Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 23:06
| Typ: | prodej |
| Cena: | 2500Kc |
| Autor: | nemo | Praha |
| Kontakt: | nemo@bazhar.cz / 777 903 309 |
| Vloženo: | 3.8.2007 13:09, poslední úprava 3.8.2007 13:10 |
| Přečteno: | 599× |
Disky jsou NOVE, NEROZBALENE a primo vyrobce k nim dava 5 let zaruku. Koupil jsem jich vic, abych dostal slevu.
Pevna cena: 2500 Kc
Doprava: Zalezi na domluve. Obcas jsem v Praze, takze je mozne domluvit osobni predani v nejakem rozumnem terminu. Casto jsem v Marianskych Laznich a okoli. Muj otec se pohybuje prilezitostne po Severnich Cechah (ovsem ne vsude), takze se mozna pujde domluvit na nejakem setkani (nejsem si jisty). Pripadne je mozne se domluvit na poslani na dobirku. V takovem pripade k cene pripoctu jeste postovne. Poslu to pojistene na hodnotu disku (a vynutim si od CP oznaceni "krehke", nebo to tam rucne napisu) a pokusim se to nejak rozumne zabalit. Disk je ve vcelku male krabicce, ovsem cestu by mel prezit. Kdyztak to muzete otloukat od hlavu CP.
Prosim pripadne dotazy apod. piste na muj e-mail ci volejte na telefon. Nemam bohuzel tolik casu sledovat komentare pod nabidkou.
Tiskni
Sdílej:
Nemam bohuzel tolik casu sledovat komentare pod nabidkou.Od toho je tu možnost sledování diskuze - pak chodí komentáře na email
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.