Portál AbcLinuxu, 30. října 2025 20:17
).
Ja sem na to neprisel, misto toho jsem to vyresil koupi ctecky SD karty (a buhvi co jeste, vcetne toho Sonackyho bazmeku).
Jo, jinak pardon. Ja si neprecet ten uplnej konec. Az potom mi doslo, ze to bude na pokracovani. Inu nekdy se fakt vyplati nejdriv chvili premyslet a pak neco psat.
Nicmene na osvetleni vyznamu tech AT prikazu bych trval nebot jak se zda pro spoustu lidi je to "cerna magie" a to je IMHO duvod, proc spousta lidi neni schopna se domluvit s mobilem. Zejmena kdyz chteji jet pres GPRS. Ja vim kibicuje se mi to hezky, jenze ja fakt neumim napsat neco delsiho aby to melo hlavu a patu. Onehda kdyz jsem se preci jenom odhodlal a napsal jsem neco o LIRC, tak mne nekdo predbeh na linuxzone (cca o 2-3dny) a jeste to napsal lepe. A znovu se o neco takoveho asi pokouset nebudu.
P.S.: Nevite o nejakem ssh2 klientovi pro Palma?
Uzivatele palmu od SONY jsou na tom lepe - tam je flash karta v Palmu videt jako standardni mass storage zarizeni (jako ve ctecce).
Jeste si neodpustim neco z jineho soudku - VY POVAZUJETE PRIBALENY BROWSER WEB PRO ZA POUZITELNY ??? :-O To vam zavidim. Z meho pohledu je WebPro, ktery Palm k TT dal, naprosto neuveritelny bastl. Zkuste s nim treba vlezt na www.root.cz
A pokud neumite nemecky, vemte si k ruce slovnik :). Takze pouzivam Eudora Web a Blazer. Ani jeden z nich neni pro TT idealni. Ten prvni neumi grafiku a na TT si obcas zablbne, ten druhy nevyuziva hi-res displej a je zavisly na proxy u vyrobce... Web browser na Palmu TT - to je problem
Jeste, ze mame Plucker. Sice jen Off line, ale PC cast je na Linuxu celkem funkcni.
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.