo navzdory náboženství. Náboženství vede tak maximálně k tomu, že holka ujede kdekoli jinde, jenom ne ve vztahu, kde se pečlivě hlídá. Takže zatímco normální „děvka“ nemá problém dát komukoli, kdo se jí zrovna zalíbí, ta náboženským pohledem na sexualitu zblbá si ještě navíc najde někoho, koho permanentně tahá za nos.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    Hans1024 avatar 27.5.2015 14:13 Hans1024 | skóre: 5 | blog: hansovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    +1
    Veni, vidi, copi
    27.5.2015 14:46 Altruizta | blog: zezhulena
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Znam par holek v mym veku, ktere jsou verici, a polovina jich uz je vdanych. Zbytek vetsinou maji uz od stredni kluka, kteremu jsou verne. Jsou jako vsechny jine holky, jen se dokazi "hlidat" a vedi, co chteji. Nevim, jak byly vychovavane, v tomhle pripade jde spis o jejich vlastni presvedceni, nez ze by jim rodice vnucovali svuj rad a zakazovali jim predmanzelsky sex apod. To, o cem mluvis ty, si taky dovedu predstavit, ale nemyslim si, ze by to bylo moc caste.
    neptejte se.
    pavlix avatar 27.5.2015 22:38 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Znam par holek v mym veku, ktere jsou verici
    Nevidím smysl se účastnit debaty, kde se nerozlišuje víra a náboženství.
    a polovina jich uz je vdanych.
    Pro mnohé náboženské lidi je svatba něco jako smlouva na sex, čímž nabývá diametrálně odlišného významu oproti svatbě těch, kteří to tak nemají. Větší procento vdaných holek je v takové skupině pak vcelku přirozené a nevypovídá vůbec o ničem.
    Zbytek vetsinou maji uz od stredni kluka, kteremu jsou verne.
    Vzhledem k tomu, že se v mých končinách náboženství většinou tají, tak se to dost těžko odhaduje, ale korelaci mezi náboženstvím a dlouhodobostí vztahu jsem ve svém okolí neviděl, spíše naopak.
    Jsou jako vsechny jine holky, jen se dokazi "hlidat" a vedi, co chteji.
    To je doufám jenom vtip.
    To, o cem mluvis ty, si taky dovedu predstavit, ale nemyslim si, ze by to bylo moc caste.
    V této extrémní formě to časté není a co si pamatuju, tak to překvapilo i souvěrce této rodiny. Navíc můžeš říci, že v tomto případě není náboženství příčinou, ale pouze prostředkem získání kontroly nad dalším životem dětí. Na druhou stranu bohatě postačí poblouznění, které rodinou vynucené není.

    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    kyknos avatar 27.5.2015 19:34 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    ja ac neverici pes jsem nejednou mel verici partnerku, a dokonce mam asi nejakou osudovou slabost pro studentky teologie...

    ovsem co se deje na KTF je plne srovnatelne s tim, co se deje na medicine nebo v Suchdole, co jsem tak slysel po pár lahvích mešního vína :)
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    Dalibor Smolík avatar 28.5.2015 12:38 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    ovsem co se deje na KTF je plne srovnatelne s tim, co se deje na medicine nebo v Suchdole, co jsem tak slysel po pár lahvích mešního vína :)
    Jsou to mladí lidé a fyzické potřeby mají všichni stejné. Na tom není tak nic divného. Ti, co se rozhodnou jít touto cestou však programově nebo z přesvědčení přemýšlejí jinak, ale to neznamená, že zejména v mládí jsou všichni "světci" nebo "jeptišky".
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    pavlix avatar 28.5.2015 12:46 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    A proč teda člověk studuje KTF?
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    Dalibor Smolík avatar 28.5.2015 13:38 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    No, asi by nestudoval nikdo :-). Jednou jsem na tohle téma mluvil s jedním knězem a ten potvrdil, že v době studií to bylo téměř podobné jako všude jinde, časem se to však vytříbilo, pár lidí odpadlo, zbytek vydržel a slouží.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    28.5.2015 20:10 M_train
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Fakt se omlouvám, ale přečetl jsem si váš příspěvek, a četl jsem to .....'zbytek vydržel a souloží'.
    If you don't ask, you don't get
    28.5.2015 21:47 Altruizta | blog: zezhulena
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    +1 :D
    neptejte se.
    Dalibor Smolík avatar 28.5.2015 22:56 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Netvrdím, že ne :-D :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    ⧠ A = 0 avatar 28.5.2015 14:32 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Aby mohl kontrolovat ovce v kněžské róbě. Teď se k tomu ještě přidaly církevní restituce...
    Nevolte zmrdy.
    Max avatar 27.5.2015 10:02 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Ten překlad není tak zlý, sám bych si to přeložil mnohem hůře. A na doslovnosti trpět asi nebudeme, když víme, o čem to celé je (kupa sexistického šrotu), tak je to už vesměs putna.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Fluttershy, yay! avatar 27.5.2015 11:06 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    víme, o čem to celé je (kupa sexistického šrotu)

