Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 19:58

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
8.8.2007 23:15 Ladislav Jancik | skóre: 16 | Červený Kostelec
Rozbalit Rozbalit vše Re: PC sestava s Athlon XP 2000+
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Neduhy: - nesnáší velké vedro (ačkoliv je vybaven velkým pasivním chladičem s velkým 12cm ventilátorem Přednosti: .. - PC je dobře chlazené
to si trosku odporuje, co ?
Bolest je jen jiné území a strach, strach je neřest.
9.8.2007 09:56 Krakonoš | skóre: 17 | Nová Ves v Horách
Na prvni pohled, PC je dobre chlazene (opravdu), avsak pokud se dostanu do stavu, kdy teplota okolniho prostredi se blizi prostredi v pocitaci, opravdu ani nejlepsi chlazeni nepomaha :-)... Je to dano tim, ze jsem primo pod strechou a cely den mi sem prazi slunko - tak ho treba necham zapnute kdyz neco robi pres den a az prijdu odpoledne dom, najdu ho zamrzle teplem :-(...Chtel jsem na to upozornit, abych byl ferovy :-)...
9.8.2007 14:40 Creckx | skóre: 23 | blog: cxblog | Lanškroun
Běžně mám v pokoji 30 a víc a v kompu podobnou teplotu a PC mi nikdy nezamrzlo. Vnitřek ofukuje 6 větráků. Chce to si dávat bacha na chipset a paměti.
Můj blog Pokud máte taky blog, můžeme vyměnit odkazy :)
11.8.2007 15:34 Krakonoš | skóre: 17 | Nová Ves v Horách
Ano, vím, avšak je rozdíl mezi pokojovou teplotou a teplotou "podrkovního pokoje na přímém sluníčku celý den". Bohužel jsem nenašel způsob jak to uchladit jinak než vodním chlazením (nepraktické). Vnitřek mi ofukuje jenom velký větrák na cpu, jeden 12cm na zdroji a jeden 8cm u PCI slotu (zejména grafika a disky). Po 8cm větráku se mi to již nestalo - možná to byl problém, ale nemám to odzkoušené na jistotu, abych to mohl inzerovat.
12.8.2007 15:18 xkesh | skóre: 46 | blog: eXtempore
tak ho treba necham zapnute kdyz neco robi pres den
nainstalovaný Gentoo Linux

je to jasný :-D

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.