abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 13:44 | Upozornění

    ČTK (Česká tisková kancelář) upozorňuje (X), že na jejím zpravodajském webu České noviny byly dnes dopoledne neznámým útočníkem umístěny dva smyšlené texty, které nepocházejí z její produkce. Jde o text s titulkem „BIS zabránila pokusu o atentát na nově zvoleného slovenského prezidenta Petra Pelligriniho“ a o údajné mimořádné prohlášení ministra Lipavského k témuž. Tyto dezinformace byly útočníky zveřejněny i s příslušnými notifikacemi v mobilní aplikaci Českých novin. ČTK ve svém zpravodajském servisu žádnou informaci v tomto znění nevydala.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 13:33 | Komunita

    Byla založena nadace Open Home Foundation zastřešující více než 240 projektů, standardů, ovladačů a knihoven (Home Assistant, ESPHome, Zigpy, Piper, Improv Wi-Fi, Wyoming, …) pro otevřenou chytrou domácnost s důrazem na soukromí, možnost výběru a udržitelnost.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 13:00 | Nová verze

    Společnost Meta otevírá svůj operační systém Meta Horizon OS pro headsety pro virtuální a rozšířenou realitu. Vedle Meta Quest se bude používat i v připravovaných headsetech od Asusu a Lenova.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:33 | IT novinky

    Společnost Espressif (ESP8266, ESP32, …) získala většinový podíl ve společnosti M5Stack, čímž posiluje ekosystém AIoT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 23:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 3.5 svobodného multiplatformního softwaru pro editování a nahrávání zvukových souborů Audacity (Wikipedie). Přehled novinek také na YouTube. Nově lze využívat cloud (audio.com). Ke stažení je oficiální AppImage. Zatím starší verze Audacity lze instalovat také z Flathubu a Snapcraftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:44 | Zajímavý článek

    50 let operačního systému CP/M, článek na webu Computer History Museum věnovaný operačnímu systému CP/M. Gary Kildall z Digital Research jej vytvořil v roce 1974.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:22 | Pozvánky

    Byl zveřejněn program a spuštěna registrace na letošní konferenci Prague PostgreSQL Developer Day, která se koná 4. a 5. června. Na programu jsou 4 workshopy a 8 přednášek na různá témata o PostgreSQL, od konfigurace a zálohování po využití pro AI a vector search. Stejně jako v předchozích letech se konference koná v prostorách FIT ČVUT v Praze.

    TomasVondra | Komentářů: 0
    včera 03:00 | IT novinky

    Po 48 letech Zilog končí s výrobou 8bitového mikroprocesoru Zilog Z80 (Z84C00 Z80). Mikroprocesor byl uveden na trh v červenci 1976. Poslední objednávky jsou přijímány do 14. června [pdf].

    Ladislav Hagara | Komentářů: 6
    včera 02:00 | IT novinky

    Ještě letos vyjde Kingdom Come: Deliverance II (YouTube), pokračování počítačové hry Kingdom Come: Deliverance (Wikipedie, ProtonDB Gold).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 6
    21.4. 19:11 | Komunita

    Thunderbird 128, příští major verze naplánovaná na červenec, přijde s nativní podporou Exchange napsanou v Rustu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 28
    KDE Plasma 6
     (71%)
     (10%)
     (2%)
     (18%)
    Celkem 679 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Aktualizujte na Windows 10 verzi 1903

    5. 6. 2019 | Reklama | Reklama | 7349×

    Nejnovější aktualizace Windows 10 byla vydána 21. května 2019 ve verzi 1903 s vývojovým kódovým označením 19H1. Jde o první letošní velkou aktualizaci operačního systému Windows 10. Microsoft v ní v tomto roce představil řadu propracovaných prvků a vylepšení. Tato aktualizace Windows 10 následuje kroky, které byly s Windows 10 učiněny v říjnu 2018. Šlo o aktualizace Windows 10, které přinesly radu nových prvků, avšak i chyb, jež způsobovaly vrásky na čelech uživatelů a nechuť k přechodu.

    Výsledkem těchto poznámek bylo, že poslední aktualizace má nejen hromadu nových prvků, jako například celosystémový Light Mode a schopnost zastavit aktualizace. Dobrou zprávou jsou například novinky pro online hráče. Skvělé je, že nová aktualizace operačního systému Windows 10 také umožní uživatelům hrát nativní hry Xbox One. Tomu se říká aktualizace!

    Náš online produkt Windows 10 vám nabízí 100% autentický produkt, který nyní můžete koupit za dostupnou cenu, jakou na jiném online tržišti nenajdete. Také nabízíme 20% slevu. Nabídka má omezenou platnost, takže si s nákupem pospěšte.

