Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 16:58

Harampádí za odvoz

Typ: prodej
Cena: komplet za odvoz
Autor: tlacenka
Kontakt: sipkovsky@seznam.cz
Vloženo: 3.4.2008 13:34, poslední úprava 3.4.2008 14:34
Přečteno: 653×
Nasledující krámy už mi v pokoji překáží a nevypadá to, že bych s nima v nejbližší době něco dělal, takže pokud by to někdo chtěl všechno, tak to dám za odvoz (bydlím u Buštěhradu, okres Kladno, kousek od Prahy), po částech za nějaký symbolický odstupný, neboo i zadara :) Jak říkam, chci se toho zbavit.

Komplet naležato provedenej Compaq s nejakou 486? Bootuje, ale moc jsem si s nim nehral. Nejspíš funkční. Jeden komplet kram, ani jsem ho nezkoumal-odhaduju to taky na 486.

3xMinitower se zdrojem a deskou s procesorem (-+200 MHz)-funkční

1xdeska z japonskyho kompletu (case+monitor v jednom-kterej jsem rozebral:), je delana hodne naplacato, sloty na isa karty jsou rovnobezne s deskou, paměti nejsou kolmo, ale trochu šikmo, ma divny napajeci konektory a procesor je zvlast (nozicky uz nejsou vsechny rovně :) )

1xdeska s pentiem (400MHz), procesor je v takovy "karte" kolmo na desku, jako komplet nefunkcni, zvlast to nemam jak zkusit pameti SIMM 72 pin-takova hromadka :) (4,8,16, i 2x32 MB moduly)-funkcni

harddisky ruznejch velikosti do 1GB

2xgrafika S3 trio-nejspis funkcni 1xgrafika Paradise-nejspis funkcni 1xTNT Riva do AGP-nejspis funkcni

1xcreative sounblaster pci-nejspis funkcni 1xOptisound (soindblaster compatibilni) pci-nejspis funkcni 1xcreative sounblaster do isa-nejspis funkcni

2xdisketovka-nejspis funkcni 3xcdrom-nejspis funkcni

3xmonitor 15" (daewoo,wang :) - ten umi jenom 800x640, a ten treti je na pude:) ) Crt-funkcni

Scaner umax vista-S8, jestli funguje nevim, ale kdyz ho zapnu do zasuvky, tak zarovka sviti a hejbe se:)

+kabely, šroubky, diskety, box na diskety a tak :)

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.