Portál AbcLinuxu, 27. dubna 2024 01:05

Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung

16.12.2018 17:57 | Přečteno: 2331× | Hybrid wars | poslední úprava: 16.12.2018 18:10

Rok se s rokem sešel a mě napadlo navázat na úspěšný blog Reichsarbeitsdienst jde do akce. Byl jsem zvědav, jak si Reichsarbeitsdienst (dále jen RAD) po roce vede a jakých úspěchů dosáhl.

Pátral jsem tedy na stránkách RADu a hledal nějakou výroční zprávu, vědom si toho, že 1.pětiletku má RAD teprve před sebou. Něco písemného, co by stálo za řeč, jsem nenašel. Máme tu však názorná edukační videa a tak žádné okolky, pusťme se do nich:

Rapporterstattung eins

Geraldine's story

Geraldina pochází ze Štrasburgu, vzorového města vysokorychlostní Evropy, kam už také dorazil hezký zvyk lidových veselic předvánočních trhů. Soudružka nastoupila do RADu a dostala umístěnku do Itálie. Tam působí jako RAD operátorka a kulturní mediátorka. Malý vhled do její pracovní náplně prozradil, že hraje fotbal s africkými sirotky (odhadoval bych tak dvacetiletými). Při troše úsilí by to mohla dotáhnout na trenérku nároďáku Senegalu. Geraldina se opakovaně doznala, že při tom bývá často vzrušená. Geraldina provádí se sirotky i jiné pohybové aktivity. Na tomto Rapporterstattungu mě zaujala zvláštní, řekl bych až spartakiádní pohybová kreace, kterou Geraldine secvičila se sirotky. Rázem jsem si vybavil v mysli Spartakiádu 1985, které jsem se zúčastnil a také se mi vybavilo cvičení mladších žáků. Tohle Geraldino číslo je velmi podobné. Inu, eurosocialistický realismus, jak vidno, už zapustil kořeny.

Rapporterstattung zwei

Laura's story

Laura je z věčného města a do RADu nastoupila jako dobrovolnice (služba v RADu je zatím dobrovolná) do azylového centra. Byla povolána do centrální provincie Říše, do belgického emirátu, jehož emír Charles Michel se nechal nedávno slyšet, že by rád vyhodil ČR a V4 ze Schengenu. Malé okénko do Lauřina pracovního zařazení prozradilo, že lakuje Fatimě nehty, pořádá workshopy a masáže. Fatima jí na oplátku udělá pleťovou masku. I Laura se dvakrát přiznala, že je při tom nadmíru vzrušená. Jinak působí Laura jako hodně skromné děvče, bez ambicí stát se lágrkommandantkou centra v rámci důležitého říšského programu Zimmer immer frei.

Rapporterstattung drei

Reichsarbeitsdienst story

Standardní PR video výdobytcích a blahobytu. Chybí už jen stejnokroje a šátky rudé




Reichsarbeitführer Jean-Claude Žunker, pod jehož kompetenci RAD spadá. Na snímku je
říšský vedoucí zachycen v plném pracovním zápřahu na vrcholném summitu.

und... Resümee

Úkolem dnešního PŠM bylo přiblížit si prostřednictvím několika Rapporterstattungů dílčí pracovní náplň Říšské pracovní služby mládeže. Vsadím se, se žádná jiná říše či státní útvar tak vyspělou Pracovní službu mládeže nemá a už vůbec ne tak dokonalý program Zimmer immer frei. Hlavní dík patří samozřejmě Německu, bez kterého by tak potřebné projekty nemohly vzniknout. A tak bych řekl, že bude o sirotky s granáty na vánočních trzích i nadále náležitě postaráno a že Geraldina vychová nespočet senegalských fotbalových manschaftů sirotků. Německo mívalo v čele Evropy vždy dobré nápady a je třeba ocenit, že už nedělá okolky a oprášilo starý dobrý Führer prinzip, a nebojí se už to říkat nahlas, že to těžké břímě fírerství si opět vzalo na svá bedra. Po první světové to trvalo Německu dvacet let, než se otřepalo. Po té druhé, pravda, už to trvalo poněkud déle. Wunderbar!

