Portál AbcLinuxu, 20. dubna 2024 00:50

Klíče pro Windows, Office a antivirus s až 30% slevou. Užijte si prázdninovou nabídku.

24. 7. 2019 | Reklama
Články - Klíče pro Windows, Office a antivirus s až 30% slevou. Užijte si prázdninovou nabídku.  

Kdo by nechtěl koupit víc produktů a platit za ně podstatně méně? Teď je velká příležitost. Máte 25% slevu na software za licence Windows a Office. Kromě toho ještě na antivirus a bezpečnostní programy pro Windows, Mac a další zařízení, které mají také zvláštní bonus 30 %.

Takže pokud používáte Windows společně s Linuxem a potřebujete více zabezpečit svůj počítač, nezmeškejte svoji šanci. Obchod GoodOffer24 právě odstartoval pololetní prázdninovou nabídku s až 25% EXTRA slevou na software Microsoft. Kromě toho je zde bezkonkurenční nabídka novinového obchodu s až 30% slevou na veškeré antiviry a další bezpečnostní software!

Tyto časově omezené nabídky jsou pouze na dva týdny. Takže pokud plánujete upgradovat vaše počítačové programové vybavení, zřejmě nebudete chtít zmeškat tuto nabídku jedinou svého druhu.

Abyste mohli získat 25% slevu na produkty Microsoftu, stačí při nákupu použít kupón „Anite25“. S tímto kódem automaticky dostanete na nabízené produkty extra slevu. Zde jsou některé příklady použití kódu „Anite25“:

A s kódem „Anite30“ získáte opravdu speciální 30% slevu na produkty s Microsoft Office 2019:

Pro uživatele Linuxu o to sice může být menší zájem, jelikož nativní antiviry a firewally už byly započítány. Avšak pokut máte dualboot a máte na svém počítači máte Windows, každá opatrnost je namístě. Je vždy dobré být připraven nenechat se nachytat. Antiviry a bezpečnostní software proto také přicházejí se slevou, dokonce 30%! Je to nejlepší způsob, jak ochránit elektronická zařízení před kybernetickými hrozbami.

GoodOffer24 rozšiřuje svojí prodejní sekci, a právě ve svém katalogu odstartoval novou sadu antivirů a dalších bezpečnostních produktů. Můžete se těšit z exkluzivního uvedení slev a ušetřit až 30 % s kódem „Anite30“:

Proč GoodOffer24?

GoodOffer24 je rychle rostoucí onlinová platforma, která prodává softwarové licence, klíče ke hrám, hrací karty – a nynějška už i antiviry a bezpečnostní software. Vše za skvělé ceny a s rychlou dodávkou přes e-mail. GoodOffer24 už má přes deset let zkušeností a skvělou odezvu od všech uživatelů na celém světě.

Zde ale výhody nekončí. Nakupování a placení na stránkách GoodOffer24 je velmi snadné. Zvolíte produkt, který potřebujete, zadáte kód a zvolíte způsob platby. Brzy po objednávce obdržíte e-mail s vaším produktovým klíčem – bez nekonečných dnů čekání! Pokud máte nějaký dotaz, zákaznický servis vám poskytne rychlou a kompletní podporu. Pokud to upřednostňujete, můžete platit přes PayPal, což garantuje extra bezpečnost.

Další články z této rubriky

Jarní výprodej s až 91% slevou: originální a permanentně aktivovaný OS Windows 10 jen za €14, Office za €24!
Speciální jarní slevy na software, Windows 11 za €21 na Goodoffer24
Goodoffer24 uvádí v březnu výprodej Windows 11 za €20 a mnoho dalších slev
Výprodej u Goodoffer24 v březnu: 91% sleva na Windows 11 za €20, Office za €24
Valentýnský výprodej s až 91% slevami! Kupte Windows jen za €12 od Goodoffer24

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.