Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 23:06

Seagate FreeAgent 320GB (externi disk)

Typ: prodej
Cena: 2500Kc
Autor: nemo | Praha
Kontakt: nemo@bazhar.cz / 777 903 309
Vloženo: 3.8.2007 13:09, poslední úprava 3.8.2007 13:10
Přečteno: 599×
Prodam Seagate FreeAgent 320GB (mam nekolik kusu).

Jedna se o USB 2.0, 3,5 palcovy EXTERNI DISK (vzadu USB konektor typ B). Blizsi popis a foto na strance vyrobce: http://tinyurl.com/2daa4v

Disky jsou "na stojaka" a tak se nehodi na casty transport v batohu apod.

Dle popisu ma od vyrobce zarucenou kompatibilitu s Win XP/Vista a s Mac OS X od 10.3.9 (PowerPC) a od 10.4.6 (Intel). Ovsem vcelku logicky by to melo chodit i s Linuxem. Predformatovano (opet od vyrobce) na NTFS. Samozrejme se daji preformatovat ;-)

Disky jsou NOVE, NEROZBALENE a primo vyrobce k nim dava 5 let zaruku. Koupil jsem jich vic, abych dostal slevu.

Pevna cena: 2500 Kc

Doprava: Zalezi na domluve. Obcas jsem v Praze, takze je mozne domluvit osobni predani v nejakem rozumnem terminu. Casto jsem v Marianskych Laznich a okoli. Muj otec se pohybuje prilezitostne po Severnich Cechah (ovsem ne vsude), takze se mozna pujde domluvit na nejakem setkani (nejsem si jisty). Pripadne je mozne se domluvit na poslani na dobirku. V takovem pripade k cene pripoctu jeste postovne. Poslu to pojistene na hodnotu disku (a vynutim si od CP oznaceni "krehke", nebo to tam rucne napisu) a pokusim se to nejak rozumne zabalit. Disk je ve vcelku male krabicce, ovsem cestu by mel prezit. Kdyztak to muzete otloukat od hlavu CP.

Prosim pripadne dotazy apod. piste na muj e-mail ci volejte na telefon. Nemam bohuzel tolik casu sledovat komentare pod nabidkou.

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Nástroje: Začni sledovat (2) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře. , Tisk

Vložit další komentář

3.8.2007 14:01 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
Rozbalit Rozbalit vše Re: Seagate FreeAgent 320GB (externi disk)
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Nemam bohuzel tolik casu sledovat komentare pod nabidkou.
Od toho je tu možnost sledování diskuze - pak chodí komentáře na email :-)
nemo avatar 4.8.2007 11:05 nemo | skóre: 12 | Praha
No pravda. ;-)

Takze uz klidne piste, chodi mi to na e-mail. >D
"Laughter is the best tech support!"
Vaclav Lesek avatar 7.8.2007 08:20 Vaclav Lesek | skóre: 11
Jak je to pak se zárukou, kdyby se s tím diskem něco stalo. Je to koupené u nás nebo v zahraničí?
nemo avatar 7.8.2007 11:29 nemo | skóre: 12 | Praha
Pochopitelne je to trosku komplikovanejsi, nez kdybyste zasel do kramu a pichnul si prstem na policku.

Je to koupene v Nemecku. Zaruka je pet let (prvni tri roky prodejce, potom primo Seagate). Muzu Vam od toho poridit kopii faktury, ovsem je na ni napsanych vic disku (jinak bych ji samozrejme pribalil original k disku).

Pokud by byl disk vadny, muzete to pak reklamovat primo Vy, nebo se ozvat me. Obcas do D jezdim, takze bych jim to otloukal o hlavu. Nejspis by to pak vymenili kus za kus.

Jak jsem psal, disky jsem nerozbaloval, ovsem muzu pripadne ten Vas (pokud ho koupite) rozbalit a otestovat.

Pokud by to bylo poslane pres CP a disk by prisel s vadnymi sektory ci uplne na kasi, musel byste kricet na CP o nahradu skody (disk bude pojisteny). Ovsem vzhledem k pojistce a napisu "krehke" si myslim, ze by se veskere otresy mely vejit do limitu - ostatne z te Ciny to sem take museli nejak dopravit a pochybuji, ze se s tim nejak parali.
nemo avatar 11.8.2007 10:04 nemo | skóre: 12 | Praha
Prodano

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.