Portál AbcLinuxu, 26. dubna 2024 20:43


Nástroje: Začni sledovat (1) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
9.5.2012 01:47 blizzz | blog: Filmy
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Mňaaam syrová vifonka rulez
9.5.2012 08:51 Raduz | skóre: 5
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Čínské instantní nudlové polévky jsem kdysi taky jedl. Dnes mě tak trochu naplňují hrůzou. Podstatně lepší je naučit se vařit, aspoň trochu. Třeba docela obyčejné kuřecí prso nakrájené na kostičky, osolené a opepřené, k tomu pár nakrájených žampionů, osmahnout, podlít trochou vývaru (i ten bujón se dá, když není zbytí), pokud to člověk chce do ostra tak přidat trochu chili nebo něčeho podobně pálivého, nechat podusit, k tomu rýži, a za 20 minut je večeře na stole. Najíš se mnohem líp než té nudlovky.
xkucf03 avatar 9.5.2012 13:29 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Čínské instantní nudlové polévky jsem kdysi taky jedl. Dnes mě tak trochu naplňují hrůzou. Podstatně lepší je naučit se vařit, aspoň trochu.
O tom to není -- i když jím jinak celkem zdravě a vařit zvládám, na tu čínskou polévku prostě občas dostanu chuť -- a není to tím, že by nic jiného nebylo. Podobně to mám s brambůrkami nebo alkoholem :-)
Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
9.5.2012 16:45 Raduz | skóre: 5
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
A tak to jo, s tím se souhlasit určitě dá. Chuť je sviňa :-) Ale pokud do sebe někdo tu čínskou polévku cpe třikrát do týdne, protože nic jiného v podstatě nezná, tak to je pak průser.
9.5.2012 21:53 Yokotashi
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Kureci prso nakrajene na kosticky se narve do rychlovarne konvice, osoli, opepri, pridaji se zampiony a prstem delame na spinaci PWM, aby se konvice neroztavila.

Po dostatecnem osmahnuti se prihodi kostka bujonu, zalije vodou a za pomoci izolackou zablokovaneho vypinace konvice se necha podusit.

Mezitim se v mikrovlnce otaci talir s ryzi a vodou prekryty igelitkou pritazenou izolackou, aby se ryze mela sanci uvarit.

Za 20 minut je obed v praci hotovy.

K obedu je potreba lzice, sedak, osma a lano. Posledni tri nastroje jsou nedocenitelne v okamziku, kdy se do kancelare vriti kolega s dotazem proc jeho kafe smrdi po kureti s masoxem a proc na nem jsou mastna oka.

Najis se a jeste si zasportujes. Rychle slaneni poskytne dostatecny naskok i mene fyzicky disponovanym jedincum (dokud se odvaznejsi kolegove nenauci nosit na pevnem kozenem pasku karabinu).
xkucf03 avatar 9.5.2012 22:06 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Jen bych ještě doplnil, že konvice by měla být ta s plochým dnem – konvice se spirálou nejsou příliš vhodné.
Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
Bluebear avatar 9.5.2012 22:50 Bluebear | skóre: 30 | blog: Bluebearův samožerblog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
ROTFL :-) Díky, podruhé dnešního dne jsem se zasmál :-)
To mi připomíná, jak jsem si pořídil květináč, že v něm budu mít květinu. Opravdu tam byla, ale potom být přestala...
Jendа avatar 11.5.2012 15:55 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
9.5.2012 09:42 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Instatni polevka je reseni pro mista, kde je potreba rychle zaplacnout zaludek nebo si tam ingridience pro vareni neni schudne nest. Na trvalejsi zrani to fakt neni. Ja jsem zustal u klasiky (Yum kureci, hovezi nebo kachni), akorat uz nestoji tri kacky, ale ctyrikrat tolik.
Bluebear avatar 9.5.2012 09:58 Bluebear | skóre: 30 | blog: Bluebearův samožerblog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
K těm Google brýlím mohu podotknout jen tolik: Dennou Coil.
To mi připomíná, jak jsem si pořídil květináč, že v něm budu mít květinu. Opravdu tam byla, ale potom být přestala...
Václav 9.5.2012 12:00 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Už se nemůžu dočkat až mě bude po praze nahánět Saatchi :D
Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
Bluebear avatar 9.5.2012 22:55 Bluebear | skóre: 30 | blog: Bluebearův samožerblog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Mno, například v Praze s její hustotou dopravy by to byl panečku jiný adrenalin než v relativně klidném, do plochy rozloženém japonském městě :-)

