Portál AbcLinuxu, 3. listopadu 2025 08:26
ad predchozi thread: nema smysl hlasovat pro neexistujici projekt. casu bylo dost. dokonce o tyden vic, nez jsem ohlasoval. sice se v sobotu objevil jeste jeden projekt, ale ten jsem nezaradil (web na parovani programatoru a projektu). Jak jsem psal v diskusi, IMHO nema sanci na uspech a i kdyby fungoval, tykal by se prilis maleho poctu lidi.
)))) ), pokud uz vypisuji nejakou soutez, pak nerozhoduji za druhe, co se jim libit bude nebo nebude (podstatnejsi je ze to doslo po uzaverce, vubec nepodstatne je co si myslim o tom kolika lidi se to bude tykat. v pripade ze by se o tom doslechl jeden z konfery, kde se uz dlouho neco takoveho hleda, tak by to asi bezkonkurencne vyhralo
)) ).
PPPS: ad moznost ani jeden : nejde o hlasovani pro neexistujici projekt, jde o moznost vyjadrit nazor, ze ANI JEDEN Z NABIZENYCH PROJEKTU DLE MNE NESTOJI ZA NIC (pro me pouziti, v nejhorsim pripade vypadaji slusne ty grafy).
Problém je, že se to prostě tímhle směrem vyvinulo a nikdo nic jiného nenabídl. Těžko pak kritizovat (4Vac: proto jsem to taky nepsal sem).
Nic to nemění na tom, že jsem nehlasoval pro žádný.
Příště nebudu Václavovi raději na nic odpovídat
jnem6403@seznam.cz
), navrh systemu, implementace a treba i reklama jsou jenom mizive polozky. Proto (a jiste i kvuli dalsim vecem) sefove abclinuxu projekt vyradili (a proto jsem ho nenabizel ani ja).
Mimochodem: vzhledem k nizkemu poctu jak pozadavku na programy, tak nabidek do tehle souteze, ktera muze slouzit jako prubirsky kamen je zrejme, ze server tohoto razeni se v CR neuzivi. Ostatne i celosvetovych je pomalu...
http://www.boost.org/libs/graph/doc/table_of_contents.html
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.