Portál AbcLinuxu, 24. dubna 2024 06:26

Týden na ITBiz: Deset předpovědí pro IT organizace a uživatele v roce 2020

11. 11. 2019 | Redakce
Články - Týden na ITBiz: Deset předpovědí pro IT organizace a uživatele v roce 2020  

Cloudová kontaktní centra nahrazují tradiční call centra. Dell ukazoval, jak na digitalizaci. Oracle v ČR: 25 let na cestě k autonomnímu IT. Deset předpovědí pro IT organizace a uživatele v roce 2020.

Cloudová kontaktní centra nahrazují tradiční call centra. Pomáhají zdokonalit péči o zákazníky

Svět míří do cloudu a sním i péče o zákazníky. Z tradičních „on-premise“ call center přecházejí do komplexních cloudových kontaktních center. Agentura Gartner konstatuje, že globální trh s veřejnými cloudovými službami poroste v roce 2019 o 17,5 procenta a dosáhne tak těžko uvěřitelné hodnoty 214,3 miliardy amerických dolarů. Tón budou udávat zejména infrastrukturní služby na cloudovém základě nebo infrastruktura jako služba (IaaS).

Dell ukazoval, jak na digitalizaci

V Kongresovém centru Praha proběhlo Dell Technologies Forum s téměř 800 účastníky, kterým Dell EMC představil své letošní novinky z oblasti pracovních či herních počítačů a také podnikové IT infrastruktury. Jedním ze stěžejních témat akce byla digitální transformace.

Oracle v ČR: 25 let na cestě k autonomnímu IT

V září uplynulo 25 let od založení české pobočky společnosti Oracle. Za čtvrtstoletí firma prošla velmi dynamickým rozvojem. Z původních 5 zaměstnanců, kteří sídlili na Budějovické ulici v Praze, využívali 3 telefonní linky a fax a prodávali pouhé 3 produkty, je dnes téměř 1800 zaměstnanců, kteří sídlí v pražských Jinonicích a v centru Brna a českým zákazníkům nabízejí stovky produktů a služeb Oracle.

Deset předpovědí pro IT organizace a uživatele v roce 2020

Rozšíření našich schopností, lepší rozhodování, detekce a práce s emocemi či vzájemné partnerství strojů a lidí jsou čtyři aspekty, jež podle analytiků Gartner společně formují nový vztah s technologiemi a způsob, kterým je používáme.

Zprávičky

Další články z této rubriky

Týden na ITBiz: Fotonické čipy ze stolní tiskárny
Týden na ScienceMag.cz: Model Lambda CDM celkem sedí, ale kosmologická konstanta se může měnit
Týden na ITBiz: Vysokoteplotní supravodivá dioda
Týden na ScienceMag.cz: V kvantovém materiálu objevili částici podobnou gravitonu
Týden na ITBiz: Efektivní podnikání se bez edge computingu neobejde

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.