Portál AbcLinuxu, 23. května 2024 13:44

openSUSE Subscription

5. 3. 2007 | Tisková zpráva
Články - openSUSE Subscription  

Jelikož není v České republice dostupná oficiální krabicová verze openSUSE 10.2 rozhodla se firma blue.point Solutions, provozovatel suseportal.cz, vyjít českým uživatelům vstříc a nabídnout českou podporu pro openSUSE - openSUSE Subscription.

openSUSE Subscription je česká podpora pro produkty openSUSE, která začíná řadou openSUSE 10.2. Celý projekt je představen na stránkách www.opensuse.cz a slouží nejen jako informační stránka o nabízené podpoře a její dostupnosti, ale zároveň jsou zde obsaženy informace o aktuální verzi openSUSE. Českým uživatelům je tak nabídnuta podpora, kterou u nové verze postrádali a navíc je rozsah podpory spolu se svou cenou nesrovnatelný s ostatními oblíbenými distribucemi na našem trhu.

openSUSE Subscription funguje ve formě elektronické dodávky. Po objednání z našeho softportálu obdržíte mail se svým registračním číslem zároveň automaticky získáte aktuální DVD/CD verzi s operačním systémem openSUSE. Jelikož se celá openSUSE Subscription vztahuje na jeden rok, obdržíte automaticky s openSUSE 10.2 i openSUSE 10.3 v době jeho vydání (září tohoto roku). Znamená to tedy nejen instalační podporu na jeden rok o několik set korun levnější, ale zároveň dvě verze openSUSE.

To navíc není všechno. Všem registrovaným uživatelům bude zpřístupněna speciální sekce s bonusovými materiály, kde najdou nejen bonusový materiál v podobě wallpaperů, šablon apod. Ale navíc se zde budou objevovat video tutoriály ke všem návodům na našem portále. Vyřešené dotazy naší podpory budou v této sekci též uveřejňovány.

S celou spuštěnou kampaní navíc usilujeme o ještě bližší spolupráci s firmou Novell. Díky ní by pak bylo možné vyslyšet přání uživatelů openSUSE. Aktuálně se snažíme získat českou dokumentaci k openSUSE 10.2, která snad bude k dispozici i v tištěné podobě.

Věříme, že náš tým udělal aktuálním i budoucím uživatelům radost a vyslyšel jejich přání

openSUSE Subscription Basic (1 rok)

openSUSE Subscription Extended (1 rok)

Související články

OpenSUSE 10.0
SUSE 9.0 - instalace z FTP
SuSE Linux 8.2 na desktopu - klady a zápory
Začínáme s distribucí SuSE 8.1
Oracle: vývoj na SUSE 10.0

Další články z této rubriky

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze zve na Letní biomedicínský den 2018
SUSECON 2017, světová konference o open source, 25. až 27. září 2017 poprvé v Praze!
Konference Oracle Code zavítá do Prahy
Veletrh CeBIT 2017 startuje 19. března 2017
Nenechte si ujít Oracle Digital Day

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.