Portál AbcLinuxu, 2. května 2025 07:17

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
7.3.2003 13:22 Marek
Rozbalit Rozbalit vše dotaz
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
V xcdroastu pri nacitani cd vzdy kdyz uz je 100% naskoci chyba cteni datove stopy. Odmitam myslenku chybneho cd, protoze uz je to u ctvrteho funkcniho.
9.3.2003 19:11 mexičan
Rozbalit Rozbalit vše vypalování on the fly a K3b
Měl bych dotaz, mám tady Mandrake 9.1b a K3b 0.8 (právě jsem povýšil na 0.8.1) a nadaří se mi vypalovat on the fly. Docela bych to potřeboval, obě mechaniky jsou zdetekované v pořádku, ale při kopírování CD se mi jako zdrojová i cílová zobrazuje jen vypalovačka?
10.3.2003 10:55 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
nesedim ted u pocitace s KDE, ale pokud si to dobre pamatuji, tak k3b pozaduje pro on-the-fly obe mechaniky nastavene jako SCSI. nebo je to naopak... (zdroj IDE a cil SCSI)? ted fakt nevim, ale jedno z toho to bude.
10.3.2003 19:07 mexičan
Já mám zdroj právě IDE a cíl SCSI. Takže mám zkusit nějak "přemapovat" zdrojovou mechaniku na SCSI? Aktuální problém s pálením on the fly jsem nakonec vyřešil použitím cdrecord -v speed=52 dev=0,0,0 -isosize /dev/cdrom (z návodu v minulém dílu), ale pro ten komfort by to bylo fajn mít i v K3b...
12.3.2003 09:09 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
jestli se nepletu, tak presne to by melo problem vyresit... otazkou zustava, jestli to stoji za to (jine programy takove veci myslim nevyzaduji).
9.3.2003 20:45 bod1e
Rozbalit Rozbalit vše otravne logo s tucnakem...
samozrejme odstranit jde. Staci kliknout na nastaveni a 'odskrtnout' polozku "zobrazit hlavicku dokumentu"
10.3.2003 10:58 pajin | skóre: 14
Rozbalit Rozbalit vše A co Eroaster ?
A co treba Eclipt Eroaster ? Podle me, je to jeden z nejzdarilejsich a nejfunkcnejsich frontendu. http://sourceforge.net/projects/eroaster/ splnuje i to, ze posledni vyvojova verze je min jak pul roku stara..:-) (1.brezen). Pavel
10.3.2003 11:14 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
Rozbalit Rozbalit vše A co Eroaster ?
vim o tom programu (ostatne jsem jej zminoval v prehledu programu windows x linux), ale do clanku jsem jich chtel dat jen 5, takze uz se tam nevesel...
10.3.2003 12:49 kato
Rozbalit Rozbalit vše Anebo...
Osobne pouzivam gcombust -- je to dost minimalisticky front-end (gtk+), ale vsechno, co od nej potrebuju umi ;) [navic se da pouzivat i mimo linux]
22.4.2004 08:58 Keny
Rozbalit Rozbalit vše TkDVD GUI pro dvd+rw_tools
Při hledání grafického GUI pro vypalování DVD obou formátů jsem narazil na jednoduché GUI TkDVD (t.č. ve verzi 2.1) http://tkdvd.f2g.net/. Sám o sobě nevyžaduje komplikovanou kompilaci ani instalaci. Podporuje přepalování (overburning), vypalování i vytváření ISO obrazů i multisession. Výhodou je, že není vázaný ani na Gnome či KDE (Jako např. k3b, u kterého díky špatné detekci mechaniky většinou nejsem schopen pálit DVD+R. Paradoxně starší verze pálí DVD bez problémů, pro změnu zase však mají problém s normálními CD)

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.