Portál AbcLinuxu, 26. dubna 2024 01:51

KOMIX - Veksl

16.11.2019 00:00 | Přečteno: 1732× | KOMIX | poslední úprava: 16.11.2019 13:43

ZÍTRA T□ BUDE TŘICET LET C□ JIM □DZV□NIL□.

NĚK□MU VÍCE, NĚK□MU MÉNĚ, NĚK□MU VŮBEC. A NĚK□MU ZV□NÍ □D VÝPLATY □BUŠKEM PŘES HLAVU V UCHU D□DNES. A T□ □BZVLÁŠŤ SILNĚ, KDYŽ H□ TŘEBA P□ML□UVAJÍ ŽE SI VŠECHNY UDÁL□STI PAMATUJE ZCELA ŠPATNĚ: PR□T□ŽE UŽ JE M□C STARÝ, PRAŠTĚNÝ □BUŠKEM A C□ JE NEJH□RŠÍ, NAVÍC SI JE PAMATUJE ÚPLNĚ JINAK, NEŽ JS□U P□PSÁNY VE SCHVÁLENÝCH UČEBNICÍCH :-)

A VĚDĚLI JSTE, ŽE BĚHEM REV□LUČNÍCH DNŮ BYL NASAZEN KL□N STUDENTŮ MATEMATICK□-FYZIKÁLNÍ FAKULTY UNIVERZITY KARL□VY?
BEZESP□RU JE ZAJÍMAVÉ MÍT DV□JNÍKA. ALE PRAKTICK□U VÝH□D□U SE DV□JNÍK TEPRVE STÁVÁ, KDYŽ S VÁMI NAPŘÍKLAD NAVŠTĚVUJE JEDNU A TU SAM□U ŠK□LU. A TEN DRUHÝ JEŠTĚ K T□MU VŠEMU CH□DÍ TAKÉ D□ DRUHÉH□ R□ČNÍKU! D□VEDETE SI PŘEDSTAVIT, JAKÉ MŮŽETE SP□LEČNĚ VYK□NÁVAT TĚŽK□ P□CH□PITELNÉ ZÁZRAKY? TAK TŘEBA: MUSET UČIT SE P□UZE NAPŮL ALE NĚKDY VĚDĚT I ZA DVA, MÍT R□VN□U DVĚ VÍC NEŽ KAMARÁDKY, P□P□VÍDAT SI SÁM SE SEB□U A PŘIT□M ANI NEBÝT BLÁZEN, P□UZE MATFYZÁK, P□DRBAT SI T□ □TRAVNĚ SVĚDIVÉ MÍST□ NA ZÁDECH KAM SI ŽÁDNÝ ČL□VĚK NED□SÁHNE ANEB□ D□K□NCE S□UČASNĚ BÝT A NEBÝT TAM, KDE PRÁVĚ HŘMÍ. A I KDYBY VÁS TAM KLIDNĚ R□ZSEKALI NA NUDLIČKY, VY BUDETE STÁLE ŽÍT!

NIC □VŠEM NENÍ BEZ RIZIKA. V LEPŠÍM PŘÍPADĚ □STATNÍ VÁŠ D□K□NALÝ TRIK PR□HLÉDN□U A VY I S DV□JNÍKEM BUDETE NUCENI □PUSTIT BUD□VU ZADNÍM VCH□DEM.
V H□RŠÍM PŘÍPADĚ SE MEZI VÁS VMÍSÍ NĚJAKÝ ZCELA NEZNÁMÝ TŘETÍ DV□JNÍK A VŠE SE VŠEM DV□JNÍKŮM ZK□MPLIKUJE NA KVADRÁT. A P□KUD JE VÁŠ SP□LEČNÝ TŘETÍ DV□JNÍK NAVÍC NEMRTVÝ P□RUČÍK STB V PŘESTR□JENÍ, PAK PATRNĚ MÁTE VŠICHNI TŘI C□ VYSVĚTL□VAT D□ K□NCŮ SVÝCH DNŮ. NA DRUH□U STRANU, TAK□V□U HIST□RKU Z REV□LUČNÍCH DNŮ ASI JEN TAK NĚKD□ NEMÁ. AŽ SEM MŮŽE D□SKÁKAT RANNÍ PTÁČE :-)

