Portál AbcLinuxu, 8. května 2025 21:59

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
15.1.2003 20:44 nonsense@volny.cz
Rozbalit Rozbalit vše Bezva nápad
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Jen bych se přimlouval, aby se při plánování termínu taky (alespoň trochu) počítalo s tím, že by se (asi) rádi zúčastnili i mimopražští. Tedy, aby dostali šanci se na sraz dopravit nějakou částí veřejné dopravy. Protože po požití alkoholu určitě neodjedou po vlastní ose .... díky.
16.1.2003 07:36 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Bezva nápad
nebojte, ta hospoda je z hlediska MHD v pohode. Je to kousek od tramvaje cislo 9, asi druha ci treti zastavka od Hlavniho nadrazi .. Da se tam dojit z centra i pesky za dvacet minut.
Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
16.1.2003 10:12 Frank
Rozbalit Rozbalit vše bonus cd
Zajímalo by mě, kdy dáte pro čtenáře dohromady bonus cd s offline databází hardwaru. Jeho příslib tu byl, ale nějak to zatím vyšumělo doztracena.
16.1.2003 10:59 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
Rozbalit Rozbalit vše bonus cd
neboj, pracuje se na tom. problem je, ze prechazim z jedne zobrazovaci knihovny na druhou, takze se mi nechce vytvorit kod, ktery bych za par tydnu vyhodil. kazdopadne vcera vecer jsem mel v nove knihovne freemarker uz hotovou celou sablonu a temer celou uvodni stranku. pak mi uz bude zbyvat predelat nejakych ~30 mensich stranek. az to budu mit, udelam offline. muj odhad je, ze musite jeste vydrzet zhruba mesic. ale budu se ve vlastnim zajmu snazit udelat to co nejdrive ...
16.1.2003 20:03 beecher | skóre: 11 | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Vikend
Ja se omlouvam, ale jsem, jakozto mimoprazsky, pro vikend (presneji sobotu), protoze pres tyden, jakozto pracujici, se do Prahy vubec nedostanu a rad bych se zucastnil! Proc sobotu? Copak vy chcete jit s nejakou hladinkou v pondeli do prace/skoly? :o) Diky za pochopeni.
"Sex is like a software, is better when is free." Linus Torvalds
17.1.2003 07:44 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
v tuto chvili je 85% lidi pro sobotu, takze ti to nejspise vyjde :-)
17.1.2003 15:34 beecher | skóre: 11 | Praha
To je dobre... A pokud jeste to bude po vyplate, preci jenom mne ta cesta tak jako tak bude nejmene stat 1000 Kc (ano, nase zlate Ceske drahy), tak to bude uzasne... Diky.
"Sex is like a software, is better when is free." Linus Torvalds
16.1.2003 22:40 Lojzmen@post.cz
Rozbalit Rozbalit vše Otazka:To bude sada
Zdravim :–) Otazka: 1.)To bude sada tricek? (vice motivu?) To puvodni bylo hezke, aj bych ho jeste koupil. 2.)Budete je zase posilat postou? Hezky den preje Lojzmen.
17.1.2003 07:43 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Otazka:To bude sada
ad 1\ ne sada, zase jeden motiv. cena v malych nakladech je o dost vyssi :-(. Motiv bude jiny, nejspise jej zverejnime brzy, abychom zjistili vas zajem. Nevylucuji, ze se k puvodnimu motivu nekdy vratime .. ad 2\ my ne. s postou uz nechci mit nic spolecneho. ale tricka odebere zase internetove knihkupectvi Marecek a ti jej budou rozesilat i postou. Pokud je nekdo bude chtit vzit ve vetsim mnozstvi (>5 ks) do sveho obchodu, at mi napise.
17.1.2003 12:18 Pantagriel
Rozbalit Rozbalit vše Grafika...
Je velmi dobre, ze se snazite produkovat vlastni tricka a samolepky. Jenze by to chtelo dat nejakemu grafikovi, aby to nevypadalo jako omalovanka z prvni tridy. Taktez grafika tohoto serveru ponekud zaostava a chtelo by to nejakou obmenu. Osobne preferuji prehlednost a jednoduchost. Nechci byt nijak kriticky, ale za zamysleni by to asi stalo.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.