Portál AbcLinuxu, 20. února 2026 11:37

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
16.7.2008 08:11 Zdeněk Štěpánek | skóre: 57 | blog: uz_mam_taky_blog | varnsdorf
Rozbalit Rozbalit vše Re: Analogová TV karta s pěkným obrazem
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Mel bych tu PV-951, coz je vpodstate nejlepsi a nejlepe podporovana atd nej.. co v linuxu muzes zprovoznit. Vcetne prislusenstvi.

Co nabidnes?
www.pirati.cz - s piráty do parlamentu i jinam www.gavanet.org - czfree varnsdorf
16.7.2008 11:10 Smajchl | skóre: 39 | blog: Drzy_Nazory | Praha
Spis je totazka co chces? Lezi tady vedle me treba gr. karta matrox g450 dualhead. Mam tady dost pocitacovejch soucastek co nepotrebuju...

Ale varnsdorf? to je hrozne daleko :-) To by pak bylo postovny drazsi nez ta karta pomalu :-D Jezdim občas do Harrachova, ale i tak je to odtamtud daleko.
My máme všechno co chcem, my máme dobrou náladu!
16.7.2008 22:28 Zdeněk Štěpánek | skóre: 57 | blog: uz_mam_taky_blog | varnsdorf
harrachov je z ruky. dal bych ji za 400 vcetne postovnyho. nebo za tu matroxku, nebo kdybys mel PIII od 550 vyse do slot 1.

zdenek
www.pirati.cz - s piráty do parlamentu i jinam www.gavanet.org - czfree varnsdorf
17.7.2008 12:55 Smajchl | skóre: 39 | blog: Drzy_Nazory | Praha
Desku mám jen nějakou úchylnou a přes poštu si to posílat se mi nechce, radši bych nějaký osobní předání :-) Ale díky za nabídku.
My máme všechno co chcem, my máme dobrou náladu!
17.7.2008 23:13 Zdeněk Štěpánek | skóre: 57 | blog: uz_mam_taky_blog | varnsdorf
myslel jsem procesor, ne desku. jeste mam kamose ve skole v praze, ale zrejme tam bude zase az v zari...

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.