Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 16:29

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
eXces avatar 30.9.2007 00:32 eXces | skóre: 15 | blog: i hate mondays;) | Jihlava
Rozbalit Rozbalit vše Re: Diář pro rok 2007
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Formát A5?
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. --Albert Einstein
kotatko avatar 30.9.2007 13:57 kotatko | skóre: 10 | blog: mafyblog | Praha
No to bylo úplně super :)
Můj blog ČAV is only right for HAM.První český cubesat. mafy@njs.netlab.cz | soom.cz | PAST |
eXces avatar 1.10.2007 17:10 eXces | skóre: 15 | blog: i hate mondays;) | Jihlava
Ok, byl by sice reklamní, ale možná ho seženu. Táta říkal, že jeden v práci měl a podívá se, koncem týdne budu vědět.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. --Albert Einstein
kotatko avatar 1.10.2007 19:37 kotatko | skóre: 10 | blog: mafyblog | Praha
Díky, to by bylo opravdu super. Posílal jsem i mail, doufám že došel. Myslím že to bude lepší komunikace, než přes fórum ;)
Můj blog ČAV is only right for HAM.První český cubesat. mafy@njs.netlab.cz | soom.cz | PAST |
eXces avatar 3.10.2007 10:33 eXces | skóre: 15 | blog: i hate mondays;) | Jihlava
No jo, nic mi nepřišlo:-) Ale napsal jsem ti taky mail, tak snad to přijde alespoň tobě;-)
kotatko avatar 3.10.2007 17:18 kotatko | skóre: 10 | blog: mafyblog | Praha
Mail mi přišel, ale google odmítl poslat odpověď. Už mě štve. Už konfiguruji vlastní server :) Jak to tedy prosím vypadá s tím diářem?
eXces avatar 5.10.2007 11:06 eXces | skóre: 15 | blog: i hate mondays;) | Jihlava
Tak ho prý mám už doma, takže ho tam o víkendu vezmu a pak ti ho můžu kdykoliv se ti to bude hodit předat.
kotatko avatar 5.10.2007 14:42 kotatko | skóre: 10 | blog: mafyblog | Praha
A kolik za něj budeš chtít? Koukám že jsi až z Jihlavy. Tak předání proběhne nejspíš poštou. Tak řekni cenu a já ti obratem pošlu peníze na účet. Díky.
eXces avatar 7.10.2007 12:47 eXces | skóre: 15 | blog: i hate mondays;) | Jihlava
Wifi router:-) Ne, asi nic. Jsem z Jihlavy, ale moc tam nebývám, tenhle víkend jsem se tam teda vydal, ale jinak se vracím zase do Prahy, takže můžeme domluvit nějaké předání v Praze, kdyby ti to vyhovovalo.
kotatko avatar 7.10.2007 20:31 kotatko | skóre: 10 | blog: mafyblog | Praha
Fajn. Nechtěl bych sem psát telefonní číslo, ale mail od tebe mi vlastně chodí. Tak mi prosím pošly mail s tvým číslem, a já ti obratem zavolám. Rád bych výměnu uskutečnil co nejdřív :)

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.