 

       

Hodnocení: 100 %

        špatnédobré        

Obrázky

KOMIX - Veksl, obrázek 1

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

16.11.2019 07:34 Radovan
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Jo Ranní ptáče, dodnes mi nikdo neřekl, co to v tom filmu měli za mikropočítače. Netuší to náhodou někdo z místních pamětníků?
16.11.2019 14:07 Onanym
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Dnes jednoduché a kvaletní
Gréta avatar 16.11.2019 15:52 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
vám musim napsat co se mi stalo za strašnou křivdu! jsme měli místo dějáku jít do muzea na něco s těma palachama svěrákama nebo co to teďko zase řešej. a to normálně bejvá supr protože na děják máme takovýho starýho dědka a to si mužeme dělat co chceme a dědovi je to šumafuk a že prej jednou budeme uplně blbý a že jako okrádáme samy sebe a že nás to jednou ještě bude mrzet a ještě si jako na něj na dědu vzpomeneme ale na to kadí dalmatýn. na muzeu taky bejvá supr že tam maj veřejně přístupnou wifinu protože má heslo 1234 který si každej návštěvník muže přečíst protože je nalepený hned vespod pod routrem. akorát byl routr přidělanej ke stolu takovejma pěknejma lesklejma jakoby bronzovýma vrutama. aspoň teda do doby než jsem potřebovala to heslo a ty vruty a dědek byl bůchvíkde. routr mají hned na stole u okna takže ani nemusíte do toho muzea kde to furt smrdí takovou divnou knižní starobou lízt a sednout si venku na lavičku. a když máte fakt dobrou anténku v mobilu tak mužete jít až do cukrárny co je hnedka kus vedle a sednout si tam ke stolku a na to muzeum z bezpečný vzdálenosti koukat.

tak jsme se jako chystali že pudem jenže se najednou oběvila ta naše brejlatá můra na čédinu a že dědek prej doma hodil masku a zlomil si něco v krku a teď že prej nemuže chodit a že je to vážný a že do toho muzea jako pujde s náma že je prej z toho co se stalo dědkoj ještě celá hin aby něco jako mohla učit. a ta můra je uplně nejhorší možnej dozor když se někam de :'( si normálně na mě zasedla nebo co! když někde jsme a vona tam je s náma tak ji mam furt za zadkem a hlídá co jako dělám a abych něco nedělala a hlavně abych nezdrhla a já s ní musim vobcházet uplně všechny ty debilní cedule s nějakejma těma pitomejma historickejma textama a je to hrozná nuda. taky mi hnedka sebere mobil abych prej do něj furt nečučela jenže já na něj čučim hlavně kuli tomu abych věděla kdy je padla! můra ještě ke všemu řiká nějaký ty svý zajímavosti jakože navíc i když o to vubec nikdo nestojí a že prej takový chytrý děvče všechny takový kraviny přece musí znát. takže z exkurze na hoďku maximálně hoďku a půl je tak půl dne v zadku a domu se de někdy až uplně potmě :'( ostatní se od nás držej dál aby je dotoho brejlatá můra taky nezatáhla a mohli se včas dostat domu. když je konečně po všem tak si pak musim strkat hlavu do umyvadla a střídavě pouštět ledovou a horkou vodu aby to zase všechny ty nesmysly z hlavy vymylo a já se mohla zase soustředit na zajímavější věci jako třeba co se šustlo v linux světě a že merkur vletěl do slunce že vegani nechali vyhladovět syna k smrti že ta tanečnice ze stardance to fakt táhne s tim chlápkem co s nim tancuje a že zedníčková ohlásila rozchod s hercem matějkou. to si zrovna čtu na mobilu co mi brejlatá můra vzala a ještě je celej upatlanej nějakým takovým hnusným krémem na xicht z její svrasklý kabelky od poslední exkurze :'(

