Portál AbcLinuxu, 13. května 2021 18:09


Dotaz: Nefunguje mi CDMA na Gentoo. Predtim na SUSE a Fedore 3 bez problemu.

10.1.2005 18:56 dracula3
Nefunguje mi CDMA na Gentoo. Predtim na SUSE a Fedore 3 bez problemu.
Přečteno: 95×
Odpovědět | Admin
Cau, mam problem s CDMA na Gentoo linuxu. Prikaz lsusb modem vidi. Mam nainstalovane snad vse potrebne (hotplug, ppp...). Vytaceci skripty jsem pouzil z tohoto clanku : http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=327 . Kdyz dam pppd call "skript v /etc/ppp/peers" tak modem zareaguje, vypada, jako by zacal vytacet. Po chvilce problikne "menu" na displayi a modem se odpoji. Nefunguje to na jadru z instalacniho cd gentoo (bohuzel nevim verzi), na 2.6.9-rc13(nejnovejsi ktere se dalo stahnout v gentoo pres emerge), ani na vanilla 2.6.8.1 - vzdy se to chova stejne. Mozna mam chybu ve vytacecich skriptech. Na SUSE i na Fedore jsem to jednoduse naklikal. Doufam, ze se tu najde nejaky dobrak, ktery sem napise sve skripty nebo mi jinak poradi. Jsem uz z toho opravdu zoufaly, chtel bych pouzivat Gentoo. Predem moc dekuju.
Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Odpovědi

12.1.2005 21:19 dracula3
Rozbalit Rozbalit vše Re: Nefunguje mi CDMA na Gentoo. Predtim na SUSE a Fedore 3 bez problemu.
Odpovědět | | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Tak jsem to konecne rozchodil. Skripty z Linuxsoftu proste na Gentoo nefungovaly. Pokud se s tim nekdo trapi, tak reseni nalezne pomoci programu pppconfig a tady : http://www.geocities.com/kream77/internet_gentoo_linux_connect_reliance_cdma.html

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.