Portál AbcLinuxu, 20. dubna 2024 05:04

For Gamers – joystick, by IBM

14. 10. 2015 | Redakce
Články - For Gamers – joystick, by IBM  

Jedničky a nuly, gigabajty a petabajty, ale také vítězství nebo prohra. Tvrdá binární logika v každé hře! IBM neboli Big Blue znáte jako jednu z předních společností v oboru jedniček a nul. Mezi její hlavní činnosti již dávno nespadá výroba křemíku a silikonu, ale patří tam zejména nabídka širokého portfolia softwaru a služeb.

V neposlední řadě se IBM orientuje na nové oblasti jako je např. Cloud, Analytika a Big Data. Věděli jste ale, že společnost IBM také vstupuje do prostředí nepředstavitelných paralelních světů, tedy světů virtuální reality? Jste připraveni dozvědět se, jaká řešení může společnost IBM nabídnout herním společnostem na podporu jejich vývoje?

Snahou herních společností je zaujmout a zapůsobit na hráče po celé planetě, získat si jejich loajalitu a zajistit, aby hráli co nejdéle. Na druhé straně mají hráči velkou škálu požadavků: krátké vývojové cykly, plynulost hry, nadstandartní herní zážitek maximálně odpovídající realitě. Každým dnem jsou tak zvyšovány nároky na vývojáře a vydavatele počítačových her při stále rostoucím množství konkurenčních produktů.

IBM Softlayer (IaaS) poskytuje herním vývojářům a vydavatelům cloudovou herní infrastrukturu s vysokým výkonem, škálovatelností a dostupností odkudkoliv. Největší herní společnosti v Německu jako například Aeria Games Europe, Exit Games nebo gamigo využívají IBM Cloud již dlouhou dobu a patří k jeho největším zákazníkům. Jestliže herní společnosti vyvíjí novou hru nebo touží po zlepšení výkonu pro koncové uživatele, Soflayer jim přináší vyšší úroveň výkonu a zároveň vysokou škálovatelnost, což herním společnostem zaručuje zvládnutí bleskového nárůstu poptávky v řádu několika sekund. Pro zabezpečení stejných podmínek a spokojenosti hráčů Softlayer zajišťuje hru bez zpoždění. Cloudové servery a služby jsou k dispozici v reálném čase prostřednictvím Softlayer portálu nebo API, které zároveň poskytují flexibilitu a snadnou kontrolu.

Největším úsilím herních společností je zajistit si loajalitu hráčů a všichni víme proč, tedy zabezpečit zvyšovaní užitku hráčů, zajistit delší herní cykly a pochopit jak předcházet odlivu zákazníků ke konkurenci. Aby herní společnosti mohly vybudovat silnější vztahy se zákazníky, potřebují nejdříve lépe poznat své zákazníky. Analytický nástroj SPSS společnosti IBM poskytuje komplexní pohled na jednotlivé zákazníky, včetně jejich chování, preferencí a hodnot. S těmito výsledky pak mohou společnosti spolehlivě předpovídat, jaké kroky a strategie budou úspěšné v různých segmentech zákazníků.

Odborníci na gaming ze společnosti IBM si pro Vás na tato témata připravili další třiceti minutový webinář (online seminář) – For Gamers – by IBM, který se bude konat dne 15.10. od 14:00. Účast na semináři je zdarma.

Pro více informací prosím navštivte http://www-05.ibm.com/cz/cloud/web.html, kde ve spodní části webové stránky naleznete pozvánku ve formátu pdf na tento seminář a popis způsobu registrace.

IBM

Další články z této rubriky

Jarní výprodej s až 91% slevou: originální a permanentně aktivovaný OS Windows 10 jen za €14, Office za €24!
Speciální jarní slevy na software, Windows 11 za €21 na Goodoffer24
Goodoffer24 uvádí v březnu výprodej Windows 11 za €20 a mnoho dalších slev
Výprodej u Goodoffer24 v březnu: 91% sleva na Windows 11 za €20, Office za €24
Valentýnský výprodej s až 91% slevami! Kupte Windows jen za €12 od Goodoffer24

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.