Portál AbcLinuxu, 10. května 2025 15:51

Prodám starší pc.

Typ: prodej
Cena: dohodou
Autor: AsciiWolf
Kontakt:
Vloženo: 15.1.2008 17:32, poslední úprava 13.10.2008 17:12
Přečteno: 770×
Leží mi tu vylepšené (v roku 2005 přikoupen nový 512MB RAM modul) pc z roku 2002 (tehdy stálo cca 32000KČ)… Chtěl bych jej prodat…

Parametry jsou takové:

MB: ASUS P4S333 + integrovaná zvukovka + 4x USB port + LPT PORT + seriový port + 2x ps2 konektor (na myš a klávesnici)

CPU: Celeron 1,8GHz , 128KB cache

GPU: GE-FORCE 4 MX 420 , 64MB RAM

HDD: WD 40GB pATA (poznámka: přesný typ a velikost cache neznámý… je celkem rychlý,ale je bohužel docela dost slyšet)

RAM: 256MB + 512MB (typ ani výrobce si už nepamatuji)

Ethernet: Realtek RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10) - 100mb

Dialup MODEM: Philips SmartPCI56(UCB1500) 56K Modem (rev 01)

CDROM: Nějaká Noname CD/DVD ROM za 500KČ z roku 2006 (každopádně je celkem rychlá - přehrává i dvd filmy docela bez sekání)

CASE: Noname - Barva bílá,část předního panelu zelená ,přední panel obsahuje: Power led , HDD led , 2x usb port , Power button , Reset button

ZDROJ: neznámý,nevím kolik má watů,ale tohle pc utáhl dost dobře (CPU zatížené na 100% bylo často a pc měl uptime 120 dnů - pak bohužel vypli proud :( )

Poznámka na konec: PC je vhodné na kancelářskou práci (psaní dokumentů,poslouchání hudby,sledování filmů,prohlížení webu),

zvládá i starší hry - GTA:Vice City,Flatout 1,Half-life 2, CS:Source,Quake3/Openarena,Tremulous,…

(pokud gpu vyměníte za lepší,zvládne i Doom3/Quake4,Lineage2 a další… Windows XP na něm běží dost rychle a GNU/Linux , *BSD ještě líp… (víc OS jsem neskoušel)

Na PC není žádný OS,ale pokud budete chtít tak na něj mohu nainstalovat nějakou GNU/Linux distribuci…

Upozornění: Po instalaci Windows XP je nutné z internetu stáhnout ovladač na zvukovou kartu, pro 3D akceleraci ovladač na nvidia gpu a pro správnou funkci dialup 56k modemu také ovladač pro modem…

V GNU/Linuxu je třeba stáhnout pouze legacy ovladač na nvidia gpu. (pro funkční 3D akceleraci) (možná i ovladač na modem,ale ten jsem neskoušel...)

Cena: Navrhněte cenu (ale pod míň,než 2500KČ nejdu…)

Kontakt: mail/jabber: newkillercz(na)gmail(tečka)com

!!Nechce se mi to posílat poštou,nejlepší by bylo osobní předání ve Valašském Meziříčí. Ale Pokud mi nic jiného nezbyde,pošlu to poštou (s tím,že poštovné a balné nebudu platit já)!!

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

1.2.2009 13:27 Jester
Rozbalit Rozbalit vše Re: Prodám starší pc.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

Nemá cenu ani 1000,- včetně poštovného a balného....

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.