Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 23:06

Pomozte sehnat HP Navigator CD-ROM a jiné.

Typ: koupě
Cena: dohoda
Autor: Roninn | Never Neverland
Kontakt: roninn@bk.ru
Vloženo: 7.8.2007 19:31, poslední úprava 8.8.2007 06:39
Přečteno: 374×
Dobrý den. Mám problém s instalací linuxu ne server HP Net Server LH II. Potřeboval by jsem k úspěšné instalaci právě HP Navigator CD-ROM. Může mi někdo pomoci? Pokud by k tomu byly i manuály tak budu v sedmém nebi. Za tuto pomoc vám s klidem zdarma věnuji jeden kus tohoto serveru který je sice nekompletní co se týče HD a RAM ale jinak funkční. Děkuji.

Obrázky

Pomozte sehnat HP Navigator CD-ROM a jiné., obrázek 1

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (2) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

8.8.2007 08:42 Michal
Rozbalit Rozbalit vše Re: Pomozte sehnat HP Navigator CD-ROM a jiné.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Ahoj, Navigatoru jsem pred par dny odnesl stos do skladu na vyhozeni. Manualy taky. Jen se obavam, ze ti budou k nicemu. Navigator je podpora instalace pro MS Windows a Novell NetWare. Posledni distro, co na tom bez problemu bezelo je White Box 3.0. Ten MegaRAID (pokud ho tam mas) dela v novych jadrech problemy - bud nejde vubec, nebo server kazdych par dni vypovi poslusnost. Na jednu LH 4 nesel CentOS 4 ani kdyz jsem mu domlouval (5ka uz jo). S ohledem na vykon, spotrebu a hluk doporucuji nechat server trvale vypnuty. Takze tak.
Roninn avatar 8.8.2007 16:22 Roninn | skóre: 19 | blog: Starej_pes | Never Neverland
Děkuji. Mohu Vás tedy požádat o zaslání toho CD a manuálů? Určete si cenu nebo mi napište přímo a sdělte svůj požadavek. Děkuji.
Mint 18.2 Cinnamon 64bit, Debian 8 Mate 64bit
9.8.2007 14:01 Michal
Snazil jsem se pomoct informacemi, za kterymi si stojim. Papir ani plast posilat nebudu, protoze patri memu zamestnavateli. I kdyby ne, nechtelo by se mi delat veci, ktere, podle toho co vim, s instalaci Linuxu na LH II nepomohou. Howg.
Roninn avatar 9.8.2007 16:31 Roninn | skóre: 19 | blog: Starej_pes | Never Neverland
Hmm, tak dík.
8.8.2007 08:58 Jony | skóre: 9 | Zbilidy
Podle mne budeš potřebovat spíš "HP NetServer LH II ECU" hterý slouží pro konfiguraci přídavnejch karet. Stáhneš to tady http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=15473&prodTypeId=15351&prodSeriesId=50440&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=54

A nějaký manuály jsou tady: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?contentType=SupportManual&lang=en&cc=us&docIndexId=179911&taskId=135&prodTypeId=15351&prodSeriesId=50440
Nesnáším piloty, co vám mluví do řízení.
30.8.2007 16:15 penguin666 | skóre: 26 | blog: Slacked_Life
je o to cd ještě zájem? možná ho mám doma, ale jestli už je pozdě, ani se nebudu dívat :-)
Roninn avatar 30.8.2007 20:15 Roninn | skóre: 19 | blog: Starej_pes | Never Neverland
Dekuji, jiz jsem ho sehnal.

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.