abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 14:22 | IT novinky

    VASA-1, výzkumný projekt Microsoftu. Na vstupu stačí jediná fotka a zvukový záznam. Na výstupu je dokonalá mluvící nebo zpívající hlava. Prý si technologii nechá jenom pro sebe. Žádné demo, API nebo placená služba. Zatím.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:44 | Nová verze

    Nová čísla časopisů od nakladatelství Raspberry Pi: MagPi 140 (pdf) a HackSpace 77 (pdf).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 01:00 | Nová verze

    ESPHome, tj. open source systém umožňující nastavovat zařízení s čipy ESP (i dalšími) pomocí konfiguračních souborů a připojit je do domácí automatizace, například do Home Assistantu, byl vydán ve verzi 2024.4.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:11 | IT novinky Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 20:55 | Nová verze

    Neziskové průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo verzi 1.1 specifikace OpenXR (Wikipedie), tj. standardu specifikujícího přístup k platformám a zařízením pro XR, tj. platformám a zařízením pro AR (rozšířenou realitu) a VR (virtuální realitu). Do základu se z rozšíření dostalo XR_EXT_local_floor. Společnost Collabora implementuje novou verzi specifikace do platformy Monado, tj. open source implementace OpenXR.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 17:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 0.38.0 multimediálního přehrávače mpv (Wikipedie) vycházejícího z přehrávačů MPlayer a mplayer2. Přehled novinek, změn a oprav na GitHubu. Požadován je FFmpeg 4.4 nebo novější a také libplacebo 6.338.2 nebo novější.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    včera 17:11 | Nová verze

    ClamAV (Wikipedie), tj. multiplatformní antivirový engine s otevřeným zdrojovým kódem pro detekci trojských koní, virů, malwaru a dalších škodlivých hrozeb, byl vydán ve verzích 1.3.1, 1.2.3 a 1.0.6. Ve verzi 1.3.1 je mimo jiné řešena bezpečnostní chyba CVE-2024-20380.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 12:11 | IT novinky

    Digitální a informační agentura (DIA) oznámila (PDF, X a Facebook), že mobilní aplikace Portál občana je ode dneška oficiálně venku.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    včera 05:11 | Komunita

    #HACKUJBRNO 2024, byly zveřejněny výsledky a výstupy hackathonu města Brna nad otevřenými městskými daty, který se konal 13. a 14. dubna 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    17.4. 17:55 | IT novinky

    Společnost Volla Systeme stojící za telefony Volla spustila na Kickstarteru kampaň na podporu tabletu Volla Tablet s Volla OS nebo Ubuntu Touch.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    KDE Plasma 6
     (68%)
     (10%)
     (2%)
     (20%)
    Celkem 563 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Dvakrát 11, dvojnásobný profit! Kupte jeden a získejte druhý zdarma. Získejte Windows 10 Pro/Home zdarma při nákupu Office 2016/2019!

    31. 10. 2019 | Reklama | Reklama | 1835×

    Dvakrát 11 je trefou za roh! Double 11 je jedním z nejznámějších výrazů ceremonie nezadaných (nebo také Bakalářský den), která se koná 11. listopadu. V tento den se mladí lidé baví na bakalářských party, kde se také mnozí z nich rozhodnou skoncovat s životem samotářů, přiznají lásku, nebo rovnou navrhnou sňatek.

    Na druhou stranu je Double 11 také známý jako největší, 24hodinový nákupní den na světě, kdy je možné dostat lepší ceny než na Black Friday a Cyber Monday – a to dohromady!

    Takže, pokud jste singles (sami), bohatí či chudí, ať už událost Double11 znáte nebo ne, tato událost je pro všechny a kdekoli – a pokud nakupujete online, měli byste jí věnovat pozornost! V tomto duchu vám také představujeme několik až bláznivých nabídek z nadcházejícího Double11 Shopping Festivalu – se známým softwarem Microsoftu: navštivte GoodOffer24.com!

