Portál AbcLinuxu, 1. května 2025 14:02

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
15.2.2006 14:44 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Rozbalit Rozbalit vše Re: Tohle nechapu
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Jaka je pravdepodobnost, ze knihu cetl pred jejim tiskem, kdyz je to prvni vydani? O tom, ze cpress poskytuje pracovnikum microsoftu knihy v pdf podobe pred tistenim docela pochybuji.

Mne by to zase až tak nepřekvapilo.

15.2.2006 15:29 petr
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Cpress ma obecne hrozne knizky, ja jsem zatim nenasel ani jednou ktera by se dala oznacit jako dobra, kdyz uz ne vynikajici.

Jinak, zda se mi, ze Cpress me nejakou smlouvu s Microsoftem, ale nerucim za to. Cpress provozuje take Zive. Oba produkty by se dali charakteriaovat asi takhle: moderni obal (i kdyz co je moderne nemusi byt i pekne a hlavne funkcni), informacni hodnota minimalni, nebo zadna. Jsou to produkty urecene pro masy. Lidi se nevyznaji, ale "ma to pekne barevny obal, a je to jednoduche - nemusi se toho hodne ucit (protoze tam nic neni a psany je to jak pro uklizecky)". A to je presne strategie Microsoftu, takze bych se nedivil ani Microsoftimu podilu v Cpress, nebo zminovanemu partnerstvi.
15.2.2006 15:41 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
Já bych o jedné věděl: InterBase/Firebird od Pavla Císaře. Jinak je pravda, že MS-afinita nakladatelství Computer Press je podezřele vysoká na to, aby to byla jen běžná servilita.
15.2.2006 19:08 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
Oni mají afaik nějakou smlouvu s Microsoft Press, což je, bohužel, další důkaz toho, jak je MS dál, než ostatní firmy. Alespoň v marketingu a propagaci.
When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
29.1.2008 11:37 mandril
Rozbalit Rozbalit vše Ad. psany je to jak pro uklizecky
Hele ty chytrej moje milenka je uklízečka (32 letá) s tipnul bych si, že určitě chytřejší než Ty. Aktuální profese vážně nijak nesouvisí s intelektem. Jinak mám doma z CPress několik dobrých aužitečných knih.... např.Používáme Linux od Welshe, Přecházíme na Linux od Kysely, Linux Příručka českého uživatele od Viléma Vychodila, Samba od Ecksteina, Dokumentační projekt ... a v edičním plánu mají i jiné další zajímavé kousky... Já čtu CPress rád a fakt mimo jiné protože se mi líbí i vzhledově (obálka, sazba atd.) Tak to jen na okraj diskuse... čus bus m.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.