Portál AbcLinuxu, 21. května 2025 14:11
jsem slyšela že ty půlky nejsou stejný protože žížalka je uvnitř složitá a má i srdíčko a nervovou uzlinku a takovej malinkatej rypáček vepředu a takovej opasek na vajíčka a ta horší půlka co to nemá chcípne :'( a většinou prej chcípne i ta lepší půlka :'(
jak už řikal biolog támhle nahoře ploštěnky to uměj ;D videjko
a to si jako myslim že neni dobře nekoupit sáňky protože děti stejně budou chtít bobovat ať to stojí co chce. si řikám že kolibáč možná jezdil z kopce na takový igelitce vycpaný sešitama do školy. jednoho moc krásnýho dne přišla obleva a pak zase mrzlo takže se uďál takovej ten zledovatělej sníh jak má takovou vrstvičku jak děsně řeže. a jak jel s tou igelitkou z kopce tak se normálně o ten řezavej sníh protrhla a ty sešity to normálně začalo sápat na cucky! támhle to vyrvalo lidský práva nebo ekonomku z občanky támhle zase z dějáku zločiny komunizmu a slušnej kus normalizace. no prostě hrůza. naštěstí se mu jako podařilo zastavit ještě v čas než to napříč všema předmětama došlo až do trenýrek ;D
jen nevim jak to pak doma jako vysvětlil mamce a taťkovi ;D
si ho ale asi budeš muset doladit protože ho mam z google překladátoru. a se mi nějak nechce moc věřit že by němci obrazu disku řikali 'bild' jako ;D
to samo!!! hele třeba vidiš to gemountet?? a to jsem tam zmáčkla slovenčinu a neni to žádnej autodetect language!!!! :'(
Obidve oblasti sa zvyknú používať na UEFI štart -> Obě oblasti se zvyknou používat na UEFI startJak si oblasti zvyknou? Oblast si nemůže na nic zvykat...
Vyzarajú byť. -> Vyzařovat být.Cože???
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.