    Ne tak rychle… Když si člověk odfiltruje to šukání (asi 90 % textu), zbude jádro, které odpovídá state of the art evoluční psychologii.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Bedňa avatar 27.5.2015 11:39 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    kupa sexistického šrotu
    Zato bezpohlavná spoločnosť je to pravé, tieto výrazy ma vedie vždy pekne nasrať. Pritom ide len duševne chudobného človeka.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    27.5.2015 11:02 smazáno | skóre: 18 | blog: smazáno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Preklad se mu dost povedl musim rict - pratkicky ani nejde poznat ze to je preklad :).

    Z minuleho (a vlastne i tohoto) blogpostu jde videt, ze altruizta se sebou nechava slecnama dost vyje*avat, tak snad ho podobny pristup muze vratit do rovnovahy :).
    Bystroushaak avatar 27.5.2015 11:38 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Preklad se mu dost povedl musim rict - pratkicky ani nejde poznat ze to je preklad :).
    To zas nepřeháněj, ten překlad je hodně amatérský a je to vidět doslova z každé věty. Neříkám, že je špatný, ale je z toho vidět, že autor v překládání nemá moc velký skill. Typický příklad:
    V mém životě jsem spal s přes 200 žen.
    Tohle by nikdo česky neřekl. Lepší překlad by byl třeba:
    V životě jsem spal s více jak 200 ženami.
    A stále by se na tom dalo pracovat. Prakticky každá věta překladu by šla napsat lépe - to neříkám protože by se mi překlad nelíbil, ale protože to tak prostě je.
    ⧠ A = 0 avatar 27.5.2015 15:56 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    V životě jsem spal s více jak 200 ženami.
    WTF? Snad „s více než dvěma sty žen“.
    Nevolte zmrdy.
    Bystroushaak avatar 27.5.2015 16:41 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Viz.
    A stále by se na tom dalo pracovat.
    pavlix avatar 27.5.2015 12:30 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Musím být zahořklý ztroskotanec, co? Ve skutečnosti jsem se ženami mnohem úspěšnější než většina mužů v tomto městě. V mém životě jsem spal s přes 200 žen.
    Tak jestli se úspěch se ženami měří počtem jednotlivých ošoustaných kusů, pak nezbývá než se klanět a šoupat nohama. Oh, wait...
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    Fluttershy, yay! avatar 27.5.2015 17:46 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Mno, úspěch by se dal měřit podle potomstva a dávalo by to smysl, jenže pochybuju, že se to týká OP/autora, a to zvlášť dneska, kdy se docela hledí na placení alimentů.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    27.5.2015 17:52 smazáno | skóre: 18 | blog: smazáno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Mno, potomstva prezivsi v kolikaty generaci? ;)
    Fluttershy, yay! avatar 27.5.2015 18:14 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Coto?
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    27.5.2015 19:31 smazáno | skóre: 18 | blog: smazáno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Easy. Pokud chces merit uspech replikace, tak X muze mit Y potomku a Z pra-potomku a X2 muze mit Y2 potomku a Z2 pra-potomku, kde Y > Y2 ale Z < Z2 :-P. Je teda schopnejsi replikator X nebo X2? :-DD
    27.5.2015 19:32 smazáno | skóre: 18 | blog: smazáno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    s/replikace/reprodukce/
    Fluttershy, yay! avatar 27.5.2015 21:46 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    • Snadno ti to zkreslí živelné pohromy, epidemie, války aj.
    • Blbě se to sleduje.
    • Nedostaneš smysluplná čísla, pokud sleduješ populaci, kde se rody kříží „každý s každým“.
    • Nedozvíš se, nakolik dotyčný je (byl), nebo není (nebyl) alfasamec.