Zusammenhängende links:

       

Hodnocení: 22 %

        špatnédobré        

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

nway avatar 16.12.2018 22:57 nway | skóre: 17 | Česká Lípa
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Heil €u!
Darth Phantom avatar 17.12.2018 11:09 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Sieg, sieg. Ein Volk, ein Reich, ein Führer. V rámci objektivity je třeba přiznat, že ten Führer se (občas) mění. Namísto mutter Merkel nastoupí mini Merkel. Už známe i připravované recepty z kuchyně. Státy se musí vzdát suverenity, v plánu je ein groß OjroMensch.
Tahle patička nemá hlavu ani patu
17.12.2018 11:20 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
koukam ze eurofobici zacinaji s blizicim se krachem brexitu hystercit :)
17.12.2018 14:39 -
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Jo jo, hned jak zavrou Babise a Trumpa tak se zrusí Brexit. Z toho ma fakt kazdy bopky.
17.12.2018 15:55 Ysanne
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
No už i zatvrzelí brexitáři mluví buď o opakování referenda nebo alespoň o prodloužení vyjednávací doby. Protože momentálně jsou tři možnosti - vyjednaná dohoda (která nemá šanci v parlamentu), brexit bez dohody (ekonomická sebevražda a pravděpodobný konec Velké Británie jako takové) nebo to nějakým způsobem zdržet či úplně odpískat. V podstatě se už jen hledá možnost, jak ustoupit ale zachovat si tvář.
18.12.2018 00:27 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
ekonomická sebevražda a pravděpodobný konec Velké Británie jako takové

A podklad pro toto tvrzení? Já myslel že žijeme v kapitalismu tvořeném nadnárodními korporacemi. Nemám tušení proč by měl brexit UK jakkoli poškodit. Asi se změní cla, ale to je tak všechno z ekonomického pohledu.

Díky zmiznutí migrantů z východní evropy se tamním obyvatelům zvednou platy protože klesne míra soutěže na trhu. Vlastně brexit je to nejlepší co může obyčejného brita potkat. Více peněz a méně ujeté regulace EU která zabíjí konkurenceschopnost ekonomik v Evropě.

18.12.2018 01:02 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Nemám tušení proč by měl brexit UK jakkoli poškodit. Asi se změní cla, ale to je tak všechno z ekonomického pohledu.
Zatim to vypada, ze nejedna (nejen finacni) spolecnost se radsi presune do EU, aby si zachovala pohodlny pristup na evropsky trh, misto toho, aby zustavala v zemi, ktera absolutne nevi, co chce.

Ale myslim, ze britove z toho smutni nebudou.
Díky zmiznutí migrantů z východní evropy se tamním obyvatelům zvednou platy protože klesne míra soutěže na trhu.
Britove, kteri takto prijdou o praci, budou moci soutezit o uvolnena mista pomocnych pracovniku v zemedelstvi, uklizecek, servirek a dokonce instalateru!
Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
Darth Phantom avatar 18.12.2018 19:55 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Zatim to vypada, ze nejedna (nejen financni) spolecnost

Za reprodukci katastrofickych scenaru mas za jedna, to uz jsem cetl a videl v hlavnich mediich asi padesatkrat. No je jasny, ze za kratsi konec taha Britanie, o tom zadna. Tratit na tom vsak bude take EU. VB byla dost vyznamnym prispevatelem do zrudne korupcni masinerie zvane evropske dotace.

Baba Mayova je v prekerni situaci. At zvoli jakekoli reseni, nezavdeci se nikomu, i kdyby zvolila tradicni evropske reseni, tj. vytrela si prdel s rozhodnutim volicu v referendu. A na to cekaji jeji vnitrostranicti oponenti i opozicni labouriste.

