Portál AbcLinuxu, 5. května 2024 16:56

Chcete nový notebook s garancí vrácení peněz? Lepší nabídku než letos už nedostanete

27. 4. 2015 | Redakce
Články - Chcete nový notebook s garancí vrácení peněz? Lepší nabídku než letos už nedostanete  

Líbí se vám notebooky od Asusu, ale nákup jste pořád odkládali, protože se zdráháte dát za novou mašinu desítky tisíc? Asi byste měli všechny obavy dát stranou, protože Asus se rozhodl, že vám předloží nabídku, která se zkrátka neodmítá.

Letos totiž Asus u nás spustil podle našeho názoru unikátní akci, která ukazuje, že si hodně věří. Nebudeme vás už napínat a prozradíme, oč jde - když si koupíte jakýkoli notebook od tohoto renomovaného výrobce a ten z nějakého důvodu během prvního roku od nákupu přestane fungovat, Asus vám bez řečí vrátí peníze. Tedy přesně řečeno, plnou cenu, za kterou jste notebook koupili. Kromě toho vám vadný počítač opraví a vrátí zpátky! A to je věc u nás celkem nevídaná, protože pak máte počítač vlastně zadarmo.

Asus Zenbook UX305

Třeba Zenbook UX305 uspokojí všechny požadavky náročných uživatelů. Hardwarovým srdcem ultrabooku je extrémně úsporný procesor Intel Core M nejnovější generace Broadwell. Ten dokáže svou běžnou frekvenci 0,8 GHz v případě potřeby prostřednictvím funkce Intel Turbo Boost okamžitě zvýšit až na 2 GHz. Na svižné odezvě se zásadně podílí také rychlý SSD disk s kapacitou 256 GB. Počítač se proto postará o bleskové spouštění aplikací a nezadrhává se ani při multitaskingu.

Moderní komponenty a absence ventilátorů se pozitivně projevují na mimořádně tichém provozu a v neposlední řadě také dlouhé životnosti baterie. Na jedno nabití vydrží štíhlý a lehoučký Zenbook UX305 pracovat až 10 hodin. Zážitek ze sledování multimédií nebo hraní her vám zpříjemní reproduktory a audiotechnologie od světoznámé společnosti Bang & Olufsen. Ty dají vyniknout zvuku s širším frekvenčním rozsahem a s vyšší úrovní hlasitosti, než bývá běžné u klasických notebooků.

Asus záruka

Na bocích nového Zenbooku najdete microHDMI konektor pro připojení počítače k vaší televizi a také tři rychlé porty USB 3.0 pro připojení externích periferií moderní generace. Dvoupásmové Wi-Fi rozhraní nejnovějšího standardu 802.11ac poskytuje s kompatibilními routery až trojnásobnou rychlost bezdratového přenosu dat v porovnání se starším standardem 802.11n.

Po nákupu musíte udělat vlastně už jen jediné – do 15 dní se registrovat na www.asus-zaruka.cz, kde taky najdete všechny modely, kterých se to týká.

Další články z této rubriky

Získejte Windows 10 jen za €14 nebo Windows 11 za €20 ve velkém květnovém výprodeji na Goodoffer24
Jarní výprodej s až 91% slevou: originální a permanentně aktivovaný OS Windows 10 jen za €14, Office za €24!
Speciální jarní slevy na software, Windows 11 za €21 na Goodoffer24
Goodoffer24 uvádí v březnu výprodej Windows 11 za €20 a mnoho dalších slev
Výprodej u Goodoffer24 v březnu: 91% sleva na Windows 11 za €20, Office za €24

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.