Na druhé straně, uvážíme-li, že úkryty před Satchiim vznikaly na místech, kde se ministerstva a magistráty nedohodly na pravidlech vstupu do jejich kyberprostoru, tak zcela bez šancí také nejsme :-)
To mi připomíná, jak jsem si pořídil květináč, že v něm budu mít květinu. Opravdu tam byla, ale potom být přestala...
frEon avatar 11.5.2012 17:13 frEon | skóre: 40 | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
:-D :-D :-D
Talking about music is like dancing to architecture.
Bystroushaak avatar 9.5.2012 13:27 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Hehe. Nedávno jsem dokoukal, dobrý seriál. Nejvíc se mi líbil ten efekt s blikajícím okem :)
9.5.2012 12:08 podlesh | skóre: 38 | Freiburg im Breisgau
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
vyvážená strava pro doktorandy
otula avatar 9.5.2012 12:59 otula | skóre: 45 | blog: otakar | Adamov
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Je zvláštní, kolik lidí má rádo instantní polívky. Mně se z těch klasických chce zvracet od chvíle, co jsem je jedl delší dobu na koleji.
Abych pravdu řekl, chvíli jsme nějak nemohl pochopit, jak se ti může chtít zvracet z klasických polévek, ale přitom si pošmákneš na čínském překořeněném blivajzu, po kterém já se osypu vyrážkou. Asi na třetí přečtení jsem si dal dokupy, že asi "klasickou polévkou" označuješ polévku z prášku. Jo, holt se blíží doba, kdy budou lidi myslet třeba "klasickým máslem" margarín…
Kdo vám tvrdí, že jste paranoidní, ten v tom spiknutí s největší pravděpodobností jede taky.
9.5.2012 13:29 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Spis bych rekl, ze mel na mysli ty asijske vyrobky, co se daji bezne koupit.
Bystroushaak avatar 9.5.2012 13:29 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Mluvil jsem v kontextu instantních polívek, je ale fakt že je to trochu zmatený. Opraveno.
otula avatar 9.5.2012 13:44 otula | skóre: 45 | blog: otakar | Adamov
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Jo, to už je srozumitelnější. A jak vidím, pochopil jsem to předtím i tak jinak, než jsi to myslel :)
Kdo vám tvrdí, že jste paranoidní, ten v tom spiknutí s největší pravděpodobností jede taky.
xkucf03 avatar 9.5.2012 13:25 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Mě se z těch klasických chce zvracet
To mně z některých taky, ale zjistil jsem, že když tam nevysypeš všechny pytlíky, co tam jsou (v té poslední byly tři), tak se to dá -- stačí nasypat jen to koření + přidat vlastní olej. A ty zbylé sajrajty radši vyhodit.
Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
gtz avatar 9.5.2012 21:18 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Někde jsem viděl i instantní čínskou guláškovku :-) Na zkoušku jsem si vzal jeden kousel a nedalo se to jíst. Bylo to něco ve stylu rajské smíchané s nějakým dalším humusem. No a tam byl jen jeden nějaký divný velký pytlíček, již když jsem ho rozdělával tak nějak divně a kořeněně voněl. No přístě raději dám na prověřenou kvalitu Vitany.
- nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
Bystroushaak avatar 10.5.2012 00:38 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Ona je pěkně hnusná i ta česká. Gulášovky už prostě nekupuju, ať je prodává kdo chce. Jinak vitana má skvělou řadu "poctivá" - kupoval jsem si je tři roky na koleji a nikdy jsem se jich nepřejedl. Francouzská, dvouknedlíčková, bramborová.. jo, to byly časy :)
Bedňa avatar 10.5.2012 15:27 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
Rozbalit Rozbalit vše Re: Překvapení a potěšení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Tiež niečo od Googla.
KERNEL ULTRAS video channel >>>

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.