Neblahe dusledky by to melo i pro CR, rekl bych. Po odchodu Britanie ztrati CR i V4 tradicniho spojence a Nemecko uz bude mit uplne volne ruce pro svoje velkorisske plany a projekty. Po brexitu se stane z EU bez nadsazky Ctvrta rise. Toho francouzskyho Lojzu, kterej by chtel ridit ve zluty veste a vyjimecne vyjimecnem stavu Evropu neberu v potaz, ten dela jen vyhrozovanim stafaz a krovi firerce.

Tahle patička nemá hlavu ani patu
19.12.2018 00:10 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Za reprodukci katastrofickych scenaru mas za jedna, to uz jsem cetl a videl v hlavnich mediich asi padesatkrat
Firmy se sidlem/vyrobou v Britanii musi byt stestim bez sebe, kdyz jeste ani nevi, v jakem (pravnim) rezimu budou za tri mesice pracovat a buh vi, kdy se to dozvi.

Po odchodu Britanie ztrati CR i V4 tradicniho spojence
Spojence! :-]]]
Nemecko uz bude mit uplne volne ruce pro svoje velkorisske plany a projekty. Po brexitu se stane z EU bez nadsazky Ctvrta rise.
Za reprodukci katastrofickych scenaru mas za dva. Zapomnel jsi zminit najezdy barbarskych migrantu!!!

Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
Darth Phantom avatar 19.12.2018 11:08 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Dobrá, tak jsme se zasmáli. Cituji: "Senátor a bývalý diplomat Pavel Fischer (nestr.) si naopak myslí, že nejistota trvá. „Politický účet“ bude podle něj Unii bolet – samotné Česko pak přijde v Británii o důležitého spojence."zdroj. Budeš jim tam muset vysvětlit, že to jsou v podstatě hlupáci a že tomu v zásadě nerozumí a budeš to muset vzít do ruky ty.
Zapomnel jsi zminit najezdy barbarskych migrantu!!!

Toto je v zásadě špatná interpretace. Nejedná se o nájezdy, ale řízené a asistované náplavby. Jde o dlouho připravovaný, různými pakty o migraci, marakéšskými sračkami podepřený krok, jak udělat z nelegální migrace legální.

S těmi barbary s tebou souhlasím tak napůl. Jsou určité části světa, kde se civilizační návyky blíží těm evropským. To ale neplatí pro značnou část Afriky, odkud na lodích Frontexu a ziskovek také připlouvá dost sirotků. V těchto částech světa je celkem normální, že taťka s mamkou naseká klidně deset dětí. Za normálních podmínek a odvěkých zákonů přírody se musí o osm až devět postarat příroda, když neumí uživit je ani pořádně sebe. Plánem evropských (j)elit je těch osm přesunout do Evropy a živit je. Tento plán Evropské uhnije je v příkrém rozporu s mými názory a postoji, tento postoj rozhodně nesdílím.

A abys měl radost, přidám ještě návdavkem jednou ziskovou organizaci. Nedávno jsem poslouchal (myslim že asi na Čro plus) rozhlasovou agitaci Člověka v plísni. Tam se jakýsi soudruh rozplývali nad tím, že postavili někomu v Africe kurník a jakou že to provedli záslužnou činnost. Můj názor je ten, že kdo si neumí v 21. století postavit kurník, tak holt nemá nárok na přežití, kurnik.

