Portál AbcLinuxu, 23. dubna 2024 13:39

Týden na ITBiz: 5 síťových trendů, které posilují agilitu a odolnost podniků

14. 2. 2021 | Redakce
Články - Týden na ITBiz: 5 síťových trendů, které posilují agilitu a odolnost podniků  

5 síťových trendů, které posilují agilitu a odolnost podniků. Výkonnější virtuální agenti zvýší kvalitu a efektivitu kontaktních center. Tech Data připravila ERP systém MS Dynamics jako službu.

5 síťových trendů, které posilují agilitu a odolnost podniků

Prakticky ze dne na den začaly masy zaměstnanců pracovat na dálku, řada podniků spěšně přesouvala prodej svých produktů a služeb na internet a jiné musely nalézt nové dodavatele v jiných zeměpisných oblastech. Nejnovější studie společnosti Cisco 2021 Global Networking Trends popisuje pět zásadních trendů, které by měli manažeři IT brát v úvahu, aby do budoucna byli na podobné krize maximálně připraveni.

Výkonnější virtuální agenti zvýší kvalitu a efektivitu kontaktních center

Avaya oznámila dostupnost pokročilých AI virtuálních klientů, které s novými, člověku podobnými automatizačními funkcemi výrazně zlepšují zákaznickou zkušenost a účinnost kontaktních center.

Tech Data připravila ERP systém MS Dynamics jako službu

Řada menších a středních společností dnes hledá vhodné řešení ERP systému. Přechod na nové režimy fungování v době pandemie mnohdy vyžaduje modernější ERP systémy. Ty jsou ale mnohdy drahé a menším společnostem se nevyplatí. Společnosti Tech Data a Microsoft proto spolu s implementačním partnerem NAVERTICA představily balíčkovou verzi řešení Microsoft Dynamics 365 Business Central. Tento cloudový ERP systém je nyní možné využívat jako službu a financovat ho na bázi měsíčních plateb za správu a licence. I malým firmám tak podle společnosti Tech Data pomůže vyrůst bez nutnosti velkých investic.

Zprávičky

Další články z této rubriky

Týden na ITBiz: Fotonické čipy ze stolní tiskárny
Týden na ScienceMag.cz: Model Lambda CDM celkem sedí, ale kosmologická konstanta se může měnit
Týden na ITBiz: Vysokoteplotní supravodivá dioda
Týden na ScienceMag.cz: V kvantovém materiálu objevili částici podobnou gravitonu
Týden na ITBiz: Efektivní podnikání se bez edge computingu neobejde

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.