    Náš obchod také nabízí čtenářům AbcLinuxu zvláštní dárek, kterým je 20% sleva na veškeré softwarové produkty. Jednoduše vyplňte slevový kód Anite20 a použijte jej před odeslání. Naše produkty zahrnují:

    Windows 10 Pro Professional CD-Key (32/64 bit) za 10,26 eur

    Microsoft pokračuje s uvedením Windows 10 s vítězným vzorcem. Produktový klíč pro Windows 10 je kombinací 25 číslic znaků a kódu (5 kódů po 5 číslicích). To vám umožní aktualizovat Windows 10 s poslední aktualizací se všemi fanfárami. Platí to pro aktivaci jak 32, tak 64bitové verze.

    Abyste získali tu nejlepší zkušenost, Windows 10 vám pomůže optimalizovat vaši plochu na obrazovce, abyste mohli pracovat a soustředit se práci s aplikacemi. Jedním pohledem uvidíte otevřené úlohy a současně můžete vytvořit virtuální desktop, abyste získali prostor pro skupinu věcí podle daného projektu, jako například aplikace Office pro práci a hry pro zábavu.

    S naší generací PC her máme zkušenost, že je nejlépe podporována a nejlépe se hraje na nejnovější aktualizaci Windows 10, která podporuje speciální herní režim, který přiřazuje vaše hardwarové zdroje té hře, kterou právě hrajete.

    Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CE-Key (1 PC) za 25,43 eur

    Kancelářský balík Microsoft Office 2016 Pro Professional je zaměřen zejména na firmy. Obsahuje vylepšené verze všech programů, jakými jsou Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Publisher, Outlook, Access a Skype for business. Office Professional Plus 2016 a naplňuje nejvyšší očekávání ohledně produktivity a podpory byznysu.

    Nyní můžete řídit všechny profesionální i soukromé projekty s aplikacemi Office bez ztráty času, ať už jde o psaní dopisu, návrh prezentace, ovládání obrázků a tabulek, nebo třídění e- mailů.

    Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Bundle za 30,39 eur

    Nejvyšší možná produktivita! Tento balík zahrnuje jak Windows 10 Pro, tak Office 2016 Professional Plus. Je zaměřen jak na potřeby firem, tak na hráče všech generací. Obsahuje nabídku chytlavých témat, rychlou kontrolu gramatiky, a snadné sdílení souborů. S mnoha pokrokovými prvky vás spojení Windows 10 Pro a Office 2016 Pro překvapí svojí rychlostí a efektivitou.

    Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-Key (1 PC) za 47,99 eur

    Tato instalace je vhodná pro ty, kteří požadují nejnovější prvky produktivity a jejich vylepšení. Produkt byl navržen zejména s ohledem na malé rostoucí firmy, které požadují dobrou základní výbavu s minimálními náklady. Microsoft Office 2019 Professional Plus přichází s několika skvělými funkcemi, které doplňují jeho nový vzhled:
    • Protože černá nikdy nevyjde z módy, Office Word teď přichází s černým tématem a několika novými výukovými nástroji.
    • Excel teď má nové funkce, PowerPoint obohacení mapy 2D, komínové tabulky a obohacení dotazů PowerQuery.
    • PowerPoint dostal obohacení o zoom a animační prvek Morph Transition.
    • Karty kontaktů v Outlooku mají aktualizaci a mají zacílený inbox.
    • OneNote má největší aktualizaci, která spojuje prvky využití s Windows 10. Office 2019 dostal obohacené funkce, jako například ink-to-text, synchronizace je lepší a zlepšuje uživatelskou zkušenost.

    Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Bundle za 51,99 eur

    Verze Professional Plus obsahuje řadu programů a je zaměřena na lidi, kteří potřebují komfortně pracovat doma, nebo v malé kanceláři hledají spolehlivé řešení pro organizování tabulek, dokumentů apod. Z každodenní papírové práce k oficiálním firemním dokumentům, funkčnost tohoto produktu pokrývá celou oblast kreativity a produktivity.

    S řadou do detailu vypracovaných vylepšení jde o nejvýkonnější nástroj pro rychlé vytváření dokumentů. Jak pro domácí uživatele, tak pro kancelářské, kteří potřebují využívat celý rozsah funkcí Microsoft Office, doporučujeme koupit verzi Professional Plus Edition.

    Celá produktová skupina operačního systému Windows 10 v jeho poslední aktualizaci obsahuje ty nejlepší prvky. Takže se podívejte skrze škvíru tech-game a uchopte tyto produkty co nejdříve.

    Více na: www.GoodOffer24.com

    Zákaznický servis: info@goodoffer24.com

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.