no tak jsem si teda řekla tohle teda ne a zamkla jsem se na záchodě a počkala až můra vypadne. brejlatá můra neni zase tak blbá takže jsem věděla že mě tam bude jako hledat tak jsem na kabinku dala takovej ten nápis 'mimo provoz'. jenže to nestačilo. můra přišla na záchod chvilku tam jen tak stála a asi poslouchala jestli něco neuslyší pak lomcovala klikou ohejbala se až ji praskala páteř a snažila se do kabinky zespodu nahlídnout a nakonec pod tu kabinku stčila fintítko se zrcátkem a snažila se nakouknout. a já tam dřepěla na tom zaklapnutým záchodě a držela si oběma rukama pusu abych se nezačala nahlas gebit jak jsem v tom zrcátku fintítka viděla ten jeji brejlatej obličej. pak toho můra zase nechala a chvilku tam zase jen tak stála a pak řekla 'thunbergová vim že tam seš! škodíš sama sobě!' jenže na to je můra zase až moc blbá aby to 100% věděla. si myslim že spíš zkoušela jestli se ozvu. no trvalo to asi další čtvrthoďku a pak se konečně zbalila a vypadla s ostatníma do toho muzea a já pak zustala ve třídě sama a čekala až zazvoní a já v davu osatních vypadnu ze školy.

tak jsem byla v tý třídě a protože bylo ještě pěkně tak jsem z plechový tabule vzala magnetek a žvejkačkou ho přilepila na detektor otevření okna. okno jsem otevřela sedla si na parapet houpala nohama lízala lízátko a koukala co kde lítá. za chvíli se začali courat dělňasové do fabriky na odpolední šichtu tak jsem se jim posmívala a házela po nich z hromádky takový ty fixy na tabuli co už skoro nepišou ale žádnej kantor si je netroufne vyhodit aby pak nebylo na něj že narušuje školní rozpočet. tak tam sedim lížu hážu a směju se a protože to je v přízemí tak mě najednou něco chytlo za nohu a začalo tahat dolu! byl to nějakej takovej pošahanej strejc a jako že mě z tý třídy zachrání. jako ono je dobrý mit omluvenku ale za kriplkáru fakt jako zase nestojí. tak sem začala pištět a volat o pomoc a strejc ne a ne přestat. už jsem z parapetu vysela skoro jen za ruce a strejc pořád tahal a já už nevěděla co dělat a pak mě to napadlo! vší silou jsem volnou nohou tomu strejcoj dupla na čelo a odrazila se zpátky do třídy. semse rozhlídla z toho okna a tam bylo asi už milióóóóóóón různejch civilů a některý si to celý i natáčeli. v zadku jako. strejc i s uhlíkovou stopou od mý tenisky na čele si přišel stěžovat ale na tu naši brejlatou můru! že mě tam jako zapoměla a zamknula ve třídě. ředitelka dělala 'hm jo aha' ale už jako měla svý jasný. takže mě určo nečeká v pondělí nic hezkýho a bojim se tam jít protože tohle jako asi už neuhraju. ale zato fakt nemužu! copak jsem se toho strejce prosila aby mě za tu nohu tahal?!?!?!?!
oslavná píseň na pana soudruha generalisima prezidentčíka Petra Pavla Pávka 🎶🫡🦚🎶
16.11.2019 16:04 Uchylobijec
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Nikdo tomu uchylovi neodpisujte! Nebudeme krmit trola. Magorizmus je nutno utnout hned v zarodku. Bez do pice uchyle!
Gréta avatar 16.11.2019 16:11 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
26.11.2019 16:03 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
No já 'to' chtěl zablokovat protože popravdě z některejch internetovovejch transek mě fakt už rozbolí palice (šílená móda to je), ale TVL pak najednou celá diskuze zmizí, protože pičusové se vždycky natlačí na ty kořenový pozice! Něco jak bývalí estébáci :D
Gréta avatar 26.11.2019 16:46 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl

musíš bejt příště rychlejší teta ;D

jo a už si viděla mou zprávičku?? hele

17.11.2019 10:36 ing. Čočkin
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Tady vykecáváš, v Americe sháníš ekojachty s létajícími kapitány z uhlíkatých vláken a vlastní máma tě pořád žere živočišný uhlí. Takhle ten rudozelenej socialismus nevybudujute.
Gréta avatar 17.11.2019 13:34 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl

furt lepší budovat biorudej ekosocialismus než dřepět na hodině čédiny a přesvěčovat přesvěčenou teda brejlatou můru čédinářku že 'oběvit' má vyší bitrate informace než 'objevit' protože se ušetří jeden znak;D