Tahle patička nemá hlavu ani patu
19.12.2018 12:12 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Myslim, ze sis to opravil na peknou jednicku. Ale na jednicku s hvezdickou to stale nebude. Zapomnel jsi na Sorose!
Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
Darth Phantom avatar 20.12.2018 11:32 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Tak globální pakt o migraci nepodepsal:USA,Izrael,ČR, Maďarsko, Polsko. Bureš musel být pod enormním tlakem eurounijních (j)elit. Nicméně si myslím, v dlouhodobém horizontu je odpor marný, budete asimilováni. To máš jako s Evropskou ústavou, dědku. Vyhodíš jí oknem, a Lisabonská smlouva přijde dveřmi.
Tahle patička nemá hlavu ani patu
21.12.2018 17:25 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
A tak jasne, kazdej prece vi, ze kdyz se budem tvarit, ze problem neexistuje, tak proste existovat nebude. Nemci pro to maji i svuj vyraz.
18.12.2018 12:19 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Konec UK? Proč? Opravdu?

Třeba proto, že Skotové, kteří balancují na hraně odtržení, se cítí podvedeni. Při posledním referendu o odtržení byli v UK udrženi jen argumentem členství v EU, o které by odtržením přišli. Po tvrdém brexitu by to bylo naopak, odtržení jim umožní vstoupit zpět. A pokud se odtrhne Skotsko, vezme si ssebou britskou ropu.

Daleko větší problém je ovšem Severní Irsko. Tam došlo k příměří na základě Good Friday Agreement, k jehož porušení by tvrdý brexit neodvratně vedl (součástí mírové smlouvy je neexistence kontrolované hranice mezi republikou a Severním Irskem). Takže zpátky mohou být časy, kterým britové říkali The Troubles, a ve kterých byl islámský terorismus jen nevýznamným stínem toho křesťanského.
18.12.2018 13:12 -
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Skotové, kteří balancují na hraně odtržení, se cítí podvedeni
Jasně, proto SNP vytrvale klesají preference :-D
18.12.2018 13:48 Petr
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Usmivas se stejne priblble jako Theresa a Rees-Mogg

asi se budeš i stejně divit
18.12.2018 14:48 -
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
No já nejsem ten, co věří na pohádky :-D Divit se budeš ty, až UK zůstane jednotná a silná i bez Sorose a Židkera.
18.12.2018 15:40 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Zůstat jednotná a silná může těžko, když teď je slabá, rozpolcená a k smíchu, což připouštějí i přední britští politici ze všech důležitých stran.
18.12.2018 16:16 -
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
... k smíchu, což připouštějí i přední britští politici ze všech důležitých stran.
Tak na tohli konkrétně chci odkaz :-D

