Portál AbcLinuxu, 1. června 2024 20:27

Týden na ITBiz: Novinky Aceru pro rok 2020

29. 6. 2020 | Redakce
Články - Týden na ITBiz: Novinky Aceru pro rok 2020  

Novinky Aceru pro rok 2020. SAP inovoval Business Technology Platform a další novinky ze Sapphire. Dell EMC PowerScale přináší nový standard pro podniková data. Cisco přichází s platformou SecureX.

Novinky Aceru pro rok 2020

Acer představil desítky nových a aktualizovaných produktů pro letošní rok. Nechybí nová verze ultrapřenosného notebooku Acer Swift 5, zkrátka nepřišli ani kreativní profesionálové, počítačoví hráči a terénní pracovníci.

SAP inovoval Business Technology Platform a další novinky ze Sapphire

SAP představil na konferenci SAPPHIRE NOW Converge 2020 nové funkce a vylepšení portfolia Business Technology Platform. Ta umožňuje vývojářům i podnikovým uživatelům efektivnější přístup k integrovaným nástrojům a službám. Zaměřuje se na tři klíčové oblasti podnikového IT: práci s daty, integraci a rozšíření. Tyto funkce umožňují zákazníkům lépe a rychleji reagovat na překážky, které dnes mohou podnikání brzdit, jako například přílišná složitost podnikového IT nebo neustálé změny podnikatelského prostředí, k nimž docházelo během pandemie viru COVID-19.

Dell EMC PowerScale přináší nový standard pro podniková data

Platforma Dell EMC PowerScale běží na operačním systému OneFS, který už byl použit v zařízeních Dell EMC Isilon. Zařízení řady PowerScale obsahují nové plně flashové a NVMe uzly PowerEdge formátu 1U a stávající plně flashová, hybridní a archivační úložiště Isilon s operačním systémem PowerScale OneFS 9.0.

Cisco přichází s platformou SecureX

Společnost Cisco oznámila, že Cisco SecureX, nativně cloudová bezpečnostní platforma, bude celosvětově k dispozici pro všechny bezpečnostní produkty Cisco. Jak uvádí tisková zpráva firmy, cílem je zlepšit a usnadnit zákazníkům správu zabezpečení. SecureX přichází v době, kdy podniky řeší obchodní a bezpečnostní problémy související s urychlenou digitální transformací a s rozmachem práce na dálku.

Zprávičky

Další články z této rubriky

Týden na ITBiz: Výkonný elektromagnet z 3D tiskárny
Týden na ScienceMag.cz: Neutronové molekuly – neutrony se mohou vázat na kvantové tečky
Týden na ITBiz: Polovina českých firem si není jistá blízkou budoucnosti svého oboru, většina ale počítá s velkým vlivem AI
Týden na ScienceMag.cz: Působivá simulace pádu do černé díry
Týden na ITBiz: Platby výkupného za ransomware vzrostly za poslední rok na pětinásobek

Diskuse k tomuto článku

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.