17.11.2019 15:30 Uchylobijec
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Kurna co rikam ?! Neodpisuj dementovi! Tuhle uchylarnu treba utnout hned, je to nebezpecny jak pro toho pacienta tak pro mozny nasledovniky. Takova radoby nevinna impersonifikace do existujici osoby za ucelem recese je jenom nalepkou na mnohem hlubsi problem co mu pomalu rozmrdava bednu. Tu pomuze jenom ignorace jeho vylevu protoze apelovat primo na jeho osobu nepomuze, je mimo.
Gréta avatar 17.11.2019 15:40 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl

myslíš že bych na to mohla nazejtra dostat omluvenku na čédinu??

"Takova radoby nevinna impersonifikace do existujici osoby za ucelem recese je jenom nalepkou na mnohem hlubsi problem co mu pomalu rozmrdava bednu"

M□HU JEN P□TVRDIT :-)

P□DÍVEJ, NA JAK PĚKN□U BÁSNIČKU MŮŽEŠ □ ČEDINĚ NARAZIT :-)

 

A hrdý buď, žes vytrval,
Žes neposkvrnil
ústa ani hruď
falešnou řečí.

17.11.2019 10:28 ing. Čočkin
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Nejsem z Prahe a tak jsem 17.11.89 seděl u debuggeru a dělal zpětný inženýring hry Jet set Willy. Už si nevzpomínám, co mě k tomu vedlo. Asi touha po poznání :-).
O 2 dny později jsem už okupoval fakultu...
O 30 let později mínus jeden den, tedy včera, jsem instaloval LineageOS na nový telefon (byla to pěkná jebárna, ale dokud si člověk nezničí bootloader, je to pořád sranda).
Pustil jsem si k tomu rádio a tam mluvili o nějakém Miliónu chvil nenávisti nebo co... Připadalo mně, že ti hoši a děvčata chtějí pravý opak toho, co my tenkrát. Samozřejmě to balí do vzletných frází, ale nejspíš si neuvědomují, že někomu dělají užitečné idioty...
...a Lineage mně přepsal TWRP nějakým svým dementním recovery, které je taky snad pro idioty... To mě nasral!
26.11.2019 16:07 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
Smím vědět, kde tam vidíte nenávist?
27.11.2019 15:36 Radovan
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
28.11.2019 15:38 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
A jak je to relevantní? Nijak.

Hele, já byl u nás na lokální připomínce 17. listopadu. Byl to takovej halvně koncert s nic moc písněmi (jen pár jich připomínalo revoluci přímo nebo nepřímo), ale když už teda po dvou hodinách nic zajímavýho nebylo, tak těsně před rozpuštěním akce přišel někdo kdo se angažuje v tom limilou chvilek a přečet oznámení. Bylo tam, že to není proti žádnýmu konkrétnímu politikovi, jenom za dodržování práva, zákonů, pravidel, etiky, nezávislosti médií a tak obecně. Prostě zásady zdravý demokracie.

Asi jediný, kdy se tam objevila nějaká nenávist bylo, když z obecenstva někdo (možná trošku přiopile, na jeho omluvu) řval do toho projevu "A TY TAM CHCEŠ JAKO KALOUSKA? CHCEŠ TAM MÍSTO TOHO KALOUSKA??!!!" a nevypadalo to, že se s tím člověkem, co ten projev četl znal, aby si tykali. Už nevím, jestli tam bylo i nějaký tyvole, ale moc klidně a přátelsky to teda nevyznělo. Chápu, že ten týpek taky asi cítil vnitřně nějaký rozhořčení a holt měl jenom trochu věci zmatený nebo si spojil dohromady, co spojený není, ale jestli tedy nějaký zhoubný vášně někde byly, tak asi tam...
28.11.2019 15:39 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
"limilou chvilek" -- sorry, myslel sem milionu chvilek.

Psal sem to na klávesnici, kterou normálně nepoužívám a nevšiml si toho.
28.11.2019 17:52 Radovan
Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Veksl
No a proč nedemonstrovali za dodržování zákonů už za toho Kalouska? Jako já ;-)

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.