Portál AbcLinuxu, 23. dubna 2024 09:07

Windows 7 končí, aktualizujte na Windows 10 – od EUR 9,62

21. 10. 2019 | Reklama
Články - Windows 7 končí, aktualizujte na Windows 10 – od EUR 9,62  

Microsoft je vedoucím vývojářem PC softwaru, od operačních systémů Windows až po sady nástrojů produktivity Office. Dává vám nástroje a zdroje, jaké potřebujete pro vaši každodenní život a práci. Když potřebujete nový OS Windows 10 pro vaše osobní nebo podnikové počítače, obchod GoodOffer24 by mohl být řešením, jaké hledáte!

GoodOffer24

Společnost Microsoft ohlásila, že na Windows 10 už běží více než 900 milionů zařízení a očekává, že v roce 2020 tento počet dosáhne jedné miliardy. Staví tím další velký milník pro Windows 10. Vloni zhruba ve stejnou dobu byl operační systém Windows 10 na 700 milionech zařízeních a počtu 800 milionů dosáhl v březnu. Podle Yusufa Mehdiho z Microsoftu byl Windows 10 za posledních 12 měsíců instalován na více zařízeních než za kteroukoliv předchozí dobu od jeho uvedení. A protože se podpora Windows 7 chýlí ke konci, přejde na poslední operační systém Windows 10 ještě více uživatelů.

GoodOffer24

Microsoft je vedoucím vývojářem softwaru pro PC, od operačních systémů Windows až po nástroje produktivity Office. Dává vám tím nástroje a zdroje, které potřebujete v každodenním životě a práci. Pokud potřebujete nový Windows 10 nebo Office pro vaše vlastní nebo pracovní počítače, nabídka GoodOffer by pro vás mohla být řešením, jaké hledáte!

Velké slevy od GoodOffer24 vám udělají radost!

Bezpečnostní a privátní důvody z poslední doby nás přesvědčily, abychom vám umožnili upgradovat už teď! Získejte nepřekonatelnou zkušenost ohledně výkonu, bezpečnosti a flexibility s nejlepším softwarem od Microsoftu – a potěšte se z mnohem levnějších produktů na portálu GoodOffer24 v PODZIMNÍM PRODEJI!

Jako kdyby toho nebylo dost a my vám chtěli pomoci ušetřit ještě více, GoodOffer24 teď nabízí další 25% SLEVU na veškerý software – s exkluzivním slevovým kódem „Anite25“! Jediné, co musíte udělat, je zadat tento kód před dokončením platby a sledovat ceny, jak padají jak listy ze stromu:

GoodOffer24
PODZIMNÍ PROMO: Ušetřete více na Office 2019 (včetně bundlů) – nyní až 30 % DOLŮ!

Pokud se jen ohlížíte po posledním softwaru od Microsoftu, GoodOffer24 teď nabízí ještě vyšší slevu na veškeré produkty, které zahrnují Office 2019! Jednoduše použijte následující kód „Anite30“ před dokončením platby a získáte okamžitou 30% slevu z už tak nízkých cen:

Kdo je GooOffer24

GoodOffer24 je online prodejní platforma, která ve srovnání okamžitě vyčnívá pro svoje vysoce konkurenční ceny. Za léta na trhu se stala jednou z nejčastějších voleb našich návštěvníků a expertů na softwarové licence Microsoftu, pro Windows 10, Office 2016, Office 2019 a mnoho dalších produktů – s neporazitelnými cenami, velmi spolehlivými službami a rychlou dodávkou e-mailem.

Navíc, když budete chtít potvrzení, můžete se podívat na jejich stránku Trustpilot zde a snadno zjistíte velmi pozitivní feedback a vysoké skóre, které dávají tisíce různých zákazníků z celého světa!

Snadný nákup, snadná platba!

Nakupování na GoodOffer24 je snadné, jak vypadá! Krátce po objednávce dostanete e-mail s vašimi produktovými klíči – bez dnů čekání! Dále, pokud potřebujete podporu nebo máte nějaké dotazy, zákaznický servis je zde 24 hodin denně a 7 dní v týdnu po celý rok.

Garance zákaznické zkušenosti

GoodOffer24 garantuje, že jsou veškeré licence platné, a v případě jakéhokoliv problému bude zcela opraven, aniž byste utrpěli ztrátu nebo vynaložili dodatečné náklady. Na základě našich osobních a profesionálních zkušeností vše běží hladce, od objednávky až po aktivaci a kdykoliv se vyskytla nějaká otázka, vždy jsme měli velký cit pro spolupráci.

Jak lze platit?

K platbám kreditními nebo debetními kartami je dostupný PayPal a je tento způsob platby pro online nákupy vždy nejvíce doporučujeme.

Na co čekat? Objednejte hned teď a shrábněte neuvěřitelné nabídky od GoodOffer24 na Windows 10, Office 2016, Office 2019 nebo dokonce Office 365! Potřebujete jen stáhnout software do vašeho počítače a pak už ho jen aktivovat s klíči, které nakoupíte na GoodOffer24. Ale spěchejte, dokud jsou na skladě!

V případě, že byste potřebovali nějakou další informaci, prohlédněte si důkladněji naši webovou stránku nebo pošlete rychlý e-mail s dotazy. Budou rádi, když vám budou moct pomoci!

Více na webové stránce: www.GoodOffer24.com
E-mail na zákaznický servis: info@goodoffer24.com

Další články z této rubriky

Jarní výprodej s až 91% slevou: originální a permanentně aktivovaný OS Windows 10 jen za €14, Office za €24!
Speciální jarní slevy na software, Windows 11 za €21 na Goodoffer24
Goodoffer24 uvádí v březnu výprodej Windows 11 za €20 a mnoho dalších slev
Výprodej u Goodoffer24 v březnu: 91% sleva na Windows 11 za €20, Office za €24
Valentýnský výprodej s až 91% slevami! Kupte Windows jen za €12 od Goodoffer24

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.