Portál AbcLinuxu, 22. května 2024 18:51

Týden na ITBiz: Umělá inteligence jako právník?

31. 5. 2020 | Redakce
Články - Týden na ITBiz: Umělá inteligence jako právník?  

Dell představuje nejinteligentnější počítače pro profesionály na světě. Projekty: Rychle a profesionálně. Nová verze SAP S/4HANA Cloud 2005 vylepšuje řízení financí a HR. Umělá inteligence jako právník?

Dell představuje nejinteligentnější počítače pro profesionály na světě

Společnost Dell Technologies představila nejinteligentnější a nejbezpečnější podniková PC na světě z produktových řad Latitude, Precision a OptiPlex.

Projekty: Rychle a profesionálně (kWare)

Pokud ve své firmě využíváte systémy HELIOS ve spojení s populárním cloudovým CRM řešením Microsoft Dynamics 365, mohlo by vás zajímat řešení Project Service Automation. To totiž díky spolupráci společnosti Asseco Solutions s kWare dokáže propojit váš HELIOS se systémem pro profesionální řízení služeb zákazníkům.

Nová verze SAP S/4HANA Cloud 2005 vylepšuje řízení financí a HR

SAP vydal aktualizaci cloudové ERP platformy SAP S/4HANA Cloud. Nová verze 2005 navazuje na inovace v předcházejících verzích 2002 a 1911. Vylepšení se týkají především řízení financí, lidských zdrojů (HR) a shody s regulačními požadavky.

Umělá inteligence jako právník?

Mezi činnostmi, které brzy zastane umělá inteligence, bývají uváděny i právní služby, a to především ve smyslu jednoduchých konzultací. Máme k robotizaci práva k dispozici nějaká čísla? Gartner očekává, že do roku 2023 zvládnou lawboti (obecně specializovaní virtuální asistenti, VLA – virtual legal assistant) až čtvrtinu interních požadavků zaměstnanců v podnicích. A to jakkoliv se VLA mohou zatím zdát spíše jako humbuk.

Zprávičky

Další články z této rubriky

Týden na ITBiz: Polovina českých firem si není jistá blízkou budoucnosti svého oboru, většina ale počítá s velkým vlivem AI
Týden na ScienceMag.cz: Působivá simulace pádu do černé díry
Týden na ITBiz: Platby výkupného za ransomware vzrostly za poslední rok na pětinásobek
Týden na ScienceMag.cz: O krok blíže k molekulárním počítačům
Týden na ITBiz: Kvalita a přesnost dat generovaných AI rozhodne o důvěře zaměstnanců v umělou inteligenci

Diskuse k tomuto článku

2.6.2020 08:49 JirkaA
Rozbalit Rozbalit vše Notebooky Dell
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Mam pracovni notebook Dell Precission 5530 a mohu rici, ze za sve penize bych ho nikdy neporidil. Nekvalitni klavesnice, spatne resene odvetravani, nesmyslne umistena kamerka, 8 mesicu nefungujici SUpportAssist, problemy s restartem ci vypinanim pocitace (pravda, tady muze byt problem u Win 10). Ja nevim, jestli je to u ostatnich modelu Dellu nyni bezne, nebo jen nase firma mela smulu pri vyberu modelu.
Gréta avatar 2.6.2020 21:53 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: Notebooky Dell

mě zajímalo co de jakoby zkazit na přimontování tý kamerky nóó a jakože docela dost hele :O :O :D :D :D :D ;D

lkocman avatar 10.6.2020 13:41 lkocman | skóre: 10
Rozbalit Rozbalit vše Re: Notebooky Dell
Mám to samé v plné palbě a souhlas.

Dříve jsem si stěžoval na Lenovo (měl jsem asi 6 Lenovo laptopů po sobě v řadách R, T, X) mno a ... těžko říct ... osobně si vybíram hodně portable laptopy, takže bych si sám vybral z uplně jiné kategorie. Domů jsem většinou bral Macy (asi 5 po sobě), ale teď pokukuju po něčem menším klidně i s Armem, ale spadalo by to spíš do kategorie hračička.

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.