Portál AbcLinuxu, 30. dubna 2025 16:52
Nastrouhat brambory, dát do nich sůl, pepř, kmín, cukr, kostičky cibule, kostičky tvrdýho salámu, česnek, majoránku, vejce, mouku. To dělat pěkně pomalu na sádle (ne voleji). Správně udělanej bramborák se nesmí přichytit k pánvi.
Když je hotovej, tak se z pánve dá na talíř spodní teplou stranou a na tu se nastrouhá tvrdej sejra tak, aby se pěkně roztek.
Není taj popsaný množství ingrediencí, každej kuchař musí mít cit
Tiskni
Sdílej:
Nahodou je, dil 42
Praveze sadlo ci olej slouzi jako medium pro prenos tepla. Nejaky zazracny panvicky, kde se muze smazit bez oleje, jsou nesmysly z rise teleshoppingu
S tou cibuli me to napadlo dnes, a docela se tam vyjimala - jen tak trochu. Mozna by se mela osmazit - to zkusim priste
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.