    Takže to je asi vlastně ku ničemu…

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Fluttershy, yay! avatar 28.5.2015 00:04 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Nebo ještě jinak. Ono to smysl dává, ale jen ve vcelku výjimečných případech.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    ⧠ A = 0 avatar 27.5.2015 23:00 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    To by na tom byli dobře zejména zásobovatelé spermabank. Hmm, že bych si takhle pár levobočků vyrobil? :-D
    Nevolte zmrdy.
    28.5.2015 04:13 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    pavlix avatar 27.5.2015 12:40 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Veděli jste, že průměrná 22ti letá žena má DVAKRÁT více sexu než průměrný 22ti letý muž? Můžete se ptát, jak je to možné? Pokud má žena sex, neznamená to, že muž má zároveň také sex? Tedy, neměli by muži mít stejně sexu jako ženy? NE... Protože většina mužu si stěží zašuká, nebo když už, tak jen proto, že se jim "zaštěstilo". Ale malá skupina mužů šuká POŘÁD a šuká HODNĚ, HODNĚ žen! Je to evoluce při činu. Ženy následují jejich emoce a to je vede k tomu spát s mužemi jako jsem já (kteří ví, jak ovládat ženské emoce). Ženy chtějí špičkové muže...
    Hovno. Elementární statistika. Pominu-li to, že pojmy jako průměrný můž a průměrná žena nedávají příliš smysl, ve skutečnosti věkový rozdíl bude v průměru ve prospěch věku muže, nikoli ženy.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    28.5.2015 19:21 giant rat
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    v originalu se pise o medianu
    ⧠ A = 0 avatar 27.5.2015 23:02 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    RH hadr.
    Nevolte zmrdy.
    28.5.2015 00:29 Zadejte prosím své jméno.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    to je nakej navod pro psychopaty?
    28.5.2015 13:07 Nezadám
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    neni naivko
    28.5.2015 21:00 Zadejte prosím své jméno.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    aha
    28.5.2015 13:23 LA princessa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    NAzdar, dobre som sa zasmialam aj prikivla sem tam :)

    Nieje to az taky blud, but let me tell you - mas akysi komplex menejcennosti ktory si dosiahol pred 20kou, kym si este "nemrdal" a to v tebe zanechalo presne takyto alfa-samecky charakter, ze kazda zenska je nelogicka a hlupa devka, a ze vy chlapi ste "the most wanted" a este neviem co... Co je pochopitelne, ale asi zostarnes sam vole .. a to je urcite presne to co si pred tou 20kou nechcel (a predsa si tak dopadol )
    28.5.2015 14:05 A dopadnout
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    jak betasamec? aKOrát ho využít a šukat s jiným ?
    30.5.2015 03:46 loki666
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Precitaj si to cele este raz a zistis ze ide o preklad anglickeho textu. Prekladatelovi teda picujes zbytocne.

    Inak musim uznat ze autor ma pravdu, zeny su vpodstate take zvieratka, ktore nerozmyslaju ale reaguju na podnety. Su lahko manipulovatelne pomocou emocii. Asi ako macka alebo v urcitych sit. aj pes. Problem je skor v tom ze ich tato spolocnost povazuje za plnohodnotnych ludi, maju dokonca volebne pravo a pred zakonom su rovne chlapom, co je inak strasna hovadina.
    28.5.2015 13:39 Jirka | skóre: 25
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Moc písmenek... :-(
    Dokud to funguje, nešťourej se v tom!...
    Bystroushaak avatar 28.5.2015 14:16 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Co tě prosímtě přimělo napsat tohle do diskuze?

    To jako že to na tebe bylo moc dlouhé a chtěl bys verzi vydanou jako obrázkové leporelo, nebo bys to dokázal přeložit, aby to bylo kratší?

    Já chápu, že jsou lidi, kteří nejsou schopní vnímat delší text, protože neudrží pozornost. Doba už je hold taková. Ale proč to psát do diskuze? Píšeš to tak všude, kde je moc písmenek?

    Vážně mě ta motivace zajímá.
    ⧠ A = 0 avatar 28.5.2015 14:34 ⧠ A = 0 | skóre: 10 | blog: Technokratovo_zrcadlo | Helsinki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    chtěl bys verzi vydanou jako obrázkové leporelo
    Když to zmiňuješ, byl bych na ni zvědav. :-)
    Nevolte zmrdy.
    31.5.2015 23:42 forbumpkins
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Bedňa avatar 1.6.2015 00:05 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    YEA
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    1.6.2015 17:29 Z.z.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    no, z toho manuálu v blogu by to títo chlapci, čo si očividne môžu vyberať medzi davmi topmodeliek, mohli mať v hlave akurát tak ešte viac pomiešané, tk som pod pseudonymom trochu musela prispieť...

    LESSON 2
    6.6.2015 19:16 kenyho_stesky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    *U*
    27.7.2017 10:38 ddt
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pravda o ženách
    Autor dokonale věří svým kecům. Je to jako popálit se vlastním zapalovačem...

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.