Portál AbcLinuxu, 19. února 2026 09:08

Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
the.max avatar 25.2.2009 23:24 the.max | skóre: 46 | blog: Smetiště
Rozbalit Rozbalit vše Re: Starsi funkcni externi SCSI storage
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
no. nasel bych nejake scsi disky a mozna u nejaky ext. boxy na ne, k tomu njake kabely ale neni to zadny vykrik moderni techniky... pokud by ti to stacilo tak se ozvi
KERNEL ULTRAS Fan Team || Sabaton - nejlepší učitel dějepisu || Gentoo - dokud nás systemd nerozdělí.
26.2.2009 20:35 xHire | skóre: 21 | blog: Linuxovník
Mám takový dojem, že jsem něco takového doma viděl. Zkusím se po tom podívat, případně nafotím a dám vědět.
Kryptoměny a bločenka.
27.2.2009 14:57 xHire | skóre: 21 | blog: Linuxovník
Tak nic... Podle očitých svědků ten box před několika měsíci nalezl své útočiště na sběrném dvoře. Je mi líto.
Kryptoměny a bločenka.
29.3.2009 20:18 Mark 127 SK

Nejake pouzite komponenty by sa nasli niekolko diskov HP 32 a 74 GB 10k otacek ultra ata 160scsi + kabel interni a radic pre PCI-X slot zo stareho servra vsetko funkcne. Len nemam ponatia co to ma cenu.Dalo bi sa to poskladat len k tomu treba zdroj. Komponenty maju cca 5 rokov. Su asi tak 3 roky pouzivane. Teras su odlozene v sklade. Mam dojem ze na firme by mohlo bit este nejake viradene storage area network HP ale to je nekompletne a potrbujes k tomu HBA adapter.A tie disky by mali pasovat

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.