Portál AbcLinuxu, 3. května 2025 18:46
Diky.
S pranim NEPOKRACUJTE!!! se loucim.
Doufam, ze jste se alespon pobavil a zustanete i nadale nasim ctenarem :)
Peter
pro netrpelive, takhle asi to vypadalo:
Peter
mimochodem: jaky mate pocit z rychlosti serveru? treba indexace dat je tady jen asi o 20% rychlejsi nez na athlonu 800, coz mi pripada malo na to, ze procesor ma 2x vetsi cache (512 KB) i frekvenci (1.6 GHz).
Jo a ten novy CPU je taky AMD ??? Nebo co je to. No, kdyz uz jsme u toho, jaka je vlastne cela konfigurace (uz vime, ze to ma 2x 60Gb IDE disky).
Peter
Peter
pro nepozorne ctenare:
Počítač je postaven na základě Intel architektury P4. Přesněji se jedná o základní desku Intel 845GBV s integrovaným grafickým čipem i845, procesorem Pentium 4 1600 MHz s 512 KB cache, paměť 512 MB DDR 233 a dva disky Seagate 60 GB 7200 RPM, které jsou propojeny do RAID 1. Toto železo je ukotveno v rackové skříni 4U od společnosti Emko.
a k memu subjektivnimu pohledu na vykon: na starem serveru jsou malokdy cekal na stranku, vetsinou to bylo hned. ted treba vkladam clanek a aspon deset sekund se nic nedeje. pritom top casto ani neukazuje javu, nebo ma kolem 2%. divne, ze by pomala linka?
Jo a nejsem nepozorny ctenar. Ja jsem byl 14 dni s detickama na tabore )). Tam jsme sice PC meli, ale ne linku ven
)). Jinak bych samozrejme nevynechal jediny clanek
))).
Peter
Každopádně Vám držím palce ať to drží.
Filip
Kdyz uz tak jste mohli jen strucne napsat o puvodnim a soucasnem hw a sw vybaveni a zhodnotit investice. Osobne si myslim, ze s takovym zelezem je provoz jednoho casopisu kanon na vrabce.
Zadne zrychleni jsem nespozoroval, skoro bych rekl, ze se to krapet zpomalilo (testoval jsem to par dni jak z dialupu tak z tlustokabelu).
Cus.
Pouzivani adjektiv jako "debilovina" a podobne naprosto neni na miste. S tim jdete laskave na Zive.
domnivam se, ze davat swap na raid neni to nejlepsi reseni, ale je to vase vec ...
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.