Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 14:49

Prodej IBM PC

Typ: prodej
Cena: 699,96
Autor: tomas
Kontakt: tom-petr@seznam.cz
Vloženo: 29.7.2008 10:25
Přečteno: 451×
Věrný starší kancelářský počítač, vhodný do domečku se zahrádkou, do paneláku i k dětem, hledá nového páníka. Slyší na jméno IBM, dobře se snáší i s linuxem.

Obsahuje: CRT monitor 17'', PIII 500MHz, 192MB RAM, 6GB disk, CD, floppy, USB2.0 apod.

K dostání v Praze.

Chcete ho?

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

29.7.2008 13:10 Bedbord
Rozbalit Rozbalit vše Re: Prodej IBM PC
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
hoj .. co to je přesně za tip? má v pořádku panty atd? máš nějaký fotky? jinak fotky pls na mail bedbord@centrum.cz
29.7.2008 14:02 tezkatlipoka | skóre: 35
panty u čeho?
Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
29.7.2008 17:38 Tomas
Je to desktop, takže bez pantů.

Fotky bych eventuelně mohl dodat zítra.
2.8.2008 03:34 kokost | Vltava, někdy Labe...
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
A co to tak zaokrouhlit na 300Kc s prislibem, ze bude o nej dobre postarano v baracku se zahradkou u lesa, kazdy vecer pred spanim mu budu prat dobrou noc, bude dostavat jen tu nejvybranejsi stravu od CEZu, nikdy nedostane zdny mrzky Shitware od M$, ale jen opravdu Software, ktery bude opravdu mnekoucky a setrny k jeho elektronkam...???
4.8.2008 09:32 tomas | skóre: 2
Za tak příznivých podmínek jsem ochoten na to přistoupit. Máte-li zájem, zkontaktujte mě na tom-petr@seznam.cz a můžeme se domluvit na předání (já jsem obecně k sehnání v pracovní dny později večer).
2.9.2008 15:54 matei
Hřeje u srdce číst tyto stránky, lidé si pomáhají a jsou k těm ubohým strojům hodní, po dnešním nasraně/unaveném pohledu prodavačky v Bille to opravdu zahřeje:) Děkuji.

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.