18.12.2018 16:22 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Pust si britskou televizi vole.
18.12.2018 16:40 -
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Takže nemáš nic, to jsem si myslel :-D To bude rána, až se z toho snu vzbudíš.
18.12.2018 17:13 BFU
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
he he, tohle popirani reality je u brexiteeru bezne i v UK :)
18.12.2018 17:16 -
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Aha, už jsem to našel - tvrdí to Farage :-D :-D
18.12.2018 17:20 Ysanne
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Moc to nesleduji, ale výroky v tomto smyslu jsem zaslechla od několika konzervativců (okolo ERG), labouristů (jmenovitě Corbyn) a dalších. Vlastně jen nejvěrnější okolo May pořád tvrdí, že to mají pod kontrolou.
Dalibor Smolík avatar 18.12.2018 18:58 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Problém je v tom, že řada finančních ústavů a ústředí velkých firem se z Londýna přestěhuje dál na východ, třeba do Frankfurtu nebo Paříže. To pro Velkou Británii zrovna přínosem nebude.
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
18.12.2018 19:47 Ysanne
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Dlouhodobě bude, protože místo těch mraků služeb budou nuceni konečně i něco vyrábět, třeba obnoví výrobu oceli. Bez restrukturalizace ekonomiky to nepůjde, ale dlouhodobě to bude přínosem.
Dalibor Smolík avatar 19.12.2018 19:01 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Abych byl upřímný, nevěřím příliš v masové rozšíření výroby kdekoliv v Evropě. Půjde o určité specializace a špičkové technologie, což je určitě dobře, ale to se netýká Brexitu jako takového. Pokud se něco vyplatí vyrábět ve Velké Británii, tak se to vyplatí i pokud nebudou v EU. Ale tyhle "mraky služeb" dnes reálně existují a budou existovat nadále, protože čím by se obyvatelstvo živilo, když fabriky nejsou? Zástupy dělníků před vraty závodů jsou již minulostí.
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
18.12.2018 17:07 alkoholik | skóre: 40 | blog: Alkoholik
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Kdepak, Skotove v UK zustali, protoze nezalezi na tom, kdo jak volil, ale kdo hlasy pocital!
Darth Phantom avatar 18.12.2018 20:39 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
No z toho co vim a hovoril jsem se skotskou kamaradkou, tak berou Skotove tu svoji nezavislost hrozne vazne. Ta historicka animozita s Anglicany tam proste je. A vzdycky se durazne ohradila proti oznaceni Britka, v prvni rade se citi jako Skotka a nejake britonstvi bere jako umelotinu. Ovsem vymanit se z podruci UK a zustat v EU je jako jit z deste pod vodopad, to nemuze bejt o nejaky nezavislosti ani rec, tento skotsky postoj je ponekud na hlavu.
Tahle patička nemá hlavu ani patu
Dalibor Smolík avatar 19.12.2018 19:12 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
S tím souhlasím, mí známí ve Skotsku říkají v podstatě totéž. Otázkou je, jak by si Skotsko stálo samostatné, kdyby v EU nebylo. Jaká by byla jeho ekonomická síla, která by zajistila dlouhodobou prosperitu jejich země. Určitá omezení růstu tam jsou. Jinak doporučuji si přečíst knížku Cizinka od Diany Gabaldon, která se vztahům Anglie - Skotsko dost věnuje.
Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
Darth Phantom avatar 20.12.2018 11:37 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
No tak asi by záleželo na tom, jakou dohodu by si vyjednali se zbytkem UK. Určitě by nebyl zájem ani z jedné strany zpřetrhat ty odvěké ekonomické vazby, ty jsou výhodné pro obě strany. Jenže myslet si, že jsem nezávislý a trvat na členství v EU je prostě absurdita nejvyššího kalibru.
Tahle patička nemá hlavu ani patu
20.12.2018 17:18 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
V EU jistě není nikdo zcela nezávislý, ale každý člen EU je MNOHEM nezávislejší než Skotsko v rámci UK. Tam si s nimi Angláni akorát vytírají prdel a ekonomicky je vysávají. Skotsko by si výměnou Londýna za Brusel výrazně polepšilo. Absurdního na tom není nic.
Darth Phantom avatar 20.12.2018 18:52 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Hmm, tak když to říká anonymní jouda, uznáváný skotista (jak se to vůbec řekne, je bohemista, germanista atd.) a napíše to velkýma písmenama, tak asi bude pravda. Dík, už jsem si změnil názor.
Tahle patička nemá hlavu ani patu
21.12.2018 16:54 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Popravdě řečeno, tvůj názor - názor rusočecha, který v UK nikdy nebyl, je naprosto irelevantní.
Darth Phantom avatar 21.12.2018 19:21 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Koukam, ze jsi nejen na slovo vzaty skotolog, ale i jasnovidec a umis pouzivat i odborne termity. V ramci UK ma Skotsko realne moznosti si vydupat vetsi samostanost, vetsi pravomoci vlady a parlamentu uz se to taky po referendu stalo. V ramci EU ma stat velikosti Skotska realnou sanci drzet hubu a soupat nohama.
Tahle patička nemá hlavu ani patu
31.12.2018 19:23 SKK
Rozbalit Rozbalit vše Re: Reichsarbeitsdienst Rapporterstattung
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Fantóm, čo som si tak všimla, tu sú tí chlapci precitlivelí na ostrejší sarkazmus a tiež ste na tie mladšie ročníky dosť politicky nekorektný.

Ale ja som sa, ako vždy, zabavila...

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.