Portál AbcLinuxu, 4. května 2025 10:31

Nástroje: Začni sledovat (1) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
5.4.2003 15:03 pavel 'goldenfish' kysilka
Rozbalit Rozbalit vše dotaz
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
zde bych mel dotaz na autora. sam jsem vyvijel jeden bannerovy system a jedna z dulezitych veci bylo cileni na jednotlive stranky webu. umoznuje tento system nejak cilit reklamu na urcite kategorie webu ( treba inzertni rubriky, kategorie clanku ) ci konkretni stranky ?
5.4.2003 15:10 pavel 'goldenfish' kysilka
Rozbalit Rozbalit vše dotaz
zde jeste dam upresneni. mate inzertni web. chcete li zobrazit jakoukoli kategorii inzeratu, tak mate vzdy jeden skript. obsah stranky se meni podle parametru, ktere skriptu predavate.a zde prave na urcitou kategorii inzerentu potrebujete cilit urcity druh reklamy. a jak je mozne to resit pomoci tohoto systemu ?
Pavel Beníšek avatar 6.4.2003 12:17 Pavel Beníšek | skóre: 27
Rozbalit Rozbalit vše re: dotaz
Doufam, ze Vas dobre chapu. Staci pro kazdou sekci webu (Publisher) vygenerovat zónu (Zone) a pro ni si priradite bannery (Linked banners) nebo kampane (Campaigns) ktere na ni chcete mit cilene. Pak si muzete nastavit prioritu zobrazeni jednotlivych banneru.
checking for chicken... must have egg first
4.1.2007 20:53 Radek Karko
Rozbalit Rozbalit vše návod phpAdsNew
prosím Vás, nevíte náhodou kde seženu návod k phpAdsNew...nejlépe v češtině, ale vůbec nevadí když to bude anglicky, hlavně ne v PDF...abych mohl text zkopírovat do překladače...děkuji Vám moc a prosím napište mi na maila...karkys@freeride.cz
13.12.2021 06:45 geebranz
Rozbalit Rozbalit vše Re: dotaz
Banner management

Reap
7.4.2003 23:26 Zajsoft | skóre: 1 | Pardubice
Rozbalit Rozbalit vše Dobry bannerovy system
Musim potvrdit, ze jse jedna o velmi dobry bannerovy system. Tento system pouzivam jiz odhadem 2-3roky k me velke spokojenosti, coz mne donutilo i prekladu do cestiny(minulou verzi jsem mnel prelozenou z 99%, preklad stavajici verze vypustim az budu mit cas ho dodelat....je hotov z cca 50%)
19.8.2003 22:18 Michal
Rozbalit Rozbalit vše Dobry bannerovy system
Tento reklamí systém bude asi fakt super, ale potřebuji jednu věc. Potřeboval bych češtinu. Je to nutné. Velice všechny prosííííííím. Děkuji...Michal Kdyžštak prosím pošlete češtinu na e-mail: michal@vtipky.com
5.10.2005 11:21 Jeason | skóre: 16 | Plzeň
Rozbalit Rozbalit vše Re: Dobry bannerovy system
ja jsem se zkousel prekladat cely system do ceskeho jazyka, ale neni to ono, pokud nekdo vlastnite dobry preklad tohoto systemu, prosim zaselete mi ji na mail SD525@seznam.cz
Děkuji
4.10.2006 17:04 Ľubor
Rozbalit Rozbalit vše Re: phpAdsNew - správa bannerů
ma niekto ten preklad pre verziu 2.0.8 poslite na mail[at]pc-dnes[at]sk
4.10.2006 17:05 Ľubor
Rozbalit Rozbalit vše Re: phpAdsNew - správa bannerů
sekol som sa namiesto .sk dajte .com mail@pc-dnes.com
4.1.2007 20:54 Radek Karko
Rozbalit Rozbalit vše phpAdsNew - správa bannerů
prosím Vás, nevíte náhodou kde seženu návod k phpAdsNew...nejlépe v češtině, ale vůbec nevadí když to bude anglicky, hlavně ne v PDF...abych mohl text zkopírovat do překladače...děkuji Vám moc a prosím napište mi na maila...karkys@freeride.cz

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.