Portál AbcLinuxu, 15. května 2024 06:52

Osobnost roku 2006 - nominace

5. 2. 2007 | Redakce
Články - Osobnost roku 2006 - nominace  

Nominujte osobnost roku portálu abclinuxu.cz. Kdo podle vás nejvíce pomáhal ostatním? Tři vítězové budu odměněni.

Hlasování začalo (a také skončilo).

O co jde

Portál abclinuxu.cz je výrazně komunitní. Redakce sice zajišťuje pravidelný obsah (články a zprávičky) a pracuje na nových službách a funkcích, přesto jste tím hlavním bohatstvím portálu vy, naši čtenáři. My to víme a vážíme si vašeho podílu na rozvoji Abíčka. Letos jsme se rozhodli odměnit tři z vás, kteří se nejvíce zasloužili o jeho vzkvétání. A protože je Abíčko komunitní portál, výběr provedete také vy.

Osobnost

Jak si představujeme osobnost roku? Měl by to být uživatel portálu, který v daném roce nejvýrazněji pomáhal ostatním návštěvníkům. Druhů pomoci je na našem portále velmi mnoho. Mohl například často a věcně radit v diskusním fóru. Nebo dobře popsat zprovoznění počítačových komponent v naší hardwarové sekci. Vysvětlit pojmy ve slovníku. Napsat kvalitní záznam ve FAQ. Představit zajímavé aplikace v katalogu softwaru. Udržovat aktuální databázi ovladačů. Nebo doplňovat online učebnici Linuxu.

linuxexpres logo Partner akce: LinuxEXPRES je měsíčník, který přináší v tištěné nebo elektronické verzi aktuální zprávy ze světa Linuxu a open source. Vydává jej QCM, s.r.o. - významný linuxový integrátor.

Nominace

Znáte uživatele abclinuxu.cz, který si podle vás tuto cenu zaslouží? Který v roce 2006 pozitivně působil na Abíčku a prokazatelně přispíval některým z výše uvedených způsobů? Pak do diskuse ke článku napište jeho jméno, včetně odkazu na jeho profil, a sepište důvody, proč by měl být nominován. Ideálně připojte i odkazy na jeho působení (diskuse, záznamy a jiné). Z nominací jsou vyloučeni tito členové redakce: Luboš Doležel, Robert Krátký a Leoš Literák. Nominace budou ukončeny v neděli 11. 2. 2007 v 11 hodin dopoledne. Redakce vybere z vašich návrhů deset uživatelů, kteří splňují podmínky, a v pondělí začne 7 dní trvající hlasování, kdy si vy sami budete moci vybrat osobnost roku. Ve středu 21. 2. 2007 pak vyhlásíme vítěze.

Ceny

Tři vítězové se mohou těšit na atraktivní ceny. Konkrétně se jedná o poukázky na nákup počítačového vybavení v hodnotě 3, 2 a 1 tisíc korun ve známém počítačovém obchodě a pro každého také roční elektronické předplatné časopisu LinuxExpres.

Teď už je to na vás. Můžete začít s nominacemi :-).

Související články

Volba Osobnosti roku 2006
Jaký byl rok 2006
Představujeme nový katalog softwaru
Hry a kvízy na abclinuxu.cz
Bazar na portálu abclinuxu.cz

Další články z této rubriky

Událo se v týdnu 19/2024
Událo se v týdnu 18/2024
Událo se v týdnu 17/2024
Distribuční novinky 10-15/2024
Událo se v týdnu 16/2024

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.