Portál AbcLinuxu, 26. října 2025 14:08
Zato Le Pen to zdá se bere za správný konec, vyhodila fotra z partaje aby už nevypadali jako moc velcí fašisté, a chystá se na vítězný pochod Paříží. To by Francie mohla mít prezidentku ve stejnou dobu jako USA...
Každopádně je nejvyšší čas začít shromažďovat jaderné materiály, je to dobrý argument při vyjednávání. Akorát od té doby co skapal pašerák polonia Litviněnko už se toho přes nás moc nevalí.
Když to budou jenom komentáře od plic, tak je na tom pořád lépe než Rusové na Ukrajině. Včera jich ukropové při útoku v Širokinu zabili jenom pár. Zato v Oděse se zakázaných oslav Dne vítězství zúčastnily tisíce lidí, motem dne se stalo volání "Ven z Oděsy, banderovští běsi!"A komu to cpeš?
) som si to myslela tiež, ale po tom, ako som spoznala tie typy ako pavlix a grunt a niekoľko ďalších, si to už nemyslím. Títo musia vymrieť:)) a možno potom... Myslím, že nám medzitým medzi 30-40 ročnými dorastá pár šikovných ľudí, napr. mne sa páčia tí chlapci okolo nášho ministra financií a aj on, ale napr. aj ten Ľuboš Blaha...Myslím, že príde pozitívna zmena:).
Snad ji aspoň to bude hřát u srdce
.
Predtým, ako som začala chodiť na české stránky (hlavne na abc linuxu...) som si to myslela tiež, ale po tom, ako som spoznala tie typy ako pavlix a grunt a niekoľko ďalších, si to už nemyslím. Títo musia vymrieť:))
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.