Portál AbcLinuxu, 9. listopadu 2025 10:16
Že jsem si nevšiml a za druhé, jak v kterém bazaru, je pravdou, že sem jich moc neprošel, ale také je pravdou, že nedávno sem prodával nevhodný dárek nokii X3 koupenou v alze (podotýkám, že jsem byl ochoten protože mě tlačil čas) přistoupit na cenu až 2700, byť nová stojí 3500, no nic, nabízeli mi 1700, tak jsem jim poradil ať se jdou vycpat, čas jsem oželil a vrátil rozbalený telefon do alzy s tím, že mi strhli kolem dvou stovek za rozbalení a 3300 se mi vrátilo
takže na zlodějské bazary už kašlu
jo a nikde jsem neříkal kolik stojí nový, jen jsem uvedl, že mě stál bezmála něco přes 5tis a na to v jakém je skvelém stavu ho pod 2900 prodávat nebudu, to ho budu raději dál používat, neboť mě do prodeje nic netlačí, kapišto?
pěkný den
My si tykáme?Pokud chces, aby ti bylo vykano, tak si to dej do podpisu. Na internetu je bezne tykani.
jo a nikde jsem neříkal kolik stojí nový, jen jsem uvedlEhm ...
Ano, jenom +/- 1000 CZK a 2 roky zaruky. Novy HTC Wildfire stoji v Alza 4.2k CZK vc DPH a 2 let zaruky. Ale jinak pohoda.[...]nehodlám ho dávat do bazaru, kde mi za telefon, který se prodává za +- 5000[...]
mě do prodeje nic netlačí, kapišto?Nas, ani jine uzivatele webu, nic netlaci do koupe. :)
pěkný denTez pekny den :)
My si tykáme?My si netykáme, milej zlatej. Já ti tykám. To je rozdíl.
mobil zdárně prodán za 2800 přes annonci
pěkný den
Tiskni
Sdílej:
ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.