Portál AbcLinuxu, 27. dubna 2024 22:47

Programujte se Seznamem

23. 10. 2006 | Reklama
Články - Programujte se Seznamem  

Přesně jednadvacátý říjnový den spustil internetový portál Seznam.cz na svých stránkách soutěž pro talentované programátory, kteří mají zájem změřit své odborné síly a také blíže poznat zázemí nejnavštěvovanějšího českého portálu.

Soutěž začínala hádankou. Po jejím správném vyluštění vyplnili soutěžící registraci do druhého kola soutěže. Každý den přijímá Seznam pouze 5 správných odpovědí a kdo zaváhá, může svůj pokus zopakovat až další den. Celkově se do druhého kola posílá jen 15 soutěžících.

Druhé kolo soutěže už neprobíhá elektronicky, ale osobní návštěvou Seznamu v jeho novém sídle na pražském Smíchově. 4. listopadu tady zájemci absolvují nejdříve písemný test a odpoledne také praktický programovací test podle zadání Seznamu. Programuje se v jazyce C++ pod Linuxem. O přestávkách si zájemci samozřejmě mohou prohlédnout prostory firmy a osobně se seznámit i s lidmi, jejichž jména slyšeli třeba jen z médií nebo z veřejných akcí Seznamu.

Vítězné finále bude vyhlášeno ještě tentýž den a první tři nejlepší programátoři dostanou také slíbené notebooky IBM v ceně od 20 do 50 tisíc korun. Nejde přitom jen o věcné ceny. Pro Seznam je taková akce vhodnou příležitostí poznat úroveň absolventů elektrotechnických fakult. Pro zvědavé a šikovné programátory je to zase šance na uplatnění ve firmě, která má respekt svých konkurentů a dva miliony spokojených uživatelů denně.

Tak co, zkusíte i vy?

seznam-soutez

Odkazy a zdroje

programator.seznam.cz

Další články z této rubriky

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze zve na Letní biomedicínský den 2018
SUSECON 2017, světová konference o open source, 25. až 27. září 2017 poprvé v Praze!
Konference Oracle Code zavítá do Prahy
Veletrh CeBIT 2017 startuje 19. března 2017
Nenechte si ujít Oracle Digital Day

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.