Portál AbcLinuxu, 5. března 2021 07:55

Vysoce kritická zranitelnost v Drupalu (PSA-2019-02-19)

V Drupalu byla nalezena vysoce kritická zranitelnost PSA-2019-02-19. Podrobnosti a opravy 8.5.x a 8.6.x budou zveřejněny dnes mezi 19:00 a 23:00.

20.2.2019 16:55 | Ladislav Hagara | Bezpečnostní upozornění


Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

21.2.2019 09:32 NN
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vysoce kritická zranitelnost v Drupalu (PSA-2019-02-19)
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Jedna se predevsim problem v JSON:API a dalsi serii modulu.
26.4.2019 03:42 nonton siaran langsung bola online
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vysoce kritická zranitelnost v Drupalu (PSA-2019-02-19)
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
bagi yg sebel banget sm tim..gw mah sante aja knp? pelampiasan sebel gw udah diwakilin dgn hukuman mrk dihajar sm tim lain,blm lg mrk bakal lawan city,celsea..mang enak ditonton kegoblokan sedunia dan mana ekspektasi tinggi setelah kalah

nobar bola online, nobar liga inggris pekan ini ,nobar Barcelona online, nobar persija online, nobar mu online

plong lg dah perasaaan,saat mrka seneng seneng sm pacar dan gaji dan pelayanan vip klub sebesar ini tp tetep main goblok dan berhasil tutup kuping dari cacian fans maka mereka gak bs lari bersembunyi dari kegoblokan main dilapangan,yg malu mereka sendiri

support ole sama kit man aja marti dan rash,para wajah songong...enyah kau dari klub ini* young gak tau diri,diperpanjang klub malah diterima..contoh noh para bek legend kita,mending out drpada krg kontribusi

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.