    *Plus další 25% sleva zdarma na veškerý software od Microsoftu!

    GoodOffer24
    Zdvojnásobte svůj profit na GoodOffer24!

    Abychom vám pomohli oslavit tuto zvláštní událost, GoodOffer24 bude nabízet Windows 10 Pro a Windows 10 Home ABSOLUTNĚ ZDARMA* - každému, kdo koupí Microsoft Office 2016 a Microsoft 2019 – nejsou zde žádné skryté fígle nebo zvláštní poplatky!

    Všechno, co pro to musíte udělat, je zvolit jeden ze čtyř produktů z top stránky Promotion Page, podle toho, kterou verzí Office a Windows chcete, a kliknout na tlačítko koupit („Buy Now“). Krátce poté obdržíte do své e-mailové schránky oba licenční klíče.

    Také jsme pro vás připravili krátký seznam s vybranými produkty, abychom vám tento proces usnadnili. Stačí kliknout na odkaz s produkty které chcete a budete automaticky přesměrování do nákupního košíku (Shopping Cart) na stránkách GoodOffer24:

    (*) Nabídka platí do listopadu 2019, 23.59 hod.

    Ušetřete až o 25 % více na jakýkoliv jiný software od Microsoftu – včetně slevového kódu!

    Pokud zrovna nechcete balík Microsoft Office, GoodOffer24 nabízí další 25% slevu na veškerý software od Microsoftu.

    Stačí použít slevový kupón „AGO1111“ před platbou a uvidíte, jak okamžitě spadnou ceny! Podívejte se na některé nejlepší nabídky, které jsou teď dostupné, a na které můžete uplatnit váš exkluzivní slevový kód:

    Ale to není všechno, můžete získat víc! Všechny nabídky lze nalézt na stránce Promotion page zde!

    Proč zvolit GoodOffer24?

    GoodOffer24 je velký online obchod, který se specializuje na prodej licenčních klíčů známého softwaru od Microsoftu, jako například Windows 10Pro/Home, Windows 10 Enterprise, Office 2016/2019 a dalšího.

    Od GoodOffer24 můžete čekat ty nejlepší služby! Krátce po objednávce obdržíte e-mail s vaším produktovým klíčem, aniž byste museli čekat celé dny – zaručujeme vám nejrychlejší dodávku! GoodOffer24 dále zaručuje, že všechny licence jsou platné, a také nabízí ROČNÍ GARANCI SLUŽEB, která vás chrání před dodatečnými náklady za výměnu produktu a údržbu.

    Kromě toho máme velmi zkušený tým, který pracuje v oblasti prodeje softwaru přes 10 let, stejně tak v oblasti videoher a kartách pro konzole – a to zaručuje, že jste ve správných rukách! A co je ještě lepší“ GoodOffer24 má zákaznický servis pracující 24/7, aby mohl pomoci všem zákazníkům!

    Takže neváhejte, můžete je kontaktovat kdykoliv přes e-mail info@goodoffer24.com – a oni budou rádi, když vám budou moci pomoct!

    Možnosti platby

    K platbě na GoodOffer můžete použít kromě kreditních a debetních karet také PayPal, což ostatně všeobecně nejvíce doporučujeme pro bezpečnější online nákupy.

    ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKA: Mějte na paměti, že napřed musíte požadovaný produkt stáhnout a nainstalovat na váš počítač (z oficiální webové stránky Microsoftu), a teprve pak jej aktivovat s klíči, které obdržíte od GoodOffer24.

    Pokud potřebujete více informací o produktu, cenách nebo dalších podrobnostech o promoakci, podívejte se pozorněji na naše webové stránky, nebo nám pošlete rychlý e-mail s vašimi dotazy.

    Double 11 Special Sale: https://www.GoodOffer24.com/11-11-big-sale.html

    Více na stránkách: https://www.GoodOffer24.com/

    E-mail na zákaznický servis: info@goodoffer24.com

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.